-
Σιγά το δύσκολο. 5 αυτοκίνητα σε κάθε γουρουνάκι.
-
Παρκάρεις κι εκεί, σχετικά εύκολα στο στενό του Κατσίμπα/Aegan.
Επίσης σε πιο old style σουβλάκια παίζει ο Πανερυθραϊκός.
Πάντως και οι εναλλακτικές Πέτρινο/Ιορδάνης δεν είναι κακές, απλά δεν παίζει πιτόγυρο, προφανώς.
Σε πολύ αλητεία mood, κανονίζεται και καμιά καντίνα για βρώμικο... (Καγκούρι σπίκινγκ)
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
παίζει ο Πανερυθραϊκός.3η-4η Εθνικη τον βλεπω να παιζει αυτον...
Σε πολύ αλητεία mood, κανονίζεται και καμιά καντίνα για βρώμικο... (Καγκούρι σπίκινγκ)
Εγω μεσαααα!
Τωρα αυτοι με τα πριμιουμ κλπ θα μας το παιξουν βεντετες βεβαια... -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ωπ !!!!!!!
3 γουρουνάκια ΚιφησιάΚάθε πρόταση σου για συνάντηση, με οδηγεί όλο και περισσότερο, στο ότι δεν λαμβανεις υπόψιν πολλούς παράγοντες
Μια κέντρο, μια 100 χιλ μακριά, μια στο χάος... Τώρα κιφησια.
Για πες μου, που θα παρκάρουν κοντα στα 3 γουρουνακια, 15 αυτοκίνητα;Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ωπ !!!!!!!
3 γουρουνάκια ΚιφησιάΚάθε πρόταση σου για συνάντηση, με οδηγεί όλο και περισσότερο, στο ότι δεν λαμβανεις υπόψιν πολλούς παράγοντες
Μια κέντρο, μια 100 χιλ μακριά, μια στο χάος... Τώρα κιφησια.
Για πες μου, που θα παρκάρουν κοντα στα 3 γουρουνακια, 15 αυτοκίνητα;Όπως είπε κι ο Κωστής παρκάρεις.
Τώρα αν θέλετε να παρκάρετε απέξω τι να πω.
Πάντως και οι εναλλακτικές Πέτρινο/Ιορδάνης δεν είναι κακές, απλά δεν παίζει πιτόγυρο, προφανώς.
+1 για Ιορδάνη και νομίζω πως είναι και η καλύτερη επιλογή
για την καντίνα
Μετά μπορώ να σας πάω και για δοκιμές αν θέλετε -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
για την καντίνα
Μετά μπορώ να σας πάω και για δοκιμές αν θέλετεΜε.... σκάστρα στην 'εξάτμιση' ????
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
για την καντίνα
Μετά μπορώ να σας πάω και για δοκιμές αν θέλετεΜε.... σκάστρα στην 'εξάτμιση' ????
Όχι για τέτοιες περιπτώσεις έχω το τετραπετάλουδο στην αποθήκη έτοιμο για τοποθέτηση
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
3 γουρουνάκια Κιφησιά - Πανερυθραικός
καλύτερα είναι στο πέτρινο που πρότεινε ο Γρηγόρης, και καλύτερο φαγητό και φθηνότερο και περισσότερο χώρο για τα αυτοκίνητα...
-
Το Πετρινο, και τον Ζαχο, βορεια και νοτια αντιστοιχα, εγω τα προτεινα γιατι ειναι πολυ κοντα, σε ωραιες διαδρομες...(με την λογικη οτι μαζευομαστε, κανουμε μια βολτα, και μετα γυρναμε για φαγητο-κουβεντα)
Αν υπαρχει αντιπροταση, ευχαριστως να πεσει στο τραπεζι... -
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Χαχαχα
Δέκα δυνατά φρεναρισματα 100-0 (αλλα όταν σταματά εντελώς το αμάξι, αφήνεις φρένο).
Αυτο αναφέρει η ferodo.υπάρχουν πολλοί και διάφοροι τρόποι... ο καλύτερος που γνωρίζω προσωπικά, είναι ο εξής:
- περί τα 2000 χιλιόμετρα διαρκεί η όλη ιστορία (ή όσο να φύγει το τραπεζοειδές σχήμα του τακακίου στα άκρα του και να πιάσει δουλειά όλη η διαθέσιμη επιφάνειά τους πάνω στον δίσκο)
- τα πρώτα 500 καλό είναι η πέδηση να είναι μονο η απολύτως αναγκαία, χωρίς ξεσπάσματα και υστερίες αλλά και όχι επαναλαμβανόμενες καταστάσεις!
- δεν μα δεν πρέπει ποτέ όσο είναι καινούργια τα φρένα να μείνεις με πατημένο φρένο σε φανάρι μετά από μεγάλες ταχύτητες κίνησης ή πέδησης (κάτι δύσκολο σε αυτόματο).
- προοδευτικά, κάθε φορά που θα ζεστένεται επαρκώς το αυτοκίνητο για καλή οδήγηση (μηχανή, κιβότιο, λάστιχα κλπ) μπορεί κανείς να πιέζει όλο και περισσότερο τα φρένα του για επιβράδυνση αλλά όχι ακινητοποίηση (στάση)!
Αλλά σε στρωμένα φρένα συνιστούνται τα ακόλουθα:
5. αυτό που προτείνει ο φίλος, μπορεί να γίνει ως εξής για να αφαιρέσεις τυχόν βουνά και κοιλάδες ή υπολοίματα τακακίου πάνω στον δίσκο λόγο φρένου σε στάση μετά από καυτά φρεναρίσματα ή γενικότερη κακή χρήση...
ο ακριβής τρόπος είναι:
από 60 σε 20 χλμ/ώρα τρείς φορές το πολύ απανωτά με δυνατό αλλά όχι οριακό φρένο
από 100 σε 10 χλμ/ώρα δύο φορές το πολύ με διαστήματα ψύξης περί τα 15λεπτά εν κινήση με ταχύτητες άνω των 100
από τελική σε 90-120χλμ (ανάλογα με την διαθέσιμη τελική του αυτοκινήτου) μία φορά με σταθερά δυνατό φρένο...μετά από αυτά έχετε επαρκώς καθαρισμένα και στρωμένα φρένα.
τα δικά μου είχαν πετσικάρει οπότε και η αλλαγή τους...
να υποθέσω ότι όταν λες καινούρια φρένα εννοείς καινούρια τακάκια ή καινούριο σύστημα φρένων;
-
Λοιπόν αφού υπάρχει ταύτιση όσον αφορά το πέτρινο και καθότι οικονομικό
Παρασκευή λοιπόν κατά στις 20:30 ραντεβού στο Πέτρινο στην Πεντέλη για φαγητό
Σε περίπτωση που θέλετε κάποιοι στροφοδιαδρομές μπορείτε να κανονισετε νωρίτερα και να βρεθούμε εκεί
-
Αποφάσισε... Πέτρινο ή Ιορδάνης;;;
Σα να λες τυφλοπόντικας με αετίσιο μάτι είναι.
-
Πετρινο, τον Ιορδανη τον φαγαμε στην μαπα 500 χρονια.
-
Νταξ στο Πέτρινο ρε μη βαράτε
Βέβαια μπορούμε να μαζευτούμε και να αποφασίσουμε κι εκείνη την ώρα για το ποιο απο τα δύο -
Θα αποφασισει ο κυριος ενδιαφερομενος (κοτετσι) για το που θα φαμε.-
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Θα αποφασισει ο κυριος ενδιαφερομενος (κοτετσι) για το που θα φαμε.- -
Δε θα αποφασίσω εγώ, μόνο θα φάω.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Δε θα αποφασίσω εγώ, μόνο θα φάω.οκ πέτρινο τότες
και προς οριστικοποίησηΠαρασκευή λοιπόν κατά στις 20:30 ραντεβού στο Πέτρινο στην Πεντέλη για φαγητό
Σε περίπτωση που θέλετε κάποιοι στροφοδιαδρομές μπορείτε να κανονισετε νωρίτερα και να βρεθούμε εκεί
-
Τι εννοείς; Ότι μπορεί κανείς να στρίψει νωρίτερα απ' τις 20.30 Παρασκευή, στη β.α. Αττική;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Τι εννοείς; Ότι μπορεί κανείς να στρίψει νωρίτερα απ' τις 20.30 Παρασκευή, στη β.α. Αττική;Άνετα μπορεί
Απλα προσπερνάει -
Δεν υπαρχει η λεξη 'προσπερναω' σε αυτα τα μερη.
Υπαρχει η φραση 'περναω απο πανω' και μονο αυτη.
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...