-
Ο χρήστης WaGoN R έγραψε:
Μηπως κ.ΧΡΗΣΤΟ και τα υπολοιπα παιδια,αυτα που ζητατε και δικαιως φωναζετε ,γινονται σε αλλο ΡΑΛΛΥ που ειναι πριν το ραλλυ των επαγγελματιων,οπως γραψατε .........μηπως?αυτα που ζηταει γινονται σε πολλα ραλλυ στον κοσμο......
που κολλαει ομως?.....
εδω το θεμα ειναι το ραλλυ παλλαδιο... -
Δημητρακη .....πρωταθληματικος θεωρηται ο αγωνας , αγοακη μου και εδω μεσα γραφειhttp://www.omae-epa.gr/sites/www.omae-epa.gr/files/%203.doc 450 ευρωπουλα ,εκτος του ελπα !
Και το αλλο που γραφεις το ανεκδοτο με τους υπνους κ.τ.λ μηπως κολλησες Λουμουδιαση ..?
**Τα αυτοκινητα τα αγωνιστικα μαζι με τα σερβις **τους πανε και ΦΥΛΑΣΩΝΤΕ στον χωρο που γινοντε τα παντα ,ειπα .
Το πρωι του Σαββατου δεν χρειαζεται να σηκωθεις απ'τις 4-5 τα ξημερωματα οπως και οι μαλακες μηχανικοι σου για να πατε να διασκεδασετε ( υποτιθεται ), μπαινετε σε ενα αυτοκινητακι μια ωρα πριν και εισαστε στην εκκινηση που καθοντε τα αυτοκινητα ετοιμα στις τεντες σας !
1)Και μην βγαζεις γλωσσα στον μανατζερ ,γιατι θα σε στειλω μαζι με τον Ozie στην ford ... τις μαλακιες περι δημοκρατικων διαλογων , ξεχασε τες .
2)[size=85]ΚΑΙ μην ακουσω τιποτα για ...τρελογερο , που εκτος απο Σ.Χ. , Πλατη , Παπασταθο ,Σακη Μπελ , Αγγελο Ζ. απαγορευω την προσφωνηση αυτη . [/size] -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Βρε μαστορα,
Δεν τρωγεσαι με τιποτα !
Αν οργανωνοταν ετσι οπως περιγραφεις ο αγωνας, θα παραπονιοσουν για το υψηλο κοστος του. Ξενοδοχειο στην περιοχη, φαγητο βραδυνο κ.α.
Γκρινια για την γκρινια λοιπον.'el-em'
Kοιτα ΛουΜου , επειδη καθεσαι στο ιδιο τραπεζι με τον Νικο (κι εγω ), μην αρχιζεις τις εκδουλευσεις και τα σαλακια .....
Οι γενικοτητες σου δεν μας λενε τιποτα απολυτως .
Το κοστος αφορα μονον τον οργανωτη που ετσι ,θελει να την βγαζει τσαμπε και ολα τσεπατα , κι οταν περιμενεις πολλους πελατες , ε νομιζω οτι κατι πρεπει να κανεις κι εσυ γι αυτους .
Πουθενα δεν κανει τον αγωνιζομενο **οπως τα εχω γραψει να βαλει ουτε ενα ευρω παραπανω **,αντιθετως του εξοικονομει !
Αν εννοεις για αγωνιζομενους εκτος Αθηνων(που αν τους δειτε γραψτε μου ,με την καμια παροχη απ'την λεσχαρα) για Ξενοδοχειο και φαγητο οταν εχουν και τον ανοητο Τ.Ε. μια ημερα πριν και επιστροφη ....για βαλετο να δουλεψει .
Ας τα βρε Λου Μουδακο τα κολλιτιλικια εχουν φτασει το σπορ εδω που ειναι .
Aν θελεις να κανεις κατι καλο για τους αγωνιζομενους αγαπημενε μας ΛουΜου σαν οικονομολογος-παθολογος ,τοτε πες στους Κυριους κυριους ,οτι ο αγωνας ετσι οπως ειναι ....**δεν αξιζει 450 ευρω **και τα 350 των κυπελων ειναι υπερ αρκετα γιαυτο που προσφερουν !
Κατι που δεν εχω κανει ποτε στην ζωη μου, ειναι τα 'σαλακια' και τα αλλα που με κατηγορεις. Και στο κατω κατω δεν εχω αναγκη να το κανω.
Απο εκει και περα, εσυ στην πρωτη σου καταχωρηση με τα παραπονα σου, εγραψες 'να δουλεψουν και τα μαγαζια της περιοχης'. Αυτο, εγω ο χαζος, το ερμηνευω, να κατσουν οι ανθρωποι να φανε και να κοιμηθουν εκει.Αν εσυ δεν μπορεις να εκφρασεις αυτο που σκεφτεσαι, τοτε σε αλλη γλωσσα θα πρεπει να συννενοηθουμε.
Οπως τα περιγραφεις σε αυτην την καταχωρηση σου τωρα, αν αφησεις αγωνιστικο και αυτοκινητο Service στον χωρο της εκκινησης, θα ξυπνησεις μονο 10 λεπτα αργοτερα, (η διαφορα ενος Ι.Χ. με το βανακι με το τρειλερ, απο την Αθηνα εως την Ν.Περαμο) και θα πληρωσεις βενζινες και διοδια την Παρασκευη για να τα πας αυτα εκει, την Παρασκευη για να γυρισεις στην Αθηνα με το Ι.Χ. σου, το Σαββατο για να πας στην Ν.Περαμο και το Σαββατο για να γυρισεις σπιτι σου.
Αρα, η λυση που προτεινεις ειναι πιο οικονομικη !!!!!
Μηπως να προτεινουμε στην Start Line να τοποθετησει το κεντρο του αγωνα εξω απο το μαγαζι σου, για να μεινεις ευχαριστημενος ?
Να σκεφτεσαι πριν γραψεις οτι γραφεις, γιατι καποιοι εδω μεσα ακομη εχουν λιγο μυαλο.'el-em'
Υ.Γ. Φαντασου, δεν κρατηθηκε ακομη και ο 'δικος' σου Δημητρης.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
**Τα αυτοκινητα τα αγωνιστικα μαζι με τα σερβις **τους πανε και ΦΥΛΑΣΩΝΤΕ στον χωρο που γινοντε τα παντα ,ειπα.Εμείς που έχουμε μόνο ένα φίλο ή ξάδελφο που θα μας πάει το αυτοκίνητο στο σέρβις παρκ, τι θα τον κάνουμε; Θα τον βάλουμε να κοιμηθεί εκεί ή θα πάμε από το προηγούμενο βράδυ τρία αυτοκίνητα στη Ν. Πέραμο; Γιατί όλο αυτό; Για να μην πάμε το αγωνιστικό στις 7.00 το πρωί του Σαββάτου που οι δρόμοι είναι άδειοι;
**Προς όλους, οργανωτές, μηχανικούς, πληρώματα και, κυρίως, διοικούντες: **
Αξιότιμοι κύριοι, σας παρακαλώ πολύ, μπείτε στο 106sportclub και διαβάστε τη συζήτηση για το Παλάδιο. Εκεί, όπου το κλίμα είναι πολύ πιο φιλικό, άνετο και ειλικρινές απ' ό,τι εδώ, δείτε πώς αντιμετωπίζει η βάση των ελληνικών αγώνων το θέμα και πώς μετράει ακόμα και το κόστος για τη βενζίνη στις απλές για να δει αν θα συμμετάσχει. Ύστερα, σας παρακαλώ πολύ, δείτε πόσα αγωνιστικά πωλούνται στο car.gr αυτή τη στιγμή, σε τι τιμές και πόσο καιρό μένουν απούλητα. Τέλος, σας παρακαλώ πολύ, υπολογίστε πόσα χρόνια ζωής έχουν ακόμα οι ελληνικοί αγώνες αν αυτή η βάση μειωθεί έστω και κατά 20% σε σχέση με σήμερα, ακόμα και αν συμβεί το εντελώς εξωπραγματικό ενδεχόμενο να μη χειροτερέψει η σημερινή οικονομική κατάσταση. Ίσως τότε δείτε υπό διαφορετικό πρίσμα το κάθε τι που προτείνετε ή αποφασίζετε. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δημητρακη .....πρωταθληματικος θεωρηται ο αγωνας , αγοακη μου και εδω μεσα γραφειhttp://www.omae-epa.gr/sites/www.omae-epa.gr/files/%203.doc 450 ευρωπουλα ,εκτος του ελπα !Και το αλλο που γραφεις το ανεκδοτο με τους υπνους κ.τ.λ μηπως κολλησες Λουμουδιαση ..?
**Τα αυτοκινητα τα αγωνιστικα μαζι με τα σερβις **τους πανε και ΦΥΛΑΣΩΝΤΕ στον χωρο που γινοντε τα παντα ,ειπα .
Το πρωι του Σαββατου δεν χρειαζεται να σηκωθεις απ'τις 4-5 τα ξημερωματα οπως και οι μαλακες μηχανικοι σου για να πατε να διασκεδασετε ( υποτιθεται ), μπαινετε σε ενα αυτοκινητακι μια ωρα πριν και εισαστε στην εκκινηση που καθοντε τα αυτοκινητα ετοιμα στις τεντες σας !
1)Και μην βγαζεις γλωσσα στον μανατζερ ,γιατι θα σε στειλω μαζι με τον Ozie στην ford ... τις μαλακιες περι δημοκρατικων διαλογων , ξεχασε τες .
2)[size=85]ΚΑΙ μην ακουσω τιποτα για ...τρελογερο , που εκτος απο Σ.Χ. , Πλατη , Παπασταθο ,Σακη Μπελ , Αγγελο Ζ. απαγορευω την προσφωνηση αυτη . [/size]αυτο πάει προς ελ-εμ,(παρολο που εκανα παραθεση το σχολιο του κυριου Χρηστου) ,
δεν τιθεται θεμα αν 'κρατηθηκα' ή 'δεν κρατηθηκα'..... περα απο αστεια σχολια που κανουμε περι μανατζερ κλπ ,ο χωρος του φορουμ ειναι για διαλογο και ας υπαρχουν διαφορες στις αποψεις.....
(το λεω γιατι ακουγεται ασχημο το 'δεν κρατηθηκε ο δικος σου δημητρης',αφου αμα ημουν στο συνεργειο πχ αυτα που γραφω εδω, θα τα εκανα διαλογο με τον κυριο χρηστο κατ ιδιαν......)οσον αφορα κυριε χρηστο το 'πρωταθληματικος αγωνας' ,φετος πλεον δεν εχει 450 ,αλλα ελεω κρισης εγινε 350 ,αντιστοιχα βεβαια μειωθηκαν και τα χλμ ειδικων των αγωνων ,βεβαια εδω το παλλαδιο τεινει στο οριο των χλμ.....
οποτε απλα κανετε λαθος σε αυτο.....εχω την εντυπωση οτι τα θεμιτα χλμ ,ωστε να λεγεται ραλλυ και οχι 'ΑΠΟΛΥΤΩΣ' σπριντ πρεπει να ειναι στα περιπου 80χλμ και οχι κατω απο 70.......
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Μηπως κ.ΧΡΗΣΤΟ και τα υπολοιπα παιδια,αυτα που ζητατε και δικαιως φωναζετε ,γινονται σε αλλο ΡΑΛΛΥ που ειναι πριν το ραλλυ των επαγγελματιων,οπως γραψατε .........μηπως?
αυτα που ζηταει γινονται σε πολλα ραλλυ στον κοσμο......
που κολλαει ομως?.....
εδω το θεμα ειναι το ραλλυ παλλαδιο...Αυτο λεω και εγω γινονται σε πολλα ραλλυ στο κοσμο.........Ισως και στην ελλαδα.....αλλα......
Εδω ομως το θεμα ειναι το ραλλυ παλλαδιο ........ το ραλλυ των ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ???
Καλο κουραγιο.......βοηθηστε τους λιγακι,να γινουν πιο πλουσιοι. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Απο εκει και περα, εσυ στην πρωτη σου καταχωρηση με τα παραπονα σου, εγραψες 'να δουλεψουν και τα μαγαζια της περιοχης'. Αυτο, εγω ο χαζος, το ερμηνευω, να κατσουν οι ανθρωποι να φανε και να κοιμηθουν εκει.Αν εσυ δεν μπορεις να εκφρασεις αυτο που σκεφτεσαι, τοτε σε αλλη γλωσσα θα πρεπει να συννενοηθουμε.
Οπως τα περιγραφεις σε αυτην την καταχωρηση σου τωρα, αν αφησεις αγωνιστικο και αυτοκινητο Service στον χωρο της εκκινησης, θα ξυπνησεις μονο 10 λεπτα αργοτερα, (η διαφορα ενος Ι.Χ. με το βανακι με το τρειλερ, απο την Αθηνα εως την Ν.Περαμο) και θα πληρωσεις βενζινες και διοδια την Παρασκευη για να τα πας αυτα εκει, την Παρασκευη για να γυρισεις στην Αθηνα με το Ι.Χ. σου, το Σαββατο για να πας στην Ν.Περαμο και το Σαββατο για να γυρισεις σπιτι σου.
Μηπως να προτεινουμε στην Start Line να τοποθετησει το κεντρο του αγωνα εξω απο το μαγαζι σου, για να μεινεις ευχαριστημενος ?
Να σκεφτεσαι πριν γραψεις οτι γραφεις, γιατι καποιοι εδω μεσα ακομη εχουν λιγο μυαλο.'el-em'
Λοιπον για να τελειωνουμε με την απορια σου, ηδη ολα ειναι εξω απ'το μαγαζι μου , και στον Τ.Ε. παμε και με τα ποδια ...αγαπημενε μας ΛουΜου .
Εχεις καταλαβει απ'τα γραπτα μου και τις ενεργειες οτι κοιταω την παρτι μου συμφεροντολογικα η παντα σκεπτομαι το συνολο των αγωνιζομενων και την εξελιξη του αθληματος ?
Αυτους που θα πρεπει να ξεκινησουν απ'την Αμφιθεας η απ'το Μπραχαμι για να ερθουν στον Ασπροπυργο την Παρασκευη το μεσημερι και να ξαναγυρισουν στην βαση τους ειτε με τα τρειλερς ειτε με μπραμπα μπρουμπα οδικως , τους σκεπτεται κανεις ?Τους υπολογισμους αυτους της τρομαρας που αραδιαζεις , τους εχω κανει οπως γνωριζεις εκατονταδες φορες και μονον ετσι δεν ειναι , και δεν εχουν να κανουν με την διαφορα των 50 η 100 ευρω , αλλα με την ορθοτητα των αγωνων , πως πρεπει να ειναι αυτοι , για να ειναι γιορτη και ευχαριστηση για ολους ,γιατι οπως ξερεις τα παντα σ'αυτο το παιχνιδι ειναι αλληλενδετα .
Ανεκδοτα σαν το ...δεν υπαρχει καποιος να μας μεταφερει στο σερβις παρκ το πρωι της εκκινησης που λεει το παιδακι (που σημαινει τι ?οτι ο συνοδηγος η ο μηχανικος δεν εχει αυτοκινητο ? ), και να διαβασουμε το σαιτ του κλαμπ ταδε που τα λενε ωραια και ησυχα εκει , και απ'την αλλη κυκλοφορουν με σουμπ με πουλμουρατα2λιτρα με φτερουγες και σιδεροστρες , και οτι μπορεις να φανταστεις αλλα για το αθλημα δεν θελουν να χαλασουν ευρουλακι , να ερθει να μου τα πει για να του δειξω το σερβις παρκ που θα γεμισει παλι με τα φιγουρατζιδικα τους , τα δικα τους και των κολλητων τους που ειναι κι αυτοι στο συστημα
Λοιπον για να τελειωνω , με την σταση σου αυτη Λου Μου μου , καταλαβαινω ηδη ,αυτο που γραφει ο Δημος σε αλλο θρεντ ,κι εχει μεγαλο δικιο , και με τα ιδια κολληματα και παροπιδες προκοπη δεν θα ερθει ποτε .
Ας τα αφησουν ετσι , χεστηκα , αλλη μια ξεπετα αγωνας θα ειναι , οπως βολευει τους επαγγελματιες .
φιλακια -
Ο χρήστης WaGoN R έγραψε:
Μηπως κ.ΧΡΗΣΤΟ και τα υπολοιπα παιδια,αυτα που ζητατε και δικαιως φωναζετε ,γινονται σε αλλο ΡΑΛΛΥ που ειναι πριν το ραλλυ των επαγγελματιων,οπως γραψατε .........μηπως?
που κολλαει ομως?.....
εδω το θεμα ειναι το ραλλυ παλλαδιο...Αυτο λεω και εγω γινονται σε πολλα ραλλυ στο κοσμο.........Ισως και στην ελλαδα.....αλλα......
Καλο κουραγιο.......βοηθηστε τους λιγακι,να γινουν πιο πλουσιοι.τι αλλα? πες κατι γιατι γινεσαι υπερβολικα κουραστικος......
-
που κολλαει ομως?.....
Καλο κουραγιο.......βοηθηστε τους λιγακι,να γινουν πιο πλουσιοι.τι αλλα? πες κατι γιατι γινεσαι υπερβολικα κουραστικος......
Προφανώς εννοεί το Ράλλυ Κρήτης ως εναλλακτικό....Που με ψυχρή λογική, και απομονώνοντας άλλους παράγοντες (απόσταση κλπ) μπορεί και να είναι καλύτερος ως αγώνας....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
που κολλαει ομως?.....
Προφανώς εννοεί το Ράλλυ Κρήτης ως εναλλακτικό....Που με ψυχρή λογική, και απομονώνοντας άλλους παράγοντες (απόσταση κλπ) μπορεί και να είναι καλύτερος ως αγώνας....
ρε συ σπυρο και οποιος αλλος στον κοσμο,το θεμα εδω ειναι το ραλλυ παλλαδιο που προφανως μας αφορα εφοσον ειναι ...στα ποδια μας,ομοιως θα μας απασχολουσε και ενα αττικο ραλλυ και ενα ροντε αγιος κωσταντινος κλπ.
το να μου λενε οτι ο αγωνας σου εχει Χ προβληματα(κατα τον κυριο χρηστο),οποτε(αντι να λεει λυσεις ή αποψη για τον αγωνα που ειναι στα ποδια μου) να λεει πηγαινε στον αγωνα που ειναι ενα...καραβι δρομος.....και να το επαναλαμβανει Ν φορες ,ε ,ας το χαρακτηρισει οποιος θελει οπως θελει.... -
που κολλαει ομως?.....
ρε συ σπυρο και οποιος αλλος στον κοσμο,το θεμα εδω ειναι το ραλλυ παλλαδιο που προφανως μας αφορα εφοσον ειναι ...στα ποδια μας,ομοιως θα μας απασχολουσε και ενα αττικο ραλλυ και ενα ροντε αγιος κωσταντινος κλπ.
το να μου λενε οτι ο αγωνας σου εχει Χ προβληματα(κατα τον κυριο χρηστο),οποτε(αντι να λεει λυσεις ή αποψη για τον αγωνα που ειναι στα ποδια μου) να λεει πηγαινε στον αγωνα που ειναι ενα...καραβι δρομος.....και να το επαναλαμβανει Ν φορες ,ε ,ας το χαρακτηρισει οποιος θελει οπως θελει....Εγώ απλά υπέθεσα τι εννοεί ο ποιητής....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ανεκδοτα σαν το ...δεν υπαρχει καποιος να μας μεταφερει στο σερβις παρκ το πρωι της εκκινησης που λεει το παιδακι (που σημαινει τι ?οτι ο συνοδηγος η ο μηχανικος δεν εχει αυτοκινητο ? ), και να διαβασουμε το σαιτ του κλαμπ ταδε που τα λενε ωραια και ησυχα εκει , και απ'την αλλη κυκλοφορουν με σουμπ με πουλμουρατα2λιτρα με φτερουγες και σιδεροστρες , και οτι μπορεις να φανταστεις αλλα για το αθλημα δεν θελουν να χαλασουν ευρουλακι , να ερθει να μου τα πει για να του δειξω το σερβις παρκ που θα γεμισει παλι με τα φιγουρατζιδικα τους , τα δικα τους και των κολλητων τους που ειναι κι αυτοι στο συστημα
Κύριε APR,
- Σας ρώτησα κάτι, δεν απαντάτε και αντ' αυτού με καλείτε να μου δείξετε τους φτερουγάτους και τους δίλιτρους. Αν πραγματικά πιστεύετε ότι αυτοί είναι η πλειονότητα και η βάση των ελληνικών αγώνων, τότε καλώς το κόστος εκτινάχθηκε εκεί που είναι και κακώς υπάρχουν διαμαρτυρίες γι' αυτό. Όμως, δεν είναι έτσι.
- Ξέρετε πολλούς στους οποίους αρέσει να πάνε με 3 αυτοκίνητα Παρασκευή βράδυ στη Ν. Πέραμο; Εγώ κανέναν.
- Σε προσωπικό επίπεδο, το δανεικό station που θα έχω στο service park θα το πάει ο συνοδηγός μου και θα το αφήσει εκεί το Σάββατο το πρωί. Αλλαγή ελαστικών και ό,τι άλλο χρειαστεί θα το κάνουμε εγώ με το συνοδηγό, κυρίως γιατί θεωρώ χαζό να ταλαιπωρώ κάποιο φίλο για 60 χλμ σε άσφαλτο, πόσο μάλλον να πληρώνω μηχανικό. Τους δύο φίλους που προθυμοποιήθηκαν, προτίμησα να τους στείλω να δουν Πάνακτο μαζί με τα παιδιά τους, μπας και μαζέψουμε κανένα θεατή παραπάνω. Σαν εμένα ίσως να είναι μόνο 3-4 άλλοι, αν και αυτή τη στιγμή μου έρχονται έτσι πρόχειρα δύο ονόματα οδηγών που δεν έχουν ποτέ άνθρωπο στο σέρβις. Όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που στο service park δεν έχουν μηχανικό αλλά μόνο έναν ή δύο φίλους. Αν δεν τους έχετε δει, σας συνιστώ να φύγετε από την τέντα σας και να περπατήσετε στο service park.
- Στα 'κλαμπ τάδε' κάποιοι μιλάνε πολύ πιο ελεύθερα γιατί δε φοβούνται τα υποτιμητικά σχόλια που κατά κόρον εκτοξεύονται εδώ. Αν θέλετε να μάθετε πώς βλέπει η πλειονότητα τους αγώνες, συνιστώ πραγματικά σε εσάς και σε όλους να μπείτε στα 'κλαμπ τάδε'. Έτσι κι αλλιώς, στο topic 'ελληνικοί αγώνες' του 4Τforum ελάχιστοι τολμάνε να γράψουν και, απ' αυτούς, ακόμα πιο ελάχιστοι καταλαβαίνουν γιατί δεν πρέπει να δίνουν την παραμικρή σημασία στο όποιο υποτιμητικό σχόλιο εκτοξευτεί.
- Από την πρώτη στιγμή ξεκινήσατε μια επίθεση στο Παλάδιο με επιχειρήματα που αφορούν λεπτομέρειες του αγώνα με πολύ μικρή σημασία. Το Παλάδιο, με τη φετινή του μορφή, έχει την καλύτερη σχεδίαση που έχει προταθεί για τη συγκεκριμένη ημερομηνία στην Αττική εν έτη 2011. Καλύτερη σχεδίαση δεν έχω δει να προτείνεται από κανέναν. Μέχρι να τη δω θα μου επιτρέψετε να αναρωτιέμαι για ποιο λόγο γίνεται η κριτική.
υ.γ.1 Στη Start Line έχω πάει μόνο μια φορά για να πληρώσω παράβολο. Δε γνωρίζω κανένα μέλος της ούτε 'τα παίρνω' απ' αυτή.
υ.γ.2 Αγνοώ τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς μιας και στα 43 μου δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να εμπλακεί στην πρακτική της εκτόξευσης ύβρεων που έχει εισαχθεί στο forum και έχει απομακρύνει σχεδόν τους πάντες απ' αυτό. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Λοιπον για να τελειωνουμε με την απορια σου, ηδη ολα ειναι εξω απ'το μαγαζι μου , και στον Τ.Ε. παμε και με τα ποδια ...αγαπημενε μας ΛουΜου .
Εχεις καταλαβει απ'τα γραπτα μου και τις ενεργειες οτι κοιταω την παρτι μου συμφεροντολογικα η παντα σκεπτομαι το συνολο των αγωνιζομενων και την εξελιξη του αθληματος ?
Αυτους που θα πρεπει να ξεκινησουν απ'την Αμφιθεας η απ'το Μπραχαμι για να ερθουν στον Ασπροπυργο την Παρασκευη το μεσημερι και να ξαναγυρισουν στην βαση τους ειτε με τα τρειλερς ειτε με μπραμπα μπρουμπα οδικως , τους σκεπτεται κανεις ?Τους υπολογισμους αυτους της τρομαρας που αραδιαζεις , τους εχω κανει οπως γνωριζεις εκατονταδες φορες και μονον ετσι δεν ειναι , και δεν εχουν να κανουν με την διαφορα των 50 η 100 ευρω , αλλα με την ορθοτητα των αγωνων , πως πρεπει να ειναι αυτοι , για να ειναι γιορτη και ευχαριστηση για ολους ,γιατι οπως ξερεις τα παντα σ'αυτο το παιχνιδι ειναι αλληλενδετα .
Λοιπον για να τελειωνω , με την σταση σου αυτη Λου Μου μου , καταλαβαινω ηδη ,αυτο που γραφει ο Δημος σε αλλο θρεντ ,κι εχει μεγαλο δικιο , και με τα ιδια κολληματα και παροπιδες προκοπη δεν θα ερθει ποτε .
Συγχαρητηρια για τις ιδιες παροπιδες που φορας με τον Δημο. Να τις χαιρεστε και οι δυο σας !!!
Ας τα αφησουν ετσι , χεστηκα , αλλη μια ξεπετα αγωνας θα ειναι , οπως βολευει τους επαγγελματιες .
φιλακιαΑφου το θετεις ετσι, αυτος ειναι ο αγωνας και αν σου αρεσει τρεξε !!!
Την στιγμη ομως που ολα σου κακοφαινονται, μην σε δω σε καμμια γωνια του Service park, γιατι θα τα πουμε κατ'ιδιαν !!!
'el-em' -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Αφου το θετεις ετσι, αυτος ειναι ο αγωνας και αν σου αρεσει τρεξε !!!
Την στιγμη ομως που ολα σου κακοφαινονται, μην σε δω σε καμμια γωνια του Service park, γιατι θα τα πουμε κατ'ιδιαν !!!
'el-em'Λου Μου , εχεις ξεπερασει το Παγκαλο σε ........
Κανε καπου καπου και κανενα τσεκαρισμα σ'αυτα που γραφεις , για το τι θα κανω δεν θα παρω την αδεια κανενος διαπλεκομενου , τουλαχιστον ! -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Αφου το θετεις ετσι, αυτος ειναι ο αγωνας και αν σου αρεσει τρεξε !!!
'el-em'Λου Μου , εχεις ξεπερασει το Παγκαλο σε ........
Κανε καπου καπου και κανενα τσεκαρισμα σ'αυτα που γραφεις , για το τι θα κανω δεν θα παρω την αδεια κανενος διαπλεκομενου , τουλαχιστον !Διαπλεκομενο να ονομασεις κανεναν πολιτικο.
Για το προσωπο μου ομως, τετοιους χαρακτηρισμους δεν στους επιτρεπω.
Τελος η κουβεντα μαζι σου.
Εριξες το επιπεδο (οπως παντα) πιο χαμηλα απο εκει που μπορω να φτασω.'el-em'
-
Αν η εννοια διαπλεκομενος σε ερεθιζει ειναι προβλημα σου Λου Μου μου .
Εισαι η δεν εισαι συνεχως σε επαφη με την λεσχη αυτη και αλλες ,καθως και στην Ομαε ? Αρα δεν εχεις διαπλοκη αμεση ?
Τα επιπεδα και τα καθετα ..... αλλα λογια να την ....κανουμε Λου Μου μου .Μαθε να μιλας με αντιπαραθεσεις , και αστα λαγουδακια . -
Σε αλλο θρεντ εχετε συζητηση περι Α8 και τα τοιαυτα ...... σε ενα μηνα περιπου , η συζητηση θα παρει φωτια, γιατι στο Παλλαδιο θα τρεξει κατα πασα πιθανοτητα , γνωστος ταλαντουχος χερας με νεο α8 εβο 6 , και θα γινει το ελα να δεις στα πηγαδακια ....
Γιαυτο , συγκρατηθητε λιγο στις απαιδευτες αποψεις ! θα βγει ζουμι ........ και τα ξαναλετε με ντοκουμεντα πλεον !
-
Είστε αφελείς τελικά!
Μου συζητάτε για Παλλάδιο και οτι ήταν καλύτερο το παλιο και αλλες τέτοιες παπαριές, διοτι οι απλές ήταν μικρότερες κλπ...Μου λέτε οτι το Αχαιός πρέπει να μείνει ετσι γιατι είναι πολλά τα χλμ απλών αν εχει βάση την Πάτρα... κλπ...!Η μ@λ@κία πάει σύννεφο.Το οτι θα ανεβοκατέβουμε 4 φορές Ασπρόπυργο και Μέγαρα, δεν μετράει αυτό στα χλμ του αγώνα?Τα χλμ που κάνει ενα αγωνιστικό αυτοκινητο, είναι μόνο απο την εκκινηση μέχρι τον τερματισμό?Δεν σου λέει τίποτα Δημήτρη, που θα ξυπνήσεις στις 4:30 το Πρωί, θα κάνεις 40 χλμ δρόμο για να πάρεις εκκίνηση?
Οι βενζίνες και οι φθορές που δημιουργούνται πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας, δεν υπολογίζονται?Πωπω!!! Παροπήδες...Ειναι ανατριχιαστικό τότε να ζητάτε μειώσεις παραβόλων των συμμετοχών και χλμ απλών ειδικών, οταν δεν ζητάτε τα αυτονόητα...Εξοδα είναι και αυτά, που τα πληρώνει ο αγωνιζόμενος...Πέρσι στα Διόδια στις 5:15 συναντηθήκαμε με τα φορτηγά μας με τον Λάμπρο, ο οποίος ήδη φορούσε φόρμα για να πάρει εκκινηση.Και χαρακτηριστικά μας είπε απο το Παράθυρο...'Για κυνήγι πάμε ή για Αγώνα?'
Προφανώς του αρέσει το κυνήγι...διοτι δεν τον βλέπω να διαμαρτύρετε...Για να μην πώ, για την μ@λ@κια του Σαββάτου...που εχει γίνει θεσμός...μην τύχει και ο κυρ Θανάσης με την κυρά Θοδωρα αποφασίσουν να πάνε στα αμπέλια τους Κυριακάτικα...
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Είστε αφελείς τελικά!
Μου συζητάτε για Παλλάδιο και οτι ήταν καλύτερο το παλιο και αλλες τέτοιες παπαριές, διοτι οι απλές ήταν μικρότερες κλπ...Μου λέτε οτι το Αχαιός πρέπει να μείνει ετσι γιατι είναι πολλά τα χλμ απλών αν εχει βάση την Πάτρα... κλπ...!Η μ@λ@κία πάει σύννεφο.Το οτι θα ανεβοκατέβουμε 4 φορές Ασπρόπυργο και Μέγαρα, δεν μετράει αυτό στα χλμ του αγώνα?Τα χλμ που κάνει ενα αγωνιστικό αυτοκινητο, είναι μόνο απο την εκκινηση μέχρι τον τερματισμό?Δεν σου λέει τίποτα Δημήτρη, που θα ξυπνήσεις στις 4:30 το Πρωί, θα κάνεις 40 χλμ δρόμο για να πάρεις εκκίνηση?
Οι βενζίνες και οι φθορές που δημιουργούνται πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας, δεν υπολογίζονται?Πωπω!!! Παροπήδες...Ειναι ανατριχιαστικό τότε να ζητάτε μειώσεις παραβόλων των συμμετοχών και χλμ απλών ειδικών, οταν δεν ζητάτε τα αυτονόητα...Εξοδα είναι και αυτά, που τα πληρώνει ο αγωνιζόμενος...Πέρσι στα Διόδια στις 5:15 συναντηθήκαμε με τα φορτηγά μας με τον Λάμπρο, ο οποίος ήδη φορούσε φόρμα για να πάρει εκκινηση.Και χαρακτηριστικά μας είπε απο το Παράθυρο...'Για κυνήγι πάμε ή για Αγώνα?'
Προφανώς του αρέσει το κυνήγι...διοτι δεν τον βλέπω να διαμαρτύρετε...Για να μην πώ, για την μ@λ@κια του Σαββάτου...που εχει γίνει θεσμός...μην τύχει και ο κυρ Θανάσης με την κυρά Θοδωρα αποφασίσουν να πάνε στα αμπέλια τους Κυριακάτικα...
ακομα εγω δεν καταλαβαινω.....
οποιος θελει μπορει να παει ασπροπυργο,να συνεχισει προς νεα περαμο(ιδια κατευθυνση),να μεινει ξενοδοχειο η σε φιλο του,να βαλει καπου το αγωνιστικο του(δλδ το μονο μειον μεχρι στιγμης ειναι η φυλαξη,αλλα αμα εχεις γνωστο το βαζεις καπου...)
και να κανει οπως τα θες....
η διαφορα σε αυτα ολα ειναι ο φυλασομενος χωρος σερβις....θα μπορουσε σιγουρα να ξεκιναει πιο αργα απο τις 8.......
-
Αφού δεν καταλαβαίνεις, συζήτησέ το με τον Ελ-Εμ...που καταλαβαίνει...μάλλον λειτουργήτε στο ιδιο μήκος κύμματος...Σίγουρα θα βγάλετε ακρη...!
32ο Ράλλυ Παλάδιο