-
Ευχαριστώ πολύ!
Ενημερωτικά, μετά απο 3-4 τηλέφωνα, τα SportContact5 σε αυτές τις διαστάσεις (205/40/17, 205/45/17) δεν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα (πάμε δλδ για SportContact3 ).
-
kalispera, eimai neo melos kai xreizomai tin gnwmi sas oso afora tin epilogi elastikwn 185-60-14 gia mitsubishi colt 1,3. Ta manisia tou einai 175-65-14 kai prepei na allaxtoun amesa.
-
Το αυτοκινητο έχει 30000χλμ με τα ContiEcoContact, αλλα μετά από 4 χρόνια χρήσης μάλλον έχουν ξεραθεί. και σκεφτομαι απο 175 ( μανισια ) να πάω σε 185 στην ιδια ( 14αρα ) ζάντα η οποία απ ότι εχω ακουσει ταιριαζει γάντι σε διασταση 185-60. Ετσι θα αλλάξω κατηγορια ελαστικού ( δεικτης από Τ σε Η κλπ ) με ότι συνεπάγεται αυτό. Καμία πρόταση για επιλογη ελαστικού στη παραπάνω διάσταση? Έχω ακούσει καλά λόγια για τα Conti premium contact καθώς και για τα Uniroyal Rain Expert ?
-
Στην συγκεκριμενη διασταση φοραω Michelin Energy Saver και ειμαι υπερ-ικανοποιημενος για ενα νορμαλ ελαστικο... Για το Colt δε ξερω καθως αυτα τα λαστιχα μπορει να ειναι απο αθλια μεχρι σουπερ αναλογα την διασταση και το αυτοκινητο. Σιγουρα παντως ειναι πολυ καλυτερα απο τα ContiEcoContact!!!
-
Ο χρήστης carpediem83 έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ!Ενημερωτικά, μετά απο 3-4 τηλέφωνα, τα SportContact5 σε αυτές τις διαστάσεις (205/40/17, 205/45/17) δεν υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα (πάμε δλδ για SportContact3 ).
Eγώ που θα έχω βάλει σε αρκετ'α μεγαλύτερες διαστασεις είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Κάνουν κάτι χαζογλιστρήματα σε επιτάχθνση επιβραδυνση ώρες ώρες και όταν είναι κρύα, αλλά όταν ζεσταίνονται είναι τρομερά, και στο βρεγμένο.
-
Παντως και τα ContiEcoContact μετα απο μια μεση χρηση 30000χλμ , δεν προβληματισαν. Βεβαια χρηζουν αμεσης αλλαγης καθως το πελμα τους αρχισε να πεταει κομματια. Περασαν και 4 χρονια.... οποιαδηποτε ακομη προταση θα ηταν χρησιμη. Διαβαζοντας παντως το forum αντι να σχηματισω αποψη, μαλλον εχω μπερδευτει περισσοτερο. Help...
-
Έχει κανένας εικόνα από το Optigrip της Goodyear?
-
δεν ασχολείσαι, τοσο απλα
-
ok
-
Α, έτσι είσαι, ε; Εμένα δε μ' ακούς... Καλά...
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Α, έτσι είσαι, ε; Εμένα δε μ' ακούς... Καλά...Πως δεν σ' ακούω βρε
-
Σε 1600άρι τέτοιας ισχύος και τέτοιου μεγέθους, βέβαια, το 205 μου φαντάζει λίγο υπερβολικό (το 195 νομίζω είναι ιδανικό)Το 205/55/16 όλων των οικογενειακών χελώνων πώς σου φαίνεται;
-
Εξαρτάται για τι κατηγορία/μέγεθος/ισχύ μιλάμε.
-
Ο χρήστης colt13 έγραψε:
Το αυτοκινητο έχει 30000χλμ με τα ContiEcoContact, αλλα μετά από 4 χρόνια χρήσης μάλλον έχουν ξεραθεί. και σκεφτομαι απο 175 ( μανισια ) να πάω σε 185 στην ιδια ( 14αρα ) ζάντα η οποία απ ότι εχω ακουσει ταιριαζει γάντι σε διασταση 185-60. Ετσι θα αλλάξω κατηγορια ελαστικού ( δεικτης από Τ σε Η κλπ ) με ότι συνεπάγεται αυτό. Καμία πρόταση για επιλογη ελαστικού στη παραπάνω διάσταση? Έχω ακούσει καλά λόγια για τα Conti premium contact καθώς και για τα Uniroyal Rain Expert ?ειχα uniroyal rallye 550 σε 185/60/14 και ειχα μεινει αρκετα ευχαριστημενος ιδιαιτερα στο βρεγμενο.καλος χρονος ζωης και καλη ανταποκριση. τα rain expert πρεπει να ειναι η εξελιξη αυτου. σε τι τιμη ειναι αυτα?
-
για 225/40/18 και μεταξυ continental SportContact 3 και SportContact 5 τι προτεινετε?
-
Πάμε για αλλαγή στο Bravo και σκέφτομαι Hankook K115 Ventus Prime 2 (μιας και για τη χρήση που του γίνεται δε χρειάζεται τρελά σπορ ελαστικό) στα 480 ευρώ. Διάσταση 225/45R17.
-
Πάμε για αλλαγή στο Bravo και σκέφτομαι Hankook K115 Ventus Prime 2 (μιας και για τη χρήση που του γίνεται δε χρειάζεται τρελά σπορ ελαστικό) στα 480 ευρώ. Διάσταση 225/45R17.για δες τα S1 EVO.......
-
Τα σκέφτομαι και αυτά.
-
Ωραια τα Hankook K115 Ventus Prime 2 ειναι πολυ ωραιο λαστιχακι βρισκουν προσφυση εκει που δε το περιμενεις και αθορυβα... Δε θα το μετανιωσεις... Αλλα Hankook δεν εχω δοκιμασει...
-
Εγώ έχω δοκιμάσει τα Κ110 στο δικό μου (206) και έχω οδηγήσει και τα S1, που και τα δύο είναι πάρα πολύ καλά. Απλά η χρήση του Bravo δεν επιτάσσει τόσο sport ελαστικό, γι' αυτό και σκέφτομαι κάτι οικονομικότερο, σαν το K115.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]