-
Ναι, εφόσον βέβαια δεν ψωνίσεις από κάποιον με χάλια feedback.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, εφόσον βέβαια δεν ψωνίσεις από κάποιον με χάλια feedback.+1 οσα εχω παρει εχουν βγει αψογα.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Παραείναι φθηνή όμως ρε παιδί μου.Κατάλοιπα της προ-android εποχής.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Παραείναι φθηνή όμως ρε παιδί μου.
Κατάλοιπα της προ-android εποχής.
Σωστό!
Που είναι εκείνες οι εποχές ρε παιδί μου που το φυσούσαμε και είχαμε τα αιφόνια ρε παράταξη στο τραπέζι? Θήκη κάτω από 30-40 ευρώ ούτε να τη φτύσουμε!
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
ΣΚΑΝΔΑΛΟ!! Σαπάκια τα Android. Παρτε blackberry/Nokia/Iψων!!μουαχαχαχαχαχαχαχαχα
Άντε μεγειά και το flash mobile. -
Και αφού το android δε το γλιτώνουμε, και ενώ είχα καταλήξει στο defy+, ήρθε η ξενέρα.... To + δεν υπάρχει ακόμα, και μου πρότειναν το samsung galaxy s.
Να περιμένω το motorola ή να πάρω το samsung άμεσα; -
Asus Transformer Prime...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Και αφού το android δε το γλιτώνουμε, και ενώ είχα καταλήξει στο defy+, ήρθε η ξενέρα.... To + δεν υπάρχει ακόμα, και μου πρότειναν το samsung galaxy s.
Να περιμένω το motorola ή να πάρω το samsung άμεσα;παρε το galaxy s plus.270κατι απο πλαισιο.σαφως πιο καινουργιο και με πιο γρηγορο(υπερχρονισμενο) επεξεργαστη
-
Δε κρατήθηκα τελικά το χτύπησα το x5 pro!!!!
έχει καμιά 2 βδομάδες το χαλβαδιαζα
-
Ο χρήστης alexm έγραψε:
Να περιμένω το motorola ή να πάρω το samsung άμεσα;παρε το galaxy s plus.270κατι απο πλαισιο.σαφως πιο καινουργιο και με πιο γρηγορο(υπερχρονισμενο) επεξεργαστη
navigation παίρνει;
-
Φυσικά
-
κοτσάνι
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
navigation παίρνει;
Αρκεί να μην είναι σαν το προηγούμενό σου με εκείνη την Φράου που μας πήγε Βόλο... 'Προσοχή κάμερα ταχύτητας, προσοχή διασταύρωση, προσοχή κόμβος, προσοχή ναρκοπέδιο, εισήλθατε σε πεδίο βολής μαλάκες!'
-
Ναι, αλλά μας πήγε
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ναι, αλλά μας πήγεΠρωτη φορα τετοιο ταξίδι ... χωρίς σταση για τσιγαρο!!! Τρομοκρατεία ηταν!!! Ξεχνας πείνα, δίψα, κατούρημα, ξεπιασμα και γενικά σταση ... με τετοια αυταρχικότητα!!!
Κατι σε 'μιλατε με στο πληθυντικό θα με υποχρεώσετε' δεν υπάρχει?Το Igo που έχω στο δικο μου HTC έτσι είναι?
-
Έφτασε σήμερα το 10ρι tablet των 102 ευρώ. Χαλαρά η χειρότερη ποιότητα κατασκευής που έχω δει ποτέ σε
ηλεκτρονική συσκευή , η μπαταρία ήταν κολλημένη με ταινία διπλής όψης στο κάτω μέρος και κατά την
μεταφορά ξεκόλλησε και η μπαταρία χόρευε στο εσωτερικό. Το άνοιξα και την κόλλησα με σελοτέιπ, πρώτη
φορά άνοιξα συσκευή αμέσως μόλις την πήρα. Τα καλώδια είναι στερεωμένα με χαρτοταινία, το πάνω με το
κάτω μέρος μετά το άνοιγμα δεν εφαρμόζουν αρκετά σφιχτά και όταν πιέζω την συσκευή τρίζει. Πάνω στην
οθόνη δεν υπάρχει σκληρό πλαστικό αλλά εύκαμπτο πολύ λεπτό... anyway, you got the picture...
Η οθόνη έχει μέτρια ευκρίνεια, μέτρια απόκριση, singletouch εννοείται και πρέπει να την ''τσιμπάς'' με τσαμπουκά.
Από εκεί και πέρα φαίνεται να λειτουργεί αξιοπρεπώς συνολικά, για την χρήση που το θέλω τουλάχιστον.
Εγώ ήμουν άτυχος με την μπαταρία αλλά για κάποιον που του περισσεύει ένα κατοστάρικο δεν είναι και άσχημο παιχνίδι.

-
@cosneo
Στο δικό σου ο ποπ πρέπει να έχει βάλει την φωνή 'αυταρχική δικηγορίνα' -
@bihlas: resistive οθόνη έχεις, γιαυτό και το μαλακό πλαστικό της οθόνης.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
@cosneo
Στο δικό σου ο ποπ πρέπει να έχει βάλει την φωνή 'αυταρχική δικηγορίνα'ΥΓ: Σήμερα το βράδυ θα αποκτήσει νέα ρικόρντινγς της εν λόγω κυρίας ο Ποπ...
-
Ελπίζω να έχουν προλάβει να στεγνώσουν τα μαστίγια της
Περι συσκευών Android...