-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
:lol: μόνο το δικό μου λείπει.....βασικα λειπουν παρα πολλα, οι συμμετοχες ξεπερασαν τις 100 και ειχα χαθει, δεν ηξερα τι να πρωτοβγαλω!!!! ....εκανε και ζεστη..... ειχε και ωραια κοριτσια......θα προσπαθησω παντως να βρω και αλλες φωτο.
-
Αυτον με το πορτοκαλι passat δε τον εκραξε κανεις.....?
Εξαιρετικες οι φωτο..
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτον με το πορτοκαλι passat δε τον εκραξε κανεις.....?ηταν απο την ομαδα τψν οχηματων που ηρθαν απο Βουλγαρια, κατι σαν υποστηριξη δλδ, οποτε και για αυτο ακολουθουσε.
Ειχε κατι αλλα απο Βουλγαρια..... πανεμορφα....... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
:lol: μόνο το δικό μου λείπει.....για ψαξε στο φατσοβιβλιο, ειδα 2-3 δικες σου, και στο παρκ-φερμε ξεχωριζει κι απ το μηκος
-
Ενα μικρο δειγμα απο το φετινο Goodwood Revival. Ο απολυτος παραδεισος του κλασικοβιου....
Βλεπεις πραγματικα τα παντα....
Προσωπικα highlights
-
Πτηση 10 Spitfire, και Lancaster
-
Το παρκινγκ των επισκεπτων με αυτοκινητα πριν το ' 73. ( απο Gullwing μεχρι προπολεμικες Bugatti).
-
Η πλειοψηφια του κοσμου ντυμενοι με ρουχα εποχης....
-
Οι απιστευτες κοντρες στους αγωνες. Αγωνιστικα αυτοκινητα να οδηγουνται απο κορυφαιους οδηγους οπως τους αρμοζει χωρις οικτο!! Σε εναν αγωνα το κοστος των αυτοκινητων ξεπερνουσε τα 200 εκατομυρια!!!!!!
-
Ο τροπος που στριβανε τα Μινι ητανε μαγικος!!!
-
Ο ηχος της Lancia D50.
-
τα πιτς
η απιστευτη οργανωση
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=3pFls1jy ... re=related
-
-
AN αντι για το βυσσινι,απεναντι , ερχοταν το αλλο.........datsun, με το μαυρο καπο,θα ηταν 3 κλασικα σε μια foto...χαχαχαα
κωστης -
Ο χρήστης peugeot 404 safari έγραψε:
AN αντι για το βυσσινι,απεναντι , ερχοταν το αλλο.........datsun, με το μαυρο καπο,θα ηταν 3 κλασικα σε μια foto...χαχαχαα
κωστηςFixed!!!
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
κωστηςFixed!!!
πολύ μπατάρει το datsuνι από απέναντι.
-
3 σε 1 κι απο μενα(τον γιωργο που ειναι ανασκελομενος δεν τον υπολογιζω)χαχαχαχα
-
Ο Στέλιος είναι με το Φιέστα παραπίσω;
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Ο Στέλιος είναι με το Φιέστα παραπίσω;νομίζω οδηγούσε η Ναυσικά την ημέρα εκεινη!
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
κωστηςFixed!!!
πολύ μπατάρει το datsuνι από απέναντι.
Είναι επειδή (όπως πάντα!) στρίβει πάνω απο τα όρια αυτό το αυτοκίνητο ...
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Ο Στέλιος είναι με το Φιέστα παραπίσω;
νομίζω οδηγούσε η Ναυσικά την ημέρα εκεινη!
aυτο δεν το γνωριζω,τo octavia παντως ειναι του ΦΩΤΗ
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Ενα μικρο δειγμα απο το φετινο Goodwood Revival. Ο απολυτος παραδεισος του κλασικοβιου.... [...]Γιον, μπορώ να ποστάρω τις φωτό σου στο αντίστοιχο topic του PSClub;
-
OK
-
Ευχαριστώ Γιον!
Φωτογραφίες και κουτσομπολιά εκδηλώσεων