-
Και να σημειώσουμε ότι είναι η ζήλεια του φτωχομπινε καταντιασμένου από τη κρίση μικρομεσαίου που ζηλεύει το Audi. Ξεφτίλα! Άλλα αν μιλάμε για τα Εξάρχεια χέρε της απόλυτης μαλ@@@ας.
-
Είπαμε: ο γερανός δεν μπορούσε να φτάσει εκεί. Μη λέμε συνεχώς τα ίδια.
Και μας έχετε κουράσει με το ποίημα 'ήταν audi, γι' αυτό το έκαναν'.
Απλά ήταν ΜΑΛΑΚΑΣ και γι' αυτό το έκαναν. Και μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά τους απο εδώ και πέρα, είτε για Φερράρι μιλάμε, είτε για Ντάτσια. -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Η τροχαία παράβαση λειτούργησε ως αφορμή,και από τέτοιες αφορμές…Άλλο τίποτα στους Ελληνικούς δρόμους .Αν όλοι αντιδρούσαμε με αυτή τη λογική, σε κάθε στενό και σε κάθε δρόμο θα έβλεπες να παίζουν ξύλο και να τα σπάνε.
Συγγνώμη, αλλά, εάν όλοι αντιδρούσαμε με αυτή τη λογική, τότε κανένα γαϊδούρι δε θα έκανε τέτοιες μ**κίες και δε θα βολευόταν έτσι εις βάρος των συνανθρώπων του.
IMHO φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, επειδή ακριβώς δεν αντιδράμε καθόλου!
Μη λες τετοια πραγματα, θα σε πουνε τρελο-αλητη-δολοφονο-πειραγμενο-σοσιοπαθη-ψυχασθενη.
-
καλά ο γερανός έφτανε καρά άνετα εκεί πάνω.
απο Σόλωνος και δεξιά στη Μπόταση θα έφτανε στο φανάρι απέναντι απο το γωνιακό Πλαίσιο που είχανε κάψει, εκεί με μια όπισθεν θα το φόρτωνε άνετα.επίσης το πλάτος όντως φαίνεται αρκετό. έχω την εντύπωση πάντως οτι όντως έχει πινακίδα για στροφή λεωφορείων εκεί.
όπως και να έχει, τα πράγματα έχουν αγριέψει. ο κόσμος δεν βλέπει δικαιοσύνη απο πουθενά και σιγά σιγά το γυρίζει στην αυτοδικία. δεν μπορώ να πω οτι είμαι ευτυχής με αυτό, αλλά ίσως να είναι καλύτερο απο τη πλήρη ανομία που ίσχυε μέχρι τώρα.
-
Ειναι οντως οτι πιο απιθανο εχω δει σε ελληνικο δρομο:
http://www.youtube.com/watch?v=6hdGAfLJ ... ture=share
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Είπαμε: ο γερανός δεν μπορούσε να φτάσει εκεί. Μη λέμε συνεχώς τα ίδια.καλά ο γερανός έφτανε καρά άνετα εκεί πάνω.
απο Σόλωνος και δεξιά στη Μπόταση θα έφτανε στο φανάρι απέναντι απο το γωνιακό Πλαίσιο που είχανε κάψει, εκεί με μια όπισθεν θα το φόρτωνε άνετα.Έτσι ακριβώς
Εσύ ταύρε πως ξέρεις ότι δε μπορούσε να φτάσει;
(όχι, να το ξαναπούμε για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις ) -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ειναι οντως οτι πιο απιθανο εχω δει σε ελληνικο δρομο:http://www.youtube.com/watch?v=6hdGAfLJ ... ture=share
Και αν σκοτωθεί ο εν λόγω βλάκας, θα βγει ο πατέρας του στα κανάλια και θα πει ότι φταίει το κράτος που δε φτιάχνει μια πίστα να ξεδίνουν τα παιδιά... ΣυμφωνΑω με taurus:
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Eγώ έχω αρχίσει και προβληματίζομαι μήπως αυτοί που διαμαρτύρονται είναι από αυτούς που 'έλα-μωρέ-τώρα-πέντε-λεπτά-το-άφησα-τι-πειράζει-που-παρέλυσε-το-σύμπαν?'ειναι οι ιδιοι που στην εθνικη οδο χρησιμοποιουν την ΛΕΑ γιατι νομιζουν οτι αυτοι ειναι εξυπνοι και το εχουν παρει χαμπαρι ενω οι αλλοι οχι
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ειναι οντως οτι πιο απιθανο εχω δει σε ελληνικο δρομο:http://www.youtube.com/watch?v=6hdGAfLJ ... ture=share
*κάνω_τον_σταυρό_μου.gif *
-
Πιστευω οτι πρεπει το παλικαρι για αρχη να βρει μια γκομενα.Ειναι με διαφορα το ποιο ηλιθιο πραγμα που εχω δει να κανει καποιος εντος συνορων,με την υποψια οτι αυτα τα γονιδια μπορει να περασουν και στην επομενη γενια
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Eγώ έχω αρχίσει και προβληματίζομαι μήπως αυτοί που διαμαρτύρονται είναι από αυτούς που 'έλα-μωρέ-τώρα-πέντε-λεπτά-το-άφησα-τι-πειράζει-που-παρέλυσε-το-σύμπαν?'
ειναι οι ιδιοι που στην εθνικη οδο χρησιμοποιουν την ΛΕΑ γιατι νομιζουν οτι αυτοι ειναι εξυπνοι και το εχουν παρει χαμπαρι ενω οι αλλοι οχι
Ποιοι είναι οι ίδιοι; Αυτοί που δε συμφωνούν με τη φθορά ξένης ιδιοκτησίας ή αυτοί που ενοχλούν τρίτους (1-2-5-10 λεπτά, μία ώρα, κοκ) προκειμένου να εξυπηρετηθούν;
Είμαστε 100% βέβαιοι πως ο/η κάτοχος του audi δεν είχε κάποιο σοβαρό λόγο να το παρατήσει εκεί; Αν μαθαίναμε δηλαδή (ναι, εντάξει 1/1000 αυτή η πιθανότητα αλλά υφίσταται) ότι είχε κάποιον πολύ σοβαρό λόγο που το παράτησε εκεί (π.χ. έτρεξε να δει την ετοιμοθάνατη μητέρα του/της και πάνω στο αλάφιασμα δεν κατάλαβε ότι δε θα χωρούσε το λεωφορείο), θα συναινούσατε στο αναποδογύρισμα;
Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για *x:στή, το είπαμε. Εγώ όμως θα περίμενα να μου πει ΓΙΑΤΙ το άφησε εκεί. Θα του έδινα μία ευκαιρία να δικαιολογηθεί βρε αδελφέ και μετά θα έπραττα αναλόγως. ΑΛΛΑ θα περίμενα να ακούσω. Αυτή είναι η ένστασή μου... -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Η τροχαία παράβαση λειτούργησε ως αφορμή,και από τέτοιες αφορμές…Άλλο τίποτα στους Ελληνικούς δρόμους .Αν όλοι αντιδρούσαμε με αυτή τη λογική, σε κάθε στενό και σε κάθε δρόμο θα έβλεπες να παίζουν ξύλο και να τα σπάνε.
Συγγνώμη, αλλά, εάν όλοι αντιδρούσαμε με αυτή τη λογική, τότε κανένα γαϊδούρι δε θα έκανε τέτοιες μ**κίες και δε θα βολευόταν έτσι εις βάρος των συνανθρώπων του.
Λάθος!!Αν όλοι αντιδρούσαμε με αυτή την λογική, θα επιβίωναν αυτοί που θα είχαν τα καλύτερα όπλα!!
IMHO φτάσαμε εδώ που φτάσαμε, επειδή ακριβώς δεν αντιδράμε καθόλου!
Λάθος!! Φτάσαμε ως εδώ επειδή δεν σεβόμαστε ο ένας τον άλλον!!!Και αυτό το ειναι καθαρά θέμα παιδείας !!
Και κανείς δεν μίλησε για καθόλου!αντίδραση. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Απο το φατσοβιβλιο πριν λιγο...
Όχι!!! Δεν είναι photoshop! Ενοχλούσε την στροφή λεωφορείων κ απλά ...το ντελαπάρησαν για να περάσουν! ==Έχουν αγριέψει πολύ τα πράγματα κυρία μου!
Mπορεί κάποιος computeras να μας πει με το Audi σε κανονική θέση πόσο πλάτος δρόμου μένει μέχρι το σημείο που είναι το απέναντι αμάξι δίπλα απο το ταξι.
IMO είναι πολυ φαρδυς ο δρόμος και χωράει και λεωφορείο.
Το ασημί αμάξι (alfa νομίζω) είναι πάνω στην γωνία και 2 μηχανάκια είναι πάνω στο πεζοδρόμιο! Χειροβομβίδα χρειαζόταν.Aπο εκει περναει μινι λεωφορειο και κανονικο. Παλιωτερα περνουσε και αρθρωτο αλλα το κοψανε.
Το μινι περναει κανονικα το μεγαλο οχι.
Το ασημι αυτοκινητο που λες δεν ειναι πανω στην γραμμη στροφης του λεωφορειου. Δεν ενοχλει εκει.
Αυτος ειναι ο λογος που οι καδοι ειναι εκει και οχι πιο κοντα στην γωνια, για να μην διπλοπαρκαρουν.
Αν το Αουντι ηταν 2 αυτοκινητα πιο κατω, εστω και διπλοπαρκαρισμενο, το λεωφορειο περναει.
Καθε μερα 4-5 φορες γινεται το ιδιο, καποιος βλακας παρκαρει εκει για λιγο, με αποτελεσμα να μπλοκαρει ο δρομος για 10 εως 40 λεπτα.
Την ημερα που εγινε το συμβαν, τα αυτοκινητα ηταν μπλοκαρισμενα περιπου 45 λεπτα. Κορναρισματα χαμος.
Σημερα το πρωι περνουσα απο εκει και καποιος αλλος πηγε να παρκαρει στο ιδιο σημειο. Τον πλησιασα και του ειπα τι ειχε γινει , γουρλωσε τα ματια μπηκε στο αμαξι του και εφυγε.ΕΝΤΙΤ:** Απο το σημειο περναει και αρθρωτο λεωφορειο**
-
Να μπει πινακίδα
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Εγώ σίγουρα δε συμφωνώ με αυτό που έγινε.Ο γερανός μπορούσε να φτάσει στο σημείο αλλά ως γνωστόν ελληνικό κράτος ,και φυσικά αυτό που έγινε,και από πλευράς αυτού που παράτησε το αυτοκίνητο εκεί και όσων το αναποδογύρισαν,ελληνική παιδεία Πάντως δε νομίζω πως ο/η όποιος/όποια άφησε εκεί το αυτοκίνητο ήταν λόγω κάποιας έκτακτης ανάγκης.Δηλαδή πήγε να βοηθήσει κάποιον που έπρεπε π.χ. να πάει στο νοσοκομείο και τον πήγε με ταξί μετά? ή κατέβηκε από το όχημα για να αρχίσει να τρέχει μέχρι το σημείο όπου έπρεπε να πάει,αντί να σταματήσει ακριβώς εκεί το αμάξι?Γερανος παντως ερχεται συχνα στην περιοχη. Τωρα γιατι δεν ηρθε την ημερα εκεινη δεν το ξερω.
Οσο για την παρουσια αστυνομιας, πριν μερικους μηνες τρακαρα στα Εξαρχεια , καλεσα αστυνομια και ηρθε μιαμιση ωρα μετα ΑΦΟΥ πρωτα ειχε ερθει μια διμοιρια των ΜΑΤ, για προστασια οπως μου ειπαν.
-
Ηρθαν τα ΜΑΤ για να προστατεύσουν την αστυνομία? Και τα ΜΑΤ ποιος τα προστάτευσε??
-
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Ηρθαν τα ΜΑΤ για να προστατεύσουν την αστυνομία? Και τα ΜΑΤ ποιος τα προστάτευσε??Tα ΜΑΤ ειναι στο υπ. πολιτισμου, καθε μερα, ολη μερα. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι φοβουνται πυρποληση του περιπολικου, οποτε καλεσαν την διμοιρια για να τους καλυψει.
Ειχε πλακα να βλεπεις τα ΜΑΤ να πιανουν τις γωνιες της διασταυρωσης και να κοιτουν προς ολες τις κατευθυνσεις, Κυριακη μεσημερι.
Ειχε βγαλει φωτο η συζυγος με το κινιτο. Αν την εχει ακομα , θα την ανεβασω. -
Epic!
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]