-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Πως τους εχουν φαει τα χλμ ρε; Αφου οι νοτιοι απεχουν απο οπουδηποτε...Volvoδίας
Νταξ είναι μεγάλη η απόσταση -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Καμιά πρόταση για φαγητό την Παρασκευή έχουμε?
Κάτι προς τα νότια να βολευτούν και οι νότιοι γιατί τους έχουν φάει τα χιλιόμετρα'Σπιτικό Έδεσμα', Περικλέους 4 στο σταθμό του Αμαρουσίου!
Έχω ξαναπάει άλλες δύο φορές και πέρα από φτηνό που είναι, έχει και πολύ καλό φαγητόΓια Νότια δεν έχω ιδέα αν και θα προτιμούσα για διάφορους λόγους να παραμείνουμε στα βόρεια
-
Πως τους εχουν φαει τα χλμ ρε; Αφου οι νοτιοι απεχουν απο οπουδηποτε...
Volvoδίας
Νταξ είναι μεγάλη η απόστασηΟ Volvoδιας και στην Αλασκα να του πεις οτι θα βρεθουμε, θα ερθει, αρα δεν ειναι παραδειγμα!
Εγω και νοτια βολευομαι παντως!
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Κάτι προς τα νότια να βολευτούν και οι νότιοι γιατί τους έχουν φάει τα χιλιόμετρα'Σπιτικό Έδεσμα', Περικλέους 4 στο σταθμό του Αμαρουσίου!
Έχω ξαναπάει άλλες δύο φορές και πέρα από φτηνό που είναι, έχει και πολύ καλό φαγητόΓια Νότια δεν έχω ιδέα αν και θα προτιμούσα για διάφορους λόγους να παραμείνουμε στα βόρεια
Μη φοβάσε έχεις ταρίφα είπαμε
Άσε το σπιτικό έδεσμα.Κοψιδούρα είπαμε -
Τι νέκρα είναι αυτή ρε πρωτευουσιάνοι; Ξυπνάτε ρεεεε! Σηκωθείτε από καναπέδες, ντιβάνια, καρέκλες, σκαμπό!!!!
-
Πάντως και Μαρούσι παίζουν ωραίες καφετεριούλες (το λέω επειδή εκεί θα είναι ο μουσαφίρης).
Όπως και σούβλακοι.
-
Λογικά είμαι μέσα.
Αν και πάλι κοντά κανονίσατε...
-
Αχ είναι μεγάλη αυτή η Αθήνα...
Αλλά ευτυχώς έχετε συνηθίσει σε μεγάλες αποστάσεις οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα -
Να πούμε Μαρούσι δηλαδής?
-
Εγώ το λέω καθαρά επειδή είπε και ο Άλεξ ότι τον βολεύει (για διάφορους λόγους ). Όχι για μένα. Άλλωστε, πολύ πιθανό να μαστορεύω τον Ρεσίφη εκείνη την ώρα.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Εγώ το λέω καθαρά επειδή είπε και ο Άλεξ ότι τον βολεύει (για διάφορους λόγους ). Όχι για μένα. Άλλωστε, πολύ πιθανό να μαστορεύω τον Ρεσίφη εκείνη την ώρα.Οκ
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Στουντιακια???
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Βαλε με τον νου σου οτι θες
Στο studio φωτογράφησης του Thάnos εννοεί ρε
Ότι θα εφτανα να γίνω και τσατσα... Ε δεν το περίμενα!
-
Κάτι προς τα νότια να βολευτούν και οι νότιοι γιατί τους έχουν φάει τα χιλιόμετρατελικα εκλεισε η Παρασκευη ως μερα; Η παιζει και η Πεμπτη;
-
Παρασκευή βολεύει τον περισσότερο κόσμο σίγουρα για φαγητό, εγώ πάλι είμαι διαθέσιμος και σήμερα και αύριο και μεθαύριο
-
Ναι Παρασκευή για φαγητό αλλά δεν βλέπω κόσμο και προτάσεις για μέρος (πέραν του φιλουξενούμενου και της δήλωσης συμμετοχής του Angel)
Που είστε ωρέ? -
Ελα μωρε εδω ειμαστε, με τρομαξες ομως με κατι αναφορες για Ν.Π. Εγω ξερετε, 8 τελειωνω το μαθημα οποτε κατα τις 9 να με υπολογιζετε...
Edit Α, Ορεστη εχε προχειρη την καρτα του ρενω-συνεργειου σου προχειρη, μαλλον θα γινουμε κολληταρια!!!
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ελα μωρε εδω ειμαστε, με τρομαξες ομως με κατι αναφορες για Ν.Π. Εγω ξερετε, 8 τελειωνω το μαθημα οποτε κατα τις 9 να με υπολογιζετε...Edit Α, Ορεστη εχε προχειρη την καρτα του ρενω-συνεργειου σου προχειρη, μαλλον θα γινουμε κολληταρια!!!
Γιατί βρε τρόμαξες
Είπαμε αν έχουμε κάτι οικονομικό εκει κάτω να πάμε .Δεν μπορούμε να αναγκάζουμε τους φίλους απο Νότια και δυτικά να κάνουν ένα κάρο χιλιόμετρα
Επίσης να ενημερώσω ότι η Καλυψω (θυμάστε απο πέρυσι νομίζω) έχει ανεβάσει κάπως (αρκετά) τις τιμές πήγα πρόσφατα με φίλους κι ακόμα πονάω
Τώρα όσον αφορά το άλλο καθότι μαθητής του Θωμά θα σε περιποιηθώ (πρέπει να βγάλουμε και το κατιτίς μας )
Τι αμάξι Θύμιο? -
καταλαβα να βρω επισημο καλυτερα!!
Για τα Νοτια το ειπα το ειπα επειδη ειναι ακομα πιο δυσπροσιτα
Οσο για το αμαξι... θαυμασε!! between the 'lines'
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
:ysterical: καταλαβα να βρω επισημο καλυτερα!!Για τα Νοτια το ειπα το ειπα επειδη ειναι ακομα πιο δυσπροσιτα
Οσο για το αμαξι... θαυμασε!! between the 'lines'
Μεχρι να δω το between the lines σκεφτόμουν 'έχω ferrari και μου ζητάει κάρτα συνεργείου'
Αν είναι δυσπρόσιτα για σένα οκ -
Σε σχεση με τα βορεια, γιατι με την ΑΟ τουλαχιστον ερχομαι γρηγοροτερα, ενω για κατω εχω κηφισο και παραλιακη που θα με καθυστερησουν παρισσοτερο! Αν βεβαια εχετε σκεφτει κατι καλο προς τα εκει μην το χαλασω!!
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...