-
-
-
Θα έπρεπε να κερδίσουμε πρωτάθλημα , αλλά βλέπεις δεν ...
-
Μόλις διάβασα τα ποτελέσματα του GP, πίστεψα ότι δεν την έχανα τη νίκη... αχ..αχ!!
Well done sprsk! -
tnx !!! ,
2η φορά που βλέπω φέτος πρωτιά .
Άντε ελπίζω να μην το κάνουμε σαν τους Κόκκινους . Σταματάμε την εξέλιξη και πάμε για του χρόνου .Αν και η αλήθεια είναι ότι κρίθηκε για φέτος .
-
Κύριε Μάκη βγες από την κρυψώνα σου αγαπούλα και κάνε τα κουμάντα σου γιατί πάω στα μουλωχτά να σου φάω την πρωτιά στο οδηγών...
Συγχαρητήρια στον sprskdfghjhktrw...
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
tnx !!! ,
2η φορά που βλέπω φέτος πρωτιά .
......και αν εξαιρέσουμε τον τετραδαφνοστεφανωμένο φετελοBayern7 που τα έχει σαρώσει, είσαι ο πρώτος που πετυχαίνει 2η νίκη. Είχαμε πλουραλισμό εφέτος!
Εγώ παρεμπιπτόντως θα ήθελα να εκφράσω το θαυμασμό μου προς τον κ. pjathan που χωρίς καν μία νίκη είναι 4ος στο pick'em και 2ος στο drivers' πρωτάθλημα!!!
Εύγε και πολλά συγχαρητήρια! -
@ UnicornF1 Δεν το είχα προσέξει (για pjathan) μέχρι που το διάβασα . . . βρε λές . . . να έχουμε άκαπνο πρωταθλητή ?
-
Η πορεία του μοιάζει πολύ με αυτή του Webber ο οποίος χωρίς νίκη είναι ψηλά στη βαθμολογία τερματίζοντας στις θέσεις 2 ως 5.
Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε και στο πραγματικό πρωτάθλημα έναν οδηγό χωρίς νίκη να το διεκδικεί! -
richard burns ένα πράγμα..
-
Ή Keke Rosberg
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ή Keke RosbergΑ σε παρακαλώ εγώ δεν σε έβρισα....
Δεν μου κάνει και πολύ εντύπωση η σταδιακή άνοδος στο οδηγών πάντως,μάζευα πόντους αρκετά συχνά και βγήκε το αποτέλεσμα μέχρι τώρα.Μπορεί στο τέλος να υποχωρήσω σε πιο κάτω θέσεις 4 ή 5,όλα γίνονται. -
ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - GP KOREA - QUALS
ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ
**
ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΓΩΝΑ ** -
Φτου να πάρει... ποιος έβαλε την Κορέα τούτο το ΣΚ??
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Φτου να πάρει...Νικο είπα να σε πάρω τηλεφωνο ... μετά είδα την βαθμολογία και είπα 'άσε μπορεί να έχει κατι πολύ σημαντικο' ...
υγ ....
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
υγ ....
-
Αχαχαχχ! Έχε χάρη που είμαι αλλού γι' αλλού αυτόν τον καιρό (όλα καλά)..
Αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα, εύχομαι σαν άλλος ..επίτιμος (και ξέρετε καλά ποιον εννοώ..) να κάνετε όλοι σας προσωπικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην Κορέα. Από καρδιάς! -
Πού πήγε η βροχή γμτ μου ? χάσαμε το χρόνο . . .
έτσι και πάει αντίθετα και βρέξει αύριο ..... θα του τα ψάλω ένα χεράκι
-
**GP KOREA - ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ **
-
αγαπουλα Αντωνιου....
ειδες πως εισαι παλτο δεν σε θελει ουτε ο Πριγκηπας και το ριξες στην Φ1 ε;
congrats!!!!!!!!
Διαγ.προβλ.'11- BRAZIL / TEΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (S.34)