-
Με το εφηβικό από ότι διάβασα,ο greo ξέρει καλύτερα.
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Αν τα σφυρίγματα που βλέπουμε στο τουρνουά της Τουρκίας προέρχονται από τις νέες οδηγίες προς τους διαιτητές, τα πράγματα δεν θα πάνε καλά.
Με το παραμικρό σφυρίζουν φάουλ, αμυντικό και επιθετικό και μοιράζουν τις τεχνικές ποινές για το τίποτα.... Αντί να παραδειγματιζόμαστε από το ΝΒΑ, ώστε να κάνουμε το παιχνίδι πιο θεαματικό, εμείς τραβάμε τον δρόμο μας. Εκτός και αν θεωρούν πως έτσι θα χαλαρώσουν οι άμυνες και θα μπαίνουν πιο εύκολα τα καλάθια.... Θα δούμε.Εντάξει, είπαμε να αφήνουν το physical game αλλά τα τελευταία χρόνια είχε παραγίνει το κακό.
Αν οι διαιτητές σφυρίζουν περισσότερο, το basket θα γίνει πιο θεαματικό.
-
Ξεκινημα υποχρεωσεων παναθηναικου στην ευρωλιγκα σημερα,και η τελικη επικρατηση πολυ πιο ευκολη απο οτι περιμενα,
Πολυ νωρις βεβαια για συμπερασματα και σαν δεσιμο ομαδας αλλα και για τα καινουργια αποκτηματα της ομαδος.
Το μονο που μπορω να πω με σιγουρια ειναι οτι ο παππους εχει ακομα ενα 12λεπτο με 15λεπτο ποιοτικου μπασκετ
Ο τρελλος επεστρεψε
-
Πόσο σιχαμένο είναι οτιδήποτε έχει σχέση με Ισπανία και μπάσκετ! Πάμε γερά μωρή Γαυρίλα!
-
Πάντως το λοκ άουτ στο NBA συνεχίζεται και μάλλον χάνονται οι αγώνες του Νοεμβρίου. Άρα θα δούμε τλχ στο 1ο γυρο της ευρωλίγκα ενισχυμένες με ΝΒΑερς ομάδες. ΑΛήθεια ξέρετε ότι ο Κιριλένκο ενδέχεται να περάσει όλη τη χρονιά στη Ρωσία; Στο συμβόλαιο με τη ΤΣΣΚΑ αναφέρεται ότι μπορεί να αποχωρήσει και ένα μήνα μετά από τη λήξη του λοκ άουτ. Το θέμα είναι οτι αυτός ειναι φρι έιντζεντ, οπότε με τα απαραίτητα μπικικίνια εύκολα πείθεται να κάτσει όλη τη χρονιά και να σαρώσει τα πάντα αντί να πάει ΝΒΑ για μια καρατσεκουρεμένη σεζόν. Στα συμβόλαιο των Γκαλινάρηδων και λοιπών αναγράφεται καθαρά ότι την πουλεύουν με το που λήξει το λοκάουτ. Οπότε ψάξτε για το 2ο.
Συνεχίζοντας στα του ΝΒΑ και μια ενδιαφέρουσα ειδησούλα.
http://espn.go.com/new-york/nba/story/_ ... locked-out
Πολύ δύσκολο εγχείρημα να ξεκινήσουν δική τους λίγκα οι παίχτες αλλά μάλλον για να ταρακουνήσουν τον Στερν το κάνουν. Αλλά φαντάζεστε σενάριο;Δυστυχώς από ΠΑΟ/ΟΣΦΠ δε πήρα μυρωδιά, πέρα από 2λεπτα βιντεάκια. Δε φτάνει που έχω εγκλωβιστεί στο σπίτι εξαιτίας ενός κατάγματος, μου κατσικώθηκαν και συγγενείς στο σπίτι. Είχαν πάρει αγκαλιά τη τηλεόραση και έβλεπαν τουρκομαχαλάδες . Ούτε θρύλο ούτε wrc.
-
Ο Κιριλενκο καλος παιχτης αλλα δεν μπορει μονος του να κανει την διαφορα.
Οπως ειδαμε στο eurobasket αυτο δεν το κανει ουτε ο Νοβιτσκι.
Ο παιχτης που κανει τα παντα εχει πεθανει ως concept εκτος ισως απο τον Κόμπι.
Επισης στο ΝΒΑ ως γνωστον μονο τα play-offs εχουν ενδιαφερον,μεχρι τοτε απλα κανουν βολτες για να κοβονται εισιτηρια και να πωλουνται burgers+'soda' (ετσι λενε ολα τα αναψυκτικα),το να κουτσουρεψουν λιγο την βασικη σαιζον δεν λεει τιποτα. -
Μα δεν είναι μόνος του. Η ΤΣΣΚΑ έχει τη μισή εθνική Ρωσίας συν Τεόντοσιτς, Κρστιτς, Ντ. Λαβρίνοβιτς, Σισκάουσκας (ΟΚ πεθαμένος μάλλον), Τζαμον Γκόρντον (ο καλύτερος της περσινής τραγικής ΤΣΣΚΑ).
Οι δε διεθνείς Ρώσοι της ομάδας είναι 5δάτοι και όχι ρούχλες. Σβεντ, Κριάπα, Βορόντσεβιτς και φυσικά Κιριλένκο. Ρε λέμε.
Μου φαίνεται ότι και χωρίς Κιριλένκο είναι φαβορί για ΦΦ τλχ. -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Μα δεν είναι μόνος του. Η ΤΣΣΚΑ έχει τη μισή εθνική Ρωσίας συν Τεόντοσιτς, Κρστιτς, Ντ. Λαβρίνοβιτς, Σισκάουσκας (ΟΚ πεθαμένος μάλλον), Τζαμον Γκόρντον (ο καλύτερος της περσινής τραγικής ΤΣΣΚΑ).
Οι δε διεθνείς Ρώσοι της ομάδας είναι 5δάτοι και όχι ρούχλες. Σβεντ, Κριάπα, Βορόντσεβιτς και φυσικά Κιριλένκο. Ρε λέμε.
Μου φαίνεται ότι και χωρίς Κιριλένκο είναι φαβορί για ΦΦ τλχ.Η εθνικη ρωσιας καθε αλλο παρα εντυπωσιακη ηταν.
Ο Κιριλενκο αν φυγει στα μισα θα ειναι προβλημα για την ομαδα.
Δεν λεω οτι δεν ειναι καλη ομαδα η ΤΣΣΚΑ,προς θεου,στα 3-4-5 μαμαει και ο Σισκαουκας ανα πασα στιγμη αν παιξει οπως μπορει θα βγαλει ματια,αλλα στις θεσεις 1-2 δεν τρελαινομαι κιολας.
Για τον Τεο δεν θελω να πω πολλα γιατι δεν θα ειμαι αντικειμενικος,πιστευω οτι πρεπει να αρχισει να μαθαινει μπασκετ απο το μηδεν γιατι δεν εμαθε ποτε του τιποτα,απλα πορευεται με το ταλεντο που εχει (μαζι με την προβληματικη του προσωπικοτητα και το κακιστο κουρεμα). -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Μου φαίνεται ότι και χωρίς Κιριλένκο είναι φαβορί για ΦΦ τλχ.
Χωρις τον Καζλαουσκας εννοεις, μαλλον
-
Δυο άσχετα με το παραπάνω, σχετικά με τη σπυριάρα.
α) Ο Ολυμπιακος με το ρόστερ που έφτιαξε φέτος δε θα πάει ΠΟΥΘΕΝΑ!
β) Σκαλίζοντας παλιά μου πράγματα για να κάνω μια τακτοποίηση στην αποθήκη, βρήκα αφίσα του Wendy's All Star Game του 1994 στο ΣΕΦ!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ο Ολυμπιακος με το ρόστερ που έφτιαξε φέτος δε θα πάει ΠΟΥΘΕΝΑ!
Κανεις δεν εχει πει στον κοσμο το προφανες:
Ο Ολυμπιακος προσπαθει να φτιαξει ομαδα για το μελλον,δεν θα ειναι πια πρωταγωνιστης στην Ευρωπη. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο Ολυμπιακος προσπαθει να φτιαξει ομαδα για το μελλον,δεν θα ειναι πια πρωταγωνιστης στην Ευρωπη.
Πλεονασμός.
-
-
Ο γαύρος δεν βλέπεται. Εντελώς ατάλαντη ομάδα.
-
-
Ε τον π@%στη!! Με επιτόπιο άλμα και με τα δύο χέρια? Αυτό σημαίνει ότι κάρφωνε πολύυυ άνετα και απλά από άποψη-σπάσιμο δεν το έκανε στους αγώνες.
-
Δειχνει να το κανει πολυυυυυ ανετα
-
Οικονομία δυνάμεων. Για τον ίδιο λόγο δεν έπαιζε και άμυνα - όχι ότι ήταν το σκυλί του πολέμου, αλλά μπορούσε σαφώς καλύτερα. Αμφιβάλλω πάντως αν με μπάσιμο (δεν το λέγαμε drive τότε κ. Σκουντή) είχε καλύτερο αποτέλεσμα. Το καλό άλμα του Γκάλη ήταν με jump stop, όπως των παικτών βόλλευ. Όσοι είχαν δει Γκάλη - Γιαννάκη να ανεβάζουν κιλά σε καθίσματα (σκουοτ) ξέρουν το γιατί
-
Έχω δει συνέντευξη του Ιωαννίδη να μιλάει για το πόσα κιλά έβαζε ο Γκάλης στα πόδια και θυμάμαι ανέφερε ένα εξωπραγματικό νούμερο.
-
Νομίζω κάπου στα 240 κιλά.
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2011-12)