-
Τα πλεονεκτήματα που αναφέρεις (φαντάζομαι οδηγική συμπεριφορά, σχεδίαση κτλ) είναι πολύ σημαντικά και το C Max εκεί υπερτερεί του ανταγωνισμού. Εγώ θα ήθελα ένα ελαφρά μικρότερο S Max. Στο τέλος όμως όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και σίγουρα με τα κριτήρια που θέτεις έκανες μια πολύ καλή επιλογή. Περιμένω εντυπώσεις μόλις το παραλάβεις.
-
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Τα πλεονεκτήματα που αναφέρεις (φαντάζομαι οδηγική συμπεριφορά, σχεδίαση κτλ) είναι πολύ σημαντικά και το C Max εκεί υπερτερεί του ανταγωνισμού. Εγώ θα ήθελα ένα ελαφρά μικρότερο S Max. Στο τέλος όμως όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων και σίγουρα με τα κριτήρια που θέτεις έκανες μια πολύ καλή επιλογή. Περιμένω εντυπώσεις μόλις το παραλάβεις.αυτο οπως το περιγραφεις μου ακουγεται ιδανικο!!! μακααρι να βγει καποια στιγμη , πολυ ωραιο σε χωρους ειναι το renault scenic αλλα πλεον ειναι παλιο μοντελο κι εχει μεινει σε πολλα πισω....
-
επειδη πλησιάζει ο καιρός να πάρω κι εγω το βουβου ας επαναφέρουμε το θέμα. Στην αντιπροσωπεια τελευταια επικοινωνια που είχα , μου είχαν κάνει έκπτωση 900 ευρω και λόγω απόσυρσης 1300 ευρω. Αν θυμάμαι καλά επιτόκιο 6 %. Το έχει πάρει κανείς? έχει αλλάξει τίποτα με τα νούμερα αυτά?
-
φιλε resorter μπας και παρελαβες την παραγγελια σου? εμενα ακομη στο περιμενε μ εχουν , η δικαιολογια ειναι μεγαλος ογκος παραγγελιων.....
-
έχει έρθει οκτώβριος κι εγω ακόμη περιμένω την παραγγελία που έκανα 12 απριλίου!!!!!! (ναι καλά ακούσατε).
Η χαρά που υπάρχει για την αναμονή του νέου αυτοκινήτου ή όπως αλλιώς περιγράφεται , έχει αντικατασταθεί απο σπάσιμο νευρων κι απογοήτευση , ήδη ζήτησα ακύρωση της παραγγελίας.
Το αναφέρω για τους επόμενους υποψήφιους αγοραστές , απαιτείστε έγγραφη ημερομηνία παράδοσης και καταθέστε εγγράφως στην εταιρεία τις απαιτήσεις σας σε χρόνο παράδοσης απο την αρχή!!!!!!!
πραγματικά έχουν εξαντληθεί πλέον όλες οι δικαιολογίες το αυτοκίνητο ολοκληρώθηκε εδω κι 1 μήνα στην ισπανία και περιμένει να φορτωθεί στο καράβι (του άρεσαν οι διακοπές εκεί μάλλον!!!!) -
αφού η αμαξάρα είδε ότι ο καιρός χάλασε (!) αποφάσισε να τελιώσει τις διακοπές της κι ανέβηκε στο καράβι!!! είναι στο δρόμο.
απ όλα τα αυτοκίνητα που έκανα test drive δε με ενθουσίασε κανένα όσο το c max.
είχα ένα ενδοιασμό για το diesel το 1.6 αλλά αφου το οδήγησα σε 3008 που φοράει τον ίδιο κινητήρα (έτσι νομίζω) , διαπίστωσα ότι ακούγεται λίγο σε στάση οπότε η βενζίνη ήταν σωστή απόφαση.
φίλος που το έχει αθήνα (μιλάμε πάντα για ecoboost 150 hp) με πληροφόρησε για κατανάλωση 8.5 λίτρα με οδήγηση μέσα στην πόλη , εκτός πόλης μπορεί να πέσει και κάτω απο 6!!παράλειψή μου που δεν έβαλα το ηχοσύστημα της sony (λάθος πληροφόρηση απο τον πωλητή)
-
Με το καλο να ερθει!!!!Να ανεβασεις φωτος μολις σου ερθει!
-
και μια που συζηταμε για το αμαξι , τα φωτα σας παρακαλω. εξωτερικα το χρωμα ειναι το dark micastone, εσωτερικα το σαλονι ειναι μαυρο και εχει αρκετες λεπτομερειες με νικελ , οποτε σκεφτηκα χρωμα δερματος σαλονιου γκρι , ο αδερφος μου προτεινε μπεζ για να κανει διαφορά....
καμμια γνωμη? (ξερω προβλήματα πολυτελείας αλλα ίσως έχετε καμμιά καλή ιδέα) -
Το μπεζ θα κανει ωραια αντιθεση αλλα σκεψου οτι λερωνει ευκολα συν οτι κατα τη γνωμη μου δε κολλαει με τα νικελα.Καλυτερα σε γκρι.
-
ναι εχεις δικιο , οι πιτσιρικαδες θα το κανουν κ@λ@ -αν και το δερμα καθαριζει ευκολα- αλλα πιστευω κι εγω οτι το γκρι θα δεσει καλυτερα με το εσωτερικό
-
ναι κι ακομη περιμένω!!!!! απιστευτο ε? ε το πάμε για 2012 βεβαιως βεβαιως (όπως έλεγε κι ο σταυρίδης)
-
Δεν έγραψες παραπάνω, πως το αυτοκίνητο φορτώθηκε πριν έναν μήνα στο καράβι ;
Είναι απορίας άξιον, το γιατί ανέχεσαι ακόμη αυτόν τον εμπαιγμό ... -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
ναι κι ακομη περιμένω!!!!! απιστευτο ε? ε το πάμε για 2012 βεβαιως βεβαιως (όπως έλεγε κι ο σταυρίδης)Το ιδιο εχει παθει φιλος που εχει παραγγειλει 3θυρο fiesta 1.4 titanium απο τον Απριλιο!
Η αιτιολογια της αντιπροσωπειας ειναι οτι τα 3θυρα fiesta δεν περπατανε κ το εργοστασιο τα βγαζει λιγα λιγα!
Μα αφου η παραγγελια δοθηκε τον Απριλη!Και να πω οτι εχει και καμια τρελη αναμονη το συγκεκριμενο.
Λογικα κ αυτος Γεναρη θα παραλαβει αφου πηγε κ εγινε ανω κατω με τον πωλητη κ τον διεθυντη(του ταξαν παραπανω δωρακια κ ηρεμησε). -
και μένα μου ταξαν , κι όχι δωράκια αλλά έκπτωση αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Δεν ήθελα να ασχοληθώ και να εκνευριστώ κι ούτε να σπαταλήσω χρόνο αλλα αυτοί θέλουν κυνήγημα τέλος.
-
αν υπάρχει κάποιος με ανάλογο πρόβλημα που κινήθηκε νομικά κατα αντιπροσωπείας ας μου στείλει π.μ. για πληροφορίες , ευχαριστώ
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
αν υπάρχει κάποιος με ανάλογο πρόβλημα που κινήθηκε νομικά κατα αντιπροσωπείας ας μου στείλει π.μ. για πληροφορίες , ευχαριστώθα χάσεις την απόσυρση στο τέλος
-
εχεις δικιο , έχει γίνει εφιάλτης. Πάντως για την απόσυρση ρώτησα σε άλλη αντιπροσωπεία και μου είπανε σημασιά έχει να γίνει η παραγγελία μέσα στην προθεσμία (κι όχι ο εκτελωνισμός) , ισχύει αυτό?
-
Υπομονή.
Συμβαίνουν αυτά και καταλαβαίνω την αγωνία σας. Ως παθών άλλης εταιρείας περίμενα 6 μήνες για το αυτοκίνητο μου αλλά μόλις παρέλαβα όλα καλά.
Υπάρχει πάντα ρίσκο όταν δεν παίρνεις ετοιμοπαράδοτο. -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
εχεις δικιο , έχει γίνει εφιάλτης. Πάντως για την απόσυρση ρώτησα σε άλλη αντιπροσωπεία και μου είπανε σημασιά έχει να γίνει η παραγγελία μέσα στην προθεσμία (κι όχι ο εκτελωνισμός) , ισχύει αυτό?στην προηγουμενη απόσυρση δεν ίσχυσε αυτό 100%.
άλλωστε η παραγγελία δεν είναι κάτι επίσημο για το κράτος, αλλά εγγραφο της εταιρίας.
τί σου λένε? που είναι το αμάξι? -
εδω και 2 εβδομαδες ''εκτελωνιζεται'' γκουχου γκουχου , ε βαλε 1 μηνα μεταφορα με νταλικα , αλλη μια βδομαδα προετοιμασια στην αντιπροσωπεια , ε πως θελει το χρονο του!!!!!
Ford C-Max II