-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πόσο καιρό έχετε να δείτε tigra?????
Κομοτηναίοι Μουσουλμάνοι κάγκουρες συνέχεια...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1670854/Fixed! Σεβασμό σε Διεθνείς Συνθήκες!
Μαζί σου Απλά στον Νομό Ροδόπης η πλειοψηφία είναι Τούρκοι
Λες εγώ που είμαι Θρακιώτης να τους λέω όλους Τούρκους; -
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1670854/Fixed! Σεβασμό σε Διεθνείς Συνθήκες!
Λες εγώ που είμαι Θρακιώτης να τους λέω όλους Τούρκους;Τελικα μονο εγω τους λεω Μουσουλμανους!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τελικα μονο εγω τους λεω Μουσουλμανους!!
Μουσουλμάνοι είναι ρε
-
Λες εγώ που είμαι Θρακιώτης να τους λέω όλους Τούρκους;Απο τον νομό Ροδόπης είμαι,απλά μένω τώρα αλλόυ λόγω δουλειάς,όσο εμείς τους λέμε Τούρκους τόσο αυτοί θα ονειρεύονται μια
τουρκική δυτικη Θράκη καλό είναι να προσέχουμε για να έχουμε και συγνώμη για το -
Λες εγώ που είμαι Θρακιώτης να τους λέω όλους Τούρκους;Απο τον νομό Ροδόπης είμαι,απλά μένω τώρα αλλόυ λόγω δουλειάς,όσο εμείς τους λέμε Τούρκους τόσο αυτοί θα ονειρεύονται μια
τουρκική δυτικη Θράκη καλό είναι να προσέχουμε για να έχουμε και συγνώμη για το -
Θες να σου πω τι θα πάρουν...;
-
Η Ελλαδα 'πληρώνει' αμαρτίες με ονομασίες που κάποιους βολεύουν. Δεν είναι δύσκολο τουλάχιστον εμείς να προσαρμοστούμε σε επίσημους κανόνες που δεν τους δίνουν αυθαίρετα δικαιώματα!
Οσοι ζούνε ή καταγονται (και εγω σ'αυτούς) ξέρουν ότι είναι θέμα που 'πονάει' και δίνουμε απο πάνω και δικαιωμα εκμεταλλευσης απο τριτους.
On Topic, να πω την αλήθεια οι Ελληνες Μουσουλμάνοι αρεσκονται σε τετοιες κατασκευές! 'Φωλια' η Κομοτηνή απο τέτοια 'εντομα' σε πριν καποιο καιρό επίσκεψη μου! Ημουν με το τυρκουάζ Splash και με πλησιαζει ένα παλικάρι με την κοπελιά του (με μαντήλα φυσικά) και με ρωταει ... 'αυτο το χρώμα είναι εργοστασιακό ή εσύ το έβαψες?' -
Γενικά επαρχία γίνεται χαμός
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
On Topic, να πω την αλήθεια οι Ελληνες Μουσουλμάνοι αρεσκονται σε τετοιες κατασκευές! 'Φωλια' η Κομοτηνή απο τέτοια 'εντομα' σε πριν καποιο καιρό επίσκεψη μου! Ημουν με το τυρκουάζ Splash και με πλησιαζει ένα παλικάρι με την κοπελιά του (με μαντήλα φυσικά) και με ρωταει ... 'αυτο το χρώμα είναι εργοστασιακό ή εσύ το έβαψες?'Δεν πιστεύω να του είπες οτι είναι εργοστασιακό?
-
Συνεχίζω το offtopic για τους μουσουλμάνους και ας μου πει κάποιος, πως να τους αποκαλείς έλληνες όταν όλοι έχουν τουρκικά ονόματα, δορυφορική τηλεόραση για να πιάνουν Τουρκία, μιλούν όλοι τους τουρκικά και υποδέχονται με τιμές τους Τούρκους πολιτικούς που τους επισκέπτονται;
-
Ο χρήστης gre έγραψε:
Συνεχίζω το offtopic για τους μουσουλμάνους και ας μου πει κάποιος, πως να τους αποκαλείς έλληνες όταν όλοι έχουν τουρκικά ονόματα, δορυφορική τηλεόραση για να πιάνουν Τουρκία, μιλούν όλοι τους τουρκικά και υποδέχονται με τιμές τους Τούρκους πολιτικούς που τους επισκέπτονται;Νομικα θεωρουνται Ελληνες.. Στην πραξη ειναι Τουρκοι αλλα σαν τι θελετε να γινει γι'αυτο?
Τους βλεπω καθημερινα και ειναι μια χαρα ανθρωποι...
Με συγχωρειτε για το
-
Νομικα θεωρουνται Ελληνες.. Στην πραξη ειναι Τουρκοι αλλα σαν τι θελετε να γινει γι'αυτο?Ειναι οσο 'Τουρκοι' οσο Ελληνες ειναι οι Ελληνοαμερικάνοι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ 2ης 3ης γενιας....
ή οσο 'θιβετιανοι' ειναι οσοι ειναι ελληνες Βουδιστες...
Μη τα μπλεκουμε ντε και καλα
-
καλα αυτο δεν λεει τιποτα κ εγω εχω στο χωριο αρκετούς που μιλανε βουλγάρικα κ βλέπουν κ bulgaro TV αλλα η διαφορά εδω ειναι οτι δεν εχουν βουλγάρικα ονόματα κ οι περισσότεροι νεοι (30χρ. κ κατω) πλέων ελάχιστοι μιλάνε εστω κ λιγο βουλγάρικα!
Ετσι πρεπει κανονικά να ηταν κ εκεί!
-
Άλλο Βούλγαροι, άλλο Τούρκοι.
Εδώ πας Βερολίνο και βλέπεις Τούρκους 3ης γενίας που ΔΕΝ ξέρουν γρί Γερμανικά και ζουν μονάχα μέσα σε Τούρκικα γκέτο.
Οι Τούρκοι έτσι ήταν πάντα και ετσι θα μείνουν.
-
Χωρίς να θέλω άνοιξα θέμα που δέν λύνεται από εδώ μέσα,συγνώμη για το off topic.Καλό για το θρέντ θα ήταν να το κλείσουμε εδώ.Καλό βράδυ σε όλους.
-
Οχι απόλυτα Θανο, ειναι πολλοί που κρατάνε τις παλιές παραδόσεις τους αλλα έχω προσωπικούς φιλους με τους οποιους μεγάλωσα μαζι κ σημερα περαν τις τουρκικης καταγωγής δεν εχουν κ πολη σχέση με τη χωρα τους!
Πιο πολλοι Γερμανοι ειναι!!
Σχεδων όλοι μάλιστα παντρευτικαν-συζουν- εχουν σχεση με Γερμανιδες κλπ κλπ αλλα οχι τουρκαλες!Παρε παράδειγμα κ τον Μεζουτ Οζιλ που παιζει στην εθνικη γερμανιας!
-
Συνεχίζω το offtopic για τους μουσουλμάνους και ας μου πει κάποιος, πως να τους αποκαλείς έλληνες όταν όλοι έχουν τουρκικά ονόματα, δορυφορική τηλεόραση για να πιάνουν Τουρκία, μιλούν όλοι τους τουρκικά και υποδέχονται με τιμές τους Τούρκους πολιτικούς που τους επισκέπτονται;
Νομικα θεωρουνται Ελληνες.. Στην πραξη ειναι Τουρκοι αλλα σαν τι θελετε να γινει γι'αυτο?
Τους βλεπω καθημερινα και ειναι μια χαρα ανθρωποι...
Με συγχωρειτε για το
Μουσουλμάνοι Γιώργο Άλλο το ότι οι πιο πολλοί στην Κομοτηνή είναι Τούρκοι, άλλο όλοι . Και φυσικά δεν κρίνεις τον άνθρωπο από την εθνικότητά του
-
Για πομάκους μιλάτε...;
send from a galaxy far far away
Οχι, για Αυστραλιανά καγκουρό!!!! [Mod]
-
Άλλο το ότι οι πιο πολλοί στην Κομοτηνή είναι Τούρκοι, άλλο όλοι . Και φυσικά δεν κρίνεις τον άνθρωπο από την εθνικότητά τουΌχι και οι πιο πολλοί ρε συ, είναι μεν σχεδόν 50% στο σύνολο του νομού, στην πόλη όμως άντε να είναι 20.000 το πολύ
και 30.000 Έλληνες. Οι περισσότεροι είναι ''παραδοσιακοι'', γκετοποιημένοι και δεν τους βλέπεις παρά μόνο σε δημόσιες
υπηρεσίες, νοσοκομεία, γιατρούς κλπ. Οι σπουδαγμένοι και ενταγμένοι πλήρως είναι πολύ λίγοι, στο γυμνάσιο και το
λύκειο είχαμε ελάχιστους και πολύ εντάξει άτομα. Στα χωριά είναι άλλη φάση...Είστε εκτός θέματος λέμε!!! Να: [Mod]
-
Για να επιστρέψουμε on topic
Australia Uber Alles!!!!! [#5]