-
Πάγκο για τις τσίχλες, τα τσιγάρα, τα κρουασάν και τα προφυλακτικά δεν έχει?
-
Ωραίο και πολύ περιποιημένο φαίνεται .
-
Μου θυμίζει το Daewoo Tacuma μπροστά. Γενικά κορεατίζει η μάσκα.
Κατά τα άλλα ωραίο. -
Φυσικά και είναι ωραίο!!! It is the smaller Skoda ever
Αν ήταν να το πάρω θα προτιμούσσα το Μηηηηηηη -
Μηηηηηηηηηηη
Youtube Video -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Μηηηηηηηηηηη
Youtube Video -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Μηηηηηηηηηηη
Youtube Videoμλκια δεν το είδα μέχρι το τέλος που λέει η Βίνα μηηηηηη είναι κομμένο
-
Ξεκίνησε η παραγωγή του Skoda Citigo στην Σλοβακία.
Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Τσεχίας από τα τέλη του τρέχοντος έτους, ενώ θα προωθηθεί στις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης μέχρι το καλοκαίρι του 2012. Θα προσφέρεται δε, τόσο σε τρίθυρες, όσο και σε πεντάθυρες εκδόσεις. Κινητήρας θα είναι ο τρικύλινδρος του λίτρου, σε δύο εκδόσεις ισχύος, των 60 και των 75 ίππων.
ΒΑΣΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μήκος: 3.563 χλστ.
Πλάτος: 1.641 χλστ.
Ύψος: 1.478 χλστ.
Μεταξόνιο: 2.420 χλστ.
Μετατρόχιο εμπρός: 1.428 χλστ.
Μετατρόχιο πίσω: 1.424 χλστ.
Χώρος αποσκευών: 251 λτ.
Βάρος: 929 κιλά
Κινητήρας: 3κύλινδρος σε σειρά
Κυβισμός: 999 κ.εκ.
Μέγιστη ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 60/6.000-75/5.500
Μέγιστη ροπή (χλγμ./σ.α.λ.): 9,68/3.000
Κιβώτιοταχυτήτων: χειροκίνητο 5 σχέσεων
Ανώτατη ταχύτητα: 159/170 χλμ./ώρα
0-100 χλμ./ώρα: 13,9/12,7 δλ.
Εκπομπές CO2: 105/108 γρ./χλμ.πηγή: http://www.autobild.gr/index.php?cat_id=548&page_id=5010
-
Εμένα πάντως μου αρέσει το γυμνό μέταλλο μέσα. Καθαρίζεται και πιο εύκολα.
Αλλά όχι και να μας το πλασάρουν σαν premium. -
Στο Up το 'γυμνό μεταλλο'(αν είναι) το συνδυάζει μια χαρα με τα πλαστικά στο ίδιο χρώμα. Δεν βρίσκω τον λόγο πάντως να το θεωρήσω μείον! Ενισχύει την εικόνα της στιβαρής κατασκευής. Καλύτερο είναι το πλαστικό ... με τα πλαστικά κλιπσάκια ή τις εμφανείς βίδες που συνήθως βάζουν οι κατασκευαστές? Και στο κατω κατω η VW το έβαλε στο μικρότερο της μοντέλο και όχι στο κορυφαίο της. Το αν (θα) το πουλάει ακριβά ... αυτο ενδιαφέρει περισσότερο τους αγοραστές και όχι την ίδια.
-
Από τις 3 εκδόσεις του Up, περισσότερο μου άρεσε το Skoda, ίσως γιατί στις φωτογραφίες που έδωσαν να ήταν η καλύτερα εξοπλισμένη έκδοση. Το μέταλλο στο εσωτερικό ήταν στοιχείο design στο Fiat Coupe, στο Up μου θυμίζει το Renault του 1978 που είχαμε
-
Εμένα μου αρέσουν και τα 3. Είναι χαριτωμένα άλλα και το εσωτερικό του Up είναι όμορφο
-
Και πεντάθυρο το Skoda? Ενδιαφέρον! Ελπίζω να ακολουθήσει συνετή τιμολογιακή πολιτική η Skoda. Μοτέρ μόνο 1000άρι ή και 1200?
-
Βγήκε και μια βόλτα στη Ρώμη σαν το εξάδελφο Α1 μάλλον η αιώνια πόλη έλκει τους γερμαναράδες , ωραίο πάντως αυτή σοβαρότητα που αποπνεέι μου αρέσει
Youtube Video -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Βγήκε και μια βόλτα στη Ρώμη σαν το εξάδελφο Α1 μάλλον η αιώνια πόλη έλκει τους γερμαναράδες , ωραίο πάντως αυτή σοβαρότητα που αποπνεέι μου αρέσει
Youtube VideoΚαι δείχνει ... τόσο ασύνδετο με το περιβάλλον και την αισθητική του!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Youtube VideoΚαι δείχνει ... τόσο ασύνδετο με το περιβάλλον και την αισθητική του!
Φαίνεται τόσο παράτερο ; εμένα μου έκατσε καλά στο μάτι , μοναδικό vw που ξεφεύγει λίγο σχεδιαστικά , και μια μικρή δοκιμή
http://www.gocar.gr/news/first-drive/61 ... W_up!.html -
-
Ξέχασαν να βάλουν επιγραφή 'Fail' στο βίντεο.
-
Προς το τέλος του βίντεο, δείχνουν την έξυπνη χρήση του πόμολου ανοίγματος της πόρτας που επιτελεί και χρέη κλειδώματος (δεν υπάρχει η κλασική ασφάλεια ή το κουμπί δηλαδή). Δεν φταίνε αυτοί όμως, φταίει η Fiat και η Lancia, που δεν το έχουν διαφημίσει, όταν η Lancia μου, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1995, το έχει (κι όταν την αγόρασα, έψαχνα σαν μ@λάκας να βρω πώς κλειδώνει από μέσα, και μου το έδειξε ένας φίλος που το γνώριζε! ).
Και τώρα, παραπάνω από 15 χρόνια μετά, το βλέπουμε να το διαφημίζει η VW...Αλλά, νταξ, δεν φταίει κανείς, οι Ιταλοί φταίνε, που θα μπορούσαν να έχουν το 80% της αγοράς στα μικρά, ενώ αντιθέτως, έχουν τους κορεάτες και πλέον και τους γερμανούς στα πόδια τους!
-
Εδώ ρε διαφήμισαν τον τουρμποκομπρέσορα σαν μια δική τους πρωτοτυπία.
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii