-
Χμμμ... θα σας στενοχωρήσω κι εγώ... Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω ούτε στα Καλύβια, οπότε γλυκό την επόμενη φορά (αν είναι πριν το Φλεβάρη)...
-
κουουουουουουουκκκκκ!!!
τελικά abort το όλο θέμα ή όχι???
Σπύρος
-
Αν είναι εκδήλωση φυσικά έχουμε πρόβλημα. Αν είναι απλά δοκιμές θα ανεκτούμε αυτόπου λέει πιο πάνω ο spiros. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε αύριο και θα ενημερωθούμε. Μείνετε stand by...
-
Απο οτι μου ειπε ο φιλος μου εχουν κερδισει 3 ατομα απο 10 γυρους ο καθε ενας με μια F3.....
Σε καθε περιπτωση δεν νομιζω να ακυρωθει το track day...Το πολυ πολυ να μεινετε εξω για κανενα μισαωρακι.... -
Θα είναι άλλα δύο club στα Μέγαρα!
Το ξέραμε...δεν υπάρχει πρόβλημα!!
Απλά λίγη αναμονή όταν μπαίνουν τα F3!!! Λεώνηηηηηη!!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Απλά λίγη αναμονή όταν μπαίνουν τα F3!!! Λεώνηηηηηη!!!!Μας εφαγε παλι ο αλλος μεγαλος ερωτας...
Go_For_WaterPolo
-
Νίκο όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να έρθω. Τι λες για 23 του Γενάρη; Αλήθεια νοικιασμένα δέχονται στην πίστα;
Καλά να περάσετε φίλοι και ας σκάω από τη ζήλια μου.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Τι λες για 23 του Γενάρη;Μανώλη, κάπου τότε θα είναι η πίτα του φόρουμ!!
-
Μακάρι Κώστα. Μαράζι το έχω να συμμετάσχω και εγώ σε μια εκδήλωση του Forum μας. Για να δούμε για να δούμε.
-
ξερουμε ποια θα ειναι τα αλλα 2 club που θα ειναι στη πιστα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ξερουμε ποια θα ειναι τα αλλα 2 club που θα ειναι στη πιστα?Το Ferrari club και το Aston Martin club
(όχι Σπύρο δεν ξέρουμε... )
-
ουτε καν ο προεδρος?
-
Αντε Μανώλη μακάρι ....... να σε γνωρίσουμε κι εμείς
Σπύρο δεν ξέρω ..... αλλά δεν πειράζει ....
Αντε .... τις F3 θα τις αφήνουμε λίγο μπροστά ..... για να παίζουμε -
Βασιλη θα μου κανεις την τιμη να συνοδηγησεις για 2-3 γυρους μαζι μου? Ετσι να δουμε 2,3,4...9 στροφες που θελω να μαθω καλυτερα???
Τα F3 μπροστα, για λαγοι!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αντε Μανώλη μακάρι ....... να σε γνωρίσουμε κι εμείςΣπύρο δεν ξέρω ..... αλλά δεν πειράζει ....
Αντε .... τις F3 θα τις αφήνουμε λίγο μπροστά ..... για να παίζουμεΑκόμα και αν δεν έχει εκδήλωση το περιοδικό μπορούμε να πιούμε καφεδάκι και να τα πούμε από κοντά.
Καλά το καφεδάκι το αλλάζω αν θέλετε. -
Απο τις 06:30 το πρωι το forum ΜΟΝΟ τρωει...
Εκτος αν βρεθειτε πιο νωρις!!! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Βασιλη θα μου κανεις την τιμη να συνοδηγησεις για 2-3 γυρους μαζι μου? Ετσι να δουμε 2,3,4...9 στροφες που θελω να μαθω καλυτερα???Τα F3 μπροστα, για λαγοι!
Ναι Σπύρο , θα βάλουμε μπροστά τις F3 ... για να έχουμε να κυνηγάμε
και μόλις τις περάσουμε ξανά από την αρχή -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Αντε Μανώλη μακάρι ....... να σε γνωρίσουμε κι εμείς
Σπύρο δεν ξέρω ..... αλλά δεν πειράζει ....
Αντε .... τις F3 θα τις αφήνουμε λίγο μπροστά ..... για να παίζουμεΑκόμα και αν δεν έχει εκδήλωση το περιοδικό μπορούμε να πιούμε καφεδάκι και να τα πούμε από κοντά.
Καλά το καφεδάκι το αλλάζω αν θέλετε.Η αλήθεια είναι Mανώλη ότι φαί πάει με όλα
Ελα εσύ και όλο και κάπου θα βρούμε να πάμε
-
F3 ???
Τσ τσ τσ χαλαρα Βασιλη....
Ελπιζω να ειναι κανενας γρηγορος γιατι ...βαριεμαι γρηγορα! -
Πςςςςς .. τώρα που μάλλον θα δουλεύει και η γριά .... ποιός μιας πιάνει
4TF-TD5 :: Χαμένοι στην μετάφραση!!! ;-)