-
μπορει να βγει και 5αρι και απλα να κανουν και μια αναβαθμιση στο 4αρι
αν ομως βγει μονο αυτο σαν νεο μοντελο...
-
Κάτι δεν έλεγαν οτι θα βγάλουν και ένα πιο φθηνό μοντέλο με 8άρα μνήμη;
-
δε νομιζω οτι καποιος ξερει πραγματικα τι θα βγαλουν, το θεμα ειναι να βγαλουν κατι που να κοντραρει τουλαχιστον το κινητο σου γιατι αμεσως μετα ερχεται το nexus ορεξατο και απο του χρονου θα βγει galaxy sIII...
οποτε δε μπορεις να εισαι τοσο πισω σε specs -
Indeed... αλλά μεταξύ μας και πίσω να μείνουν... είναι πάααρα πολλοί αυτοί που θα τρέξουν να το αγοράσουν...
Εδώ ένα σορό πούλαγαν τα μαυρα i phone 4, για να πάρουν το λευκό... ελεος -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε νομιζω οτι καποιος ξερει πραγματικα τι θα βγαλουν, το θεμα ειναι να βγαλουν κατι που να κοντραρει τουλαχιστον το κινητο σου γιατι αμεσως μετα ερχεται το nexus ορεξατο και απο του χρονου θα βγει galaxy sIII...
οποτε δε μπορεις να εισαι τοσο πισω σε specsΤι να κοντράρουν απ' το δικό μου? Τι να μου πει το καβουρδιστήρι με 1ghz επεξεργαστή και ένα 6μηνο πιο νέο μοντέλο? Άντε μην κάνω κάνα OC και πιάσω τα 1.6ghz για πλάκα! Ελπίζω μόνο να είναι πολυυυυ ακριβό για να πάω να το πάρω με την επιδότηση και να το μοσχοπουλήσω, να κάνω την αναβαθμισούλα που λέγαμε στο PC!
-
-
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εδώ ένα σωρό πούλαγαν τα μαυρα iphone 4, για να πάρουν το λευκό... ελεοςΑνταλλάσσω το 32άρι λευκό iphone μου..
-
Α έχει διαφορά, εγω αντάλλαξα
-
για πες
-
Το αντάλλαξα με i pad 2 !
-
Κιολάς?? Δούλεψε το iPhonehellas?? Αν ήμουν κάτοχος του site αυτού και έπαιρνα προμήθεια 0,5% για κάθε συναλλαγή εκεί μέσα, θα είχα λύσει το πρόβλημά μου τώρα!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το αντάλλαξα με i pad 2 !μεγειές
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Κιολάς?? Δούλεψε το iPhonehellas?? Αν ήμουν κάτοχος του site αυτού και έπαιρνα προμήθεια 0,5% για κάθε συναλλαγή εκεί μέσα, θα είχα λύσει το πρόβλημά μου τώρα! -
Κιολάς?? Δούλεψε το iPhonehellas?? Αν ήμουν κάτοχος του site αυτού και έπαιρνα προμήθεια 0,5% για κάθε συναλλαγή εκεί μέσα, θα είχα λύσει το πρόβλημά μου τώρα!Οχι δεν το έβαλα καν στο iphonehellas... Μόνο εδω το έβαλα.
Και το πήρα απο αυτόν που έκανε quote το post σου, βάζοντας σίφτυυυ emoticonΤο αντάλλαξα με i pad 2 !
μεγειές
Να'σαι καλα
-
@Thanos,
με γειες...!! Λεω τελικα να το αποκτησω..και εγω.... δοκιμαστικα τουλαχιστον.. -
Σε ευχαριστώ!
Είναι όλα τα λεφτά!
Αξίζει να το δοκιμάσεις -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Οχι δεν το έβαλα καν στο iphonehellas... Μόνο εδω το έβαλα.
Και το πήρα απο αυτόν που έκανε quote το post σου, βάζοντας σίφτυυυ emoticonΤο ίδιο είναι. Θα πάει ο Νίκος με τη σειρά του να το δώσει στο iPhonehellas για να πάρει iPad2 wifi+3G 64GB!
Εκτός κι αν πάει να πάρει κάνα σοβαρό tablet με...flash ας πούμε! -
Δεν του εδωσα το δικο μου, ενος συναδελφου.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
-
Οχι δεν το έβαλα καν στο iphonehellas... Μόνο εδω το έβαλα.
Και το πήρα απο αυτόν που έκανε quote το post σου, βάζοντας σίφτυυυ emoticonΤο ίδιο είναι. Θα πάει ο Νίκος με τη σειρά του να το δώσει στο iPhonehellas για να πάρει iPad2 wifi+3G 64GB!
Εκτός κι αν πάει να πάρει κάνα σοβαρό tablet με...flash ας πούμε!Για Πε!! αν και τη δοκιμη στο ipad2 θα την κανω.. αλλα για να συγκρινω μετα... λεω...
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...