-
Αν της αρέσει εξωτερικά δεν υπάρχει θέμα.
Άλλωστε το λειτουργικο ίδιο είναι. -
Το application που αναγνωρίζει τραγούδια υπάρχει σε Android ή μόνο σε i phones;
-
Υπάρχουν κανονικά και σε Android. Shazam, Soundhound κτλ.
-
thanx!
-
Έχω χρησιμοποιήσει το Soundhound, τα βρίσκει πραγματικά εύκολα, δεν έχει περιορισμό στις αναζητήσεις.
Σου κατεβάζει και στιχους. Άμα δεν έχεις δίκτυο εκείνη τη στιγμή (είμαι τσίπης και παίζω μόνο με wifi) αποθηκεύει την αναζήτηση για να την κάνεις αργότερα. -
Κι εγώ το soundhound χρησιμοποιώ. Πολύ καλό και με πολλές έξτρα επιλογές ακόμα και το δωρεάν πρόγραμμα.

Κρατάει στη μνήμη και το ηχογραφημένο κομμάτι και το παίζει όποτε θες. Σου βγάζει στίχους, youtube link και πολλά άλλα. Από τις αγαπημένες μου εφαρμογές από την εποχή που είχα το iPhone. Και μόλις παρατήρησα ότι κρατάει και το σημείο που ηχογραφήθηκε το κομμάτι στο google maps!
-
Kαι στο shazam τα ίδια έχει.. Το είχα pre installed και δεν έψαξα καν για το soundhound.
Βέβαια αυτό χωρίς δίκτυο είναι βολικό.. -
Εγώ πάντα είχα και τα 2 και χρησιμοποιούσα μόνο το soundhound. Δεν ξέρω γιατί.
-
http://techblog.gr/mobile/htc-sensation ... udio-7311/
το θελω απεγνωσμενα..beats by dre μαμανε -
Εδώ και λίγες ώρες έχω το Htc sensation στα χέρια μου .Το έβαλα να φορτίσει και αύριο θα ασχοληθώ λεπτομερώς,οπότε και θα γράψω τις πρώτες εντυπώσεις.
-
Μεγειαα .Περιμενουμε εντυπωσεις
-
Μεγειες !!
Τι θα προτεινατε στην κατηγορία τιμης 250 μέχρι (βαριά) 300 Ευρώ ;
Το θελω για μένα, με ενδιαφέρει να έχει καλή οθόνη να είναι (σχετικά) γρήγορο.
Δεν εχω ιδιαίτερη εμπειρία με Androd αλλά δεν μου είναι πρόβλημα να αποκτήσω (ελπίζω ) -
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Τι θα προτεινατε στην κατηγορία τιμης 250 μέχρι (βαριά) 300 Ευρώ ;
Ο κόσμος έχει λαλήσει για το Samsung Galaxy S στα 249 !!!
Το θελω για μένα, με ενδιαφέρει να έχει καλή οθόνη να είναι (σχετικά) γρήγορο.
Δεν εχω ιδιαίτερη εμπειρία με Androd αλλά δεν μου είναι πρόβλημα να αποκτήσω (ελπίζω )Για την οθόνη γράφει ένας:
Γενικά δεν μου αρέσει να παρεμβαίνω σε συζητήσεις που παρουσιάζεται αυξημένη αντιπαράθεση, πόσο μάλλον να γράφω κάτι off-topic.
Μιας όμως και είμαι γενικά ψείρας θα ήθελα να δηλώσω ότι έχω εντυπωσιαστεί από την οθόνη του Galaxy S και το ΑΠΟΛΥΤΟ μαύρο της με κάνει να θέλω να πετάξω την τηλεόραση μου (Samsung 46C650) στα σκουπίδια! By the way to AllShare έχει πολύ πλάκα.
Θέλω να πω, φτάνει η κόντρα παιδιά, ματάκια έχουμε και κρίνουμε.
-
Δυστυχώς δεν ειμαι Ελλάδα τώρα αλλά θα στειλω αντιπρόσωπο να το τσιμπήσει αβίαστα και αβασάνιστα
Ευχαριστώ πολύ
-
Δες να μην είναι κανένα εκθεσιακό κομμάτι!
Το Samsung Galaxy S δεν το έχω, αλλά όλοι λένε τα καλύτερα .. Μονοπύρηνο είναι όμως..
Ας σου πει και κάποιος άλλος που το έχει την γνώμη του.. -
Έπεσε ένα στα χέρια μου τις τελευταίες δύο μέρες.
Η οθόνη του είναι φανταστική, πολύ γρήγορο και γενικά ενα-δυο κλικ καλύτερο από το Ace μου σε όλα.
Για 250 ευρώ καρααξίζει. -
Πρώτες εντυπώσεις από το sensation:η οθόνη όπως είναι αναμενόμενο είναι χορταστικότατη όσον αφορά το μέγεθος,η απόκριση είναι φοβερή,γενικά με την οθόνη είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
browsing:ότι πιο γρήγορο έχει πέσει στα χέρια μου,ανοίγει τα πάντα με απίστευτη ταχύτητα
φωτογραφίες/βίντεο:απόλυτα ικανοποιημένος
android:είναι η πρώτη μου συσκευή με android οπότε χρειάζομαι κάποιο χρόνο ώστε να εκμεταλλευτώ όλες τις δυνατότητές του
Μοναδικό μειονέκτημα η διάρκεια της μπαταρίας,το πρωί το βγάζω από τη φόρτιση,το βράδυ πάλι θέλει...
Γενικά μέχρι τώρα το κινητό με έχει συνεπάρει,θα επανέλθω αργότερα με άλλες εντυπώσεις αλλά και ερωτήσεις -
Τις τελευταίες μέρε μπήκα πάλι στον πειρασμό να δοκιμάσω ROM του Cyanogen αφότου πληροφορήθηκα ότι υπήρχε stable Release Candidate διαθέσιμη.
Το αποτέλεσμα ήταν οτι παρότι δεν κοιμήθηκα ένα βράδυ, κατάφερα να φέρω το τηλέφωνο στα μέτρα μου και η μπαταρία μετά από 1η και 19ω να είναι ακόμα στο 67%....πάρα πολύ καλά!!!!
Τελικά η 2.3.4 έκδοση κάνει διαφορά..
-
Στο νέο μάρκετ πως βρίσκουμε τις εφαρμογές μας για να δούμε ποιες θέλουν αναβάθμιση;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Στο νέο μάρκετ πως βρίσκουμε τις εφαρμογές μας για να δούμε ποιες θέλουν αναβάθμιση;Μενού -> My Apps.
Περι συσκευών Android...