-
Και βέβαια είμαι πολύ περίεργος να δω τον νέο 1400αρη με τα 90......
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
...πολύ καλή ηχομόνωση, .Πράγματι αυτό το πρόσεξα κι εγω, κλείσαμε τα παράθυρα στη Νέα Εγνατία και δεν ακουγόταν τίποτα από τους θορύβους της πόλης, ακόμη και με 3000 3500 στροφές ο κινητήρας δεν ακουγόταν ενοχλητικά ...
-
Nαι αλλά μετά τις 6.000?
-
Μετά τις 6000(στις πόσες είναι ο κόφτης ? )βάζεις κι ένα CD με rock και ανοίγεις το volume... by the way το volume αυξομειώνεται αυτόματα ανάλογα με τα επίπεδα έντασης του θορύβου (πχ. πολλές στροφές κινητήρα κτλ)
-
Ο χρήστης antonisk7# έγραψε:
Μετά τις 6000(στις πόσες είναι ο κόφτης ? )βάζεις κι ένα CD με rock και ανοίγεις το volume... by the way το volume αυξομειώνεται αυτόματα ανάλογα με τα επίπεδα έντασης του θορύβου (πχ. πολλές στροφές κινητήρα κτλ)...ή βάζεις αυτό το κομματάκι που παίζει στην διαφήμιση του C4!
Είναι γαμ@το...
-
Ο χρήστης antonisk7# έγραψε:
by the way το volume αυξομειώνεται αυτόματα ανάλογα με τα επίπεδα έντασης του θορύβου (πχ. πολλές στροφές κινητήρα κτλ)E, καλά, αυτό το κάνουν όλα τώρα έτσι κι αλλιώς. Αλλού είναι τα καλά.
Σάββα, το πιστεύεις ότι δεν την έχω δει ακόμα? Εχω δει την αγγλική αλλά όχι την ελληνική.
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΒΒΑ!!!!!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΒΒΑ!!!!!!!Πωπω, ξεφτίλα, το ξέχασα εντελώς...
Χρόνια σου πολλά, συνάδελφε!
-
Αυτό το σύστημα το είχε και ένα Ford Fusion που έκανα test drive πριν λίγες μέρες, αλλά ήταν μάλλον ενοχλητικό, αφού είχε υπερβολικές αντιδράσεις-αυξομειώσεις της έντασης.
Πάντως κι εγώ ανυπομονώ να οδηγήσω την C4. Φαίνεται ενδιαφέρον αυτοκίνητο... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΒΒΑ!!!!!!!Τhnx both of you!
Eχω σπάνιο όνομα αλλά οι περισσότεροι το θυμούνται λόγω του 3ημέρου των εορτών, Αγίας Βαρβάρας-Αγίου Σάββα-Αγίου Νικολάου, 4-5-6 Δεκ!
Δυστυχώς ο Αγιος Σάββας δεν ήταν προστάτης εδώ στην Ελλάδα σε κάτι....στην Σερβία όμως είναι ο πολυούχος!
Αυτά!
-
A και να μην ξεχνιόμαστε,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΙΚΟΛΑ!
Να σαι γερός, δυνατός και να γράφεις μαζί μας πάντα!
-
Χρόνια πολλά και από εμένα!
να θυμίσω ότι στην πρώτη σελίδα καταγράφουμε τα αυτοκίνητα Citroen που έχουμε για .... στατιστικούς λόγους!
-
Χρόνια Πολλά και καλά και από μένα σε όλους όσους γιορτάζουν!
-
Χρονια πολλα στον Σάββα και στον Νικόλα και σε όποιον αλλον μου διαφεύγει τώρα
-
Να είστε καλά παιδιά...Δεκέμβριος μήνας εορτών!
-
Μετα απο απουσία αρκετών ημερών (εβδομάδων μάλλον - να ναι καλά η δουλειά μου και το άσκημο τρέξιμο που φάγαμε όλοι εκεί πέρα) είμαι πάλι εδώ και έκανα και μια γρήγορη επαναληψούλα σε όσα δεν είχα διαβάσει.
Λοιπόν ξεκινώ με τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ μου σε όσους γιόρταζαν απο το forum μας. Σας εύχομαι ότι καλύτερο με υγεία πάνω απο όλα.
Δέυτερον και σημαντικότερον θέμα είπα να λάβω μέρος στην απογραφή και όπως θα ξέρετε οι θαμώνες διαθετω μια Xantia 1.6 του 94 με 142.500 χλμ στην πλάτη της (Τετάρτη πάει για το service). Ο πατέρας μου ένα Xsara 1.4 του 99, ενώ το παλιό μας αυτοκίνητο ήταν μια GSA του 85 που τώρα δυστηχώς δεν υπάρχει στην οικογένεια.
Τώρα σχετικά με το C4 ένα έχω να πω. ΘΕΛΩ 23.500 Ευρώ να πάρω το 2λιτρο 3πορτο. Όποιου του περισέυουν ας μου τα κάνει μια επιταγούλα να τα δώσω στην Citroen να μου φέρει ένα τέτοιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις δωρεές.
-
Τώρα σχετικά με το C4 ένα έχω να πω. ΘΕΛΩ 23.500 Ευρώ να πάρω το 2λιτρο 3πορτο. Όποιου του περισέυουν ας μου τα κάνει μια επιταγούλα να τα δώσω στην Citroen να μου φέρει ένα τέτοιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις δωρεές.
Τι λετε να μαζευτουμε 12 να παρουμε μια ολοι μαζι και να την εχουμε 1 μηνα τον χρόνο????
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Τι λετε να μαζευτουμε 12 να παρουμε μια ολοι μαζι και να την εχουμε 1 μηνα τον χρόνο????
σωστά!
Θα αρχίσω εγώ ως πρόεδρος..
και μετά θα φύγω για Βραζιλία και ελάτε να μου το πάρετε
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Θα αρχίσω εγώ ως πρόεδρος..και μετά θα φύγω για Βραζιλία και ελάτε να μου το πάρετε
Μπαααααααα? Τι μας λες...
Ευχαριστώ για τις ευχές, χρόνια πολλά και σε όποιον άλλο γιορτάζει αυτές τις μέρες!
-
Απλά δείτε αυτό
Πάει χάλασε ο κόσμος...εγώ λέω να το κλείσουμε το φόρουμ γιατί βλέπω να μένει μόνος του ο πάρεδρος!
Χρήστο εννοείται ότι αστειεύομαι.
CITROËN FORUM