Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Νοοτροπία περί μαζική μεταφορά
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Νοοτροπία περί μαζική μεταφορά
    • 1
    • 2
    • 2 / 2
    Περί αυτοκίνησης
    17
    24
    33
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      avel last edited by

Ο χρήστης TGD έγραψε:
      Προφανώς δεν πας στο Κολωνάκι, στο Παγκράτι, στη Δάφνη, στο Θησείο, στα Πατήσια, στην Κυψέλη, στον Ερυθρό...

Νομίζω ήταν παραπάνω από προφανές 😄

1 Reply Last reply Reply Quote 2
      • Y
        yandr last edited by

Ο χρήστης avel έγραψε:
        Αντί για το σποτάκι ' - Μπαμπά; - Γιε μου; ' 😄 εγώ θα πρότεινα το αντίστοιχο, ανάποδο σποτάκι:

• Σκηνή 1: Αναμονή στη στάση λεωφορείου, μία βροχερή ημέρα. Τα αυτοκίνητα περνάνε γρήγορα από μπροστά και πιτσιλίζουν νερό αυτούς που περιμένουν.

κλπ κλπ

Tagline:

'Θέλετε να φτάσετε σαν Κύριος; Πάρτε Ι.Χ.'

Υπάρχει όμως και το άλλο σποτάκι.

Η Μεσογείων μπλοκαρισμένη μέχρι την Αγία Παρασκευή και τα λεωφορεία κινούνται στου λεωφορειόδορμους κανονικά. Ξαφνικά, το λεωφορείο μπαίνει λίγο στην μεσαία λωρίδα γιατί 2 Ζητάδες γράφουν τρία αυτοκίνητα που την παραβίασαν.

Λίγο παρακάτω, ύψος Πενταγώνου, άλλος ένας Ζητάς γράφει για τον ίδιο λόγο μία κυρία που διαμαρτύρεται. Το σενάριο παίχθηκε με την απεργία του Μετρό (στάση εργασίας ως τις 11.00)

Πάντως τα λεωφορεία είναι σχετικά δράμα ακόμη και δυστυχώς το Μετρό βαδίζει ολοταχώς να γίνει λεωφορείο. Ήδη έχω πέσει σε πολλά κρούσματα που δεν χωράνε οι επιβάτες και εξέχουν χέρια πόδια σε στυλ Τόκυο (ή 222 με φοιτητές).

Αν δεν αυξηθούν σύντομα τα δρομολόγια, όταν οι νέοι σταθμοί μπουν στο πρόγραμμα ζήτω που καήκαμε.

• T
          tsoukas77 last edited by

Εκ παραδρομης τα ΜΜΜ τα μετετρεψα σε ΜΜΕ,οπως σωστα επεσημανε ενας φιλος.
          Ομως,η ουσια του θεματος δεν ειναι να κρινουμε τα ΜΜΜ.Απο την αρχη υπεθεσα οτι λειτουργουν τελεια,ακριβως για να μην μπουμε σε αυτη την λογικη.
          Η ενσταση μου αφορα τον βομβαρδισμο που δεχομαστε και την προσπαθεια να μας επιβληθει κατι για αλλη μια φορα.
          Με τον περιορισμενο ελευθερο χρονο πλεον,εστω και η καθημερινη διαδρομη σπιτι-δουλεια,μπορει να αποτελει απολαυση για εμας.Δεν χρειαζεται να αισθανομαστε τυψεις γι'αυτο...

• A
            avel last edited by

Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
            Ομως,η ουσια του θεματος δεν ειναι να κρινουμε τα ΜΜΜ.Απο την αρχη υπεθεσα οτι λειτουργουν τελεια,ακριβως για να μην μπουμε σε αυτη την λογικη.

Κι όμως, εγώ πιστεύω ότι αυτή είναι μία σημαντική παράμετρος.

Η διαφήμισή τους μοιάζει με διαφήμιση οποιουδήποτε προΐόντος στην τηλεόραση. Δείχνουν μόνο τα θετικά, και όχι τα αρνητικά. Και τα αρνητικά μάλλον οφείλουν να τα φτιάξουν, πριν αρχίσουν να ξοδεύουν τα λεφτά τους (μας) σε τέτοια ηλίθια διαφημιστικά σποτάκια.

Ι.Χ. και Μ.Μ.Μ έχουν θετικά και αρνητικά. Εχω πάρει τα ΜΜΜ κι έχω σιχτιρίσει, και το ίδιο σιχτιρίζω με το Ι.Χ. Επίσης έχω πάρει τα ΜΜΜ και με έχουν βολέψει, το ίδιο και με το Ι.Χ. Αναλόγως της διαδρομής, της μέρας, των νεύρων, το πόσους ταρίφες θα συναντήσω 😄 κ.λπ.

Η διαφήμιση αυτή δεν πρόκειται να προσελκύσει κόσμο στα ΜΜΜ, γιατί όλοι ξέρουν το παραπάνω, και δεν πρόκειται ποτέ να νοιώθουν τύψεις που παίρνουν το Ι.Χ.. Δεν το βλέπω άσχημα ως προβολή / PR, γιατί δεν πιστεύω ότι προσπαθεί να μάς επιβάλλει κάτι, όπως γράφεις. Απλά το θεωρώ αποτυχημένο!

• 2
              224-v last edited by

Προσωπικά χρησιμοποιώ τωρα τελευταια πολύ τα λεωφορία και εχω δει μεγαλες διαφορές. Ισως φταιει και η περιοχή που μένω (παω στην Κηφησίας) Το Χ14 σαν εξπρες γραμή με πάει σε 25 λεπτά το Συνταγμα. Παρακολουθώντας τα γύρω Ι.Χ. μέχρι το κέντρο κανένα δεν μας περνάει τελικά. Εγώ μολονοτι θα μπορούσα να παρκάρω τζάμπα μέσα σε κλειστό πάρκιν δεν προτιμώ κανένα αυτοκίνητο απο τα δικά μου. Οι Λεωφορειολωρίδες τελικά διευκολύνουν και πραγματικά δημιουργείται καθυστέρηση όταν τροχαίοι γραφουν παραβάτες κλείνοντας την λωρίδα στο ύψος του Ερυθρού Σταυρού. Εάν αστυνομευθούν καλύτερα και δεν σταματάει ο κάθε επαγγελματίας να ξεφορτώσει!!! θα ηταν πράγματι τέλεια διαδρομή. Η ακριβεια των δρομολογείων ειναι πολύ καλή. Σε αυτό βοηθάει και η Λωρίδα που είναι άδεια. Οι οδηγοί σε αυτή την γραμμή ειναι σωστοί και προσπερνούν τα αλλα μεγάλα οχήματα εκεί που πρέπει, αλλά και οι οδηγοί των άλλων γραμμών τους αφήνουν την πρωτεραιότητα.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • First post
                Last post
              • 1
              • 2
              • 2 / 2
              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                • ΕΛΛΑΔΑ
                • ΚΟΣΜΟΣ
                • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ