-
κινέτα πάλι καραπε μου και βλέπουμε...
Στρ -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Γκρίνια..,.
Περίμενα ευαισθησία από τους οργανωτές γενικώς.
Δηλαδή ένα τυπικό και ένα εμπρακτο συγγνώμη από την ΑΛΑ για το μάρμαρο που πλήρωσαν οι συμμετέχοντες με την ακύρωση του Ράλλυ Μάυρο Ροδο-Ευβοια (η ΑΛΑ ζητάει τον αγώνα και για το 2005 σε άλλη εποχή-ημερομηνία για να γλυτώσει έξοδα κ.λπ...) και βέβαια ευγένεια από την ΑΛΑΚ... Δηλαδή επιστροφή παραβόλου αφου με την ακύρωση της ε.δ. Αγ. Θεόδωροι ο αγώνας κατέβηκε σε χιλ αγώνα κυπέλλου, αλλα έμεινε το πρωταθληματικό παράβολο! Πληρώνουν λέει και ελικόπτερο. Ασχετο, δηλαδή στους αγώνες κυπέλλου δεν έχουμε ελικόπτερο? Δηλαδή ρισκάρει λιγότερο ο Ψύλος όταν τρελλαίνεται στη Λειβαδιά από ότι σήμερα στην ύπουλη Κινέτα? Πάει θα τρελλαθούμε.
Θα ψάξω και θα μάθω και θα γράψω αν είναι αλήθεια ότι η ΑΛΑΚ (αν ισχύει, χίλια εύγε κύριοι!), πρότεινε στην ΑΛΑ να δωθεί πριμ εκκίνησης και αρνήθηκε ο μέτοχος. Αν αίναι δυνατόν! Δηλαδή, τότε να πάω μάρτυρας στο δικαστήριο αν ο Τσολακίδης ζητήσει διαφυγόντα έξοδα αλλά και όλοι οι άλλοι, επειδή δεν έγινε το Μ.Ρ.
Ε, ΝΤΡΟΠΗ! ΞΕΥΤΙΛΑ ΔΗΛΑΔΗ... Για να είμαι ακριβής!
Αντίστοιχα πριν κρίνουμε θα βρουμε τον εξαιρετικό συνάδελφο, τον κύριο Γιάννη Εγγλέζο ώστε να μάθουμε γιατί το γ.Τύπου του αγώνα μπάζει από παντού.
Τα γράφω για να τα διαβάζω΄από τη μία και από την άλλη μήπως και εκνευριστεί-ξυπνήσει κανείς και το΄μήσει να ζητήσει εξηγήσεις ώστε να μπουν τα παραπάνω στο τραπέζα. Πιστεύω πως ο ΙΜ ο πρόεδρος μου και φίλος μου συμφωνεί και επίσης θα αγριέψει.Για να δούμε τι θα δούμε.... ΟΚ τα 5λεπτα για τις φιλτροχοάνες και τα ωράρια των δοκ, αλλά από εκεί και πέρα. Σε σχέση με την άλλη πλευρά, τι? Ατιμωρησία? Ε, όχι! Ανβ θέλουμε να υπάρχει ελπίδα πρέπει η πολιτική των ίσων αποστάσεων να μην έχει αρχή και τέλος στους αγωνιζόμενους...
Θα τα ξαναοπούμε επί του προκειμένου
Στρατισινο
ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο 'ΦΤΩΧΟΣ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ' ΡΕ ΓΜΤ ΕΚΑΝΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ 'ΕΧΑΣΕ' ΠΑΛΑΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ Κ@@@@@@@ΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ. ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΡ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΟΥΣΙΑΣ........ΚΡΙΜΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΜΕΡΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΣΤΑ 'ΣΥΜΠΑΘΗ' ΣΟΥ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ (ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΛΩΡΗΣ?) ............'ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ'.....ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΣΗΜΕΙΑ (ΠΟΥ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ) ΜΕ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ (ΟΠΩΣ ΑΡΧΑΝΙ ΚΑΠΟΤΕ ...ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ).....ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΛΑ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ........ΑΡΜΟΔΙΩΣ. ΤΑ ΛΕΜΕ..
-
Αέρα Πατέρα ο Αρμόδιος, όπως άλλωστε έγραψαν πάνω στην βαρέλα...
http://www.xwmatinos.gr/xwma/GrRaces/KorMaRfoto.htm -
Mετά από 3 ειδικές Γκίκας - Μανιαδάκης παίζουν σε 1,5 δεύτερο!!
-
Παλικάρια για δείτε με τι λάστιχα τρέχει ο Χατζητσοπάνης?
Φοράει Σίλβερστοουν γνήσια ή τίποτε άλλα... βαμμένα?
Και μια και θα κένετε τον κόπο για δέστε γενικώς ποιός φοράει τι ειδικά σε σχέση με αυτά που γράφει.
Ενδιαφέρον θάναι και τώρα που τα κινητά φωτογραφίζουν κιόλα πάρτε καμμιά φωτό νάχουμε πειστήρια... -
Μολις γυρησα παιδια ο αγωνας ηταν τελειος και ο καιρος ακομα καλυτερος το θεαμα ηταν πολυ και οι βωβος χατζητσοπανης πεταγαν , πηγαιναν τα παλικαρια πολυ γρηγορα και θεαματικα!
-
Ο χρήστης axerolas έγραψε:
Παλικάρια για δείτε με τι λάστιχα τρέχει ο Χατζητσοπάνης?
Φοράει Σίλβερστοουν γνήσια ή τίποτε άλλα... βαμμένα?
Και μια και θα κένετε τον κόπο για δέστε γενικώς ποιός φοράει τι ειδικά σε σχέση με αυτά που γράφει.
Ενδιαφέρον θάναι και τώρα που τα κινητά φωτογραφίζουν κιόλα πάρτε καμμιά φωτό νάχουμε πειστήρια...Φοράει Σίλβερστοουν γνήσια για να μην εχεις αγχη σου λέω ότι και στο Ολύμπιο τα'ιδια ήταν τα ίδια με τα μ'ατια μου την ώρα που τα ξεφόρτωναν από την Σίλβερστον και τα ζάνταραν
-
Μπραβο Αρη! Παληοσειρα πεισματαρη Λωρη,σου εμεινε καθολου δυναμη και φωνη για αυριο? Οργιασατε λεει. Και του χρονου!
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
και οι βωβος χατζητσοπανης πεταγαν , πηγαιναν τα παλικαρια πολυ γρηγορα και θεαματικα!Δεν ξέρω τι σημαίνει ασφάλεια στους ελληνικούς αγώνες, αλλά είμαστε τυχεροί που δεν ...κλαίμε. Ποιός φταίει? Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να γνωρίζω. Δείτε με προσοχή το video No 3 με το ΙΧ face2face με τον Χατζητσοπάνη στην ειδική Αθίκια και τα σχόλια μάλλον περισσεύουν.......
http://www.xwmatinos.gr/xwma/GrRaces/KorMaRfoto.htm -
ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΗ-ΛΩΡΗ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΔΕΙΞΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΝΤΙΣΤΟΥΝ ΞΑΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ!
-
Φιλε acro ησουνα στο σπαρθοβουνη ?ειδα ενα clio που ειχε αυτοκολιτο xwmatinos πω ειδα το βιντεο ασφαλεια 0 κανει νοημα στον Πανο να πρωσεχει
-
Λωρη το εβο που τρεχατε ηταν του gali που ετρεχε στη Σαρδινεια? Μπαβο πολυ καλοι , περιμενα στο flying της κινετας σημερα να δω ενα εβο ασπρο και ξαφνικα σκαει μητη ενα εβο ασιμη,κοκκινο ,πολυ κουκλα το εβο σας σας ειχα συνηθησει με ασπρο αμαξι
-
Ο χρήστης acro έγραψε:
Δεν ξέρω τι σημαίνει ασφάλεια στους ελληνικούς αγώνες, αλλά είμαστε τυχεροί που δεν ...κλαίμε. Ποιός φταίει? Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να γνωρίζω. Δείτε με προσοχή το video No 3 με το ΙΧ face2face με τον Χατζητσοπάνη στην ειδική Αθίκια και τα σχόλια μάλλον περισσεύουν......
http://www.xwmatinos.gr/xwma/GrRaces/KorMaRfoto.htmΚΩΣΤΑ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ 'ΔΕΙΧΝΕΙ' ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ 'ΠΡΑΜΑΤΙΑ' ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΟ (ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ) ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ....ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ. ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ (ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ), ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ 'ΛΑΝΤΑΚΙΑ'. ΤΕΤΟΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΤΑ 'ΔΑΚΡΥΑ' ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΑΙΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΑΣ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΝΟΣ 'ΕΞΥΠΝΟΥ'. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ. ΤΟΥ ΑΝΗΞΕΡΟΥ? ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ? Η ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 'ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ' ΒΙΝΤΕΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΠΑΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΟΥ ΣΦΥΡΑΓΑΝ , ΟΠΩΣ Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΤΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΑΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ η ΟΧΙ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ -
Κάποτε Γιάννη θα έλεγα τα ίδια στον Κώστα...
Σήμερα διαφωνώ. Όλα στη φόρα! Τέλος στην εσωστρέφεια...
Ετσι, ίσως έχουμε ελπίδα να πάμε παραπέρα. Αυτοκίνητα έβρισκα ο γεροντής στα Αθίκια, στα Καραβίδια και στη Πεντέλη το 80 κάτι και το 90 τόσο. Αυτοκίνητα και το 2004... Τι να τα κάνουμε τα ελικόπτερα γμτ? Μπάτε σκύλοι φάτε και στην Κινέτα.
O θεός συνήθως είναι ξύπνιος. Αποκοιμήθηκε πριν 14 μήνες και χάσαμε το Δημήτρη. Φτάνει.
Καλησπέρα
Στρατης -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Κάποτε Γιάννη θα έλεγα τα ίδια στον Κώστα...
Σήμερα διαφωνώ. Όλα στη φόρα! Τέλος στην εσωστρέφεια...
Ετσι, ίσως έχουμε ελπίδα να πάμε παραπέρα. Αυτοκίνητα έβρισκα ο γεροντής στα Αθίκια, στα Καραβίδια και στη Πεντέλη το 80 κάτι και το 90 τόσο. Αυτοκίνητα και το 2004... Τι να τα κάνουμε τα ελικόπτερα γμτ? Μπάτε σκύλοι φάτε και στην Κινέτα.
O θεός συνήθως είναι ξύπνιος. Αποκοιμήθηκε πριν 14 μήνες και χάσαμε το Δημήτρη. Φτάνει.
Καλησπέρα
ΣτρατηςΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΦΑΣΗ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ....ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΛΗΡΟΥΧΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΙΔΕΩΔΗ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΩ?
-
Συμφωνώ με τον Στρατισίνο. Τα λάθη πρέπει να επισυμένονται για να μην επαναλαμβάνονται. Από τα λάθη μας μαθαίνουμε εξάλλου...
-
Ο χρήστης karapetsanosj έγραψε:
Δεν ξέρω τι σημαίνει ασφάλεια στους ελληνικούς αγώνες, αλλά είμαστε τυχεροί που δεν ...κλαίμε. Ποιός φταίει? Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να γνωρίζω. Δείτε με προσοχή το video No 3 με το ΙΧ face2face με τον Χατζητσοπάνη στην ειδική Αθίκια και τα σχόλια μάλλον περισσεύουν......
http://www.xwmatinos.gr/xwma/GrRaces/KorMaRfoto.htmΚΩΣΤΑ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ 'ΔΕΙΧΝΕΙ' ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ 'ΠΡΑΜΑΤΙΑ' ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΛΑΟ (ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ) ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ....ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ. ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ (ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕ), ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ 'ΛΑΝΤΑΚΙΑ'. ΤΕΤΟΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ. ΤΩΡΑ ΤΑ 'ΔΑΚΡΥΑ' ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΑΙΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ. ΑΣ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΝΟΣ 'ΕΞΥΠΝΟΥ'. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ. ΤΟΥ ΑΝΗΞΕΡΟΥ? ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ? Η ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ 'ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ' ΒΙΝΤΕΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΠΑΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΟΥ ΣΦΥΡΑΓΑΝ , ΟΠΩΣ Ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΤΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΑΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ η ΟΧΙ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ.
ΦΙΛΙΚΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣΑν θέλεις έχω στο σπίτι βιντεοκασσέτα του Καραπετσάνου που δείχνει σε ένα Ράλι Λαμίας κάτι αντίστοιχο, και συμπτωματικά ο αγωνιζόμενος δεν πέρασε τοτε αλλά 5-10 δευτερόλεπτα μετα...
Τώρα όσον αφορά το συμβάν το πρόσφατο, έχει διασταύρωση από ότι βλέπω.
Οπότε είτε δεν υπήρχε κριτής, οπότε η ασφάλεια ήταν ΕΛΛΙΠΗΣ, είτε που υπήρχε αλλά δεν κατάφερε/μπόρεσε/ήθελε να κάνει τίποτα, οπότε και η ασφάλεια είναι ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ. -
Και στην Ελάτεια του σαββάτου φέτος (2004), λίγο κόντεψε να γίνει η ζημιά, από αγροτικό μαμούθ που πετάχτηκε από καρόδρομο. Και ας έτρεχαν πανικόβλητοι οι κριτές και ας φωνάζαμε όλοι και ας είχε περάσει ο πλοηγός.
Όταν οι άνθρωποι είναι ΗΛΙΘΙΟΙ δε μπορείς να κάνεις τίποτα.
Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός μπορεί να -και είναι- επικίνδυνος , αυτό δε σημαίνει ότι θα κρύψουμε ένα γεγονός που ίσως δείξει σε μερικούς πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι η ΒΛΑΚΕΙΑ τους.
-
Αν κάποιος φίλος έχει φωτογραφίες ή video με το Νο 75 (Κia Sportage) παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου..
..Ηταν κανείς στο πρώτο Σπαθοβούνι στο πήδημα όταν πέρασαν τα τζίπ???? -
Συγχαρητήρια σε Άρη-Λώρη διότι για μια ακόμη φορά απέδειξαν την ταχύτητά τους με ίδια αυτοκίνητα.Αδιαμφισβήτητα έκλεισαν πολλά στόματα....
Δεν μπορώ να καταλάβω τη νοοτροπία του κύριου Καραπετσάνου για κουκούλωμα των οργίων και των παραλήψεων...Όλα στη φόρα μπας και γίνει κάτι επιτέλους....Να αρχίσουμε πάλι να τα λέμε στα κρυφά;;;;....Χωριό θα καταντήσουμε....Άν εν έτει 2005 οργανωτές λειτουργούν έτσι......
8ο ΡΑΛΛΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-32ο ΡΑΛΛΥ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 2σε1