-
Το οποίο 'ορίτζιναλ' μάλλον είχε πουλήσει περισσότερα κομμάτια στην Ελλάδα (πρέπει να έχω δει μόνο 1 φέις λιφτ, εδώ και κάμποσα χρόνια) ...
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Παίζει να γινόταν αυτόΣε επίσημο αποκλείεται να συμβεί. Ξέρω καλά από τη mercedes.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Παίζει να γινόταν αυτό
Σε επίσημο αποκλείεται να συμβεί. Ξέρω καλά από τη mercedes.
-
Πήγα να βάλω χειρόφρενο προχθές αλλά μάταιος κόπος. Το σήκωνα αλλά ξαναέπεφτε!!! (μακριά απο εμένα τέτοια φαινόμενα)
Το έδειξα στον πολύ καλό μου φίλο μηχανικό και μου υποσχέθηκε να το κοιτάξει. Δυστυχώς όμως το΄μόνο που κατάφερε να κάνει- λόγο φόρτου εργασίας - ήταν να βγάλει το καπάκι. Κάτι παίζει με το ελατήριο. Ή έχει κολήσει ή έχει κόψει. Θα πρέπει να το λύσει εντελώς για να δούμε το μέγεθος της βλάβης. Μέχρι τότε έχω τη δυνατότητα να βάζω χειρόφρενο αφού αν βάλω το δάχτυλό μου μέσα στο χειρόφρενο βάζω το 'στόπ' με το χέρι στα δοντάκια.
Πλάκα έχει. Πόσο να κάνει άραγε ένα ελατήριο στην περίπτωση που έχει κόψει? -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πήγα να βάλω χειρόφρενο προχθές αλλά μάταιος κόπος. Το σήκωνα αλλά ξαναέπεφτε!!! (μακριά απο εμένα τέτοια φαινόμενα)
Το έδειξα στον πολύ καλό μου φίλο μηχανικό και μου υποσχέθηκε να το κοιτάξει. Δυστυχώς όμως το΄μόνο που κατάφερε να κάνει- λόγο φόρτου εργασίας - ήταν να βγάλει το καπάκι. Κάτι παίζει με το ελατήριο. Ή έχει κολήσει ή έχει κόψει. Θα πρέπει να το λύσει εντελώς για να δούμε το μέγεθος της βλάβης. Μέχρι τότε έχω τη δυνατότητα να βάζω χειρόφρενο αφού αν βάλω το δάχτυλό μου μέσα στο χειρόφρενο βάζω το 'στόπ' με το χέρι στα δοντάκια.
Πλάκα έχει. Πόσο να κάνει άραγε ένα ελατήριο στην περίπτωση που έχει κόψει?Αν και δεν θυμάμαι καθόλου, είμαι σχεδόν σίγουρος ό,τι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει το ελατήριο σαν ανταλλακτικό.
Για ολόκληρο χειρόφρενο πας. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά δεν νομίζω... -
Απο κανενα τρακαρισμενο δε βγαινει??
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Πλάκα έχει. Πόσο να κάνει άραγε ένα ελατήριο στην περίπτωση που έχει κόψει?Αν και δεν θυμάμαι καθόλου, είμαι σχεδόν σίγουρος ό,τι δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει το ελατήριο σαν ανταλλακτικό.
Για ολόκληρο χειρόφρενο πας. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά δεν νομίζω...Μόλις μου κόπηκε το γέλιο...
Πόσο πάει ολόκληρο το χειρόφρενο δηλαδη? -
Κοίτα στα μεταχειρισμένα γιατί στη renault πουλάνε ανταλλακτικά και παίρνουν νεφρά.
-
καινουργιο έχει νομίζω κανένα 600αρι. Κάποιοι όμως ξέρουν και το επισκεύαζουν
-
@Megane98hp
Ψάξε στα μεταχειρισμένα κάτι θα βρεις, αλλιώς πάρε μεταχειρισμένο Megane... πιο φτηνο θα σου ρθει -
Ρώτησα στη Ρενώ. Τιμή χωρίς εργασία 800 ευρώ και δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Μου είπε τη τιμή απο το τηλέφωνο ο υπάλληλος και άρχισα να γελάω δυνατά!!! Αφού άρχισε να χασκογελάει κι αυτός μετά απο μένα. Μου είπε όμως και κάτι άλλο κουφό. Έχουν λέει χειρόφρενο που είναι λέει ακριβώς το ίδιο αλλά διαφορετικό χρώμα και κάνει 250 ευρώ. Τον ρώτησα αν είναι μετάχειρο και μου είπε όχι είναι καινούργιο. Ρε παίδες πάνε να μας κουφάνουν?
-
Ρώτησα στη Ρενώ. Τιμή χωρίς εργασία 800 ευρώ και δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Μου είπε τη τιμή απο το τηλέφωνο ο υπάλληλος και άρχισα να γελάω δυνατά!!! Αφού άρχισε να χασκογελάει κι αυτός μετά απο μένα. Μου είπε όμως και κάτι άλλο κουφό. Έχουν λέει χειρόφρενο που είναι λέει ακριβώς το ίδιο αλλά διαφορετικό χρώμα και κάνει 250 ευρώ. Τον ρώτησα αν είναι μετάχειρο και μου είπε όχι είναι καινούργιο. Ρε παίδες πάνε να μας κουφάνουν?Σε μεταχειρισμενο ανταλακτικό κοίταξες?
-
Ρώτησα στη Ρενώ. Τιμή χωρίς εργασία 800 ευρώ και δεν ξέρω αν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ. Μου είπε τη τιμή απο το τηλέφωνο ο υπάλληλος και άρχισα να γελάω δυνατά!!! Αφού άρχισε να χασκογελάει κι αυτός μετά απο μένα. Μου είπε όμως και κάτι άλλο κουφό. Έχουν λέει χειρόφρενο που είναι λέει ακριβώς το ίδιο αλλά διαφορετικό χρώμα και κάνει 250 ευρώ. Τον ρώτησα αν είναι μετάχειρο και μου είπε όχι είναι καινούργιο. Ρε παίδες πάνε να μας κουφάνουν?Έχουν ξεφύγει οι άνθρωποι ρε γμτ...
Στα 800 σίγουρα έχει ΦΠΑ.
Το άλλο που σου είπε θα είναι όντως καινούργιο (από αυτοκίνητο με άλλο εξοπλισμό, γι αυτό το άλλο χρώμα) θα το έχουν καβατζώσει από καμιά εγγύηση και θα το δίνουν 250 που σου είπε.
Ψάξε στα μτχ κάτι θα βρεις -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μια χαρά είναι ο κώλος της, η μούρη ειναι το πρόβλημα.
Ας προσφέρω και λίγο πορνογραφικό υλικό

Καλοριζικο και καλοταξιδο !
και αν δεν αρεσει σε μερικους απλά............ ΧΕΣΤΗΚΕΣ !!! Μην τους πας βολταΔεν καταλαβαίνω γιατί λοιδωρείται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Ελα ντε εδω κυκλοφορει αυτο το ξερατό
,το latitude πηραν με τις τοματες
-
+1
-
Αυτά είναι
Πήρε ο mod το Latitude κι άρχισε να αρέσει σε όλους
Μιλάμε για τo πιο epic fail λανσάρισμα μοντέλου που έχει κάνει η Renault ever
Αμάξι που πωλείτε μόνο στη Γαλλία και σε άλλες ώρες μόνο σε εταιρικούς στόλους
Άσε που είναι σχεδιαστικά συγγενές με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας (θα μπορούσε να είναι και το νέο Passat σε μερικά χρόνια τώρα που το βλέπω) -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αυτά είναι
Πήρε ο mod το Latitude κι άρχισε να αρέσει σε όλους
Μιλάμε για τo πιο epic fail λανσάρισμα μοντέλου που έχει κάνει η Renault ever
Αμάξι που πωλείτε μόνο στη Γαλλία και σε άλλες ώρες μόνο σε εταιρικούς στόλους
Άσε που είναι σχεδιαστικά συγγενές με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας (θα μπορούσε να είναι και το νέο Passat σε μερικά χρόνια τώρα που το βλέπω)
-
Γνωρίζετε κάποιο καλό συνεργείο βαψίματος - φανοποιίας για το twingo; Εκεί που πήγα την προγούμενη φορά δεν έμεινα ικανοποιημένος γιατί το χρώμα σε κάποιο σημείο ξεθώριασε. Βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται με τα ανταλλακτικά γιατί αυτή τη φορά έχω και μια γρατζουνιά στο φωτιστικό και ένα μικρό βαθούλωμα στο καπό.
-
Εξουσιοδοτημένο ή μη?
-
Δεν έχω πρόβλημα. Απλά δεν ξέρω τι γίνεται με τα ανταλλακτικά και την εγγύηση σε μη εξουσιοδοτημένο. Οποιαδήποτε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη πάντως.
RENAULT FORUM