-
http://sidonistikimech.wordpress.com/2011/09/06/20/
τα σχόλια δικά σας...
-
-
Σοβαρα δεν καταλαβαινω που θελεις να καταληξεις. Στο οτι κανουν παρτυ;
εδιτ, ειχα ξεχασει τα της μαγειρικης που ειχα ζητησει πληροφοριες , thanks σε ολους, θα ενημερωσω για οποια εξελιξη. δεν εχει τοση σημασια το εργασιακο, ξερουμε οτι δεν ειναι ευκολα τα πραγματα, το θεμα ειναι μετα την αποκτηση εμπειριας οτι υπαρχει καποια ιδεα για επιχειρηματικη κινηση λογω συγκεκριμενων συνθηκων, δε μπορω να αναφερω περισσοτερα για πιθανη κλοπη της ιδεας . Και το αναφερω αυτο γιατι ο ξαδερφος μου ηθελε να ανοιξει 5χ5 σε συγκεκριμενη περιοχη, το ειπε σε φιλο και το εκανε ο φιλος (τον προλαβε). μετα του ζητησε αν θελει να δουλεψει εκει (εχει βγαλει γυμναστικη ακαδημια). such cases
-
Στο ότι το κάνουν Τετάρτη και ότι οι γκόμενες είναι μπάζα
Να επέμβει το κεντρικό συντονιστικό του αγώνα...
-
αν δεν μπορείς να καταλάβεις που θέλω να καταλήξω ίσως να κοιτάξεις τις ειδήσεις και τα νέα μέτρα και να αναφωνίσεις
ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Στο ότι το κάνουν Τετάρτη και ότι οι γκόμενες είναι μπάζαΝα επέμβει το κεντρικό συντονιστικό του αγώνα...
Εγω βρηκα μια καλη, ψαξου λιγο [spoiler:112xnrpl]hint: einai melaxrini[/spoiler:112xnrpl]
αν δεν μπορείς να καταλάβεις που θέλω να καταλήξω ίσως να κοιτάξεις τις ειδήσεις και τα νέα μέτρα και να αναφωνίσεις
ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ...μια βοηθεια εστω;
-
Εσείς δεν είχατε χάσει καθόλου εξεταστική, αρα μια βδομάδα ακόμα μέχρι να γίνει και η δεθ ηταν αναμενόμενη
Sent from my LG-P500
-
Μπαίνεις στο fb και κόβεις φάτσες που σχολιάζουν.
Μπαίνεις στα προφίλ τους και καταλαβαίνεις πολλά.
Μιλάμε για βλαμμένους/-ες.
-
skye αν εννοούμε την ίδια αυτή έχει τελειώσει την Ecole de Gamiole, δε λέει πουθενά πολυτεχνείο.
Παίζει να είναι παρακρατική ασφαλίτισσα μεταμφιεσμένη με σκοπό να διαβάλλει τον αγώνα. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Εσείς δεν είχατε χάσει καθόλου εξεταστική, αρα μια βδομάδα ακόμα μέχρι να γίνει και η δεθ ηταν αναμενόμενηSent from my LG-P500
τι εννοείς δεν είχαμε χασει καθόλου ? είναι η 2τερη εβδομαδα που χάνουμε...
είχα κανονίσει να ανέβω στην γερμανία για αναγνωριστική διπλωματικής μετά το τέλος της εξεταστικής... @@ τώρα -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εσείς δεν είχατε χάσει καθόλου εξεταστική, αρα μια βδομάδα ακόμα μέχρι να γίνει και η δεθ ηταν αναμενόμενη
Sent from my LG-P500
τι εννοείς δεν είχαμε χασει καθόλου ? είναι η 2τερη εβδομαδα που χάνουμε...
είχα κανονίσει να ανέβω στην γερμανία για αναγνωριστική διπλωματικής μετά το τέλος της εξεταστικής... @@ τώραεννοω οτι σε εσας ειχαν δωσει παραταση μια βδομαδα απο τη πρυτανεια ( ) , αρα θεωρητικα (αλλο στη πραξη) , με αυτη τη 2η βδομαδα καταληψη χανετε μονο μια..
σε μας η πρυτανεια ειχε δωσει 2 μολις μερες παραταση (που τις ειχε χωσει σε κατι σαββατα) , αρα με την πρωτη βδομαδα χαθηκαν ουσιαστικα 3 μερες εξεταστικης..
σημερα αποφασισαν να πανε αλλη μια βδομαδα , γιατι μαλλον τους παιρνει , οποτε συνολικα θα χαθουν 10 μερες..
αυτο πιστευω οτι ειναι και το οριο αν δεν ανοιξει σε μια βδομαδα το παπει , παει η εξεταστικη.. κι εγω να δεις ποσο εκτος προγραμματος βγαινω που θα δινω πουτσες με στρατιωτικη αδειαοι περισσοτεροι που ξερω (ειδικα μικροτεροι) τα χουν χασει και δεν ξερουν τι να κανουν, εγω επειδη ειμαι στο τελος, συνεχιζω κανονικα διαβασμα με την προοπτικη να δωσω αμα τελικα ανοιξει η σχολη, ετσι κι αλλιως απο το νοεμβρη και μετα δε θα μπορω να διαβασω
περα απο το προγραμμα σου, το να εισαι στη τσιτα για τοσο καιρο συνεχομενα (βαλε και τη καλοκαιρινη, βαλε και τη χειμερινη), δεν ειναι και οτι καλυτερο για τη ψυχολογια σου.. εγω προσωπικα εχω αρχισει να το χανω λιγο.. τα νευρα μου δεν πανε και πολυ καλα. εγω φταιω βεβαια για τη κατασταση μου, αλλα αλλο να πληρωνω τα δικα μου λαθη και αλλο τις μαλακιες του καθε καμμενου φοιτητοπατερα
επισης το να διαβαζω μαθηματα ανακατεμενα , δλδ πιανω το ενα το αφηνω.. πιανω αλλο το αφηνω, πιανω μετα αλλο το αφηνω κτλ.. (που ετσι κι αλλιως επρεπε να το κανω και λογω κανονικου προγραμματος , αλλα τωρα θα το κανω στη καλυτερη για τουλαχιστον αλλες 10 μερες), μου γ@μαει το μυαλο
δηλαδη τωρα διαβαζα κανονικα τα 2 απο τα 3(που εχω συνολο) που θα εδινα σημερα και τωρα θα πιασω ενα αλλο που θα δωσω στις 23 (το οποιο ειχα πιασει απο μεσα αυγουστου) , αλλα τωρα δεν τελειωσα με τα αλλα 2, γιατι αν ανοιξουμε θα πανε στις 2-3/10 αρα παλι θα πρεπει να τα ξαναπιασω
επισης δεν ρισκαρω να μην διαβασω για 23, γιατι αν το κανω και ανοιξουμε , ειμαι τελειωμενος , αλλα αν δε δωσω τελικα τσαμπα το τοσο αγχος -
Είδα σε επανάληψη συνέντευξη Άδωνη Γεωργιάδη στο κανάλι της Βουλής για το νομοσχέδιο για την παιδεία. Έχει τρελό γέλιο να σου μιλάει για πολιτισμένους τρόπους διαμαρτυρίας βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ.
-
Egobrain,ηρθα... σπιτι βρεθηκε στην φτωχομανα λοιπον,μετα απο πολλες ατυχιες και πολυ περπατημα,βρηκα κατι που μου ταιριαξε και καλυπτε τις αναγκες που ειχα.Το σπιτι ειναι σχετικα καινουριο αλλα δυστυχως αρκετα μακρια απο το απθ,δηλαδη το λεωφορειο ειναι απαραιτητο για τις μετακινησεις μου πραγμα που ομως δεν αποτελεσε τροχοπεδη,δεδομενων των πραγματων που ζητουσα απο το σπιτι.Επομενα βηματα : ενα καλο βαψιμο,επιπλωση απο ικεα,συνδεση ιντερνετ και μεσα στη βδομαδα εγγραφη στο οικονομικο(παρεπιπτοντως αν γνωριζει κανεις ας μου πει τι χαρτια χρειαζονται).Τελος να σημειωσω πως νιωθω λιγο '''περιθωριακος''' στη θεσ/νικη καθως δε μου αρεσει ο γυρος και η π@@@να η λαμπρακη ειναι γεματη γυραδικα
-
λαμπρακη βρηκες τελικα ; που κοντα ;
για εγγραφη θες ταυτοτητα, απολυτηριο (ή επικυρωμενη φωτοτυπια του), φωτογραφιες και μια υπευθυνη δηλωση νομιζω
σοκαρισμενος απο την δηλωση για τον γυρο σηκω φυγε κατω ρε
καλωσηρθες ρεμαλι
-
Εγώ να δω πότε θα σας ανέβω πάνω...
-
Θανο,τριαρι νοικιασα,αρα οποτε θες ---> ανετα σε μενα ,χωροι υπαρχουν(κατα το ''λεφτα υπαρχουν'')
Γιαν πανω απο τη λαμπρακη δυο στενα ειναι το σπιτι.Ιδανικη περιπτωση αν και με καπως τσιμπημενο ενοικιο αλλα οκ δε μπορουμε να τα χουμε ολα.
Καλως σας βρηκα -
-
που κοντα στο υψος ενννοουσα, η λαμπρακη ειναι τεραστια
ο Θαν μενει σε μενα
εκτος αν θελει ανεσεις τζακουζια και τετχοια που εγω δενποτε προλαβες και αλλαξες παλι αβαταρ
-
Είπα να βάλω κατι... αισθησιακό!
Φυσικά και θα μείνω σε εσένα!
Όσο για τσακούζι θα φέρω ενα φορητό... -
Τι είπες για τον γύρο ωρέ?
Περί Σπουδών