-
50άρι με ABS; Είσαι σίγουρος;
Και από που προκύπτει ότι έχει τελική πάνω από 70km/h;
Αυτό δεν είναι το Keeway; http://www.keewaymotor.com/scooter_matrix.html
Δίχρονο αερόψυκτο με τελική 45km/h και με μόλις 3 άλογα (hp). -
Eγω πήρα το racing ...αν αυτό σου λέει κατι του '11.Σημερα που χρειάστηκε να πατησω μπροστινό μπήκε αναγκαστικά και σοφα θα έλεγα το abs.Aλλιώς θα έφερνα ακομα τούμπες.
Τα 60 σημερα τα είχα γρηγορά ενω αν και αστρωτο ακομα πάει και άλλο.
Οσο για τη δύναμη αλλου βλέπω πάνω απο 4 αλλού ούτε 3 ίππους.Δεν με νοιάζει να σου πω την αλήθεια.5 ευρώ έβαλα και πάμε για αλλα 80 με 100χιλ μέσα στην πόλη.
Χθές βρήκα και ενα κιτ μετάδοσης μαλόσσι για τα 80+χιλ .Το πολύ πολύ τα βάζω και έχω και μικροτερη κατανάλωση αφού δε θα χρειάζεται να τερματίζω τις στροφές του κινητήρα.
Κατι ''χωσιματακια'' πάλι σημερα που δοκίμασα σε στροφές με γκάζι πατημενο ήταν πετυχημενα .Πήγα να κατεβασω γόνατο μετά απο αρκετά χρονια.. ....έστω και με 65 χιλ.Και το κατεβασα (μη φανταστείτε τιποτα moto gp).93 κιλά ειναι το μηχανακι.Το κανεις οτι θες στο δρόμο.Δεν περιμενα και πολλά πράγματα σε ταχυτητα έτσι κι αλλιώς .
Η πλάκα ειναι ότι το βαζω μπρος απο το σπίτι πριν κατεβω ,ειδικα αν ειναι ζεστό και αν βρισκεται καποιος κοντά τρομαζει. .....''τι ειν τούτο '''http://www.scootertronics.com/kema50raspsc.html
Του '10 ειναι το παραπάνω αλλά σχεδον το ιδιο ειναι και του '11.Στα αξεσουαρ και χρωματα αλλάζουν μονο.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
...
Χθές βρήκα και ενα κιτ μετάδοσης μαλόσσι για τα 80+χιλ .Το πολύ πολύ τα βάζω και έχω και μικροτερη κατανάλωση αφού δε θα χρειάζεται να τερματίζω τις στροφές του κινητήρα.
...Δεν ήξερα ότι βγαίνουν και 50άρια με ABS. Καλή φάση και πρωτότυπο θα έλεγα.
Όσο για τα ΚΙΤ πρόσεξέ τα πολύ. Είχα ψάξει πάρα πολύ τα Malossi, Polinni και πολλά άλλα για το δικό μου 50άρι. Τηλέφωνα, συνεργεία, αντιπροσωπείες κλπ...
Χάος.Εγώ δεν το προχώρησα. Έβαλα κάτω όλα αυτά που μου έλεγαν και έβγαλα τα συμπέρασματά μου...
-
Δεν έχεις άδικο οπως και ο Mad max geo επίσης.
Λοιπόν το θεμα με το keeway matrix μου το έλυσε ο αντιπρόσωπος που το πήρα σήμερα.
Το μηχανακι ήρθε απο Κορεα με ενα ζιγκλερακι για περιορισμο ταχυτητας στα 45χιλ.Τοσο ειναι τα ορια εκεί.Σημερα που ρεταριζε ,το πήγα να του δωσει καυσιμο .Αυτό που εκανε ηταν να ανεβασει λιγο τη βελονα του φλοτερ που ηταν πάτος (στη μεση το πήγε) και να ανοίξει την τρυπα διαφυγής νερου στο φιλτροκούτι για να πάρει λιγο αερα ακομα.Το μηχανακι κουβαλούσε απο το εργοστασιο σε σακουλάκι άλλο ζιγκλέρ για μεγαλύτερη δυναμη και ταχύτητα .Αυτό το φόρεσε ο μαστορας οταν το πήρα χωρις εγω να ξερω τι είχε γίνει.Οπως μου εξηγησε...... ''ποιος θα πάει με 45χιλ σημερα''.Ηθελε ακομα ρυθμιση αλλά με αφησε να κανω 100χιλ πρωτα (500 μου ζήταγε στην αρχή ) για να το προχωρήσει σε ρυθμίσεις μειγματος κτλ.
Τωρα το μηχανακι πάει πολύ πιο γρηγορα και δυνατά .
Το malossi το παρήγγειλα σήμερα το πρωί γιατί οπως ειπώθηκε πιο πάνω, θελω να πήγαινω με 60-70χιλ χωρις τερμα γκάζι .
Το abs ειναι ακρως απαραίτητο στο συγκεκριμένο γιατί πίσω εχει ταμπούρο και δεν ειναι εμπιστοσύνης .
Πριν λίγο καθως ερχόμουν, αρχισα λιγο τα ''moto gp''στροφιλίκια και ενθουσιαστικα ακομα περισσότερο αφού είχε περισσότερο νευρο.Παρα πολύ άμεσο στα πλαγιάσματα το keeway.Αν ειχα και κοντυτερα ποδια θα ηταν κοντα στα στανταρτς μου.
Αρχίζω και το αγαπάω σιγα σιγά....... ........εχει την πλάκα του...
Το παλεύουν οι Κορεατες αλλά ......... -
καλορίζικο
γιατί δεν πήρες κάποιο 125αρι με 4 κατοστάρικα παραπάνω? (new tuphoon, sportcity one, agility)?
καθαρά από περιεργεια ρωτάω, χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος! -
Κανένα πρόβλημα.
Αν ήταν 2χρονα θα αγόραζα.Τα καλά 2χρονα έχουν απο 2200 ευρω εως και 2600 με 700.Θεωρώ ότι ειναι πολλά για 50 κυβικά .
Δεν πειράζει όμως .Ενα 60ρι ευρώ που εχει το Malossi ειναι αρκετό για το keeway. -
Μπήκε όπως βγήκε και ο κοφτης της εξατμησης.Απλά καμιά σχέση στο δρόμο.Και επιταχυνση και τελική.Δεν τα έδωσα όλα να δω τελική (150χιλ ο κινητηρας μονο) αλλά μεχρι τα 60.... αέρας.
- topic:timeago_later,14 days
-
Αυτά τα KEDA ελαστικά που φοράει το MATRIX,είναι σκέτος θανατος.Αντε να περασουν λιγα χιλ να τα αλλάξω.Πανα'ι'α μου!. ..
Ειδα και 78χιλ τελική σημερα.Οχι σε γκρεμό ευτυχώς. - topic:timeago_later,about a month
-
Γνώμες για το liberty to 50 ρι ? Δίχρονο ή τετράχρονο ? το θέλω για απλές διαδρομές. Σε ακτίνα 4 με 5 χλμ γύρω από το σπίτι. Για πρώτο μηχανάκι κ αποκλειστικά στην προαναφερθείσα ακτίνα δράσης. Είμαι κ 28 ...
-
Θέλεις σίγουρα Ιταλικό του Μπερλουσκόνι;;
Είσαι σίγουρος; Έχεις μπόλικο ελεύθερο χρόνο για να γίνεις πολύ καλός φίλος με το ποιο κοντινό σου συνεργείο; ...
... Εγώ πάντως για 50άρι Agility City και ξερό ψωμί ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θέλεις σίγουρα Ιταλικό του Μπερλουσκόνι;;Είσαι σίγουρος; Έχεις μπόλικο ελεύθερο χρόνο για να γίνεις πολύ καλός φίλος με το ποιο κοντινό σου συνεργείο; ...
... Εγώ πάντως για 50άρι Agility City και ξερό ψωμί ...
δεν έχεις και άδικο..άλλωστε , το stress- free είναι ο πρωταρχικος παράγων . Υπάρχει η απαραίτητη τεχνική υποστήριξη ?
-
Ο χρήστης dragoumanos έγραψε:
δεν έχεις και άδικο..άλλωστε , το stress- free είναι ο πρωταρχικος παράγων . Υπάρχει η απαραίτητη τεχνική υποστήριξη ?
Όλα έχουν δίκτυα υποστήριξης. Το θέμα είναι πως τα χρησιμοποιείς.
Π.χ. άλλοι θέλουν να αγοράσουν ένα δίκυκλο/τρίκυκλο και να πηγαίνουν στο συνεργείο μόνο για το service και άλλοι 'γουστάρουν' κάθε τρεις και λίγο να είναι στο συνεργείο για διάφορα προβλήματα/συμπτώματα και να το παίζουν 'μάστορες' και 'engineers'.Εγώ άνηκα και ανήκω στη 1η κατηγορία. Από εκεί και πέρα ο παράγων τύχη παίζει μεγάλο ρόλο. Κακά τα ψέμματα.
Οι απόψεις διίστανται. Και είναι φυσιολογικό. Οι εμπειρίες διαμορφώνουν τις απόψεις μας.
Άποψή μου;
Αγόρασε αυτό που σου αρέσει περισσότερο και αν γνωρίζεις κάποιο καλό συνεργείο για αυτό που σου αρέσει, ακόμη καλύτερα!... -
Storm, τώρα είδα την υπογραφή σου! Αγόρασες το Yourban MP3; Τι λέει;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Storm, τώρα είδα την υπογραφή σου! Αγόρασες το Yourban MP3; Τι λέει;High ανάλογα τι ψάχνει ο καθένας.
Σε κάποιους τομείς είναι ιδιαίτερα καλό, σε κάποιους άλλους απλά καλό, σε κάποια πάσχει και σε άλλα σε κάνει να προβληματίζεσαι για την αγορά του, ειδικά όταν πληρώνεις πάνω από 6000euro.Θα ήθελα στα τρίκυκλα να υπάρχει ανταγωνισμός και από άλλες εταιρείες. Καλό θα έκανε.
-
ερχεται και ο ανταγωνισμος http://www.cityauto.gr/moto/article.cit ... r?aid=2416 κ τετρατροχος
-
Το quadro. Καλή φάση. Το έχω δει και εγώ. Μόλις έρθει θα πάω να το δω από κοντά.
Προς το παρόν περιμένω να δω τα τεχνικά του στοιχεία, διαστάσεις κλπ... -
και τιμές. γιατί αν είναι να κοστίζει ένα 500ρικο κάτω απο MP3, παίρνω καλύτερα το γνήσιο που είναι και δοκιμασμένο και με δίκτυο υποστήριξης μεγαλύτερο και κρατάει και μια Α μεταπώληση.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
και τιμές. γιατί αν είναι να κοστίζει ένα 500ρικο κάτω απο MP3, παίρνω καλύτερα το γνήσιο που είναι και δοκιμασμένο και με δίκτυο υποστήριξης μεγαλύτερο και κρατάει και μια Α μεταπώληση.Το Quadro από ότι λένε οι φήμες θα ανταγωνισθεί το Yourban.
Οπτικά ποιο πολύ θυμίζει το Yourban παρά το κλασσικό MP3.Το Yourban δεν έχει δοκιμασθεί ιδιαίτερα (για να μην πω καθόλου).
Επίσης το δίκτυο εξυπηρέτησης (τουλάχιστον στην Ελλάδα) δεν γνωρίζει καλά το Yourban.
π.χ. Εγώ έχω πάει σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο εδώ στην Αθήνα, που το έβλεπαν πρώτη φορά (πριν 1 μήνα).
Σε άλλα συνεργεία ακόμη μαθαίνουν και σε άλλα έχουν καλή εμπειρία από το μεγάλο MP3 οπότε ξέρουν δύο πράγματα παραπάνω.Οπότε ούτε δοκιμασμένο το λες αλλά ούτε και απροβλημάτιστο (π.χ. εγώ πριν από λίγο -πάλι- μιλούσα με το συνεργείο)...γιατί ήδη έχω διάφορα συμπτώματα και θεματάκια.
υ.γ. ωστόσο η τιμή σίγουρα παίζει το ρόλο της. Καθώς και άλλα πολλά επίσης π.χ. ευχρηστία και λειτουργικότητα
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
High ανάλογα τι ψάχνει ο καθένας.
Σε κάποιους τομείς είναι ιδιαίτερα καλό, σε κάποιους άλλους απλά καλό, σε κάποια πάσχει και σε άλλα σε κάνει να προβληματίζεσαι για την αγορά του, ειδικά όταν πληρώνεις πάνω από 6000euro.Θα ήθελα στα τρίκυκλα να υπάρχει ανταγωνισμός και από άλλες εταιρείες. Καλό θα έκανε.
Θα μεινω λιγο ακομα εκτος θέματος, (μηπως μεταφερθει αλλου?)
Αγαπητε φιλε μηπως θα μπορουσες να αναφερεις τη γνωμη σου για το Yourban, δηλαδη που νομιζεις οτι πασχει? Δεν εχω βρει ακομα να το οδηγησω και η γνωμη κατοχου μετραει!
Προσωπικα το θεωρω πολυ καλυτερο απο το mp3, δηλαδη πολυ πιο ομορφο (προσωπικη γνωμη), λιγο πιο μαζεμενο απο το mp3, λιγο πιο ελαφρυ, με μεγαλυτερους τροχους μπροστα και πισω (έκδοση 300) και πιο φτηνο. Νομιζω οτι το Yourban ειναι ακριβως ενα beverly με 2 ροδες μπροστα και το mp3 ενα Χ8-Χevo. -
Ο χρήστης odiki_asfaleia έγραψε:
High ανάλογα τι ψάχνει ο καθένας.
Θα μεινω λιγο ακομα εκτος θέματος, (μηπως μεταφερθει αλλου?)
Αγαπητε φιλε μηπως θα μπορουσες να αναφερεις τη γνωμη σου για το Yourban, δηλαδη που νομιζεις οτι πασχει? Δεν εχω βρει ακομα να το οδηγησω και η γνωμη κατοχου μετραει!
Προσωπικα το θεωρω πολυ καλυτερο απο το mp3, δηλαδη πολυ πιο ομορφο (προσωπικη γνωμη), λιγο πιο μαζεμενο απο το mp3, λιγο πιο ελαφρυ, με μεγαλυτερους τροχους μπροστα και πισω (έκδοση 300) και πιο φτηνο. Νομιζω οτι το Yourban ειναι ακριβως ενα beverly με 2 ροδες μπροστα και το mp3 ενα Χ8-Χevo.Φίλε μου. Αργότερα θα ανοίξω ένα θέμα συζήτησης για το Yourban και θα γράψω τις απόψεις μου (θετικές και αρνητικές)
Ευκαιρία είναι, αφού μόλις έκανα και τα πρώτα 1000χλμ και το 1ο τακτικό service.Απλά θα πρέπει να υπογραμμίσω ότι αυτές θα είναι οι δικές μου απόψεις και όχι ένας 'ύμνος στην Piaggio ή στην Ιταλία'.
Αγορά Scooter 50 cc