-
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
Σημερα φιλος παρεδωσε πινακιδες απο Cayman 3.4S!
Τωρα μονο στο γκαραζ θα της κανουμε ξερογκαζιες...Cayman 3.4S
Κρίμα που τελικά δε του βγήκαν τα κουκιά.
Πόσο το πήρε και πόσο κάνουν τα τέλη του?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
με Καγιέν και Β170 δεν νομίζω να του λείπουν.
απλά όπως και άλλοι εδώ μέσα θέλει να περάσει μήνυμα.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
γιατι αν την πάει στον Μαρμαρά μία βολτίτσα γυρω γυρω το πόδι θα τον πιάσουν?
Και αν εμπλακεί σε ατύχημα;
Και με ΔΟΚ πάλι ανασφάλιστος είσαι.οι ΔΟΚ εχουν ασφαλεια.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
με Καγιέν και Β170 δεν νομίζω να του λείπουν.
απλά όπως και άλλοι εδώ μέσα θέλει να περάσει μήνυμα.
+1!Ακριβως.
Νικο την πηρε το 2008 94.000€!Δεν ειναι οτι δεν εχει το 2000αρο σχεδον(τελη+εισφορα)που θελει,ειναι το γαμωτο!
Για αυτο κ για το 2012 θα την αναπαυσει.
Την ειχε για ΣΚ και για γρηγορες εξορμησεις Θεσνικη κ περιξ.Κοινως για την κ@υλα του.Απο αντιδραση ομως παρεδωσε. -
Εγώ πάντως θα τους έγραφα στα @@ μου και δεν θα καταπιεζόμουν 'για το γαμώτο' που λες να τη βλέπω να σαπίζει στο γκαράζ, τη στιγμή που τα τέλη είναι το 1% τις αξίας του το 2008.
Αμαρτία απ'το Θεό...
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ποια είναι η διαδικασία απόκτησης ΔΟΚ και ασφάλισης με αυτές τις πινακίδες;
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Εγώ πάντως θα τους έγραφα στα @@ μου και δεν θα καταπιεζόμουν 'για το γαμώτο' που λες να τη βλέπω να σαπίζει στο γκαράζ, τη στιγμή που τα τέλη είναι το 1% τις αξίας του το 2008.Αμαρτία απ'το Θεό...
Εχεις δικιο αλλα...
Εγω του ειπα να μου τη δανεισει κ να πληρωσω εγω τα οποια εξοδα της για να μην σκουριασει!
Κ οποτε θελει την βαζει ξανα στο γκαραζ.Ασε που του ειπα να κανει το αναποδο.Να παραδωσει απο το Cayenne και να αφησει τη μικρη on line! -
Οι ΔΟΚ που εχει τυχει να χρησιμοποιησω απο μαντρα, ειχαν κολλημενη και την ασφαλεια απο πισω απο τις πινακιδες.Για την διαδικασια θα σε γελασω μιας και δεν εχω ρωτησει.
-
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Υπάρχουν μέλη τα οποία έχουν καταθέσει πινακίδες ή προτίθενται σοβαρά να καταθέσουν για το επόμενο έτος; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου ή κάντε reply εδώ.Μετά από επικοινωνία με τους 'Φορολογούμενους' http://www.forologoumenos.gr διαφαίνεται σοβαρή πιθανότητα να μπορέσουμε να κινηθούμε νομικά ομαδικώς.
Τουλάχιστον για τις 'έκτακτες σε αντικειμενικές δαπάνες' των ΙΧ που ακριβώς επειδή και αναδρομικές είναι -άρα δε δόθηκε η ευκαιρία σε όποιον θέλει να καταθέσει πινακίδες- και κάνουν διαχωρισμό με βάση τα κυβικά -οπότε καταλήγουν να επιβαρύνουν ΙΧ με μικρότερη 'αντικειμενική δαπάνη' (πόσο μάλλον αξία...) από άλλα που δεν επιβαρύνονται, με ό,τι αυτό συνεπάγεται- πρέπει να είναι σχετικά εύκολο ν' αποδειχθεί ο παραλογισμός και η αντισυνταγματικότητα.
-
Ήρθανε 2 από τα 3 σήμερα
audi 80 1.3 '86: 135€ (από 120)
polo 1.2 tdi '10: 5€ (από 3) (99 co2)Σύνολο: 140€ + 240€ (το fiesta 1.4 '09 της αδερφής μου) = 380€
-
Πρέπει να έχεις μαγαζί... Αρα πας στο μαγαζί που στην πούλησε και του λες να σου την δίνει που και που...
έτσι νομίζω... δες στο googleΝομαρχία και καλά
Υπάρχει και η άδεια για μία μέρα που ειναι και καλά για μεταφορές μεταχειρισμένων (μερικοί έτσι μεταφέρουν τα καινουργια χωρίς ντίζα κοντέρ) -
τις ΔΟΚ τις εχουν ΜΟΝΟ οι μαντραδες και μονο αυτοι μπορουν να τις αποκτησουν, για να μπορουν να 'κυκλοφορουν' τα αμαξια απο τα μαγαζια τους (δοκιμη κ.α.)
συνοδευονται δε απο ασφαλεια μεσω του επικουρικού για ο μη γενειτω.. -
σε μαντρα θα παει ... ολοκληρη πορσε έχει... λες να μην ξέρει μαντρα?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
σε μαντρα θα παει ... ολοκληρη πορσε έχει... λες να μην ξέρει μαντρα?αφενως στο γκαραζ του ειπε οτι θα την αφησει, αφετερου ο καθε μαντράς δεν μπορει να βγαλει παραπανω απο 1-2 δοκιμαστικες πινακιδες ποσο μαλλον να τις εχει διαθεσιμες στον 'καθενα' γνωστο του. ο οποιος παρεπιπτοντως θα εχει και την κατοχη του το αμαξι και δεν θα ειναι καποιος υποψηφιος αγοραστης...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εχω πληρώσει τέλη του 2011.
Έστω ότι πάω στη ΔΟΥ στις 20 Δεκ 2011 και καταθέτω πινακίδες.
Πότε πάω του χρόνου να τις πάρω, χωρίς να πληρώσω τέλη για το 2012, αλλά να πληρώσω κανονικά τέλη για το 2013 ???
Πρίν τις 19 Δεκ - μετά την 20 Δεκ, πρίν λήξει το έτος 2012 ?????Ίσως είναι καλό να πας στην εφορία να τους ενημερώσεις σχετικά μέσα στο Δεκέμβρη του 2012 ώστε να μην 'πάνε' τις πινακίδες σου για καταστροφή, οπότε και θα τους ρωτήσεις πότε μπορείς να τις παραλάβεις πληρώνοντας τα τέλη του 2013.
Για να γλιτώσεις τα του 2012 πρεπει να πάρεις τις πινακίδες το 2013. Ακόμα και τελευταία μέραεργάσιμη του Δεκεμβρίου 2012 να πάς να πάρεις πινακίδες θα πληρώσεις τέλη για όλο το χρόνο.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Για να γλιτώσεις τα του 2012 πρεπει να πάρεις τις πινακίδες το 2013. Ακόμα και τελευταία μέραεργάσιμη του Δεκεμβρίου 2012 να πάς να πάρεις πινακίδες θα πληρώσεις τέλη για όλο το χρόνο.
Επομένως, αν κατάλαβα σωστά , πρέπει να προπληρώσω (δηλ μέχρι 31/12/2012) τα τέλη του 2013 όταν (πχ μέσα στον Νοε 2012) έρθει το έντυπο πληρωμής τελών του 2013 , οπότε και να παραλάβω μεν το σήμα του 2013 αλλά όχι τις πινακίδες, αφού θα είμαστε ακόμα στο 2012 . Λογικό, όμως:
Πως θα εξασφαλίσω ότι δεν θα καταστραφούν οι πινακίδες, αφού το διάστημα παράδοσής τους θα έχει υπερβεί το 1 ετος, πχ παράδοση στις 20 Δεκ 2011-παραλαβή στις 4 Ιαν 2013 ???Ένα- ένα σας τα βγάζω, με το τσιγκέλι !!! Σας γέμισα απορίες !!! :
Μάλλον δεν τη γλυτώνω την προκαταβολική επίσκεψη στη ΔΟΥ μου, ... μαμώ το σόι μου ! -
Γιατί όλη αυτή η πρεμούρα για το πως να κυκλοφορήσει κάτι το οποίο αποφάσισε συνειδητά να παροπλίσει τουλάχιστον για ένα χρόνο στο γκαράζ καταθέτοντας πινακίδες?
Πήρε την απόφαση να εκδικηθεί τη πολιτεία (η οποία μας έχει γραμμένους)...he has to live with it.
Αλλιώς πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και το κυκλοφορεί όποτε θέλει.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Γιατί όλη αυτή η πρεμούρα .....Εδώ, θα συμφωνήσω απόλυτα.
Οποιος καταθέτει πινακίδες, ξεχνάει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και 'ζεί' για ένα χρόνο σύμφωνα με το νόμο.
Τελεία και παύλα! . -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Επομένως, αν κατάλαβα σωστά , πρέπει να προπληρώσω (δηλ μέχρι 31/12/2012) τα τέλη του 2013 όταν (πχ μέσα στον Νοε 2012) έρθει το έντυπο πληρωμής τελών του 2013 , οπότε και να παραλάβω μεν το σήμα του 2013 αλλά όχι τις πινακίδες, αφού θα είμαστε ακόμα στο 2012 . Λογικό, όμως:
Πως θα εξασφαλίσω ότι δεν θα καταστραφούν οι πινακίδες, αφού το διάστημα παράδοσής τους θα έχει υπερβεί το 1 ετος, πχ παράδοση στις 20 Δεκ 2011-παραλαβή στις 4 Ιαν 2013 ???Ένα- ένα σας τα βγάζω, με το τσιγκέλι !!! Σας γέμισα απορίες !!! :
Μάλλον δεν τη γλυτώνω την προκαταβολική επίσκεψη στη ΔΟΥ μου, ... μαμώ το σόι μου !αν καταλαβα καλα την απορια σου, προτεινω:
Το 2013 (να'μαστε καλα) οταν θελησεις να παρεις τις πινακιδες, θα πληρωσεις στην εφορια τα τελη. Ξεχνα το ειδοποιητηριο.τις πινακιδες δε νομιζω να τις καταστρεφουν με το που περνα το 12μηνο.
Το πιο πιθανο ειναι να τις στελνουν στη διευθυνση συγκοινωνιων (ειδα κατι κουτες με πινακιδες να πηγαινοερχονται στο αρχείο της) -
Τελικά ρε παιδιά, έχει κάνει κάποιος αυτό που λέω, ώστε να με διαφωτίσει, ή... κάθε 3-4 μήνες πάτε και έρχεστε στις ΔΟΥ με τις πινακίδες στο χέρι και βίδες-κατσαβίδι παραμάσχαλα???
Παραδίδουμε τις πινακίδες για** ενα πλήρες ημερολογιακό-φορολογικό έτος (2012) **, ή ....Γιατί, πραγματικά, αρχίζω να αισθάνομαι βλάκας, αφού...... δεν καταλαβαίνω τίποτε.
Απαντήστε τίμια , γιατί θα με χάσετε απο μέλος των .
Τελικά θα πληρώσω και θα ησυχάσω !!!
Τέλη κυκλοφορίας