Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Περί καφέ και καφετιέρων (κυρίως Espresso!)
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Περί καφέ και καφετιέρων (κυρίως Espresso!)
    • 1
    • 2
    • 181
    • 182
    • 183
    • 184
    • 185
    • 240
    • 241
    • 183 / 241
    Αντίλογος
    11
    4801
    25842
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Y
      y-v last edited by

      Για να στρώσεις λιγότερο καφέ στο καλαθάκι, πάρε μιά τηλεκάρτα κόψτην να έχει μια ελαφριά καμπύλη, βάλε την ποσότητα καφέ που χρειάζεσαι στο καλάθι και στρώσε τον, περιστρέφοντας την.
      Το πόσο έντονη θα είναι η καμπύλη εξαρταται από την ποσότητα καφέ που θέλεις να έχεις στο καλάθι.
      Ξεκίνα με πολύ μικρή και την μεγαλώνεις λίγο, μεχρι να πετύχεις την ποσότητα που χρειάζεσαι ή φτιάξε δυό τρείς με 1,5-2 χιλιοστα διαφορά η κάθε μία.

      1 Reply Last reply Reply Quote 4
      • W
        wannabe last edited by

        πιο εύκολα βρίσκεις 12αρι καλαθάκι απο τηλεκάρτα (που την θυμήθηκες?)

        1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • Y
          y-v last edited by

          Για να μην παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό του καφέ και κόψει καμιά cash card

          Εδώ μου φαίνονται σαν χθες, τα κέρματα του ΟΤΕ με τις εγκοπές...

          1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • L
            leftgalan last edited by

            Πολλά κέφια βλέπω !!!

            1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • D
              dmitspan last edited by

              Ο χρήστης y.v έγραψε:
              :lol:
              Για να μην παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό του καφέ και κόψει καμιά cash card

              Εδώ μου φαίνονται σαν χθες, τα κέρματα του ΟΤΕ με τις εγκοπές...

              σσσ προδίδεις την ηλικία σου

              αυτός ο hausbrandt είναι πιο premium και θέλει λιγότερα γραμμάρια ή πιο βαρύς; με πιο ελαφρύ πάτημα ή πιο χοντρό κόψιμο δε γίνεται δουλειά;

              1 Reply Last reply Reply Quote 4
              • Y
                y-v last edited by

                Βρε συ τα γραμμαρια τα κανονίζεις για την γεύση.
                Αν ο καφες ψοφάει στα 15 δευτερόλεπτα τι να κανει το κόψιμο ή το πάτημα... θελεις περισσοτερο καφέ.
                Εγώ στον εσπρεσσο είμαι της άποψης, για τα ίδια στοιχεία εκχύλισης ότι «πιό χοντρο κόψιμο και περισσότερος καφές» δίνει καλύτερη γεύση και περισσότερα αρώματα από «λιγότερος καφες και πιό λεπτο κόψιμο».
                Το πόσο βεβαια εξαρτάται από το είδος του καφέ, το καβούρδισμα, την ημερομηνία καβουρδίσματος κλπ

                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • G
                  giorgos123 last edited by

                  Ο χρήστης y.v έγραψε:
                  Βρε συ τα γραμμαρια τα κανονίζεις για την γεύση.
                  Αν ο καφες ψοφάει στα 15 δευτερόλεπτα τι να κανει το κόψιμο ή το πάτημα... θελεις περισσοτερο καφέ.
                  Εγώ στον εσπρεσσο είμαι της άποψης, για τα ίδια στοιχεία εκχύλισης ότι «πιό χοντρο κόψιμο και περισσότερος καφές» δίνει καλύτερη γεύση και περισσότερα αρώματα από «λιγότερος καφες και πιό λεπτο κόψιμο».
                  Το πόσο βεβαια εξαρτάται από το είδος του καφέ, το καβούρδισμα, την ημερομηνία καβουρδίσματος κλπ

                  Δινει κ καλυτερη πυκνοτητα ρε συ Γιαννη κ αυτο με την σειρα του πιο δυνατη γευση .
                  Η Pavini Γιαννη θελει λεπτο κοψιμο για να σου δωσει ποιοτικο εσπρεσσο ανεξαρτητως ποσοτητας κ καλο πατημα

                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • D
                    dbekos last edited by

                    Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
                    ...Δινει κ καλυτερη πυκνοτητα ρε συ Γιαννη κ αυτο με την σειρα του πιο δυνατη γευση .
                    Η Pavini Γιαννη θελει λεπτο κοψιμο για να σου δωσει ποιοτικο εσπρεσσο ανεξαρτητως ποσοτητας κ καλο πατημα

                    Πρόσεχε τι και σε ποιόν τα λές !!!

                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • G
                      giorgos123 last edited by

                      Ο χρήστης dbekos έγραψε:

                      ...Δινει κ καλυτερη πυκνοτητα ρε συ Γιαννη κ αυτο με την σειρα του πιο δυνατη γευση .
                      Η Pavini Γιαννη θελει λεπτο κοψιμο για να σου δωσει ποιοτικο εσπρεσσο ανεξαρτητως ποσοτητας κ καλο πατημα

                      Πρόσεχε τι και σε ποιόν τα λές !!!

                      Ειναι της θεωριας ενω εγω του αποτελεσματος

                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • Y
                        y-v last edited by

                        Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
                        Δινει κ καλυτερη πυκνοτητα ρε συ Γιαννη κ αυτο με την σειρα του πιο δυνατη γευση .
                        Η Pavini Γιαννη θελει λεπτο κοψιμο για να σου δωσει ποιοτικο εσπρεσσο ανεξαρτητως ποσοτητας κ καλο πατημα

                        Δικιο έχεις! Η Pavoni η οποία είναι πλήρως χειροκίνητη (χωρίς ελατηριο επαναφοράς) είμαι σίγουρος ότι θα θελει πιό λεπτο κόψιμο.
                        Τώρα αν την δουλεψει κάποιος αρσιβαρίστας, σίγουρα θα θελει πολύ πιό λεπτό

                        Πρόσεχε τι και σε ποιόν τα λές !!!

                        Αστα αυτά και γράψε τι κάνεις με την Gaggia γιατι μεχρι τώρα τηρείς σιγήν ιχθύος.

                        1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • G
                          giorgos123 last edited by

                          Την ανταλλαξε με μια Brikka κ επιτελους πινει εσπρεσσο

                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • Y
                            y-v last edited by

                            1 Reply Last reply Reply Quote 3
                            • L
                              lemon3 last edited by

                              Λίγα λόγια για τον americano ε

                              Να δείτε τι τραβάω σε καφετερία για να παραγγείλω...

                              • Γειά σας, τι θα πάρετε;
                                -' Εναν espresso διπλό americano
                              • ....... (Σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας)
                              • Δηλαδή έναν διπλό εσπρέσσο σε φλυτζάνι του capuccino με ζεστό νερό όσο περίπου είναι και ο καφές
                              • Αααα lungo δηλαδή ...
                              • Όχι, καθαρό ζεστό νερό, μη το αφήσεις και τρέξει από εκεί που βγαίνει ο καφές
                              • Και το νερό δηλαδή από πού θα είναι;
                              • Από το πηγάδι, ξέρω κι'εγώ;

                              Έχει service η gaggia στη Θεσσαλονίκη; Έχω 2 χαλασμένες και τις λυπάμαι να τις πετάξω...

                              1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • K
                                kyr80 last edited by

                                Ο χρήστης y.v έγραψε:
                                Εγώ στον εσπρεσσο είμαι της άποψης, για τα ίδια στοιχεία εκχύλισης ότι «πιό χοντρο κόψιμο και περισσότερος καφές» δίνει καλύτερη γεύση και περισσότερα αρώματα από «λιγότερος καφες και πιό λεπτο κόψιμο».
                                Το πόσο βεβαια εξαρτάται από το είδος του καφέ, το καβούρδισμα, την ημερομηνία καβουρδίσματος κλπ

                                Τότε δεν πίνεις τη γεύση του καφέ ούτε τα αρώματά του. Πίνεις αυτό που σου αρέσει, χωρίς να είναι σωστός εσπρέσσο. Παίρνεις δηλαδή λιγότερα από όσα έχει να σου δώσει ο καφές. Σίγουρα είναι πιο ευκολόπιοτος.

                                Κάτι ελέχθει προηγουμένος για τον hausbrandt. Είχα γράψει και παλαιώτερα, ότι κατά τη γνώμη μου είναι ο πιο ποιοτικός εμπορικός καφές.

                                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • K
                                  kyr80 last edited by

                                  Ο χρήστης Lemon3 έγραψε:
                                  Λίγα λόγια για τον americano ε

                                  Να δείτε τι τραβάω σε καφετερία για να παραγγείλω...

                                  • Γειά σας, τι θα πάρετε;
                                    -' Εναν espresso διπλό americano
                                  • ....... (Σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας)
                                  • Δηλαδή έναν διπλό εσπρέσσο σε φλυτζάνι του capuccino με ζεστό νερό όσο περίπου είναι και ο καφές
                                  • Αααα lungo δηλαδή ...
                                  • Όχι, καθαρό ζεστό νερό, μη το αφήσεις και τρέξει από εκεί που βγαίνει ο καφές
                                  • Και το νερό δηλαδή από πού θα είναι;
                                  • Από το πηγάδι, ξέρω κι'εγώ;

                                  Έχει service η gaggia στη Θεσσαλονίκη; Έχω 2 χαλασμένες και τις λυπάμαι να τις πετάξω...

                                  Χαλκιδική πού μένεις;

                                  Τις gaggia ρώτα στη eurogat στην Ιταλίας λίγο κάτω από την Εγνατία. Και να μην τις φτιάχνουν, σίγουρα θα σου πούνε που. Αν όχι πες μου, να ρωτήσω την εταιρεία που μου κάνει service.

                                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • G
                                    giorgos123 last edited by

                                    Ο χρήστης kyr80 έγραψε:

                                    Εγώ στον εσπρεσσο είμαι της άποψης, για τα ίδια στοιχεία εκχύλισης ότι «πιό χοντρο κόψιμο και περισσότερος καφές» δίνει καλύτερη γεύση και περισσότερα αρώματα από «λιγότερος καφες και πιό λεπτο κόψιμο».
                                    Το πόσο βεβαια εξαρτάται από το είδος του καφέ, το καβούρδισμα, την ημερομηνία καβουρδίσματος κλπ

                                    Τότε δεν πίνεις τη γεύση του καφέ ούτε τα αρώματά του. Πίνεις αυτό που σου αρέσει, χωρίς να είναι σωστός εσπρέσσο. Παίρνεις δηλαδή λιγότερα από όσα έχει να σου δώσει ο καφές. Σίγουρα είναι πιο ευκολόπιοτος.

                                    Κάτι ελέχθει προηγουμένος για τον hausbrandt. Είχα γράψει και παλαιώτερα, ότι κατά τη γνώμη μου είναι ο πιο ποιοτικός εμπορικός καφές.

                                    Θα σου κανω μια ερωτηση χωρις περιστροφες
                                    Ποια ειναι η γνωμη σου ,φταινε οι κακοι επαγγελματιες για τον απαισιο εσπρεσσο που σερβιρουν η εκει τους οδηγησαν οι ασχετοι εσπρεσσακηδες ,αυτοι δηλαδη που δεν τους ταιριαζει ο εσπρεσσο κ απλα παραγγελουν λογω μοδας .
                                    Προσωπικα κλεινω προς το δευτερο
                                    Απο τους καφεδες του εμποριου προτιμω τον pellini
                                    .

                                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • K
                                      kyr80 last edited by

                                      Και τα δύο. Από τους 10 που άνοιγαν(γιατί τώρα δεν ανοίγει τίποτα) ένα καφέ, οι 8 ήταν άσχετοι με το θέμα. Φανταζόντουσαν μια έυκολη δουλειά, που δε χρειάζεται γνώσεις. Να είναι γεμάτο το μαγαζί, αυτοί να πίνουν ποτά με γκόμενες-σερβιτόρες κλπ κλπ. Ξέρω άσχετους με το επάγγελμα που ανοίξαν ΚΑΙ ένα καφέ για αρπαχτή. Και μπήκαν μέσα με τα τσαρούχια.
                                      Αυτοί λοιπόν οι ιδιοκτήτες, ακόμα και να είχαν κάποιον που τους έβγαζε σωστό καφέ, τον σταμάτησαν στις 2-3 γκρίνιες που τους έκαναν άσχετοι πελάτες.
                                      Και σε εμένα υπάρχουν εσπρεσσο που τους γυρνάνε πίσω γιατί είναι 'μια σταλιά, βάλε λίγο παραπάνω', 'πολύ δυνατός ρε παιδί μου', 'τί πίκρα είναι αυτή' κλπ.
                                      ΑΝ δεν ξέρεις τι κάνεις, τότε προβληματίζεσαι και προσαρμόζεσαι στον 'πελάτη'. Αν όμως ΞΕΡΕΙΣ τι βγάζεις, και ότι αυτός είναι ο εσπρέσσο, τότε δεν επηρρεάζεσαι από τα σχόλια των ασχέτων. Υπάρχουν περιπτώσεις που λόγο βιασύνης ο καφές δεν βγαίνει καλός. Πρέπει α)να μην τον δώσεις στον σερβιτόρο και β) να έχει τη δυνατότητα(την άδεια από το αφεντικό) και ο σερβιτόρος να ζητήσει να ξαναγίνει.

                                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • G
                                        giorgos123 last edited by

                                        Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
                                        Και τα δύο. Από τους 10 που άνοιγαν(γιατί τώρα δεν ανοίγει τίποτα) ένα καφέ, οι 8 ήταν άσχετοι με το θέμα. Φανταζόντουσαν μια έυκολη δουλειά, που δε χρειάζεται γνώσεις. Να είναι γεμάτο το μαγαζί, αυτοί να πίνουν ποτά με γκόμενες-σερβιτόρες κλπ κλπ. Ξέρω άσχετους με το επάγγελμα που ανοίξαν ΚΑΙ ένα καφέ για αρπαχτή. Και μπήκαν μέσα με τα τσαρούχια.
                                        Αυτοί λοιπόν οι ιδιοκτήτες, ακόμα και να είχαν κάποιον που τους έβγαζε σωστό καφέ, τον σταμάτησαν στις 2-3 γκρίνιες που τους έκαναν άσχετοι πελάτες.
                                        **Και σε εμένα υπάρχουν εσπρεσσο που τους γυρνάνε πίσω γιατί είναι 'μια σταλιά, βάλε λίγο παραπάνω', 'πολύ δυνατός ρε παιδί μου', 'τί πίκρα είναι αυτή' κλπ.**ΑΝ δεν ξέρεις τι κάνεις, τότε προβληματίζεσαι και προσαρμόζεσαι στον 'πελάτη'. Αν όμως ΞΕΡΕΙΣ τι βγάζεις, και ότι αυτός είναι ο εσπρέσσο, τότε δεν επηρρεάζεσαι από τα σχόλια των ασχέτων. Υπάρχουν περιπτώσεις που λόγο βιασύνης ο καφές δεν βγαίνει καλός. Πρέπει α)να μην τον δώσεις στον σερβιτόρο και β) να έχει τη δυνατότητα(την άδεια από το αφεντικό) και ο σερβιτόρος να ζητήσει να ξαναγίνει.

                                        Σωστο σε βρισκω

                                        1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                        • T
                                          tiger last edited by

                                          Ο χρήστης kyr80 έγραψε:

                                          Και σε εμένα υπάρχουν εσπρεσσο που τους γυρνάνε πίσω γιατί είναι 'μια σταλιά, βάλε λίγο παραπάνω', 'πολύ δυνατός ρε παιδί μου', 'τί πίκρα είναι αυτή' κλπ.
                                          ΑΝ δεν ξέρεις τι κάνεις, τότε προβληματίζεσαι και προσαρμόζεσαι στον 'πελάτη'. Αν όμως ΞΕΡΕΙΣ τι βγάζεις, και ότι αυτός είναι ο εσπρέσσο, τότε δεν επηρρεάζεσαι από τα σχόλια των ασχέτων.

                                          'Ο πελατης εχει παντα δικιο'
                                          Και εχει παντα δικιο γιατι αν δεν παρει αυτο που θελει, δεν θα ξαναρθει και εσυ θα κλεισεις.

                                          Εγω θελω τα μακαρονια βρασμενα ιταλικα (αλ ντέντε,σκληρα) αν ομως ενα συνοικιακο μαγαζακι σε λαϊκη συνοικια σερβιρει ετσι τα μακαρονια (γιατι ετσι ειναι το σωστο) αντι να τα κανει λασπουριά, τοτε θα κλεισει αργά ή γρηγορα.

                                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • Y
                                            y-v last edited by

                                            Ο χρήστης kyr80 έγραψε:

                                            Εγώ στον εσπρεσσο είμαι της άποψης, για τα ίδια στοιχεία εκχύλισης ότι «πιό χοντρο κόψιμο και περισσότερος καφές» δίνει καλύτερη γεύση και περισσότερα αρώματα από «λιγότερος καφες και πιό λεπτο κόψιμο».
                                            Το πόσο βεβαια εξαρτάται από το είδος του καφέ, το καβούρδισμα, την ημερομηνία καβουρδίσματος κλπ

                                            Τότε δεν πίνεις τη γεύση του καφέ ούτε τα αρώματά του. Πίνεις αυτό που σου αρέσει, χωρίς να είναι σωστός εσπρέσσο. Παίρνεις δηλαδή λιγότερα από όσα έχει να σου δώσει ο καφές. Σίγουρα είναι πιο ευκολόπιοτος.

                                            quote]

                                            Mάλλον δεν καταλαβες Κυριάκο τι ήθελα να πώ.
                                            Για κάποιον συγκεκριμένο Χ καφέ.
                                            Ποιος είναι ο σωστος (διπλός) εσπρεσσο εάν σε όλες τις παρακάτω εκχυλίσεις ανάλογα με την ποσότητα έχει ρυθμιστεί τό κόψιμο για να δίνει πχ 50ml στα 27 δευτερόλεπτα .
                                            12 γραμμαρια καφέ και πολύ πολύ λεπτο κόψιμο
                                            13 γραμμαρια καφέ και πολύ λεπτο κόψιμο
                                            14 γραμμαρια καφέ και λεπτο κόψιμο
                                            15 γραμμάρια καφέ και λίγο πιό χοντρό κόψιμο
                                            16 γραμμάρια καφέ και πιό χοντρο κόψιμο
                                            17 γραμμάρια καφέ και χονδρύτερο
                                            Κλπ κλπ

                                            Εκτός κι αν δεν κατάλαβα εγώ και λέγοντας «Παίρνεις δηλαδή λιγότερα από όσα έχει να σου δώσει ο καφές», εννοείς τα λιγότερα γραμμαρια με λεπτοτερο κόψιμο , Οπότε συμφωνούμε!

                                            1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 181
                                            • 182
                                            • 183
                                            • 184
                                            • 185
                                            • 240
                                            • 241
                                            • 183 / 241
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • TEST
                                              • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
                                              • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
                                              • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
                                            • VIDEO
                                              • 4TTV
                                              • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CANDID CAMERA
                                            • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΛΕΞΙΚΟ
                                            • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • FORMULA 1
                                              • WRC
                                              • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
                                              • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4T CLASSIC
                                              • ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
                                              • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΟΡΑ
                                              • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
                                              • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
                                              • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
                                            • 2ΤΡΟΧΟΙ
                                              • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
                                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CLASSIC
                                            • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
                                            • MENU
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4ΤΡΟΧΟΙ
                                            • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
                                            • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
                                            • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
                                            • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
                                            • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
                                            • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
                                            • ΚΟΚ

                                            logo footer

                                            coty











                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                            • CLASSIC
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • VIDEO
                                            • FORUM
                                            4T FORUM
                                            4T LIBRARY
                                            • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
                                            • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
                                            • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
                                            • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
                                            Powered by nxcode.gr