-
Sorry drdino
@Mad_Max_Geo
Αι βε!
Μια φορά αλλάξαμε καπάκι απ' το παγουρίνο του νερού μαν. Και από τότε ούτε γάτα ούτε ζημιά! Εσύ πόσα παγουρίνα άλλαξες; -
Εγω αλλαξα ενα επειδη εσκασε γαμωτο. Καθε ποτε αλλαζεις ιμαντα χρονισμου ρε?
-
60.000χλμ
send from a galaxy far far away
-
Δεν έχω αλλάξει μαν
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Δεν έχω αλλάξει μανΤι ακομα με τους μαμισιους το εχεις?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Δεν έχω αλλάξει μαν
Τι ακομα με τους μαμισιους το εχεις?
Κάτσε, για ποιό πράγμα λέμε;
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Δεν έχω αλλάξει μαν
Τι ακομα με τους μαμισιους το εχεις?
Κάτσε, για ποιό πράγμα λέμε;
Χρονισμου ιμαντες!
-
Ε, να μην αλλάξω κι εγώ ιμάντες ο καημένος;
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Ποια τραπεζα βγαζει prepaid χωρις να εχω λογαριασμο εκει;Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Marfin επίσης
-
ΝΑΠΟΛΙ-ΜΠΑΓΕΡΝ 1-1
ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Πάολο Καναβάρο, Αρόνικα, Μάτζο, Γκιοκχάν Ινλέρ (90' Μάριο Σαντάνα), Γκαργκάνο, Σούνιγκα, Χάμσικ (92' Μασκάρα), Λαβέτσι, Καβάνι (Ντζεμαϊλί).
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Βαν Μπούιτεν, Μπάντστουμπερ, Λαμ, Τιμοστσούκ, Σβάινσταϊγκερ, Κρόος, Τόμας Μίλερ, Ριμπερί (90' Αλάμπα), Μάριο Γκόμεθ (94' Λουΐζ Γκουστάβο).
Και οι 2 καναν καθυστερηση για να τελειωσει το ματσακι...
-
Εεεπ! Ξεφύγαμε! [Mod]
-
-
-
Μέρα...
-
Τα Ελληνόπουλα του Ολυμπιακού Πειραιώς απέδειξαν απέναντι στους μισθοφόρους των Γερμανών ότι αυτός ο λαός μπορεί να αντιμετωπίσει τις αντιξοότητες με τις δικές του δυνάμεις, με συναίσθημα, ιδανικά και αυταπάρνηση.
-
-
Ρε παιδια γιατι μου σβησατε τη φιλοφρονυση για τη μερκελ;
Τελικα λεει απο περσυ στα δημοτικα μαθαινουν καινουρια αριθμητικη στα παιδακια: 1.....2.....3.....4........5.......αεκ.......7......8...χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε παιδια γιατι μου σβησατε τη φιλοφρονυση για τη μερκελ;Τελικα λεει απο περσυ στα δημοτικα μαθαινουν καινουρια αριθμητικη στα παιδακια: 1.....2.....3.....4........5.......αεκ.......ολυμπιακός......8...χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχα
fixed
-
Γιατι στο 8 δεν εβαλες και τη μονακο τοτε; Πφφφφφφφφφφ,βαζελοι,μια ζωη πουθεναδες και amateurs...
-
Στο 8 θα μπορούσα να ξαναβάλω τον ολυμπιακό
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]