-
Ξέρει κανείς πως μπορώ να συγχρονίσω το Optimus 2x rooted με Cyanogen 7.1 με το PC?
Το LG Suite δεν το αναγνωρίζει, υποθέτω λόγω του Cyanogen -
με το sdk θα εισαι root..στο pc σου
για να γινεις root η λυση ειναι καπου εδω http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1120 (εγω θα ελεγα να περασεις και καμια custom rom )
Οι πιο πολλες εφαρμογες κλεινουν αυτοματα αλλα αν δεν νιωθουν μπορεις με δυο τροπους
ο ευκολος ειναι αυτος https://market.android.com/details?id=c ... tpbGxlciJd
Ο δυσκολος ειναι να πας στις ρυθμισεις->εφαρμογες και να κανεις αναγκαστικη διακοπη -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ξέρει κανείς πως μπορώ να συγχρονίσω το Optimus 2x rooted με Cyanogen 7.1 με το PC?
Το LG Suite δεν το αναγνωρίζει, υποθέτω λόγω του CyanogenΜονο με stock rom θα μπορεσεις να το χρησιμοποιησεις
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Το LG Suite δεν το αναγνωρίζει, υποθέτω λόγω του CyanogenΜονο με stock rom θα μπορεσεις να το χρησιμοποιησεις
Σκ@τ@ στα μούτρα της LG.....πήγαν την κυκλοφορία του 2.3 για το Optimus για τέλος Νοεμβρίου. Οπότε θα μείνω με CM
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Σκ@τ@ στα μούτρα της LG.....πήγαν την κυκλοφορία του 2.3 για το Optimus για τέλος Νοεμβρίου. Οπότε θα μείνω με CM
μπορεις να περασεις αμα θες την 2.3 τωρα αλλα θα ειναι τρις χειροτερα απο την cm (καθοτι 2.3..)
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Άρη, για θήκη στο myphone προτείνουν αυτή.Με λίγο ψάξιμο χθες το βράδυ είδα ότι στο 2.2 υπάρχουν εφαρμογές για screenshot, αλλά πρέπει να είσαι root. Γιατί έτσι ρε παιδιά; Και πώς γίνεται κάποιος root; Α, μια άλλη λύση είναι η εγκατάσταση του android SDK που δεν χρειαζεται να γίνεις root. Τα λέω σωστά;
Επίσης ας μας διαφωτίσει κάποιος σχετικά με τη διαχείριση των εφαρμογών που είναι επιμελώς κρυμμένη στα settings. Είναι χαρακτηριστικό του λειτουργικού να μην κλείνεις με κάποιο άμεσο τρόπο τις εφαρμογές; Απ' ό,τι κατάλαβα μπορείς να πας μόνο στα settings και να κάνεις kill ό,τι θέλεις ή να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή από το market όπως αυτή που προτείνει ο elteo.
Συγγνώμη για τις πολλές απορίες.
ΥΓ. Απίστευτα δυνατό το ηχείο του κινητού.
Κάντο ένα root δεν θα χάσεις ούτε θα κερδίσεις τπτ αν δεν ασχοληθείς παραπάνω. Οι εφαρμογές κλείνουν μόνες τους εκτός αν είναι ρυθμισμένες διαφορετικά όπως το Skype για παράδειγμα που μένει μονίμως ανοιχτό, αυτό για τον Άρη, αν και νομίζω πως το Skype συμπεριφερόταν με τον ίδιο τρόπο και στο iOS. Γενικά μην ασχολείσαι με το κλείσιμο τους κατα 99,9%, just made up statistics by mirage, δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα.
@mjacob
Να σου καεί το iPhone -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Γενικά πολυ σταθερο λειτουργικό και εφαρμογές που σπάνια ως ποτε κρασαρουν.
Από την έκδοση 2.2 και μετά , το ίδιο ισχύει και για το Android.
Θύμησέ μου γιατί ήθελε restart το κινητό σου όταν έμενε εκείνη η εφαρμογή για λίγο ανενεργή;
Α ναι, και εκείνα τα περίεργα με την κάμερα
[νταξ δεν μπορώ να πω, στο I Scream, You scream κατάλαβαν ότι είναι βολικό το tap-to-focus/exposure]
Α ναι, και θυμάσαι ένα bugάκι που έβγαινε λίγο περίεργα στοιχισμένη η οθόνη; Θα σου εξηγήσω την επόμενη φορά γιατίΜπερδεύεις τα προβλήματα του χρήστη με τα προβλήματα του προγραμματιστή. Πιάστηκες από την δική μου άγνοια στην εφαρμογή των φωτογραφιών, που δεν λειτουργούσε γιατί ήθελε να σβήσω την cache της, με τις @@ριες του κάθε προγραμματιστή που δεν κάνει καλά την δουλειά του. Το ξέρεις καλύτερα από εμένα, πως το πρόβλημα με την κάμερα ξεκινάει όχι από την όποια συσκευή, αλλά από τις εφαρμογές που την ελέγχουν, που μπλοκάρουν καμιά φορά την κάμερα. Εντάξει, υποθέτω, θα μπορούσε να βρει μια λύση η Google, να μην επιτρέπει σε άλλες εφαρμογές να πειράζουν τα... ενδότερα, αλλά αυτό δίνει μεγάλες ελευθερίες στον προγραμματιστή της εφαρμογής.
Επιπλέον, τώρα που βρήκα τι έκανα λάθος, μην ανησυχείς, δεν θα ξαναπάθουμε τα ίδια!
Θα μου πεις, πρέπει ο χρήστης να ξέρει το παραπάνω; ΟΚ, δεν πρέπει, αλλά δεν έγινε και κάτι τραγικό. Με 1 ερώτηση σε ένα φόρουμ θα μάθει.Παραδέχομαι πως τα iPhone δείχνουν πιο ακριβά κινητά, είναι όμως και πιο ευαίσθητα και απαιτούν θήκη.
Μιλώ για το 4άρι. Έχω δει ελάχιστα εκτός θήκης, γιατί έτσι και σου πέσει από 10πόντους, θα σπάσει το σύμπαν. Μέχρι το 3GS, δεν ήταν έτσι, από το 4 και μετά, πρέπει να είσαι με το άγχος της... θραύσης κρυστάλλων!
Είναι λογικό να συμβαίνει όμως, γιατί το iOS τρέχει σε συγκεκριμένο hardware και το αξιοποιεί στο έπακρο.
Και ξέρεις τι έκανε το Android για να το παρακάμψει αυτό; Α ναι, τη Java Και μετά τρέχεις να κουράζεσαι με native libraries μπας και τρέχει τπτ της προκοπής.
Ξέρεις εσύ κάποιον άλλο τρόπο; Το ίδιο πράγμα γίνεται και στους υπολογιστές, εντάξει, σαφώς και η Java δεν είναι ό,τι πιο γρήγορο, σαφώς έχει πολλά προβλήματα, σαφώς σπάει @@ ορισμένες φορές, αλλά απ' ότι φαίνεται, δουλεύει.
Εύκολο λειτουργικό για τον μέσο χρήστη.
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το Android. Γι' αυτό και έχει κατακλυστεί η αγορά από φτηνά smartphones για τον μέσο χρήστη που τρέχουν Android. Περισσότερους ξέρω με Android πια, παρά με iPhone...
Ναι, θυμάμαι που ψάχναμε 5 ώρες να βρούμε που είχε γίνει install μια εφαρμογή. Α ναι, αφού την κάναμε 5 φορές install και δεν υπήρχε πουθενά. Α ναι, μετά από 5 φορές που γινόταν και δεν γινόταν install
Η εφαρμογή ήταν εκεί, εμείς δεν την βλέπαμε, να σου θυμίσω!
Τέλος πάντων, καθείς πως βολεύεται και τι κάνει με το κινητό του.
Εμένα, π.χ., δεν με ευχαρίστησε καθόλου το User experience του android, ενώ παράλληλα δεν με απασχολεί ποσώς να μοιράζομαι οτιδήποτε με κανέναν, πέρα από mails. Ούτε έχω καμία όρεξη να ψάχνομαι να κάνω root και παπαριές για να παίζω με ρυθμίσεις που δεν θα ήθελα να με απασχολούν in the first place. Μου αρκεί ο χρόνος που υποχρεωτικά σπαταλάω σε αυτό, δεν θέλω να το κάνω κι από μόνος μουΟ μέσος χρήστης Android δεν κάνει root, το root γίνεται για συγκεκριμένους λόγους. Εγώ είμαι rooted για να τρέχω το SetVsel ώστε να παίζω με undervolt και overclock. Custom Rom δεν έχω βάλει ακόμη, παρόλο που η Motorola δεν μου έχει δώσει επίσημα 2.3 και Gingerbread, μια χαρά τρέχει με την official.
Για το root, κακώς μιλάνε στου κρεμασμένου το σπίτι θα έλεγα... Το iOS είναι ανάπηρο χωρίς Jailbreak, γιατί πρέπει να πληρώνεις για όλες τις εφαρμογές που αξίζουν (μην μου πεις πως πληρώνεις ΓΙΑ ΟΛΕΣ τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς ;). Γιατί εγώ δηλαδή να πληρώσω για το Navigon που δεν μου άρεσε; Θα πληρώσω για το iGO, μόλις βγάλει μια σωστή έκδοση. Εσύ για να δοκιμάσεις, πρέπει να πληρώσεις ή να κάνεις Jailbreak.
Άρα, δεν έχει θέμα το Android, το iOS έχει στο συγκεκριμένο θέμα.Τέλος, γιατί το κουράσαμε: αν το κόστος δεν ήταν θέμα, θα μπορούσα να σου πω πως ας πάρουμε όλοι iPhone 4S να τελειώνουμε... Έτσι, μιας και θα είχαν όλοι, σε λίγο θα κόστιζε ελάχιστα, αφού η υπεραξία του θα είχε πάει περίπατο!
Δεν μπορώ να το πω όμως αυτό και ούτε πρόκειται να γίνει. Απλώς , κακώς συγκρίνουμε το Android με το iOS step by step και προσπαθούμε να βγάλουμε το πρώτο... ζαβό. Είναι ένα open source λειτουργικό, όταν το iOS είναι ακριβώς το αντίθετο. Είναι δυνατόν να περιμένεις να έχεις την ίδια εμπειρία με το MacOS και με μια διανομή του Linux; Πάλι καλά να λέμε που η Google κατάφερε να μοιάζει η σύγκριση σε αντιστοιχία με MacOS με Windows 7 (τα τελευταία χρησιμοποιείς και εσύ απ' όσο ξέρω; ).Και το απλούστερο όλων: κάνει κάτι καλύτερο το κινητό σου, από ό,τι κάνει το δικό μου; Πιθανόν ναι. Κάνει κάτι καλύτερο το δικό μου, από το δικό σου. Μάλλον ναι. Άρα, απλούστατα, μιλάμε για ισοδυναμία, αφού κανένα δεν κερδίζει πουθενά (και δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες).
Αυτά.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Άρη, για θήκη στο myphone προτείνουν αυτή.
Με λίγο ψάξιμο χθες το βράδυ είδα ότι στο 2.2 υπάρχουν εφαρμογές για screenshot, αλλά πρέπει να είσαι root. Γιατί έτσι ρε παιδιά; Και πώς γίνεται κάποιος root; Α, μια άλλη λύση είναι η εγκατάσταση του android SDK που δεν χρειαζεται να γίνεις root. Τα λέω σωστά;
Επίσης ας μας διαφωτίσει κάποιος σχετικά με τη διαχείριση των εφαρμογών που είναι επιμελώς κρυμμένη στα settings. Είναι χαρακτηριστικό του λειτουργικού να μην κλείνεις με κάποιο άμεσο τρόπο τις εφαρμογές; Απ' ό,τι κατάλαβα μπορείς να πας μόνο στα settings και να κάνεις kill ό,τι θέλεις ή να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή από το market όπως αυτή που προτείνει ο elteo.
Συγγνώμη για τις πολλές απορίες.
ΥΓ. Απίστευτα δυνατό το ηχείο του κινητού.
Κάντο ένα root δεν θα χάσεις ούτε θα κερδίσεις τπτ αν δεν ασχοληθείς παραπάνω. Οι εφαρμογές κλείνουν μόνες τους εκτός αν είναι ρυθμισμένες διαφορετικά όπως το Skype για παράδειγμα που μένει μονίμως ανοιχτό, αυτό για τον Άρη, αν και νομίζω πως το Skype συμπεριφερόταν με τον ίδιο τρόπο και στο iOS. Γενικά μην ασχολείσαι με το κλείσιμο τους κατα 99,9%, just made up statistics by mirage, δεν θα έχεις ποτέ πρόβλημα.
@mjacob
Να σου καεί το iPhone+1
Είχα βάλει τον Advanced Task Manager , αλλά τον έβγαλα, παντελώς άχρηστος. Το λειτουργικό ξέρει καλύτερα από μένα ποια εφαρμογή θα κλείσει αν ζοριστεί. Και όταν ειδικά υπάρχει αρκετή μνήμη (>512), δεν τίθεται καν θέμα.
Το root είναι απλή διαδικασία, το κάνεις και έχεις επιπλέον δυνατότητες. Δεν ξέρω αν όντως απαιτείται για screenshots, δεν έχω βγάλει ποτέ! -
για βαλε ενα proximity sensor program και ελα ξανα να πεις οτι το λειτουργικο ξερει τι θα κλεισει
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
+1
Είχα βάλει τον Advanced Task Manager , αλλά τον έβγαλα, παντελώς άχρηστος. Το λειτουργικό ξέρει καλύτερα από μένα ποια εφαρμογή θα κλείσει αν ζοριστεί. Και όταν ειδικά υπάρχει αρκετή μνήμη (>512), δεν τίθεται καν θέμα.
Το root είναι απλή διαδικασία, το κάνεις και έχεις επιπλέον δυνατότητες. Δεν ξέρω αν όντως απαιτείται για screenshots, δεν έχω βγάλει ποτέ!Μπααα i dont think so.
Την τύφλα του ξέρει.... A.T.M. ότι καλύτερο.
-
Μια χαρά ξέρει. Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα, τώρα αμα βάζετε cabalish customιες πάνω λογικό είναι να μπερδεύεται ακόμα και η Java
-
Kαμία καστομιά. Απλά τρώει ζόρι. Δεν το χω να το χαζεύω. Αν ήταν να το χαζεύω έπαιρνα κι ένα με κλειστό OS να μην ασχολούμαι.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
ότι είπε ο High Fidelity. Μην τρώτε πρόλογο απο προγράμματα διαχείρισης μνήμης στο Android.
-
Εγώ ειλικρινά δεν βρήκα καμία χρησιμότητα σε Task Managers κλπ. Δεν κολλάει ποτέ, μόνον τελευταία που έχω βαλθεί να το... στραγγίσω με το undervolt, κάνει καμιά χαζομάρα!
Αυτό που το κολλούσε και το κατάλαβα...αρκετά αργότερα, ήταν τα Live Wallpapers με κάτι ουρανούς, ενυδρεία κλπ. ΜΗΝ τα χρησιμοποιείτε, άνευ ουσίας εφέ και ζορίζουν το κινητό στις αλλαγές από οθόνη σε οθόνη.Κατά τ' άλλα, σιγά μην κάθομαι να κλείνω εφαρμογές με το χέρι, όπως στα Windows Mobile 6!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαμία καστομιά. Απλά τρώει ζόρι. Δεν το χω να το χαζεύω. Αν ήταν να το χαζεύω έπαιρνα κι ένα με κλειστό OS να μην ασχολούμαι.Θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς κάνεις και τρώει ζορι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μια χαρά ξέρει. Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα, τώρα αμα βάζετε cabalish customιες πάνω λογικό είναι να μπερδεύεται ακόμα και η Javaαπο ποτε η cm7.1 ειναι cabalish customiα Που θα κανει το κινητακι να μπει σε τροχια?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Kαμία καστομιά. Απλά τρώει ζόρι. Δεν το χω να το χαζεύω. Αν ήταν να το χαζεύω έπαιρνα κι ένα με κλειστό OS να μην ασχολούμαι.
Θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς κάνεις και τρώει ζορι
-
Δηλαδή;
-
@ cabala10
Δλδ η CM 7,1 δεν είναι καλή ROM. ΟΚ, δεκτό
@ elteo
Σαφέστατος, ευχαριστώ που απαντάς στην ερώτηση μου -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
@ cabala10
Δλδ η CM 7,1 δεν είναι καλή ROM. ΟΚ, δεκτό
@ elteo
Σαφέστατος, ευχαριστώ που απαντάς στην ερώτηση μουειπα οτι δεν ειναι καλη? αυτη εχω ΛΟΛ
(τα ηλιθια προγραμματα ειναι το θεμα οπως π.χ των proximity sensor που αμα τα βαλεις να κλεινουν την οθονη σε 3-4 δευτερα το κινητο απλα μπλοκαρει )
Περι συσκευών Android...