-
Τρεις μερες πριν τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ αγωνα απο τους 5 του πρωταθληματος αντοχης 4χ4 και αυτη τη στιγμη που μιλαμε ΔΕΝ ξαναλεω ΔΕΝ υπαρχει επισημη βαθμολογια.....
Πειτε μου εσεις που ξερετε ΠΟΥ εχει γινει αυτο αλλου......
Με 'αιτια'??? 'προβλημα' βαθμολογιας σε χαμηλότερη - τη νορμαλ - κατηγορια απο.... ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ - Τ Ο Ν Ι Ο Υ Λ Ι Ο Ο !!!!!!!!!!!!!!!..... κι εχουμε ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!!!!!!!!
και μετα... ψαχνουμε αγωνιζόμενους........
ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ προς αυτους ΠΟΥ ειναι??????????ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.................. κι ονειρα... γλυκά........... πικρά......... αδιαφορα.......
Βαλτε οτι νομιζετε....Παρεπιπτοντως.... τον αριθμό μητρωου μου τον εχετε
Μη με καλεσετε πειθαρχικό...
Διαγραψτε με 'με την μια'
αν ετσι νομιζετε -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Πρωτον γιατι η αντιμετωπιση αυτη, καποιων (το σνομπαρισμα δηλ. του αυτου) γνωστων και αξιοσεβαστων κατα τα αλλα ανθρωπων του χωρου μας , **προσβαλουν και υποτιμουν οσους εξαιρετικους επιστημονες γιατρους , δικηγορους , πολ.Μηχανικους κ.α. γραφουν-προβληματιζουν -διορθωνουν απο εδω μεσα τα οσα μπορουν και δεχοντε αλλαγες και βελτιωσεις .**και μπορουν να βαλουν στην θεση του με τον σοβαρο διαλογο οποιους μουτζουριδες (σαν κι εμενα) η ανοητους που αερολογουν πουλμουριζοντας !
Ε λοιπόν αυτό το θέμα και με στεναχωρεί και μου είναι δυσεξήγητο.
Προς τι αυτή η απαξίωση και ο μηδενισμός του forum ;Αν το site της ΟΜΑΕ είναι ο πίνακας ανακοινώσεων των δραστηριοτήτων των μελών της, τότε το forum είναι ή μάλλον θα έπρεπε να είναι, το αμφιθέατρο και η αγορά της αρχαίας Αθήνας.
Φίλοι, γνωστοί, από πολλά χρόνια, εκτός forum συζητάμε, αστειευόμαστε, συνεργαζόμαστε, αλλά αν τους πω γιαυτό, με κοιτούν σαν να τους ζητώ να φορέσουν καμπάνα παντελόνι και να βάλουν after save την Aqua Velva (τόσο παλαιομοδίτικο και άκαιρο, το θεωρούν)
Τι είναι αυτό που αποδοκιμάζεται από τους επικριτές ;
Οι κακοπροαίρετες τοποθετήσεις, η κριτική, η ελαφρότητα των απόψεων, η άγνοια και η ανωριμότητα των συμμετεχόντων, ο τρόπος που προβάλλονται οι θέσεις, η ύπαρξη εμπάθειας ;Μακάρι η ΟΜΑΕ, να ανακοινώσει ευθαρσώς και δημόσια, τα σημεία στα οποία δεν συμφωνεί και να πάρει πρωτοβουλίες ώστε να αρθούν οι όποιες παρεξηγήσεις ή ακόμη και να δημιουργήσει μια άλλη νέα πλατφόρμα επικοινωνίας και να αποδείξει έμπρακτα ότι δεν φοβάται τον δημόσιο διάλογο, ότι επιθυμεί την κριτική, ότι δεν διακατέχεται από εσωστρέφεια, είναι ανοιχτή σε νέες ιδέες και ότι αποζητά την συνεργασία και την επικοινωνία.
-
Aν η ΟΜΑΕ θέλει να φτιάξει ένα δικό της forum, απαλλαγμένο από κάποια βαρίδια του παρελθόντος, που κουβαλάει το παρόν forum, ΠΡΕΠΕΙ να το κάνει, δεν κοστίζει και τόσο. Απλά έχω την εντύπωση ότι το πρόβλημα είναι, όπως και στους αγώνες ταχύτητας, η αποφυγή άμεσης αντιπαράθεσης και του scripta manent.
-
Θα ηθελα να μπορουσα να αγνοησω την δεοντολογια και την αξιοπρεπεια και να σας κοινοποιησω μηνυματα προσωπικα και SMS, που αποδεικνυουν οτι ΟΛΟΙ (μα ολοι) κρυφοκοιτανε και φυσικα δεν εκφραζονται (κανουν την παπια δηλαδη, γιατι δεν εχουν τα κοτσια να αντιπαρατεθουν η να εκφραστουν με κατι που μενει κι οχι με ψιθυρους).
Να δημοσιευσω ας πουμε μηνυματα που με βριζουν για τη σταση που κρατησα, και για τις δημοσιευσεις που εκανα τοτε που σκοτωθηκε το παιδακι στο autofestival. Θρασος χωρις θαρρος. Τα φιλαω ομως, για να εχω να θυμαμαι και να διαπιστωνω παντα ποσο αγγελικα ειμαστε πλασμενοι...Υ.Γ Χα χα. Θυμηθηκα αυτο. Στο γραφειο υψηλα ισταμενου, καθε πρωι υπαρχουν ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ολες οι δημοσιευσεις της ημερας στο φορουμ, αλλά αν τον ρωτησεις...δε διαβαζει μαλακιες...
-
Είναι ορθό τα διακριτικά του αγώνα, να τα κωλάναι πριν τον τεχνικό έλεγχο, για να ελέγχονται. Εάν τα διαφημιστικά δεν τα θέλεις πληρώνεις και δεν τα βάζεις. Κάποιος πρέπει να πληρώνει τα έξοδα του αγώνα…. Αυτό κάνουν οι πατρόνοι.
Το 0 είναι στην ουσία το μεγάφωνο και το τελικό μάτι του αλυτάρχη. Πηγαίνει με το 80% του κανονικού ρυθμού του αγώνα, και των δυνατοτήτων του οδηγού. Το αυτοκίνητο πρέπει να είναι κανονικό αγωνιστικό, να πληρεί τους κανόνες ασφάλειας, και να οδηγείτε από οδηγό αγώνων.
Όλα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτία…
Α. -
«Scripta» μεταφραζόμενο τι σημαίνει?.
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Είναι ορθό τα διακριτικά του αγώνα, να τα κωλάναι πριν τον τεχνικό έλεγχο, για να ελέγχονται. Εάν τα διαφημιστικά δεν τα θέλεις πληρώνεις και δεν τα βάζεις. Κάποιος πρέπει να πληρώνει τα έξοδα του αγώνα…. Αυτό κάνουν οι πατρόνοι.Και οι αγωνιζομενοι με την συμμετοχη τους τι πληρωνουν κυρ Αντωνη ακριβως? Μηπως να κανουμε εναν απολογισμο τι εσοδα εξοδα υπραχουν σε ενα Παλλαδιο για παραδειγμα και ποιος πληρωνει τι.....
Αν θες σου λεω και εγω τι αυτοκολητα υποχρεωτικα εχω πανω στο αμαξι απο τους οργανωτες, τι πληρωνω για συμμετοχη αλλα και τι κερδιζω απο αυτα τα αυτοκολλητα. ΚΑι συγχρωνος να σου δοσω και τα εξοδολογια των οργανωτων εδω κατω.... Μαλλον θα πεις... Πωπω... Μαλακες μας πιανουν τοσα χρονια στην Ελλαδα....
Δεν λεω οχι στα αυτοκολλητα απο την οργανωση σε οποιοδηποτε ειδος αγωνα, οπου και να ειναι... Αλλα αυτη η απαντηση αν θες πλρωσε και μην τα βαλεις, γιατι ειναι του πατρουνου και ο πατρονος πληρωνει μου δινει στα νευρα.... Δηλαδη εγω δεν πληρωνω σαν οδηγος? Χαρη μου κανει η λεση/οργανωτης?«Scripta» μεταφραζόμενο τι σημαίνει?.
Α.Λατινικα ειναι κυρ Αντωνη.... Λατινικα.... Δεν ειναι κινεζικα....
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Α.'SCRIPTA' = 'ΓΡΑΠΤΑ'
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Α.'SCRIPTA' = 'ΓΡΑΠΤΑ'
Τστστστστστστσ.... Αμεσως εσυ να δοσεις την απαντηση....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Α.'SCRIPTA' = 'ΓΡΑΠΤΑ'
Τστστστστστστσ.... Αμεσως εσυ να δοσεις την απαντηση....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Είναι ορθό τα διακριτικά του αγώνα, να τα κωλάναι πριν τον τεχνικό έλεγχο, για να ελέγχονται. Εάν τα διαφημιστικά δεν τα θέλεις πληρώνεις και δεν τα βάζεις. Κάποιος πρέπει να πληρώνει τα έξοδα του αγώνα…. Αυτό κάνουν οι πατρόνοι.
Και οι αγωνιζομενοι με την συμμετοχη τους τι πληρωνουν κυρ Αντωνη ακριβως? Μηπως να κανουμε εναν απολογισμο τι εσοδα εξοδα υπραχουν σε ενα Παλλαδιο για παραδειγμα και ποιος πληρωνει τι.....
Ο Οργανωτής έχει 2 δυνατότητες διαφήμισης πάνω στο αυτοκίνητό σου, τους αριθμούς συμμετοχής, που είναι υποχρεωτικοί παρέα με τη διαφήμισή τους, και τη λεγόμενη 'προαιρετική διαφήμιση' του οργανωτή, δηλ. το μικρό αυτοκολλητάκι όπου λέει ο συμπληρωματικος κανονισμός (συνήθως πάνω στο φτερό). Το οποίο είναι προαιρετικό με την έννοια ότι, άμα δεν το θέλεις, πληρώνεις παραπάνω συμμετοχή και δεν το βάζεις. Νομίζω αυτή είναι στάνταρ πρακτική σε πολλές χώρες. Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια λόγω έλλειψης χρημάτων λίγοι οργανωτές έχουν προαιρετική διαφήμιση οπότε μένει μόνο η υποχρεωτική (και αν) στους αριθμούς.
Ε, προφανώς, κάποια στιγμή πρέπει να ελέγχονται ότι έχουν κολληθεί σωστά οι αριθμοί και ότι έχει κολληθεί στο σωστό σημείο (πχ. στο φτερό και όχι μέσα στο θόλο ) η προαιρετική διαφήμιση.
Το αν όλα αυτά έχουν Return On Investment για τον αγωνιζόμενο είναι τελείως άλλη ιστορία...
-
[url]http://www.omae-epa.gr/sites/www.omae-epa.gr/files/ Αντοχής 2011.xls[/url]
επιτελους η Βαθμολογία των Αγωνων Αντοχης...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Α.'SCRIPTA' = 'ΓΡΑΠΤΑ'
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Η ερώτηση μου έτυχε της δέουσας προσοχής από εσένα
Σίγουρα θα ευχόμουν σε ορισμένους, να ξέρουν τόσο καλά το επάγγελμα τους, όσο γνωρίζω εγώ το δικό μου.
Φιλικά
Α. -
ΕΡΩΤΗΣΗ.
Γιατι αφου υπαρχει τελικη βαθμολογια πρωταθληματος και ιστορικων δεν υπαρχει στο κυπελο ασφαλτου αφου ο τελευταιος αγωνας ηταν το παλλαδιο. -
Ο χρήστης WaGoN R έγραψε:
ΕΡΩΤΗΣΗ.
Γιατι αφου υπαρχει τελικη βαθμολογια πρωταθληματος και ιστορικων δεν υπαρχει στο κυπελο ασφαλτου αφου ο τελευταιος αγωνας ηταν το παλλαδιο.Διοτι υπαρχει καποιο διαδικαστικο προβλημα, το οποιο πιστευω οτι θα λυθει σημερα.
Φιλικα,
'el-em'
-
Και σίγουρα περιμένουμε δια στόματος υπευθύνου την απάντηση…
ΘΕΤΙΚΟ
Α. -
Υπαρχει περιπτωση η λιστα στελεχων που ειναι δημοσιευμενη στο site να ΜΗΝ ειναι η πιο πληρης?
Δηλ. να υπαρχει κριτης που ΔΕΝ ειναι στην δημοσιοποιημενη λιστα και να εχει το οκ να ειναι σε αγωνα?
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Υπαρχει περιπτωση η λιστα στελεχων που ειναι δημοσιευμενη στο site να ΜΗΝ ειναι η πιο πληρης?Δηλ. να υπαρχει κριτης που ΔΕΝ ειναι στην δημοσιοποιημενη λιστα και να εχει το οκ να ειναι σε αγωνα?
Εάν του έχει εκδοθεί κάρτα μετά που πλήρωσε, είναι πιθανόν. Σίγουρα κάποιες ενημερώσεις καθυστερούν…..A.
-
με τελευταια ενημερωση 24/10??? οκ....
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
με τελευταια ενημερωση 24/10??? οκ....
Ο χρόνος ενημέρωσης, είναι όπως καλύτερα από εμένα γνωρίζεις, θέμα λεπτού!.
Α.
Ερωτήσεις προς ΟΜΑΕ/ΕΠΑ που αναμένουν απαντήσεις