-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Κωνσταντινε, εννοω και να μου ελεγες οτι θα με εκανες την βολτα, απο την στιγμη που τελικα εγω δεν μπορω να ερθω θα εμενες μονο με την καλη διαθεση για την μεταφορα-βολτα.
νομίζω ότι δεν έχει νόημα να αναφέρεσαι σε κάτι υποθετικό(και το πόσο νόημα θα είχε) αφού το έιχα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα μπορώ ούτως ή άλλως... αλλά τέλος πάντων, όπως νιώθεις, εκφράσου.
Κάποια άλλη φορά ίσως καταφέρουμε να έχει νόημα η όλη κουβέντα!
εγώ ακόμη δεν γνωρίζω πως θα παώ γιατί με έχει φάει ο φίλος μου να πάμε προς Καρπενίσι από σήμερα...
Αχ, αυτα τα γερμανικα αμαξια σου εχουν φαει το μυαλο!
Δεν καταλαβες το φιλολογικο πνευμα που με κατειχε εκεινη την στιγμη; Για να πω οτι δεν μπορω να ερθω απλα χρησιμοποιησα ολο αυτο για προλογο.
Την επομενη φορα τιμωρια που δεν το επιασες.
Θα εισαι τελευταιος στον δρομο, θα σου δινουμε εμεις ρυθμο (αρα θα πας ποοοοοολυ αργα ) και θα εχεις να βλεπεις μονο αυτοκολλητακια 'στριβω αλλα φοβαμαι'! -
Εγώ να ευχαριστήσω τον Κωνσταντίνο για τη σβόλτα
Volvara λέμε
Χάρηκα πολύ που βρεθήκαμε κύριοι
Νομίζω περάσαμε αρκετά καλα -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Κωνσταντινε, εννοω και να μου ελεγες οτι θα με εκανες την βολτα, απο την στιγμη που τελικα εγω δεν μπορω να ερθω θα εμενες μονο με την καλη διαθεση για την μεταφορα-βολτα.
νομίζω ότι δεν έχει νόημα να αναφέρεσαι σε κάτι υποθετικό(και το πόσο νόημα θα είχε) αφού το έιχα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα μπορώ ούτως ή άλλως... αλλά τέλος πάντων, όπως νιώθεις, εκφράσου.
Κάποια άλλη φορά ίσως καταφέρουμε να έχει νόημα η όλη κουβέντα!
εγώ ακόμη δεν γνωρίζω πως θα παώ γιατί με έχει φάει ο φίλος μου να πάμε προς Καρπενίσι από σήμερα...
Αχ, αυτα τα γερμανικα αμαξια σου εχουν φαει το μυαλο!
Δεν καταλαβες το φιλολογικο πνευμα που με κατειχε εκεινη την στιγμη; Για να πω οτι δεν μπορω να ερθω απλα χρησιμοποιησα ολο αυτο για προλογο.
Την επομενη φορα τιμωρια που δεν το επιασες.
Θα εισαι τελευταιος στον δρομο, θα σου δινουμε εμεις ρυθμο (αρα θα πας ποοοοοολυ αργα ) και θα εχεις να βλεπεις μονο αυτοκολλητακια 'στριβω αλλα φοβαμαι'!εμένα το μυαλό μου ξέρω πολύ καλά που είναι, για το δικό σου δεν είμαι και τόσο σίγουρος! τι ασυναρτησίες είναι αυτές που γράφεις?
πάντως σταμάτα αυτή τη γαλλικά διεστραμμένη παραφιλολογία γιατί θα με αποκάνεις κι εμένα παρόλη την ορθολογική μου γερμανικότητα... -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Volvara λέμε
Νομίζω περάσαμε αρκετά καλανομίζω θα μπορούσα να πηγαίνω ακόμη πιο αργά αν προσπαθούσα λίγο... ντρέπομαι... για λογαριασμό του βελερεφόντη που κάποτε περναγε ότιδήποτε στον δρόμο του προς το Σούνιο.... και δεν το θυμόταν κιόλας!
υπόσχομαι όμως μια γρήγορη με το δικό μου όταν έχω κουράγιο φίλτατε!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Volvara λέμε
Νομίζω περάσαμε αρκετά καλανομίζω θα μπορούσα να πηγαίνω ακόμη πιο αργά αν προσπαθούσα λίγο... ντρέπομαι... για λογαριασμό του βελερεφόντη που κάποτε περναγε ότιδήποτε στον δρόμο του προς το Σούνιο.... και δεν το θυμόταν κιόλας!
υπόσχομαι όμως μια γρήγορη με το δικό μου όταν έχω κουράγιο φίλτατε!
-
ααα και ψσσιτ! άσε τους έρωτες και τα χλιμιντρίσματα και κοίτα να βγάλεις κανά λεφτό για το επόμενο θύραμα τώρα που δεν ξοδεύεις!
-
οκ
-
Λοιπόν λόγο του ερχομού του φίλου μας Focusman από την Κομοτηνή υπήρξε η σκέψη για μια πρωινή Σαββατιάκη βόλτα στο Πόρτο Ράφτη για καφέ κι όποιος θέλει για φαγητό
Ποιοι προαιρείσθε λοιπόν? -
Πολύ πιθανό να ακολουθήσω.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πολύ πιθανό να ακολουθήσω.Μάλλον θα είναι κι ο Volvoδίας με την οικογένεια άρα πες και στην Ιωάννα
-
Τελικά αύριο ποιοι θα είμαστε?
-
εγω κατα 90% αλλα θα δηλωσω σιγουρα το βραδυ που θα επιστρεψω!!!
-
Εγώ αν μαζευτούμε είμαι μέσα. Η ταυρίνα είναι ενήμερη κ περιμένουμε την επιβεβαίωση ότι ισχύει. Να μην είμαστε όμως τρεις κ ο κούκος...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγώ αν μαζευτούμε είμαι μέσα. Η ταυρίνα είναι ενήμερη κ περιμένουμε την επιβεβαίωση ότι ισχύει. Να μην είμαστε όμως τρεις κ ο κούκος...Τρεις κι ο ταύρος θα είστε...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τελικά αύριο ποιοι θα είμαστε?Θα ειμαι και γω αλλα που εχουμε δωσει σημειο συναντησης?
-
Βάλτε στον λογαριασμό και την αφεντιά μου...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Βάλτε στον λογαριασμό και την αφεντιά μου... -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τελικά αύριο ποιοι θα είμαστε?
Θα ειμαι και γω αλλα που εχουμε δωσει σημειο συναντησης?
Εσύ αν δεν έχεις αμάξι Δουκίσης Πλακεντίας και σε παραλαμβάνω εγώ εκτος και θες premium BMWδοκαταστάσεις
Αν ναι μίλα με Θάνο
Ευθύμη το ίδιο και για σένα
Κατα τις 10:30 με 11 οι παραλαβές και μην αργήσετε -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγώ αν μαζευτούμε είμαι μέσα. Η ταυρίνα είναι ενήμερη κ περιμένουμε την επιβεβαίωση ότι ισχύει. Να μην είμαστε όμως τρεις κ ο κούκος...Θα είμαστε εγώ, ο Βασίλης με τη γυναίκα, ο Θάνος, ο Γιώργος, και μάλλον ο Ευθύμης , ο Sinanai, κι ο Volvoδίας μετα της οικογενείας
Ελπίζω να φτάνουμε -
Βοηθήστε με λίγο, μέρος συνάντησης και τόπος προορισμού?
send from a galaxy far far away
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...