-
Το 69 με το 71;
Εγώ βλέπω οτι υπάρχει μια ανοχή στο πρόστιμο γιατί το όριο μπορεί να ξεπεραστεί από αμέλεια κατά 10 ή 20 km/h. Όταν όμως ξεπερνάται κάποιο όριο, πλέον δεν είναι αμέλεια, αλλά υπέρβαση από επιλογή και τιμωρείται η παραβατική συμπεριφορά με 2.5 φορές μεγαλύτερο πρόστιμο και για πάνω από 30km/h 9 φορές μεγαλύτερο. -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
όλοι από εκεί κάτω διακοπάρουμε?
φοκουσμαν πάρκαρες το αμάξι στον παραλιακό? παιρνάγαμε κάτι βράδια με τα ποδήλατα κ ήταν ένα άσπρο κ λέγαμε τί ωραίο είναιΑν μενεις Δερβενι, τοτε μαλλον εμενα ειδες..
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
όλοι από εκεί κάτω διακοπάρουμε?
φοκουσμαν πάρκαρες το αμάξι στον παραλιακό? παιρνάγαμε κάτι βράδια με τα ποδήλατα κ ήταν ένα άσπρο κ λέγαμε τί ωραίο είναιΑν μενεις Δερβενι, τοτε μαλλον εμενα ειδες..
Μια ερωτηση για τους Δερβενιωτες.
Μια περιφεριακη ,εστω και υπογεια ποτε θα γινει ;Ειμαστε στο 2011 και ο δρομος που περνανε ολα τα αυτοκινητα ΜΕΣΑ απο το Δερβενι ειναι ο ιδιος εδω και 50 μην πω παραπανω χρονια.Και τοτε δεν ειχε πολλα και δεν υπηρχαν και παρκαρισμενα οπως σημερα που δυσχεραινουν ακομα πιο πολυ τη διελευση.
Συγνωμην και παλι για το -
DAP παμε εδω
viewtopic.php?f=5&t=14946&p=2311436#p2311436 -
κ εσυ στο δερβενι κ πέριξ πατέρα? είχαν βάλει φανάρια στις δυο άκρες πριν κάποια χρόνια (φιλοξενουμαι συνέχεια από το 2003 εκεί:lol: ). τα γράψαν όλοι στα π@παρια τους κ τα ξηλώσαν αμέσως
πανέμορφο το φιεστα ευτυχως που δε το πηρες μαυρο -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
κ εσυ στο δερβενι κ πέριξ πατέρα? είχαν βάλει φανάρια στις δυο άκρες πριν κάποια χρόνια (φιλοξενουμαι συνέχεια από το 2003 εκεί:lol: ). τα γράψαν όλοι στα π@παρια τους κ τα ξηλώσαν αμέσως
πανέμορφο το φιεστα ευτυχως που δε το πηρες μαυροΠρεπει να ηταν μηνα Φλεβαρη οταν τα εβαλαν (και γω δεν ειχα κατεβει κατω ρε γαμωτο ) Θα 'θελα να δω πως θα αντιδρουσαν οι μονιμοι και οι νεολαιοι με τα μηχανακια και τα αυτοκινητα τους...
ΥΓ: Σ' ευχαριστω Chemic!! Το σκεφτηκα να το παρω σε μαυρο αλλα εχει γινει μαιντανος..
-
Αντιγράφω απο εδώ http://news247.gr/ellada/eidiseis/oi_koinopraksies_ekviazoyn_to_dhmosio.1360754.html
-
Γίνεται κατανοητό ότι με αυτά τα δεδομένα η συζήτηση για μειώσεις στις τιμές των διοδίων είναι ανεδαφικές.
Πάντα ήταν ανεδαφικές εφόσον δεν βασίζονται σε οικονομοτεχνική μελέτη αλλά στη νοοτροπία 'είμαι ο Βεληγκέκας και δεν γουστάρω να πληρώνω'. Το πώς και απο ποιούς θα πληρωθεί η κατασκευή αλλά και η συντήρηση μάλλον δεν αφορά τους 'δεν πληρώνω, έχω πληρώσει '
-
Με βάση τις αρχικές συμβάσεις, τα προβλεπόμενα έσοδα από το σύνολο της παραχώρησης υπολογίζονται σε 28-30 δισ.ευρώ, εκ των οποίων 8 δισ. ευρώ θα λάβουν οι κατασκευάστριες κοινοπραξίες και τα** 22 δισ.** ευρώ το δημόσιο.
Σύμφωνα με τις τωρινές εκτιμήσεις, τα έσοδα υπολογίζονται σε 20 δισ. ευρώ, τα οποία ζητούν να πάρουν εξ’ ολοκλήρου οι κοινοπραξίες και οι τράπεζες, γεγονός το οποίο αρνείται κατηγορηματικά το ελληνικό δημόσιο.
Μά μόνο το 73% των 'ιδιωτικών' διοδίων πάει στο κράτος, δηλαδή απο το 3.10 των διοδίων της Λεπτοκαρυάς π.χ., τα 2,26 ευρώ πάνε στο κράτος και τα 0,86 πάνε στην κατασκευή και τη συντήρηση, απαράδεκτο, μας κλέβει ο Μπόμπολας
-
Αγκάθι αποτελούν και τα επιτόκια, καθώς η πλευρά του ελληνικού δημοσίου αρνείται να αλλάξει ο βασικός όρος των αρχικών συμβάσεων, που καθορίζει τα επιτόκια δανεισμού στο 3,5%, ενώ οι τράπεζες ζητούν τώρα επιτόκια 6% και 7%.
Αυτό έχει σχολιαστεί πολλές φορές εδω μέσα, οπότε το αφήνω έτσι, και τελευταίο και καλύτερο
4)>Τα περισσότερα έργα δεν προχωράνε και δεν αποκλείεται να καταγγελθούν οι συμβάσεις και να συνεχιστεί η κατασκευή με κονδύλια από το ΕΣΠΑ και το δημόσιο, αν βρεθούν.
Αν βρεθούν, αν κατασκευαστούν δηλαδή..... Επίσης, πουθενά και απο κανέναν δεν αναφέρεται πρόστιμο για καθυστέρηση στους κατασκευαστές, ο λόγος είναι ότι η νόμιμη παύση εργασιών λόγω μή χρηματοδότησης δεν συνιστά καθυστέρηση με ευθύνη των κατασκευαστών, άρα παλιότερη δημοσίευση που ανέφερε πρόστιμο και την είχα θεωρήσει παραπλανητική ή εσκεμμένα ή απο άγνοια, τώρα είμαι σίγουρος ότι ήταν εσκεμμένα παραπλανητική. Ο στόχος ήταν μάλλον οι διοδίστας οι οποίοι διασκεδάζουν με κάτι τέτοια.
-
-
Η ανακοινωση της ολυμπιας οδου
απο την ανακοινωση καταλαβαινω οτι εχουν αρχισει και την ψαχνουν πως θα το κλεισουν το και να φυγουν?
-
Έχουν φύγει ήδη απλά κρατάνε τα γραφεία ανοικτα για τους τύπους. Ηδη όλοι οι ξένοι και αρκετοί Ελληνες μηχανικοί εχουν μεταταχθεί για άλλα έργα σε Ευρώπη Ασία Αφρική.....
-
Μιλώντας με ξάδερφο που δούλευε στο Μετρό και στα Τέμπη, μου είπε πως οι περισσότερες εταιρίες θα κλείσουν, μιας και ετοιμάζεται είσοδος Άγγλων, Γερμανών και Γάλλων. Ήδη ο εργοδηγός του, ετοιμάζεται για Ρουμανία, πιο λίγα λεφτά, αλλά σίγουρα και την κάνουν για εκεί. Δε ξέρω κατά πόσο ισχύουν, αλλά και ο ξάδερφος ετοιμάζεται για Ρουμανία για τα επόμενα 2-3 χρόνια σίγουρα.
-
Σαν να πέρασε η μόδα του '...δε πληρώνω'.
Δεν είδα πουθενά κανένα τέτοιο σκηνικό.
Τι έγινε?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Σαν να πέρασε η μόδα του '...δε πληρώνω'.Δεν είδα πουθενά κανένα τέτοιο σκηνικό.
Τι έγινε?
πηγαν ΔΕΘ
-
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 08&catid=6
-
Ψέμματα .
-
Aν θέλω το πιστευω το άρθρο...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=95408&catid=6Εεετσι... πολιτισμος!!
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
-
Σε λίγο θα βγούν οι δεμπληρώνω και θα λένε ότι τους έδειραν οι μπράβοι του μπόμπολα στην πελασγία. Τα ίδια και τα ίδια.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=95408&catid=6
Εεετσι... πολιτισμος!!
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
μα να του βρίζουν τη μάνα του μπούλη!τώρα πρέπει να έπαθε ψυχολογικά
γουρονοφοροεισπράκτορες δεν είχε το μαγαζί?
δεν έχει κάμερες το τελώνειο να δούμε κ κανά πλάνο από το τί πραγματικά έγινε? -
Μάλιστα. Η σπασμένη κάμερα στην φωτογραφία να υποθέσουμε ότι έπεσε από μόνη της. Επίσης δεν έχουμε δει οι ίδιοι ανθρώπους να αναγκάζουν τον κόσμο να περάσει χωρίς να πληρώσει φωνάζοντας και βρίζοντας.
Ok.
-
Ε βέβαια , όταν μία είδηση περιγράφει τα γεγονότα με τρόπο που βοηθάει την επιχειρηματολογία μας τότε τη βαφτίζουμε αμέσως αληθινή . Επειδή ένας υπάλληλος είπε κάποια πράγματα , τότε είναι έτσι και όπως τα λέει επειδή έτσι μας βολεύει . Μία είδηση που δεν αναφέρει τι λέει η αστυνομία ( αφού πήγε έστω και στο τέλος ,γιατί δεν έκανε συλλήψεις αν όντως έγιναν έτσι τα πράγματα;) ή κάποιος που ήταν στα πούλμαν , παρά μόνο τις ανώνυμες δηλώσεις κάποιου 'υπαλλήλου' . Βάλαμε και μιά φωτογραφία με μία σπασμένη κάμερα από διαφορετικές λήψεις και βαφτίσαμε το γεγονός 'τραμπουκισμό' . Δεν υπάρχει δηλαδή περίπτωση να υπήρξε κάποια πρόκληση από τους υπαλλήλους , ούτε να ήταν προβοκάτσια , άμα υπήρχε θα το έλεγε ο 'ανώνυμος' !
Αν βγω εγώ στο newsit.gr και καταγγείλω οτι ο Χρήστος Λάππας μου έβρισε τη μάνα και μου έσπασε τον καθρέφτη επειδή δε του άρεσε η φάτσα μου , προσδοκώ να με στηρίξετε για τον απλούστατο λόγο του οτι έτσι δήλωσα οτι έγινε!
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!