-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
εδω και 2 εβδομαδες ''εκτελωνιζεται'' γκουχου γκουχου , ε βαλε 1 μηνα μεταφορα με νταλικα , αλλη μια βδομαδα προετοιμασια στην αντιπροσωπεια , ε πως θελει το χρονο του!!!!!αρα εχει φτάσει ελλάδα.
παρτους τηλέφωνο κ απαίτησε να πας να το δεις.
ασε που μπορούν να το φέρουν στην έκθεση κ ας μην εχει εκτελωνιστεί.
ετσι την είχαμε παθει εμείς με το μοσχου, που το είχε φέρει στην εκθεση του 1,5 μήνα αλλά δεν μπορούσε να το εκτελωνίσει γιατί χρωσταγε λεφτά στη φιατ ελλας
περίεργα όλα αυτά γιατί ο εκτελωνισμός θέλει 1 εβδομαδα μαξ -
η αντιπροσωπεια ειναι θεσσαλονικη , ολα αυτα ειναι πολυ περιεργαααααα και αν σου πω τι εχω ακουσει μεχρι τωρα (σεναρια της αρκουδας ) θα μου πεις οτι ειμαι αγιος ανθρωπος (λεμε τωρα) που δεν τους διαολοστειλα
η πλακα ηταν οτι εκραζα τον ακατανομαστο για τα asx κι επεσα σε τρισχειροτερους. 7 μηνες για να ερθει το αμαξι , κι εχει κατασκευαστει εδω και 2 μηνες!!!
τεσπα οταν ερθει θα το περασω κοσκινο γιατι σιγουρα ολα αυτα ειναι πολυ περιεργα.
ειχα δει στην τηλεοραση οτι υπαρχει μετρητης στρωσης παχους χρωματος για να τσεκαρεις αν ειναι τρακαρισμενο και ξαναβαμμενο το αυτοκινητο. ξερει κανεις που θα βρω κατι τετοιο?? (αν θυμαμαι καλα το εργοστασιακο παχος ειναι 0.76 και δε μπορει να το πετυχει κανενα ανθρωπινο χερι) -
τελικα την εχουν κανει την μαμουνια τους κι οι γερμανοι , ενω στην πλουσια εκδοση (titanium) σε αλλες αγορές είναι στανταρτ το ηχοσύστημα της sony με τα 9 ηχεία στο ελλάντα πρέπει να σκάσεις 300 ευρώ!!!
σημερα υποτιθεται ερχεται το αυτοκινητο (να το δω και να μην το πιστεψω)υ.γ. γραφω μονος μου εδω μεσα , τι στο καλο φερραρι πηρα??? κωστα σου ρχομαι!!!!!!
-
Ακομα σε περιμενουμε.Θελουμε φωτο.
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
τελικα την εχουν κανει την μαμουνια τους κι οι γερμανοι , ενω στην πλουσια εκδοση (titanium) σε αλλες αγορές είναι στανταρτ το ηχοσύστημα της sony με τα 9 ηχεία στο ελλάντα πρέπει να σκάσεις 300 ευρώ!!!
σημερα υποτιθεται ερχεται το αυτοκινητο (να το δω και να μην το πιστεψω)υ.γ. γραφω μονος μου εδω μεσα , τι στο καλο φερραρι πηρα??? κωστα σου ρχομαι!!!!!!
300 € αλλα αξιζει (ειχαμε βαλει το εργοστασιακο Sony στο Focus με τα 8 ηχεια και ηταν κινητη disco )
Αντε επιτελους!! Καλοταξιδο!!
-
λοιπον πηγα κι ειδα αυτο το αυτοκινητο θρυλο (!) αυτο το αυτοκινητο που δεν το εχει δει κανεις χαχαχαχαααα (εως τωρα 2 εχω δει σε ολη τη θεσσαλονικη!!!!)
το χρωμα ειναι φανταστικο (dark micastone). Μια δυσάρεστη έκπληξη είναι ότι η ηλιοροφή ανοίγει απο πίσω προς τα εμπρός!!!!
δηλαδη η την έχεις τερμα ανοιχτή η την έχεις τέρμα κλειστή!!!! (ποντιοφέρνουν οι γερμανοί ώρες ώρες)
το εσωτερικο πολυ καλό (στην εκδοση titanium) κι ο εσωτερικος φωτισμός πολύ προσεγμένος.
Ε τώρα μη φανταστείτε πως το πήρα κι όλας!!!! πρέπει να μπούν κι άλλα πραγματάκια πάνω και τωρα σκέφτομαι πλέον για παραλαβή ιανουάριο..... -
ερωτηση προς απαντες νεους κατοχους αυτοκινήτων : πρωτα εξοφλησατε το αυτοκινητο κι επειτα σας δωσανε τα χαρτια ? (μετα απο 2-3 μερες?)
-
Ποια χαρτιά εννοείς?
Την ίδια μερα της παραλαβής του αυτοκινήτου έγινε και η εξόφληση όσων έχω παρει ως τωρα.
Την άδεια κυκλοφορίας του την πήρα και εγω μετα απο ένα 2ήμερο. -
κωστη απο χαρτια του αυτοκινητου δεν υπαρχει ουτε δειγμα , ζητανε εξοφληση και μετα απο 2-3 μερες θα ερθουν χαρτια (το αυτοκινητο ειναι εδω)
-
Περσι Πέμπτη πρωί κατεθεσα την εξόφληση στον λογαριασμό τους και Πεμπτη μεσημερι παρελαβα το αυτοκίνητο. Ειχαν παρει νούμερο πινακίδας, τους είχε στείλει ο ασφαλιστής μου με φαξ το νεο προσωρινό σήμα και μου έδωσαν και ένα χαρτι (δεν θυμαμαι τι ακριβώς αλλά φωτοτυπία ήταν), είχα το 'σεμινάριο' εκμαθησης του αυτοκινήτου, το πήρα και έφυγα!
Δυο μερες μετά παρέλαβα την κανονική άδεια και κατι λιγότερο απο μηνα μετα και τις κανονικές μεταλλικές πινακίδες μαζί με το (κανονικο) τιμολόγιο αγοράς του αυτοκινήτου!
Αυτη την διαδικασία ακολουθησα όπως πάντα! -
μιλησα και με τα κεντρικα τους στην αθηνα , επειδη το αυτοκινητο ειναι ειδικη παραγγελια περιμενουν την εξοφληση για να προχωρησουν με τα υπολοιπα μου ειπαν....
αλλα και πολλοι αλλοι που εχω ρωτησει πρωτα εξοφλησαν και μετα πηραν το αυτοκινητο. Βεβαια εδω μεσα κανεις αλλος δεν μπηκε στον κοπο να με πληροφορησει.... -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
Βεβαια εδω μεσα κανεις αλλος δεν μπηκε στον κοπο να με πληροφορησει....Απλά δεν το πήραμε είδηση.
Πρώτα εξόφληση και μετά χαρτιά και όλα τα υπόλοιπα. Στην εξόφληση θα σου δώσουν απόδειξη και τα χαρτιά για να τους εξουσιοδοτήσεις να βγάλουν άδειες/τέλη/πινακίδες κλπ...
Εσύ ξεκίνα να εντοπίσεις ασφαλιστική αν δεν έχεις βρει ήδη.
-
ναι την εχω βρει , ειναι η πιο φθηνη με πολλες παροχες και την διαφημιζουν πολυ μαλιστα!!! (εχω ηδη και το παλιο εκει!!!!)
-
περιμένω να παρω (στα χερια μου ) το αυτοκινητο.... απο 3 νοεμβριου που εκτελωνιστηκε στον πειραια , ξεκινησε (μεσω ιθακης αφου ειναι μακρυ το ταξιδι) να φθασει στα χερια μου σημερα ή αυριο
τελικα νομιζω οτι 2-3 αντιπροσωπειες ford που ξερω στι θεσ/νικη ειναι για τα μπαζα (για να μην πω τιποτα αλλο...) -
Οδύσσεια ρε φίλε...
-
α ακομη δεν τελειωσε....... μ ενημερωσαν οτι το μηχανολογικο δεν δινει αμεσα αδεια κυκλοφοριας οποτε θα εκδωσουν χαρτινες πινακιδες και θα βρω εναν ''δικο μου'' ασφαλιστη να βγαλει ασφαλιστηριο (χωρις να εχω την αδεια) μεχρι να βγει η αδεια και οι πινακιδες!!!!
ρε παιδια ποιος ειμαι ο τσακ νορις? το εχετε ξανακουσει αυτο? θα κυκλοφορησω αμαξι χωρις αδεια κυκλοφοριας? για φυλακη λέμε!!!!!!
τα σχολια του πωλητη : ''αυτο ειναι γνωστο στην τροχαια οτι υπαρχει προβλημα στη θεσσαλονικη , δε λενε τιποτα!!!!''τα σχολια δικα σας , ας βοηθησει καποιος ρε παιδια με τους τρελους που εμπλεξα!!!!
-
Αν είναι με απόσυρση τότε κάπως έτσι γίνεται μιας και αργεί η διαδικασία,
Θα σου δώσουν χάρτινες πινακίδες και φωτοτυπία της άδειας, και τα κανονικά σε καμμιά 10-15 μέρες.
Με τη φωτοτυπία μπορεί ο ασφαλιστής σου να βγάλει την ασφάλεια και να κυκλοφορήσεις χωρίς πρόβλημα.
Παρεπιπτόντως και η κανονική άδεια είναι ένα απλό χαρτί εκτυπωμένο με σφραγίδες κλπ, γιατί τους έχουν τελειώσει τα κανονικά έντυπα εδώ και μήνες και μάλλον έτσι θα συνεχίσουν να τυπώνουν τις άδειες...
Κι εγώ που παρέλαβα ιούλιο απο renault και άλλη περίπτωση πρόσφατα από citroen στη Θεσ/νικη κάπως έτσι έγινε.
Καλοτάξιδο και μεγειές!
Βάλε και καμιά φώτο όταν με το καλό παραλάβεις -
Nikbib με ενα περασμα απο δω viewtopic.php?f=5&t=46646&start=2370 θα δεις οτι στη Θεσσαλονικη δινονται πολλες χαρτινες και μετα απο λιγο καιρο παιρνεις τις κανονικες..
(Μερικες φορες αυτο συμβαινει και στην Κομοτηνη αλλα πολυ πιο σπανια) -
αυτο που θα εχω αν το κυκλοφορησω σημερα θα ειναι μονο οι χαρτινες πινακιδες και το τιμολογιο , δεν υπαρχει τιποτα αλλο και φυσικα κανενας ασφαλιστης δεν κανει ''προσωρινο συμβολαιο''
αρα το κυκλοφορω με δικη μου ευθυνη!!! οχι ευχαριστω δε θα παρω , αστο να καθεται(κι αλλο...)!!!
φωτογραφιες οταν βρω χρονο θα βαλω (να πω την αληθεια τα βαριεμαι αυτα) . παντως εχει βαλει φωτος ο δερματας (gregory leather)
ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
αυτο που θα εχω αν το κυκλοφορησω σημερα θα ειναι μονο οι χαρτινες πινακιδες και το τιμολογιο , δεν υπαρχει τιποτα αλλο και φυσικα κανενας ασφαλιστης δεν κανει ''προσωρινο συμβολαιο''
αρα το κυκλοφορω με δικη μου ευθυνη!!! οχι ευχαριστω δε θα παρω , αστο να καθεται(κι αλλο...)!!!
φωτογραφιες οταν βρω χρονο θα βαλω (να πω την αληθεια τα βαριεμαι αυτα) . παντως εχει βαλει φωτος ο δερματας (gregory leather)
ευχαριστω για τις απαντησεις παιδεςΠοιος σου ειπε οτι δεν σε ασφαλιζει;Κανονικη ασφαλεια κανεις,ακομα και πινακιδες αν δεν εχεις σε ασφαλιζει με τον αριθμο πλαισιου.
Ρωτα τον ασφαλιστη σου .
Ford C-Max II