-
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΔΩΡΕΑΝ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
ΑΠΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ. -
Ο χρήστης challenge έγραψε:
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΝΤΑΡΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΔΩΡΕΑΝ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.
ΑΠΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.Νάτο το πρώτο βήμα !!!
Εφόσον υπάρχει μεράκι και διάθεση πολλά μπορούν να γίνουν -
Εγώ πάντως μπορώ να σας κατασκευάσω το Site του συλλόγου (εφόσον αποφασιστεί κάτι τέτοιο)
-
Ο χρήστης Kostas-Leon έγραψε:
- Χαμηλά όρια ταχύτητας – σε ποια σημεία ακριβώς του οδικού δικτύου?
- Που? σε ποιο χιλιόμετρο? Κτλ
- Που?
- Αυτό δεν χρειάζεται απάντηση είναι fact
- Σε ποια σημεία είναι απαράδεκτη η σήμανση?
- Μελέτη δήμου
- Σταθερά μπλόκα πριν τις στροφές ή κάμερες (ρανταρ) και προειδοποιητικές πινακίδες 2 χλμ πριν
Για να απαντηθούν όλα αυτά φίλε Fast&safe1 πρέπει να συσταθεί επιτροπή από ειδικούς που θα ταξιδέψουν σε όλο το οδικό δίκτυο, και θα καταθέσει την μελέτη στις αρμόδιες αρχές η/και στην επιτροπή της ΕΕ που χρηματοδοτεί την χώρα μας για να επιδιορθώσει αυτά τα πράματα.
Η θα πρέπει να κατατεθεί πρόταση χρηματοδότησης προγράμματος στη ΕΕ και στην συνέχεια να ανατεθεί σε ιδιωτική εταιρία ή σε κάποιο εγκεκριμένο φορέα, είτε αυτό λέγεται πανεπιστήμιο είτε ίδρυμα είτε σωματείο το οποίο θα χτενίσει ολόκληρο το εθνικό οδικό δίκτυο και θα καταγράψει λεπτομερώς τις ατασθαλίες που υπάρχουν μέχρι και την τελευταία λακκούβα και σαμαράκι και να απαιτηθεί η επιδιόρθωση ή η επιβολή κυρώσεων σε εταιρίες-εργολάβους και τα συναφή για τα έκτροπα που παραδίδουν.Οπότε αν πραγματικά θέλουμε κάτι να κάνουμε θα πρέπει στα προβλήματα που μας απασχολούν να θέτουμε και συγκεκριμένα παραδείγματα (όπως πολύ σωστά έθεσες το όριο ταχύτητας στην εθνική θες/νικης – Κατερίνη) και να απαιτηθεί η σύσταση ομάδας εμπειρογνώμων όπου σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (πχ ενός έτους) να είναι σε θέση να καταθέσει την μελέτη για ολόκληρο το εθνικό δίκτυο με βαθμούς προτεραιότητας στην επίλυση προβλημάτων υψηλού κινδύνου.
Δεν αντιλέγω σε αυτά που είπες όμως είναι πάρα πόλύ εύκολο να βρεθούν όλα τα στοιχεία .... από μία πληροφορία να δώσει κάθε οδηγός τότε σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα έχουμε πλήρης κατάσταση του οδικού δικτίου .....και το 'που' και το 'πως'.... την Κατερίνη την ανέφερα σαν παράδειγμα όπως θα μπορούσα να αναφέρω την ευθεία της Θήβας και τόσα άλλα σημεία ..... κάθε οδηγός μπορεί να αναφέρει από ένα .... η συλλογή πληροφοριών είναι το πιο εύκολο κομμάτι ..... το δύσκολο είναι να οργανωθούμε
και στο φινάλε...... αν δυναμώσει ο σύλλογος.... και μελέτες θα μπορεί να κάνει και να πληρώσει εμπειρογνωμονες και το βασικότερα απ'όλα ...... θα μπορεί να πιέσει....... - topic:timeago_later,8 years
-
Μιας και είναι επίκαιρο το θέμα το επαναφέρω.
-
Τι ξέθαψε πάλι ο Σλήμαν!
Ψηφοφορία για δημιουργία συλλόγου!!