-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λινκ έχεις? -
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
:lol: -
Περίεργη η διαιτησία του μικρού τελικού. Ενώ στο 1ο ημίχρονο ψιλοσφύριζαν υπέρ Ρωσίας, στο 2ο το γύριζαν εντελώς. Έπεφτε το ξύλο της αρκούδας από φυρόμιανς και δεν κέρδιζαν φάουλ οι Ρώσοι ούτε με αίτηση.
Θυμάστε μια 5ετία πριν, όταν ο Παπαλουκάς έπαιζε ΤΣΣΚΑ ακόμα, που έλεγαν ότι ο Πονκρασόφ είναι ο διάδοχος του Θόδωρα;
Ε ! Ο άνθρωπος παίζει λες και έχει καταπιεί μια χούφτα βαρβιτουρικά. Περνάει η μπάλα πότε δίπλα του, πότε πάνω του και δε νοιώθει τπτ. Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Ο Τέπιτς του ΠΑΟ φαντάζει Γουέιντ μπροστά σ' αυτό το χάλι.
Το άλλο μπασκετικό ανέκδοτο ακούει στο όνομα Αντόνοφ. Αυτός μάλιστα, είναι ο διάδοχος του ... Αγαδάκου ;Για το τελικό φόρτσα Χατζηπ@π@ρααα! Αλε λε Φρανς και τα σχετικά
εντιτ: ξέχασα πριν. Την @@ περί ενδεχόμενης συνδιοργάνωσης του ευρωπαϊκου το 2015 από 4 μόλις χώρες την έχετε ακούσει;
http://www.sport-fm.gr/article/455320 . Αυτοί οι ψαράδες που διοικούν τη φίμπα Ευρώπης έχουν πολλή πλάκα. -
Διάβαζα ότι τα γεροντοπαλίκαρα της FIBA γευμάτιζαν πρόσφατα στη Βουλιαγμένη. Ας ελπίσουμε ότι το θέμα συζήτησης ήταν οι διάφορες νέες θεραπείες για το ζάχαρο και τη χοληστερίνη αλλιώς προβλέπω το έρημο το μπασκετάκι να πέφτει ακόμα χαμηλότερα. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι η αδερφή ο Μπερτομέου είναι επιστήμονας μπροστά σε Βασιλακόπουλο και σια.
Allez le Blues τώρα!
-
Προβλέπεται ωραίο ματς. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω ποια ομάδα να ΜΗΝ διαλέξω. Από τη μια οι αχώνευτοι Ισπανοί κ από την άλλη οι μονίμως λούζερς Γάλλοι...
-
Ξαναρωταω μετα απο 2 φασεις σε μικρο και μεγαλο τελικό: Εκεινο το ημικυκλιο γιατι το ζωγραφισαν εκει κατ';
Οσο για τον Χατζηπαπαρα εδωσε το πρωτο ρέστο: Τα παντα στο μπασκετ ειναι τα μαστραπαδακια Ισπανιας, αλλά στα παντα δεν περιλαμβανεται το μαγικο δαχτυλίδι. Τελικά οι μαλακίες του ΔΔ εχουν πεισει πολλούς
-
Την απορία με το ημικύκλιο την εχω και εγω. Ψιλά γράμματα...
-
Ο Χατζημπούρδας πως ακριβώς εννοεί ότι ο Σκαριόλο είναι μεγάλος προπονητής? Ποιες είναι δηλαδή οι μεγάλες επιτυχίες του?
-
Μαθήματα ηθικής και αθλητικού ιδεώδους απο τα Ισπανακια. Κι ο κοουτς μεγάλος καραγκιόζης, μιλαει. Αυτός ο Ρουντι τι ζόρι τραβάει ;
-
Δεν του έκατσε ο Ιμπάκα χθες βράδυ φαίνεται! A στα διάλα, σιχάματα!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ο Χατζημπούρδας πως ακριβώς εννοεί ότι ο Σκαριόλο είναι μεγάλος προπονητής? Ποιες είναι δηλαδή οι μεγάλες επιτυχίες του?H μονη επαφη του Χατζημπουρδα με το μπασκετ ειναι τα τουρνουα που βλεπει με τα λεφτάκια μας. Ειναι προφανες οτι στα αλλα εχει πληρες μεσανυχτο, ειδικα για τα περαν του Ατλαντικου δεν το συζηταω
-
Ασύλληπτη η πουστιά που βγάζει αυτή η ομάδα στο παιχνίδι της! Είναι κρίμα για μια ομάδα με τόσο συγκεντρωμένο ταλέντο και τόσους τίτλους να προκαλεί τόσο λίγο σεβασμό!
-
Oταν ο Χατζηβλάκας παθει Αλτσχάιμερ κανεις δε θα το καταλαβει. Ετσι κι αλλιως απο τωρα λεει διαρκως τις ιδιες ανοησίες
-
Ομάδαρα η Ισπανία τι να λέμε τώρα,κερδίζει όποιον θέλει και όσο θέλει.
-
Με όσες μπινιές θέλει.
-
Μεγάλη ομάδα, αποτελούμενη από μικρούς ανθρώπους. Να πάρουν την μπλαζαδούρα τους και να τη βάλουν εκεί που ξέρουν. Δεν θα κερδίσουν ποτέ την καθολική εκτίμηση όσων ασχολούνται με το άθλημα.
-
http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&dat ... &id=310948
ωραία ειδησούλα για το παλιό σουτά Γκλεν Ράις .
Σερ Τσαρλς στο τέλος .
Τελικά ο ΠΑΟ ψήνεται για Σάρας; Τι μου πήρε το Κυρίτση τότε; Και ο ΟΣΦΠ μάλλον είδε και απόειδε με τους ημίψηλους που μάζεψε και πάει για Άντιτς από Φυρομ. -
-
Δεν ξέρω τι ετοιμάζει πάλι εκείνη η παλιοσουπιά ο Ομπράντοβιτς, βλέπω πάντως τώρα κάτι συνδυασμένες άμυνες που σπάνε κόκαλα. Στην επίθεση βέβαια δεν ρολάρουν με τίποτα οι βάζελοι.
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2010-1)