-
Ο χρήστης zx12r έγραψε:
Αυριο πρωτα ο θεος θα εχω την πρωτη επαφη με το δικο μου (επιτελους)6ταχυτο στην πιστα του Λαγκαδα.Θα προσπαθησω να βγαλω on board και να το μηραστω μαζι σας και επισης να δειτε και το νεο εργαλειο μου.Θελουμε φωτο και βιντεο.
-
-
Νικο πολυ ωραιο το βιντεο σου μπραβο! .
-
ολα ειναι θεμα εμπειριων.. εμεις που ξεκινησαμε απο εκει την πιστα στα σπατα (εκει μεσα στους αμπελωνες) που πριν σκεφτεις οτι βγηκες απ τη μια στροφη, ειχες ηδη μπει στην αλλη, οταν πατησαμε καρτοδρομο, μας φαινοντουσαν οι ευθειες ατελειωτες.. 'στριβεις τσιγαρο και το καπνιζεις κι ολας', μεχρι να ξαναστριψεις... Εχει αλλη γλυκα να εισαι συνεχεια μεσα σε στροφες, αλλη να παιρνεις 'μια ανασα' πριν ξαναστριψεις και αλλη να εχεις τοσες εναλλαγες, οπως ασπροπυργο - ας πουμε - που εχεις ευθειες που αναπτυσεις ταχυτητες για να φρεναρεις ΠΟΛΥ, για να μπορεσεις να στριψεις χωρις να βγεις εξω στον δρομο ας πουμε και δεις τα φρενα σου να παιρνουν ενα μπλε-μωβι χρωμα.. Δεν εχω και το οργανακι σπιτι (ειναι πανω στο καρτ) να δω χρονους
Πανο (chemic) το εχω ακομη το καρτ, το θεμα δεν ειναι αυτο.. το θεμα ειναι καθε ποτε κανω..!
Τα σχολια για τα αμαξια, πιστευω ειναι ατυχη.. Ο καθ' ενας αυτο που μπορει, μεχρι εκει που μπορει και οσο μπορει (η και καταλαβαινει - αν θελετε)...
Υπαρχουν ανθρωποι που βαριουνται να κανουν γυρω γυρω σε μια πιστα συνεχεια.
Σημειωση: αναφερομαι - παντα - απ την σκοπια του αυτοματου 'χομπιστικου' TaG.
Δεν θεωρω το σασμανατο χομπιστικο. -
η ασφαλτος στην πιστα στην πατρα..να δειτε πως ειναι....
-
σημερα αν και ξεκινησα με λιγο βαρια καρδια για καρτοδρομο κυριως γιατι πιστευα οτι δε θα κραταγε καλα και λογω καιρου και λογω του οτι ολοι ειχαν παει μεγαρα το Σαββατο,η μερα τελικα ηταν απλα ΤΕΛΕΙΑ!!! το καρτ ηταν απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ σασσι και μοτερ ηταν αψογα αφου ειχα βαρεθει να τα ξεματιαζω!!! ειχα και ενα μικρο κυνηγημα με εναν αγωνιζομενο του πρωταθληματος με καταληξη μια απροσμενη προσπεραση απο μερους μου αλλα πραγματικα ο μονος υπευθυνος ηταν το πακετο μου το οποιο γυρναγε 1-1,5 δευτερολεπτο κατω απο τα υπολοιπα στον καρτοδρομο. CRG-MAXTER all the money!!!
-
Ωραια καρταραμε και σημερα !!! Ο καιρος μας τα χαλασε, γιατι ειδικα το πρωι ειχε πολυ κρυο, και συννεφια.
Πηγαμε μονο με το BAD BOY-TM K9, μια σταθερη αξια στο περασμα του χρονου, ειδη στα 2,1/2 χρονια που το εχουμε το σασι ειναι οπως την αρχη, και το ΤΜ Κ9 τοσο ηρεμο, γραμμικο,και φυσικα με 40hp κατι TAG με μαυρο καπελακι τα εχουμε για πρωινο
Παρεα με τους καλους φιλους, Γερομπακαλιαρο Ν2, η DAVIDE FORE Toliskal, New Crg Girl, Nikos125, Eimaiospyros, και φυσικα οι Tuners Κωστας και Ανδρεας.
Πρεπει να πω για τον φιλο μου τον Τολη οτι το αθλημα το ΕΧΕΙ και αν εκανε πιο συχνα προπονησεις, θα ηταν αλλα κολπα, φυσικα και το πακετο του CRG-MAXTER SONIK ειναι ΑΛΛΟΥ !!! Η μικρη μας φιλη η Κατιανα φορωντας σημερα τις τσιχλοφουσκες VEGA XP σταματησε την ''κηπουρικη'' και εκανε καρτ(τα βλεπεις Γερομπακαλιαρο???)
Ο φιλος Νικος 125, ετοιμαζεται να μπει και αυτος στο κλαμπ των 6ΤΑΧΥΤΩΝ, και πρεπει να του πω και ευχαριστω για την συμβουλη του, γιατι τοσα χρονια ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο.
Τελος ο φιλος μου ο Σπυρος, ηρεμος, και ησυχος εξελισσεται με γρηγορους ρυθμους.
Μεσα απο αυτο το forum εχουμε κανει μια εκπληκτικη ομαδα με γνωμονα την διασκεδαση και την καλη παρεα, και ελπιζω να το συνεχισουμε για πολυ καιρο.
Ραντεβου σε δυο Κυριακες(Θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος) με το καινουργιο μας αποκτημα το ΚΖ Lewis Hamilton by CRG.
Μερικες φωτο απο την σημερινη μας προπονηση.
Το οπλο μας CRG BAD BOY-TM K9

Ο γερομπακαλιαρος.

Και παλι ο Γερομπακαλιαρος.

Ο Κωστας.

Ο Τολης.

Η μικρη μας Κατιανα.

Ο Νικος.

Ο Σπυρος.

-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.Μόλις ξεκίνησα κι εγώ σιγά σιγά αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο rotax.Χτες ήταν η τρίτη φορά στην πίστα όπου γνώρισα και κάποια παιδιά από το forum. Δεν περίμενα ποτέ να μου προκαλέσει τέτοια συγκίνηση και τέτοια έκρηξη αδρεναλίνης αυτό το πραγματάκι.Δε το ευχαριστήθηκα και πάρα πολύ χτες γιατί είχα κάτι προβληματάκια με τους διακόπτες.Πιστεύω την επόμενη φορά που θα βρεθούμε να είναι όλα ok και να είμαι κι εγώ μαζί σας( όσο μπορώ δηλαδή...).
Ανέστης
-
Ευγε παιδες και μη ... εχετε γερη κραση με δροσουλα και καλη παρεα και καρτακι......αντε να δω εγω ποτε θα τα καταφερω.....
Καθε πιστα εχει τα καλα και τα μειον της. Οι παραγοντες ειναι πολλοι. Παντως αν το καλοσκεφτητε εχουμε πολλες πιστες κοντα μας.Οχι επιπεδο υψηλου αλλα πιστες. Κατι ειναι και αυτο.
Εγω παντως να κανω κοντα στα 120 χμ με βενζινες, διοδια, παπαδες χωρις να συμβει καποιο απροοπτο (μπαμ) απιθανο να παω Μεγαρα. Να μου πεις εδω δεν σε βλεπουμε στα κιουρκα......................... αλλο αυτο.
KEEP KARTING....
-
Ο χρήστης 7Psyxos έγραψε:
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.Μόλις ξεκίνησα κι εγώ σιγά σιγά αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο rotax.Χτες ήταν η τρίτη φορά στην πίστα όπου γνώρισα και κάποια παιδιά από το forum. Δεν περίμενα ποτέ να μου προκαλέσει τέτοια συγκίνηση και τέτοια έκρηξη αδρεναλίνης αυτό το πραγματάκι.Δε το ευχαριστήθηκα και πάρα πολύ χτες γιατί είχα κάτι προβληματάκια με τους διακόπτες.Πιστεύω την επόμενη φορά που θα βρεθούμε να είναι όλα ok και να είμαι κι εγώ μαζί σας( όσο μπορώ δηλαδή...).Ανέστης
Καλως τον !!!
Καλως ηρθες στον ΜΑΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΤ Καλογκαζωτο και απροβληματιστο!!!Υ.Γ. Οτι θελεις απο βοηθεια μην διστασεις, ολοι ειμαστε προθυμοι να σε βοηθησουμε.
-
Δεν ξερω αν θα μου λειψουν τα αυτοματα μοτερ, αλλα το 6ταχυτο περα απο την ευχαριστηση και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ Κ@ΥΛ@ που προσφερει ειναι πολυ κουραστικο, οι γυροι ειναι 1 προς 3 σε σχεση με το TAG.
Χθες το ΤΜ Κ9 το ειχαμε βρει στο τελειο(λογω του περιεργου καιρου με την υγρασια, και κρυο) απο ζικγλερ, προ ζιγκλερ, και θεση βελονας και πραγματικα το μοτερ ΠΥΡΟΒΟΛΑΓΕ, ο φιλος μου ο Τολης το καταλαβε αυτο καλα Ο Κωστας (Tuners) μετα απο σχεδον διμηνη αποχη λογω πλευρων εκανε για πρωτη φορα πιεσε χωρις να πονεσει, και το διασκεδασε πολυ.
Αυτη την Κυριακη δεν παμε λογω οικογενιακων υποχρεωσεων, αλλα την αλλη καρτογκαζωνουμε.
Επειδη πηρα οριστικα και για παντα ΔΙΑΖΥΓΙΟ απο τα TAG καρτ, εχω πολλα γραναζια και αλυσιδες και οποιος θελει θα τον φτιαξω πολυ φθηνα.(πμ)

-
Φέτος, ο Άγιος Βασίλης ήρθε από την Ιταλία και συγκεκριμένα πέρασε από το εργοστάσιο της Maxter.
Σήμερα έφτασε στη CRG Hellas ένα ολοκαίνουριο (αυτό που λέμε «κούτα») μοτέρ Maxter MXO, 42 αλόγων, 6τάχυτο που σημαδεύει το πέρασμά μου σε μια νέα εποχή που χάραξε ο tuners. στην εποχή του 6τάχυτου καρτ.

Για όσους δε θυμούνται ή δε ξέρουν, ξεκίνησα από το iame, πήγα στο rotax μετά στο Sonik-Maxter, όλα αυτόματα και ήρθε η ώρα για το πρώτο μου 6τάχυτο καρτ. Βεβαίως στην αρχή θα με πηγαίνει αντί να το πηγαίνω…αλλά δε πειράζει. Θα το μάθουμε κι αυτό.
Ελπίζω να σπάσω το 44,6 που έχω κάνει με το sonik-maxter. …αλλά κάτι μου λέει ότι θα’ργήσει.
Δυστυχώς τo σασί θα αργήσει και αυτό γιατί περιμένουμε να γίνουν οι πρώτοι αγώνες στο εξωτερικό τον Απρίλιο.
Το υπάρχον μου καρτ είναι ήδη για πούλημα για όποιον ενδιαφέρεται.
-
καλοριζικο....το να ξεκινησει καποιος με 6ταχητο ειναι πολυ δυσκολο??????
-
Καλοριιιιιιζιιιιιικοοοοοοοο!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Καλοριιιιιιζιιιιιικοοοοοοοο!!!!!!!!!!Ευχαριστώωωωωωωω!!!
Και στα δικά σουοουουουου!!
-
Αιντε μοτερακλα λεμε!!!!! Νικο welcome to the club!!
Σας χρωσταω και ενα βιντεο αλλα η καμερα μας την εκανε τη ζημια
-
Ευχαριστώ!!!
Δε βλέπω την ώρα!
-
Τι καλοριζικο λέτε ρε του ανθρώπου;!
Βουκαμβιλια είναι και του λέτε να ριζώσει καλα;Καλοδουλευτο αγορινα!
Πολλα και γρήγορα χιλιόμετρα ! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πολλα και γρήγορα χιλιόμετρα !Βουκαμβίλια
Λιώνω
Ευχαριστώ αγορίνα!
Θα κανονίσουμε, ξέρεις εσύ
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Πολλα και γρήγορα χιλιόμετρα !Ναι να ριζωσει να βγει η Masterια να παμε να κοψουμε και εμεις απο κανα κλαδι κανα μοτερ 6ταχυτο.... Ειναι ολα μα ολα μελετημενα.....
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ