-
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
Καλησπέρα σας. Ο πατέρας μου έχει ένα παλιό R19 και θέλει να το αλλάξει. Του γυάλισε το Fluence. Κοίταξα στο site της Ρενό και έχει την 1.6 expression 14383 με απόσυρση συν επιπλέον μια έκπτωση που θα μάθω αύριο στη Ρενό. Είναι κομπλέ από εξοπλισμό (esp, 6 airbags, a/c, mp3 κλπ). Νομίζω είναι αξιόλογη προσφορά. Τι γνώμη έχετε? Ευχαριστώ για την προσοχή σας...Kαλησπέρα σας. Πήγα στην αντιπροσωπεία για το fluence και μου είπαν ότι έχει επιπλέον έκπτωση 2500, δηλαδή 11883 ευρώ με απόσυρση! Όμως δεν ήξερε η υπάλληλος αν στο στοκ υπάρχει η συγκεκριμένη έκδοση, οπότε αύριο θα πάω πάλι για να μάθω τι παίζει. Όπως και να'χει πάντως, fluence με 12000 περίπου είναι ευκαιρία... Συνολική έκπτωση 5000 περίπου... Οrestisren, ευχαριστώ για την απάντησή σου!
-
Τρομερη ευκαιρια! Δες μηπως αφου εχει κι αλλη εκπτωση μπορεσεις να παρεις κι ενα επιπεδο πανω σε εξοπλισμο αν εχει και σ'αρεσει!
-
Καλησπέρα σας. Ο πατέρας μου έχει ένα παλιό R19 και θέλει να το αλλάξει. Του γυάλισε το Fluence. Κοίταξα στο site της Ρενό και έχει την 1.6 expression 14383 με απόσυρση συν επιπλέον μια έκπτωση που θα μάθω αύριο στη Ρενό. Είναι κομπλέ από εξοπλισμό (esp, 6 airbags, a/c, mp3 κλπ). Νομίζω είναι αξιόλογη προσφορά. Τι γνώμη έχετε? Ευχαριστώ για την προσοχή σας...
Kαλησπέρα σας. Πήγα στην αντιπροσωπεία για το fluence και μου είπαν ότι έχει επιπλέον έκπτωση 2500, δηλαδή 11883 ευρώ με απόσυρση! Όμως δεν ήξερε η υπάλληλος αν στο στοκ υπάρχει η συγκεκριμένη έκδοση, οπότε αύριο θα πάω πάλι για να μάθω τι παίζει. Όπως και να'χει πάντως, fluence με 12000 περίπου είναι ευκαιρία... Συνολική έκπτωση 5000 περίπου... Οrestisren, ευχαριστώ για την απάντησή σου!
Την Expression να δείτε και προσοχή μην έχουν φέρει καμια καινούρια φθηνή έκδοση με λιγότερο εξοπλισμό
Αν και με αυτή την τιμή μπορείτα να πάτε και σε dynamic -
Καλησπέρα σας. Ο πατέρας μου έχει ένα παλιό R19 και θέλει να το αλλάξει. Του γυάλισε το Fluence. Κοίταξα στο site της Ρενό και έχει την 1.6 expression 14383 με απόσυρση συν επιπλέον μια έκπτωση που θα μάθω αύριο στη Ρενό. Είναι κομπλέ από εξοπλισμό (esp, 6 airbags, a/c, mp3 κλπ). Νομίζω είναι αξιόλογη προσφορά. Τι γνώμη έχετε? Ευχαριστώ για την προσοχή σας...
Kαλησπέρα σας. Πήγα στην αντιπροσωπεία για το fluence και μου είπαν ότι έχει επιπλέον έκπτωση 2500, δηλαδή 11883 ευρώ με απόσυρση! Όμως δεν ήξερε η υπάλληλος αν στο στοκ υπάρχει η συγκεκριμένη έκδοση, οπότε αύριο θα πάω πάλι για να μάθω τι παίζει. Όπως και να'χει πάντως, fluence με 12000 περίπου είναι ευκαιρία... Συνολική έκπτωση 5000 περίπου... Οrestisren, ευχαριστώ για την απάντησή σου!
Σε λίγο θα σε πληρώνουν για να το αγοράσεις.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σε λίγο θα σε πληρώνουν για να το αγοράσεις.
Κοίτα απλα είναι φθηνό και κοστίζει όσο πρέπει βάσει της πραγματικής τιμής του.Ούτε υπερτιμολογήσεις ούτε τίποτα
Κάνει τρομερές προσφορές τελευταία πάντως η Rena -
Που κατασκευάζονται τα Fluence που πουλούνται ελλάδα?
-
Στην Bursa της Τουρκιας.
Ξενερωσες τωρα ε;
-
Φυσικά το θέλει ο πεθερός μου αλλά λόγω χώρας κατασκευής μάλλον πάει για Χ(ι)
-
Ωραίο κριτήριο για την επιλογή αυτοκινήτου αυτό
Όλα τα Fluence στην Brusa κατασκευάζονται.Κι αυτά που πωλούνται στην Ελλάδα αλλα κι αυτά που πωλούνται στην Ευρώπη -
Και αν δεν κανω λαθος ... Ολα τα 4θυρα Megane των προηγουμενων γενεων. Ας μην ξεχναμαι βεβαια το πιο καλοπουλημενο μικρομεσαιο πριν λιγα χρονια. Την Corolla!!!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
+τα στέισον όπως και τα Clio 5d και Megane Hatch σε κάποιες εκδόσεις
-
Χι επειδή είναι από Τουρκία? Κακώς...
Το εργοστάσιο είναι ένα από τα πιο σύγχρονα της Renault παγκοσμίως,όπως επίσης και το αντίστοιχο της Toyota στην Τουρκία (και η Corolla από Τουρκία έρχεται).
Επίσης να σημειωθεί ότι στο Megane II τα sedan που κατασκευάζοταν Τουρκία εμφανίσανε πολύ λιγότερα προβλήματα από τις υπόλοιπες εκδόσεις αμαξωμάτων που κατασκευάζονταν Ευρώπη. -
Τα μεμέτια πέρδονται στα καθίσματα των Fluence που προορίζονται για Ελλάδα. Fact. Μην τα πάρετε, δεν είναι καλά.
-
-
Δυο λεπτα να φαω μια πιτα με ντόνερ κεμπαπ και απ' όλα μεσα και συνεχίζω την εργασία μου!!! Που είχαμε μείνει? Στην τοποθετηση καθισμάτων? Ωραία!!!
Και εδω παντως στην Nissan στον Βόλο ... μια γίγαντες με ταραμα ... έτρωγαν ενδιαμεσα! -
Τα πράγματα με την Τουρκία δεν είναι ούτε του ύψους, ούτε του βάθους. Θυμάμαι κάτι εργοστασιακές Oyak που φορούσε το coupe I που τράβαγα τα μαλλιά μου. Πάντως από τότε ίσως έχουν αλλάξει πολλά.
-
Ο χρήστης jlian έγραψε:
Τα πράγματα με την Τουρκία δεν είναι ούτε του ύψους, ούτε του βάθους. Θυμάμαι κάτι εργοστασιακές Oyak που φορούσε το coupe I που τράβαγα τα μαλλιά μου. Πάντως από τότε ίσως έχουν αλλάξει πολλά.Γιατί τα τωρινά τι φαντάζεσε ότι φοράνε
Και μιλάμε για όλα τα μοντέλα -
Το ξέρω ότι φοράνε Oyak. Ελπίζω να είναι καλύτερες από τις παλιές. Στη Γαλλία έχεις τη δυνατότητα να το παραγγείλεις με Avanza. Εδώ... ψιλά γράμματα όλα αυτά...
-
Λοιπόν θα δώσουμε τροφή για σχόλια στο τοπικό (αρνητικής φύσεως)
Την Δευτέρα πάω στην αντιπροσωπία να ρωτήσω τι έγινε με τιμόνι και λεβγέ που έχουν παραγγελθεί για αλλαγή λόγω ξεφλουδίσματος και αγνοείται η τύχη τους.
Επίσης πάμε να αλλάξουμε και την πίσω δεξιά τσιμούχα γιατί κι αυτή με τους καύσωνες το καλοκαίρι δεν επέδειξε την σταθερότητα που πρέπει.Επίσης θα πέσει κι ένα ρεγουλάρισμα στο μεντεσε τις πίσω αριστερής πόρτας γιατί απο τότε που αλλάξαμε την τσιμούχα δεν ξέρω το γιατί αλλα κρέμασε ελαχιστα μ' αποτέλεσμα η χρωμιομένη κορνίζα του παραθύρου να βρισκει στο πλαίσιο της πόρτας στο κλείσιμο και να την ψιλο γρατζουνάει
Κατα τα λοιπά 23000 και δεν έχει κάνει κιχ (φτου μη το ματιάσω φτου)
Λάστιχα θα αλλαξουμε μετά το στρατό.Δεν θα τα βάλω και να μην προλάβω να τα χαρώ και να τα τρώνε άλλοι όταν εγώ θα λείπω
Επίσης με τον καιρό διαπιστώνω μία ασυμβατότητα ελατηρίου-αμορτισερ (πολύ σφιχτό αμορτισέρ σε σχέση με το ελατήριο μ' αποτέλεσμα το αμάξι να χαζοκοπανάει σε κάποιες ανωμαλίες.Παρ' όλα αυτα συνεχίζει να είναι πολύ άνετο).Βέβαια παίζει να φταίνε και τα κεραμίδ εεεεεεεε οι λαστιχάρες που φοράω γιατί το φαινόμενο εντάθηκε όταν ο καιρός κρύωσε
Με τα κρύα εμφανίστηκαν και κάποιοι μικρο-τριγμοί τους οποίους βέβαια θα περιλάβω καταλλήλως
Η αρχή έγινε σήμερα με έναν στο τιμόνι που τον αφάνισα
Πάντως το αυτοκίνητο αν και αρκετά ουδέτερο και προοδευτικό(μεγαλα μεταξόνια FTW ) είναι απολαυστικό όποτε και να το έχω πιέσει
Με καλύτερα λάστιχα σε κάποιες περιπτώσεις θα κινδυνεύω να γίνω επικίνδυνος
By the way τρομερά ευχαριστημένος (ήμουν μέχρι να μπω σε Laguna 2 προχθες .Θέλω κι εγώ μία )edit Ειδικά με την άρση της dieselοκίνησης, τις βελτιώσεις στην παραγωγή σε κάποια θέματα που πάσχει το δικό μου και τις προσφορές τις αντιπροσωπίας μιλάμε για φοβερή ευκαιρία
-
Αναρωτιέμαι για κάτι. Μήπως τα αμάξια σε μαύρο ή κάποιο πολύ σκούρο χρώμα είναι επιρρεπή σε τριγμούς; Μου το έλεγε φίλος μου τις προάλλες (παθών). Θεωρεί ότι το καλοκαίρι που ψήνονται από τον ήλιο και ανεβάζουν μεγαλύτερες θερμοκρασίες από τα άλλα, τα πλαστικά τους ξεχειλώνουν. Έτσι με τις συστολές του χειμώνα και τις διαστολές του καλοκαιριού, χάνουν τις αρχικές τους διαστάσεις και αρχίζουν να τρίζουν οι αρμοί μεταξύ πλαστικών ή πλαστικού-μετάλλου. Πρέπει το αμάξι να έχει πολύ ποιοτικά πλαστικά για να μην το πάθει. Εσείς τι λέτε;
Renault Fluence