-
Όπως τα λέει ο Dodger... Ειδάλλως η παράκαμψη που έκανα (όταν έκανα) εγώ, ήταν αυτή.
Tip. Στο σημείο 'Β' τρελό χάσιμο, που ενδείκνυται για να τρομάξεις πρώην, πεθερά, φίλο που σου έφαγε γκόμενα κ.τ.λ.
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Για να πάω Λουτράκι λογικά περνάω απ' τα διόδια της Ελευσίνας. Αν μπω απ' την παράκαμψη που έχει ακριβώς δίπλα απ' τα διόδια και πάω όλο ευθεία βγαίνω στο Λουτράκι? στο γυρισμό ξέρω πως βγαίνω, δεν ξέρω στο πήγαινεikarus260 Υπαρχει δρομος παραλληλα με την εθνικη και ανετος.
Στα γρηγορα να σου πω
- περνας διπλα απο διοδια Ελευσινας και στα 100 μ κατω απο την γεφυρα και μετα δεξια.
- μετα απο 500-600 μ δεξια (στον δρομο που εχει πινακιδα που απαγορευεται ΜΟΝΟ στα φορτηγα) και πας παραλληλα-διπλα απο την εθνικη
- στο πρωτο χωριο (Λουτροπυργος) μολις μπεις πας δεξια με ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ (ακριβως στο δρομο που εχει απαγορευτικο για τα πρωτα 50μ) για 50μ.Αν θελεις να εισαι 100% νομιμος πας λιγο πιο κατω και νομιζω στριβεις στην οδο Σαλαμινος δεξια κλπ
- Εχεις δεξια σου την εθνικη συνεχως, συναντας και μια σταση του προαστιακου για επαληθευση (και ΔΕΝ μπαινεις απο Νεα Περαμο γιατι εχουν βαλει διοδια και δεν νομιζω να τα ... κλεισανε)
- Πλησιαζοντας Μεγαρα πας λοξα αριστερα πανω απο γεφυρα (και οχι ευθεια που οδηγει εντος πολης)
- Μολις περασεις απο την πισω μερια των ΣΕΑ κοβεις ταχυτητα και σε 500μ πιο κατω στριβεις δεξια (στο δρομακι μολις μπαινεις εχει πινακιδα της ... διασημης πλεον ΡΟΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ).
- μολις βγεις στα 100μ στον κεντρικο πας αριστερα και μετα απο 50μ μπαινεις δεξια σε εισοδο εθνικης προς Κορινθο.
Δες την διαδρομη και στο google ή σε gps κλπ.
Ειναι αρκετα ευκολη παρακαμψη
-
Η μόνη διαφορά μας ήταν στα Μέγαρα... Τι προ 5 ετών, λοιπόν; Είδες το λινκ;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Όπως τα λέει ο Dodger... Ειδάλλως η παράκαμψη που έκανα (όταν έκανα) εγώ, ήταν αυτή.Tip. Στο σημείο 'Β' τρελό χάσιμο, που ενδείκνυται για να τρομάξεις πρώην, πεθερά, φίλο που σου έφαγε γκόμενα κ.τ.λ.
ikarus260 απο οτι ειδα ειναι η ιδια διαδρομη εκτος απο το δρομο που μπαινεις στα Μεγαρα (ειναι λιγο κυκλος αν μπεις)
Για το χασιμο στο σημειο Β συμφωνω με 1000 αλλά αν περνας για πρωτη φορα θελει λιγο προσοχη.
Υπάρχουν και καλυτερα. Sinanai ξερεις το χασιμο στην παρακαμψη Τραγανας ακριβως διπλα απο τα διοδια (βγαινοντας απο το χωριο Τραγανα προς Αθηνα) ???
-
mark1 είσαι σωστός, αλλά οι ντόπιοι την συγκεκριμένη διαδρομή που πρότεινες, την κάνουμε όταν επιστρέφουμε από Λουτράκι και έχει ΤΡΟΜΕΡΗ κίνηση (σημειωτόν) ή έχει γίνει κάποιο ατύχημα στην Ε.Ο. Αν είναι να κάνεις τέτοια μανούρα (μπες/βγες/σταμάτα-ξεκίνα/στροφές, κτλ), για τα 3,10, δεν αξίζει ο κόπος. Πιο πολύ χρόνο θα χάσεις και θα χαλάσεις περισσότερο καύσιμο. Δίνεις τα 3,10 και τελειώνει το θέμα. Γνώμη μου..
-
Ο χρήστης mark1 έγραψε:
Για να πάω Λουτράκι λογικά περνάω απ' τα διόδια της Ελευσίνας. Αν μπω απ' την παράκαμψη που έχει ακριβώς δίπλα απ' τα διόδια και πάω όλο ευθεία βγαίνω στο Λουτράκι? στο γυρισμό ξέρω πως βγαίνω, δεν ξέρω στο πήγαινε
ikarus260 Υπαρχει δρομος παραλληλα με την εθνικη και ανετος.
Στα γρηγορα να σου πω
- περνας διπλα απο διοδια Ελευσινας και στα 100 μ κατω απο την γεφυρα και μετα δεξια.
- μετα απο 500-600 μ δεξια (στον δρομο που εχει πινακιδα που απαγορευεται ΜΟΝΟ στα φορτηγα) και πας παραλληλα-διπλα απο την εθνικη
- στο πρωτο χωριο (Λουτροπυργος) μολις μπεις πας δεξια με ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ (ακριβως στο δρομο που εχει απαγορευτικο για τα πρωτα 50μ) για 50μ.Αν θελεις να εισαι 100% νομιμος πας λιγο πιο κατω και νομιζω στριβεις στην οδο Σαλαμινος δεξια κλπ
- Εχεις δεξια σου την εθνικη συνεχως, συναντας και μια σταση του προαστιακου για επαληθευση (και ΔΕΝ μπαινεις απο Νεα Περαμο γιατι εχουν βαλει διοδια και δεν νομιζω να τα ... κλεισανε)
- Πλησιαζοντας Μεγαρα πας λοξα αριστερα πανω απο γεφυρα (και οχι ευθεια που οδηγει εντος πολης)
- Μολις περασεις απο την πισω μερια των ΣΕΑ κοβεις ταχυτητα και σε 500μ πιο κατω στριβεις δεξια (στο δρομακι μολις μπαινεις εχει πινακιδα της ... διασημης πλεον ΡΟΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ).
- μολις βγεις στα 100μ στον κεντρικο πας αριστερα και μετα απο 50μ μπαινεις δεξια σε εισοδο εθνικης προς Κορινθο.
Δες την διαδρομη και στο google ή σε gps κλπ.
Ειναι αρκετα ευκολη παρακαμψη
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Οκ, με τα πολλά θυμήθηκα την διαδρομή πάνω κάτω (αλοίμονο, μπορεί να μην έχω κάνει όλη την παράκαμψη, αλλά λουτρόπυργο έχω πάει πολλές φορές από κείνο τον δρόμο). Μπορεί τελικά να την κάνω όλη την παράκαμψη μέχρι τέλος αφού λογικά βγαίνει λουτράκι
-
Τελικά την έκανα την παράκαμψη και όντως τρελό χάσιμο. Να ρωτήσω ρε παιδιά, την ρολοτεχνική δεν την βρήκα πουθενά, όσο και να την έψαξα γι' αυτό και χάθηκα. Μήπως αυτή η αναθεματισμένη ρολοτεχνική είναι η ταμπέλα με την exalko?
-
Τελικά την έκανα την παράκαμψη και όντως τρελό χάσιμο. Να ρωτήσω ρε παιδιά, την ρολοτεχνική δεν την βρήκα πουθενά, όσο και να την έψαξα γι' αυτό και χάθηκα. Μήπως αυτή η αναθεματισμένη ρολοτεχνική είναι η ταμπέλα με την exalko?...................................... Αν είναι να κάνεις τέτοια μανούρα (μπες/βγες/σταμάτα-ξεκίνα/στροφές, κτλ), για τα 3,10, δεν αξίζει ο κόπος. Πιο πολύ χρόνο θα χάσεις και θα χαλάσεις περισσότερο καύσιμο. Δίνεις τα 3,10 και τελειώνει το θέμα. Γνώμη μου..
Για την ρολοτεχνική δεν έχω ιδέα
-
double post
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Τελικά την έκανα την παράκαμψη και όντως τρελό χάσιμο. Να ρωτήσω ρε παιδιά, την ρολοτεχνική δεν την βρήκα πουθενά, όσο και να την έψαξα γι' αυτό και χάθηκα. Μήπως αυτή η αναθεματισμένη ρολοτεχνική είναι η ταμπέλα με την exalko?
...................................... Αν είναι να κάνεις τέτοια μανούρα (μπες/βγες/σταμάτα-ξεκίνα/στροφές, κτλ), για τα 3,10, δεν αξίζει ο κόπος. Πιο πολύ χρόνο θα χάσεις και θα χαλάσεις περισσότερο καύσιμο. Δίνεις τα 3,10 και τελειώνει το θέμα. Γνώμη μου..
Για την ρολοτεχνική δεν έχω ιδέα
-
Ειναι απο τις σχετικα απλες παρακαμψεις.
Περασα παλι (ειναι πλεον η τυπικα επιλογη) χτες το απογευμα προς Πατρα. Η νεα Εθνικη απο διπλα ειχε πολυ κινηση. Βρηκα 2-3 αυτοκινητα μπροστα μου. Σαν χρονο χανεις συνηθως 5-10' , ποιοτητα και χαραξη διαδρομης καλη -
Σχετικα με την 'ρολοτεχνικη' ισως σε αγχωσα ikarus260 και εψαχνες να βρεις κανονικη πινακιδα πανω στο δρομο, αλλά
Εγραφα 'Μολις περασεις απο την πισω μερια των ΣΕΑ κοβεις ταχυτητα και σε 500μ πιο κατω στριβεις δεξια (στο δρομακι μολις μπαινεις εχει πινακιδα της ... διασημης πλεον ΡΟΛΟΤΕΧΝΙΚΗΣ).
Μετρησα χθες την αποσταση απο ΣΕΑ, ειναι 1000 με 1100 μ και αυτο μπορει οντως να σε μπερδεψε.
Παντως μπαινοντας στο δρομακι αμεσως βλεπεις να γραφει ρολοτεχνικη στο πρωτο κτιριο δεξια σου.- Αν περιεγραφα την επομενη παρακαμψη των διοδιων Ζευγολατειου εκει θα ηταν μαλον πιο δυσκολα. Εκει ομως αξιζει 1000% η παρακαμψη γιατι πληρωνεις διοδια για τον ... μελοντικο αυτοκινητοδρομο
ikarus260 θα προτεινα να εχεις και gps αν ταξιδευεις αρκετα.
,
-
-
Tώρα έπιασα πιο είναι το δρομάκι, αλλά μην μου πεις ότι είναι αυτό κάτω απ' την γέφυρα, γιατί θα τραβήξω τα μαλλιά μου. Μιλάμε για πολύ απόμερο δρομάκι ε? gps έχω, εμπιστοσύνη δεν του έχω γιατί δεν με έχει πάει στα ταξίδια από δρόμους και πολύ σόι, με έχει βγάλει σε χωματόδρομους που μόνο εγώ και αυτός που έφτιαξε τον δρόμο πρέπει να έχει περάσει από εκεί. Προτιμάω τις χειρόγραφες οδηγίες.
-
Μια απ' τα ίδια! Μ' αρέσουν τα δορυφορικοψηφιακά, αλλά μέχρι να ξεκινήσω! Μετά θέλω παλιό, καλό χάρτη!
Ας γράψω, λοιπόν, μιας που τέθηκε, την παράκαμψη των διοδίων του Ζευγολατιού (αυτών που είναι πριν το Κιάτο, δλδ): Μόλις περάσουμε τη διχάλα που αριστερά πάει Τρίπολη και ευθεία-δεξιά Πάτρα, καθόμαστε δεξιά και βγαίνουμε στην αμέσως επόμενη έξοδο (για Ναύπλιο κτλ) και με το που βγούμε στρίβουμε δεξιά. Ακολουθούμε αυτόν τον δρόμο μέχρι που κάνει μια παρατεταμένη κατηφορική αριστερή στροφή και βγαίνει στην παλιά Κορίνθου-Πατρών, όπου και στρίβουμε δεξιά. Περνάμ Λέχαιο, Περιγιάλι, Άσσο, Βραχάτι, Κοκκώνι και ακριβώς μετά το Κοκκώνι στα δεξιά έχει ένα μεγάλο κτήριο 'Αφοι ΚΑΡΑΝΙΚΗ' (κατασκευαστική). Απέναντι απ' αυτό στρίβουμε αριστερά, όπου υπάρχει και ταμπέλα που λέει 'προς περιφερειακή Βέλου' και 'προς Mc Donald's', αλλά αν περιμένουμε να δούμε αυτήν, μάλλον θα περάσουμε τη διασταύρωση. Ακολουθούμε το δρόμο, κάνοντας ένα εσάκι δεξιά-αριστερά στο super market Ατλάντικ. Στο τέρμα του δρόμου στρίβουμε δεξιά και στη διασταύρωση που δεξιά μας έχουμε μια εκκλησία (Αγ. Μαρίνα) στρίβουμε αριστερά. Στη διχαλίτσα (που αν θυμάμαι καλά, έχει και ένα περίπτερο) συνεχίζουμε ευθεία-αριστερά και στην επόμενη διασταύρωση στρίβουμε δεξιά (έχει και ταμπέλα, πάλι). Περνάμε τη γέφυρα πάνω απ' τις σιδηροδρομικές γραμμές κι αμέσως μετά στρίβουμε αριστερά. Στην πρώτη διασταύρωση στρίβουμε δεξιά, και βγαίνουμε στα Mc Donald's/BP στο ρεύμα προς Πάτρα. Η διαδρομή στο Google maps είναι αυτή.
-
Tώρα έπιασα πιο είναι το δρομάκι, αλλά μην μου πεις ότι είναι αυτό κάτω απ' την γέφυρα, γιατί θα τραβήξω τα μαλλιά μου. Μιλάμε για πολύ απόμερο δρομάκι ε? gps έχω, εμπιστοσύνη δεν του έχω γιατί δεν με έχει πάει στα ταξίδια από δρόμους και πολύ σόι, με έχει βγάλει σε χωματόδρομους που μόνο εγώ και αυτός που έφτιαξε τον δρόμο πρέπει να έχει περάσει από εκεί. Προτιμάω τις χειρόγραφες οδηγίες.-
Το δρομακι ειναι καμια 100μ πριν την γεφυρα. Αν εφτασες την γεφυρα το ειχες ηδη περασει
-
Βαλε στο gps μονιμη επιλογη να αποφευγεις χωματοδρομους. Επισης τσεκαρε μηπως εχεις αφησει επιλογη που λεει για συντομωτερη διαδρομη και σε βγαζει σε στενακια κλπ επειδη απλως ειναι 10-20μ πιο κοντα κλπ
-
Οταν κανεις διαδρομη με χρηση gps να ανοιγεις την εικονα (για να βλεπεις περισσοτερα χαρακτηριστικα) και το κυριωτερο να βαζεις σταθερο το Βορρα (για να μην μπερδευεσαι καθε φορα που αλλαζεις κατευθυνση) Ετσι μπορεις να τσεκαρεις καθε στιγμη σαν να εχεις απλο χαρτη
-
-
Μια απ' τα ίδια! Μ' αρέσουν τα δορυφορικοψηφιακά, αλλά μέχρι να ξεκινήσω! Μετά θέλω παλιό, καλό χάρτη!Ας γράψω, λοιπόν, μιας που τέθηκε, την παράκαμψη των διοδίων του Ζευγολατιού (αυτών που είναι πριν το Κιάτο, δλδ): Μόλις περάσουμε τη διχάλα που αριστερά πάει Τρίπολη και ευθεία-δεξιά Πάτρα, καθόμαστε δεξιά και βγαίνουμε στην αμέσως επόμενη έξοδο (για Ναύπλιο κτλ) και με το που βγούμε στρίβουμε δεξιά. Ακολουθούμε αυτόν τον δρόμο μέχρι που κάνει μια παρατεταμένη κατηφορική αριστερή στροφή και βγαίνει στην παλιά Κορίνθου-Πατρών, όπου και στρίβουμε δεξιά. Περνάμ Λέχαιο, Περιγιάλι, Άσσο, Βραχάτι, Κοκκώνι και ακριβώς μετά το Κοκκώνι στα δεξιά έχει ένα μεγάλο κτήριο 'Αφοι ΚΑΡΑΝΙΚΗ' (κατασκευαστική). Απέναντι απ' αυτό στρίβουμε αριστερά, όπου υπάρχει και ταμπέλα που λέει 'προς περιφερειακή Βέλου' και 'προς Mc Donald's', αλλά αν περιμένουμε να δούμε αυτήν, μάλλον θα περάσουμε τη διασταύρωση. Ακολουθούμε το δρόμο, κάνοντας ένα εσάκι δεξιά-αριστερά στο super market Ατλάντικ. Στο τέρμα του δρόμου στρίβουμε δεξιά και στη διασταύρωση που δεξιά μας έχουμε μια εκκλησία (Αγ. Μαρίνα) στρίβουμε αριστερά. Στη διχαλίτσα (που αν θυμάμαι καλά, έχει και ένα περίπτερο) συνεχίζουμε ευθεία-αριστερά και στην επόμενη διασταύρωση στρίβουμε δεξιά (έχει και ταμπέλα, πάλι). Περνάμε τη γέφυρα πάνω απ' τις σιδηροδρομικές γραμμές κι αμέσως μετά στρίβουμε αριστερά. Στην πρώτη διασταύρωση στρίβουμε δεξιά, και βγαίνουμε στα Mc Donald's/BP στο ρεύμα προς Πάτρα. Η διαδρομή στο Google maps είναι αυτή.
-
Την εχω πατησει αρκετες φορες με το gps αλλά τις περισσοτερες φορες λογω λανθασμενων επιλογων διαδρομης (κυριως λαθος μονοδρομοι). Για αυτο μεγαλωνουμε την εικονα για να βλεπουμε και τους γυρω δρομους. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν κανει δουλεια. Και λαθος να στριψεις καπου ξανακανει υπολογισμο νεας διαδρομης αυτοματα.
-
Στην παρακαμψη των διοδίων του Ζευγολατιού αναλογα με την κινηση (ή αν βαριεμαι) κανω διαφορες εναλλακτικες δοκιμες με το gps. Ειναι γυρω στα 15χλμ διαδρομη μεχρι τα ΣΕΑ. Προτεινω για πιο ευκολα μετα το Κοκωνι να συνεχισεις μεχρι Βελο και ακριβως στην πλατεια (εχει μια εκκλησια αριστερα σου) στριβεις αριστερα και συνεχιζεις μεχρι που βρισκεις την διχαλα που λες (νομιζω οτι δεν υπαρχει πλεον το περιπτερο) και συνεχιζεις κλπ μεχρι ΣΕΑ
-
-
Μια απ' τα ίδια! ....Tζάμπα τα έγραφες viewtopic.php?f=5&t=43384#p1860604
Προτεινω για πιο ευκολα μετα το Κοκωνι να συνεχισεις μεχρι Βελο και ακριβως στην πλατεια (εχει μια εκκλησια αριστερα σου) στριβεις αριστερα και συνεχιζεις μεχρι που βρισκεις την διχαλα που λες (νομιζω οτι δεν υπαρχει πλεον το περιπτερο) και συνεχιζεις κλπ μεχρι ΣΕΑ
+1 Γλυτώνεις μερικά λεπτά και 2 stop.
-
Ο χρήστης mark1 έγραψε:
Tώρα έπιασα πιο είναι το δρομάκι, αλλά μην μου πεις ότι είναι αυτό κάτω απ' την γέφυρα, γιατί θα τραβήξω τα μαλλιά μου. Μιλάμε για πολύ απόμερο δρομάκι ε? gps έχω, εμπιστοσύνη δεν του έχω γιατί δεν με έχει πάει στα ταξίδια από δρόμους και πολύ σόι, με έχει βγάλει σε χωματόδρομους που μόνο εγώ και αυτός που έφτιαξε τον δρόμο πρέπει να έχει περάσει από εκεί. Προτιμάω τις χειρόγραφες οδηγίες.
-
Το δρομακι ειναι καμια 100μ πριν την γεφυρα. Αν εφτασες την γεφυρα το ειχες ηδη περασει
-
Βαλε στο gps μονιμη επιλογη να αποφευγεις χωματοδρομους. Επισης τσεκαρε μηπως εχεις αφησει επιλογη που λεει για συντομωτερη διαδρομη και σε βγαζει σε στενακια κλπ επειδη απλως ειναι 10-20μ πιο κοντα κλπ
-
Οταν κανεις διαδρομη με χρηση gps να ανοιγεις την εικονα (για να βλεπεις περισσοτερα χαρακτηριστικα) και το κυριωτερο να βαζεις σταθερο το Βορρα (για να μην μπερδευεσαι καθε φορα που αλλαζεις κατευθυνση) Ετσι μπορεις να τσεκαρεις καθε στιγμη σαν να εχεις απλο χαρτη
Ευχαριστώ για τις οδηγίες, θα το κοιτάξω αύριο... πολύ πιθανόν να συμβαίνει και κάτι απ' αυτά που λες στο gps
-
-
Νεος σταθμός διοδίων στην Εγνατία Οδό, στο Μαλακάσι Ιωαννίνων,
... 2 ευρώ για τα ελαφρά οχήματα,.....
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=421014&cid=4
- Και για οσους δεν θελουν να πληρωνουν διοδια, η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ τους μεσω της παλιας Εθνικής Μετσοβου-Τρικαλων.
Με προσοχη ομως, λογω παγου, αρκουδων αλλά και ... πληρους εγκαταλειψης της συντηρησης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Μετσοβου-Τρικαλων ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
-
Γρεβενών Μετσόβου καλύτερα, για όσους κατευθύνονται απο Θεσσαλονίκη προς Γιάννενα. Αναλύονται όλα. Το χειμώνα θέλει πολυ προσοχή, κατα τα άλλα, για πάγο, όπως είπε ο mark1. Ο εκχιονισμός είναι τακτικός όταν γίνεται, αλλά η όλη φάση μπορεί να εξελιχτεί σε μεγάλη περιπέτεια...
... που αδημονώ να δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. (λευκες ζάντες σε λευκό χιονι;)
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Γρεβενών Μετσόβου καλύτερα, για όσους κατευθύνονται απο Θεσσαλονίκη προς Γιάννενα. Αναλύονται όλα. Το χειμώνα θέλει πολυ προσοχή, κατα τα άλλα, για πάγο, όπως είπε ο mark1. Ο εκχιονισμός είναι τακτικός όταν γίνεται, αλλά η όλη φάση μπορεί να εξελιχτεί σε μεγάλη περιπέτεια...... που αδημονώ να δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. (λευκες ζάντες σε λευκό χιονι;)
JimClark,
- περνας απο Γρεβενων-Μετσοβου αν ειναι να κανεις την παρακαμψη απο Μετσοβο μεχρι Α/Κ Βενετικου (55 χλμ).
Απο Μετσοβο ομως μπορεις να μπεις και σε Α/Κ Παναγιας (30χλμ) και ετσι θα δεις και την ... 'εθνικη οδο' Τρικαλων-Ιωαννινων.
- Συγχαρητηρια για τις αναλυτικες περιγραφες και τις πολυ καλες φωτο στις 'ιδανικες διαδρομες'
-
Ο χρήστης mark1 έγραψε:
Νεος σταθμός διοδίων στην Εγνατία Οδό, στο Μαλακάσι Ιωαννίνων,... 2 ευρώ για τα ελαφρά οχήματα,.....
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=421014&cid=4
- Και για οσους δεν θελουν να πληρωνουν διοδια, η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ τους μεσω της παλιας Εθνικής Μετσοβου-Τρικαλων.
Με προσοχη ομως, λογω παγου, αρκουδων αλλά και ... πληρους εγκαταλειψης της συντηρησης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ Μετσοβου-Τρικαλων ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος γι' αυτήν την παράκαμψη. Πέρα από το γεγονός πως ο δρόμος ο παλιός είναι σε κακό χάλι, αυτά που θα πληρώσεις σε βενζίνη, θα είναι πολλαπλάσια. Για να μην μιλήσω για τον χρόνο που θα χάσεις!
Οι παρακάμψεις έχουν κάποιο νόημα εκεί που υπάρχει και κάποια εξοικονόμηση χρημάτων. Στην Εγνατία Οδό, οποιαδήποτε παράκαμψη ΔΕΝ συμφέρει.
Ειδικά η συγκεκριμένη, είναι εντελώς παράλογη και μόνον φυσιολάτρες θα έπρεπε να την δοκιμάσουν. Επιπλέον, το χειμώνα, ΔΕΝ γίνεται άμεσος εκχιονισμός πια σ' αυτό το κομμάτι, αλλά μόνον στην Εγνατία Οδό, οπότε υπάρχει περίπτωση να αποκλειστείτε!
Παρακάμψεις σταθμών διοδίων...