-
Που ειναι αυτο ωρε?? Και ποιοι το λετε???
-
Εδώ Ευθύμη.
Προς το παρόν, απ' όσο έχω καταλάβει, σίγουροι είναι Βολβοδίας και Ορέστης, λιγότερο ο Μπιλλ και ακόμα λιγότερο εγώ.
-
Ευχαριστω!! Το σκεφτομαι...
-
Για να είναι σαφές λέμε με τον Volvoδία να βρεθούμε εκεί κατά τις 7:30-8 για σβόλτα μέχρι το Σούνιο και πίσω (με το δικό του λέει γιατί το δικό μου μάλλον μόνο για βαρκάδα κάνει ) και γύρω στι 9 που θα είμαστε εκεί να κάτσουμε για φαγητό
Άρα όποιος μπορεί και προλαβαίνει έρχεται στην βόλτα πριν αλλιώς κατευθείαν για μάσα στις 9 -
Την αλλη βδομαδα το προγραμμα τι λεει?
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Εδώ Ευθύμη.Προς το παρόν, απ' όσο έχω καταλάβει, σίγουροι είναι Βολβοδίας και Ορέστης, λιγότερο ο Μπιλλ και ακόμα λιγότερο εγώ.
μέσα!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Την αλλη βδομαδα το προγραμμα τι λεει?Κατεβα εσυ και βλεπουμε.
Στην Αθηνα που κατοικοεδρευεις;
Βελ, θα εισαι και για την βολτα ή μονο για την μασα;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Κατεβα εσυ και βλεπουμε.
Περιστερι, κεντρο
-
Κατεβα εσυ και βλεπουμε.
Βελ, θα εισαι και για την βολτα ή μονο για την μασα;
για όλα αλλά όχι με το δικό μου... θα έρθω με ένα άλλο αυτοκίνητο... μάλλον μια Bentley SuperSport...
-
Vel, δεν ξερω με τι θα ερθεις αλλα στην βολτα προς Σουνιο αν ειναι θα με εχεις μαζι, ε;
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Αύριο λέμε να πάμε για φαή στο Ζάχο στη Βάρκιζα κατα τις 9 το βραδάκι
Ποιος είναι μέσα?Από την άλλη εβδομάδα τελειώνουν οι υποχρεώσεις μου με το σπίτι (εκτός απροόπτου). Οπότε θα μπορώ να σας ακολουθώ. Προς το παρόν, καλά να περάσετε.
-
Vel, δεν ξερω με τι θα ερθεις αλλα στην βολτα προς Σουνιο αν ειναι θα με εχεις μαζι, ε;κοίτα να δεις, εαν μου δώσει την Bentley ο φίλος μου δεν θα υπάρχουν πίσω θέσεις... έαν από την άλλη έρθω με το δικό μου ΔΕΝ θα τρέξω μέχρι το Σούνιο που να με πληρώνουν... οπότε σε κάθε περίπτωση εγώ υπολόγιζα ότι θα πάω με τον Κωνσταντίνο γιατί δεν έχω συνοδηγήσει μαζί του σε μεγάλη διαδρομή και το ήθελα... τώρα αν αυτός δεν μπορεί γιατί δεν χωράω έρχομαι μόνο για το φαγητό...
σε κάθε περίπτωση μιλάμε...
-
Τελικα και να μπορουσες να με εχεις συνοδηγο, δεν θα ειχε νοημα...
Ακυρος εγω γι αυριο, θα γυρισω απο ιδιαιτερα γυρω στις 10 το βραδυ...
-
Τελικα και να μπορουσες να με εχεις συνοδηγο, δεν θα ειχε νοημα...δεν κατάλαβα ακριβώς τι δεν θα είχε νόημα?
-
Κωνσταντινε, εννοω και να μου ελεγες οτι θα με εκανες την βολτα, απο την στιγμη που τελικα εγω δεν μπορω να ερθω θα εμενες μονο με την καλη διαθεση για την μεταφορα-βολτα.
-
Κωνσταντινε, εννοω και να μου ελεγες οτι θα με εκανες την βολτα, απο την στιγμη που τελικα εγω δεν μπορω να ερθω θα εμενες μονο με την καλη διαθεση για την μεταφορα-βολτα.νομίζω ότι δεν έχει νόημα να αναφέρεσαι σε κάτι υποθετικό(και το πόσο νόημα θα είχε) αφού το έιχα ξεκαθαρίσει ότι δεν θα μπορώ ούτως ή άλλως... αλλά τέλος πάντων, όπως νιώθεις, εκφράσου.
Κάποια άλλη φορά ίσως καταφέρουμε να έχει νόημα η όλη κουβέντα!
εγώ ακόμη δεν γνωρίζω πως θα παώ γιατί με έχει φάει ο φίλος μου να πάμε προς Καρπενίσι από σήμερα...
-
Παιδες δε θα μπορεσω τελικα...
-
ενημερώστε με τι θα κάνετε την Παρασκευή.
υπάρχει περίπτωση να τελειώσω νωρίς τη δουλειά και να σας προλάβω. -
Δε νομίζω ότι θα γίνει κάτι αύριο... Δες παραπάνω για σήμερα!
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Δε νομίζω ότι θα γίνει κάτι αύριο... Δες παραπάνω για σήμερα!δεν το κατάλαβα ότι είναι για σήμερα...
πφφφφ...είμαι ακόμα στο γραφείο και έχω άπειρη δουλειά που πρέπει να γίνει 'χθες' γιατί...'έτσι'.
Σίγουρα δεν σας προλαβαίνω αν είναι για σήμερα.
Παρέα για καφέ - μπύρα, εντός Αττικής ...