-
Νά βρούμε όλους τούς συμμετέχοντες φορουμάδες,μέ τούς αριθμούς συμμετοχής τους.
Ετσι γιά νά ξέρουμε πότε θά χοροπηδάμε. -
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
και κάποιοι άλλοι που έρχονται επισκεψη με άδεια χέρια...(ούτε ένα σουβλάκι *)πως τους λένε, πως του λένε...και ρίχνουν και τους καφέδες των αγωνιζόμενων κάτω!
-
Αυτό το πρόγραμμα πολύ μου αρέσει ΑΓΩΝΑΣ γενικά....... ολα σε ψηλές στροφές, και δράση και φαι.........
Μου κάνει εντύπωση πάντως που τελειώνεται τόσο γρήγορα το φαί και κάποιοι απο μας δεν προλαβαίνουν να είναι εκεί.Εγώ περίμενα οτι θα τρώγατε μέχρι το βράδυ.................
Και ένα μεγάλο πανό χρειάζεται γιατί δεν χοροπηδάμε πολύ και τα forumοπληρώματα δεν μας βλέπουν
Ναι καλή ιδέα να ξέρουμε ΟΛΑ τα forumοπληρώματα και ιδιαίτερα τους 'βορειους'
Καλώς να μαζευτούμε... καλό ταξίδι σ'όσους μετακινηθούν.
Και καλό μήνα στην παρέα.................
-
Μήπως να κανονίσουμε τα σέρβις των φορουμοπληρωμάτων να πιάσουμε ένα χώρο όλοι μαζί? θα περνάνε πιο εύκολα και οι ώρες της αναμονής με καλή παρέα....
-
Αντε ρε παιδιά καλή διασκέδαση, καλά αποτελέσματα στους πυροβολητές και καλή μάσα. Άγγελε μην ξεχνάτε το water spray για τα πιρούνια..
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Μήπως να κανονίσουμε τα σέρβις των φορουμοπληρωμάτων να πιάσουμε ένα χώρο όλοι μαζί? θα περνάνε πιο εύκολα και οι ώρες της αναμονής με καλή παρέα....ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ έκλεισε όποιος πάει πρώτος πιάνει θέσεις για 3 αγωνιστικά ???? Μετράω καλά ????
Ή καλύτερα 4 θέσεις ?????
-
ρε παιδιά με τόση ετοιμασία για τη μάσα θα ξεχάσουμε και τον αγώνα στο τέλος !!! χεχεχε
εγώ λέω αμα έχει καλή μέρα την Κυριακή, να πάρετε μια θράκα στο SP και να ρίξετε κάνα σουβλάκι και κάνα λουκάνικο να γίνει εκεί καλύτερο service και απο το WRC -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Αντε ρε παιδιά καλή διασκέδαση, καλά αποτελέσματα στους πυροβολητές και καλή μάσα. Άγγελε μην ξεχνάτε το water spray για τα πιρούνια..Σπύρο δεν τα χρειάζονται γιατί είναι φτιαγμένα απο ειδικά μέταλλα που δεν ανάβουν Μάλλον εμείς δεν θα τους προλάβουμε γιατί θα είμαστε στο service.
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
ρε παιδιά με τόση ετοιμασία για τη μάσα θα ξεχάσουμε και τον αγώνα στο τέλος !!! χεχεχε
εγώ λέω αμα έχει καλή μέρα την Κυριακή, να πάρετε μια θράκα στο SP και να ρίξετε κάνα σουβλάκι και κάνα λουκάνικο να γίνει εκεί καλύτερο service και απο το WRCΑμα το κανουμε έτσι Νίκο, θα παρακαλάτε να σας αλλάξουμε λάστιχα... αλλά ποιος θα ασχολείται...?
άσε που μπορεί να ξεχαστείτε και σεις και να εγκαταλείψεται τον αγώνα.
Αιτία εγκατάλειψης : σουβλάκια στο σέρβις!!! -
Ναι, ναι, φάτε σουβλάκια στο SP και θα δείτε το αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με προσεκτικούς (ναι, αμέ.... ) υπολογισμούς μου, με 5 σουβλάκια ο καθένας, χάνετε 5 δέκατα στο χιλιόμετρο!!! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ναι, ναι, φάτε σουβλάκια στο SP και θα δείτε το αποτέλεσμα.
Σύμφωνα με προσεκτικούς (ναι, αμέ.... ) υπολογισμούς μου, με 5 σουβλάκια ο καθένας, χάνετε 5 δέκατα στο χιλιόμετρο!!!Με μονάδα μέτρησης............. τα sandwich το έχεις μετρήσει Κωστή.
Γιατί κάποια ψυχή πήγε μπουκωμένη στην αρχή της ειδικής και δεν θυμάμαι τί χρόνο έκαναν.
-
Οι σελιδες του αγωνα;
Ξερει κανεις; Ψαχνω ωραριο κ συμμετοχες!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Οι σελιδες του αγωνα;
Ξερει κανεις; Ψαχνω ωραριο κ συμμετοχες!ωραριο : http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=239
συμμετοχες: http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=239 -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Οι σελιδες του αγωνα;Ξερει κανεις; Ψαχνω ωραριο κ συμμετοχες!
Στη σελίδα του αγώνα
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=239
Edit με πρόλαβε η kamil...
-
Ευχαριστω πολυ!
-
Να'μαι και γω αν και την Κυριακη 90% ΔΕΝ θα ειμαι.Νικο το σχεδιο σου καλο αλλα μεχρι τη βρυση πως θα πατε ?Ειναι κοντα στο ΣΕΧ η εχει πεζοπορεια οποτε θελει και χρονο και εφοδια
Και να σας νευριασω λιγακι να ...
Εγω θα πηγαινα στο Σερβις και μετα θα κλεινομουν στον Μερκουρη.Στο ενδιαμεσο χρονο 'ανθρακευση' στις ταβερνες που ξερουμε.Μετα Πεντελη στον τερματισμο για τις σαμπανιες στον Κυριαγιαννη. -
Στο SP δεν θα είναι κανένας!Θα πάνε όλοι στην Πεντέλη!!
Η βρύση είναι προσβάσιμη μόνο με αυτοκίνητα!Εχει και πλατώματα για παρκάρισμα!!Οπότε θα μπούμε μόλις ανοίξει η ειδική!!!
Να κανονίσεις να είσαι!!!!....Το χρωστάς!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Στο SP δεν θα είναι κανένας!Θα πάνε όλοι στην Πεντέλη!!Η βρύση είναι προσβάσιμη μόνο με αυτοκίνητα!Εχει και πλατώματα για παρκάρισμα!!Οπότε θα μπούμε μόλις ανοίξει η ειδική!!!
Νίκο είναι ζήτημα αν χωράνε πέντε αυτοκίνητα στο πλατωμα της βρύσης! Και επιπλέον είναι σε ευθεία με το φρενάρισμα όπως έρχονται τα αγωνιστικά! Και εκεί έρχονται με πολλά!
Καλύτερο σημείο είναι ενάμιση χλμ. πιο μέσα, μετά το 'μπαλκόνι', στην διπλή/ παρατεταμένη δεξιά σαν πέταλο. Εκεί έχει ΜΕΓΑΛΟ πλάτωμα στο ΜΕΣΑ μέρος της στροφής και βλέπεις αρκετά μεγάλο τμήμα. Αλλά φαντάζομαι θα μαζεύει πολύ κόσμο εκεί!
Και μια πληροφορία επιπλέον. Μάλλον για αγώνα υπο βροχή συζητάμε! -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Και μια πληροφορία επιπλέον. Μάλλον για αγώνα υπο βροχή συζητάμε!
εγώ θα το ήθελα πάντως !!! πήρα καινούργια 4αδα ημιβρόχινα και δεν την έχω φορέσει καθόλου...
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Στο SP δεν θα είναι κανένας!Θα πάνε όλοι στην Πεντέλη!!
Η βρύση είναι προσβάσιμη μόνο με αυτοκίνητα!Εχει και πλατώματα για παρκάρισμα!!Οπότε θα μπούμε μόλις ανοίξει η ειδική!!!
Νίκο είναι ζήτημα αν χωράνε πέντε αυτοκίνητα στο πλατωμα της βρύσης! Και επιπλέον είναι σε ευθεία με το φρενάρισμα όπως έρχονται τα αγωνιστικά! Και εκεί έρχονται με πολλά!
Καλύτερο σημείο είναι ενάμιση χλμ. πιο μέσα, μετά το 'μπαλκόνι', στην διπλή/ παρατεταμένη δεξιά σαν πέταλο. Εκεί έχει ΜΕΓΑΛΟ πλάτωμα στο ΜΕΣΑ μέρος της στροφής και βλέπεις αρκετά μεγάλο τμήμα. Αλλά φαντάζομαι θα μαζεύει πολύ κόσμο εκεί!
Και μια πληροφορία επιπλέον. Μάλλον για αγώνα υπο βροχή συζητάμε!Το ξέρω Γιάννη! Εχει ακόμα ένα μετά στην αριστερή στην έξω μεριά του δρόμου!!!Σωστά?
Οχι ρε πο@@@@ μου πάλι βροχή!!!Τι διάλο!!!Τον χορό της βροχής χορεύετε εσεις οι Ταρίφες?!!
4TF Στο ΑΤΤΙΚΟ!!