-
Ο γαμπρος της Ευτυχιας !!!
Που να το ξερω τι θα τραβαγα, και εγω και ο Αντωνης, αν το ηξερα ουτε να καθοτανε δεν θα του το εδινα !!!
Μας εχει μπαμπαλιασει 6ταχυτο θελω , τωωωωωρα το θελω. τι να τον κανουμε το γαμπρο τωρα, τελος παντων ενα τον εχουμε.

-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Που να το ξερω τι θα τραβαγα, και εγω και ο Αντωνης, αν το ηξερα ουτε να καθοτανε δεν θα του το εδινα !!!
Μας εχει μπαμπαλιασει 6ταχυτο θελω , τωωωωωρα το θελω. τι να τον κανουμε το γαμπρο τωρα, τελος παντων ενα τον εχουμε.

Γκααααααααα...γκααααααααααααααα...γκαααααααααααααααα...γκααααααααααααααααα...
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:

Σε 1-2 μηνες το πολυ,τον βλεπω να αντικαθιστα τη μανετα των μπροστινων φρενων με το μαγεικο λεβιε
Καλοριζικο Νικο(στα λεω απο τωρα)
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Ξεκίνησες με 2α ή δεν έβαλες 6η?
-
Ο χρήστης Βillys έγραψε:

Σε 1-2 μηνες το πολυ,τον βλεπω να αντικαθιστα τη μανετα των μπροστινων φρενων με το μαγεικο λεβιε
Καλοριζικο Νικο(στα λεω απο τωρα)
Ένα πράγμα θα πω. Έχει μπει το νερό στ'αυλάκι.
Ξεκίνησες με 2α ή δεν έβαλες 6η?
Με 2ά ξεκινάς ...πρώτη μόνο για εκκίνηση
Ψιτ...αν ψάχνεις για φθηνό καρτάκι, υπάρχει.
-
το μοτερ ειναι καλο?????
-
Ο χρήστης αντωνης13 έγραψε:
το μοτερ ειναι καλο?????Το μοτερ ειναι πααααααρα πολυ καλο! Το ειχα πριν στο παλιο μου (ενα μαυρο kart που ειχα βαλει) και ειναι ξυραφι! Εχει τρελο ηχο και δυναμη!
Παρτο οσο ειναι καιρος γιατι το βλεπω να φευγει συντομα!
Προτεινω να μιλησεις με τον πωλητη.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
το μοτερ ειναι καλο?????
Το μοτερ ειναι πααααααρα πολυ καλο! Το ειχα πριν στο παλιο μου (ενα μαυρο kart που ειχα βαλει) και ειναι ξυραφι! Εχει τρελο ηχο και δυναμη!
κ εγώ πιστεύω θα φύγει
τί στο διάολο, σασί κ περιφερειακά του κουτιού με μηδέν χιλιόμετρα κ σύγχρονο μοτεράκι που βγάζει άνετα 2 χρόνια χωρίς να του ρίξεις ευρώ (ή δραχμή, θα δούμε αύριο ) -
οκκ θα μιλισω μαζι του....
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
το μοτερ ειναι καλο?????
Το μοτερ ειναι πααααααρα πολυ καλο! Το ειχα πριν στο παλιο μου (ενα μαυρο kart που ειχα βαλει) και ειναι ξυραφι! Εχει τρελο ηχο και δυναμη!
κ εγώ πιστεύω θα φύγει
τί στο διάολο, σασί κ περιφερειακά του κουτιού με μηδέν χιλιόμετρα κ σύγχρονο μοτεράκι που βγάζει άνετα 2 χρόνια χωρίς να του ρίξεις ευρώ (ή δραχμή, θα δούμε αύριο )Ε βέβαια!
Το σασί το είχα παλιά, όχι το ίδιο...αλλά ένα του 2002. Ήταν το πρώτο μου καρτ και ήμουν πάρα πολύ ικανοποιημένος.
Το συγκεκριμένο είναι τσάμπα επειδή η σωλήνα είναι καινούρια, απάτητη.
-
Για καποιον καινουργιο στο καρτ ειναι η καλυτερη επιλογη. Απατητο σασι δεν το βρισκεις συνεχεια.!!!
-
Ο φιλος μου ο Νικος εβαλε το καρτ για πουλημα, αλλα αυτος δεν το πουλαει, αλλα το ΧΑΡΙΖΕΙ , η τιμη ειναι εξωφρενικα χαμηλη ,
οσοι ενδιαφερονται για ενα υπερσυγχρονο, ολοκαινουργιο καρτ, απο τα κορυφαια πακετα ας τρεξουν!!!
Αυτος εχει ξετρελαθει με το 6ταχυτο , και αυτος ειναι ο μονος λογος που το δινει.
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/1885809/Υ.Γ. Το καρτ κουτα κανει 7.500 ευρω, ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ
-
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/1880192/ το σασι εχει σκουριασει λιγο η ετσι φαινεται στις φωτο????
-
Αυτό το 6τάχυτο μου κούνησε το μυαλό.
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/1880192/ το σασι εχει σκουριασει λιγο η ετσι φαινεται στις φωτο????Το σασί είναι βαμμένο μαύρο, δεν σκουριάζει.
Οι δισκόπλακες σου φαίνονται έτσι. Με το πρώτο φρενάρισμα καθαρίζουν. Το ίδιο γίνεται και στα αυτοκίνητα με τη πρώτη βροχή και αμέσως καθαρίζουν.
-
Μια φωτο του Κωστα(Tuners) απο το Καρτοδρομο με το CRG BLACK STAR-MAXTER SONIK, φοβερο πακετο.

-
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/1880192/ το σασι εχει σκουριασει λιγο η ετσι φαινεται στις φωτο????Στο τελος σε βλεπω με κανενα τετοιο !!!

-
έλα ντε
Υπάρχει και ηλεκτρικό.
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Ο φιλος μου ο Νικος εβαλε το καρτ για πουλημα, αλλα αυτος δεν το πουλαει, αλλα το ΧΑΡΙΖΕΙ , η τιμη ειναι εξωφρενικα χαμηλη ,
οσοι ενδιαφερονται για ενα υπερσυγχρονο, ολοκαινουργιο καρτ, απο τα κορυφαια πακετα ας τρεξουν!!!
Αυτος εχει ξετρελαθει με το 6ταχυτο , και αυτος ειναι ο μονος λογος που το δινει.
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/1885809/Υ.Γ. Το καρτ κουτα κανει 7.500 ευρω, ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ
50%+ κάτω για μισό χρόνο χρήση κ 17 ώρες χρήση?
Νίκο!! μη το σφάζεις ρε συ, δεν είναι δίλιτρο σα τη bmw σου
όταν εγώ έλεγα να παρουμε κανα 6ταχυτο συνεταιρικά να ξεκαυλώνουμε για να μη πουλάμε τα δικά μας τα αυτόματα με κοροιδευατε ρε σεις -
την κυριακή θα πάμε για καρτ?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ο φιλος μου ο Νικος εβαλε το καρτ για πουλημα, αλλα αυτος δεν το πουλαει, αλλα το :yikes: ΧΑΡΙΖΕΙ :yikes: , η τιμη ειναι εξωφρενικα χαμηλη :yikes: ,
οσοι ενδιαφερονται για ενα
υπερσυγχρονο, ολοκαινουργιο καρτ,
απο τα κορυφαια πακετα ας τρεξουν!!!
Αυτος εχει ξετρελαθει με το :inlove: 6ταχυτο :inlove: , και αυτος ειναι ο μονος λογος που το δινει.
http://www.car.gr/classifieds/gokarts/view/1885809/
:yahoo:
Υ.Γ. Το καρτ κουτα κανει 7.500 ευρω, ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ50%+ κάτω για μισό χρόνο χρήση κ 17 ώρες χρήση?
Νίκο!! μη το σφάζεις ρε συ, δεν είναι δίλιτρο σα τη bmw σου
όταν εγώ έλεγα να παρουμε κανα 6ταχυτο συνεταιρικά να ξεκαυλώνουμε για να μη πουλάμε τα δικά μας τα αυτόματα με κοροιδευατε ρε σεις :lol:Χαχαχαχα είναι κόλλημα το 6ταχυτο ρε γμτ.
Το σκότωνω...το ξέρω

Και πυροβολάει!
Ελπίζω το Σάββατο να σπάσω το 44.9. :yahoo:
Sent from my iPad 2 using Tapatalk
KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ