-
Πολύ ωραίο το βίντεο με το Rally Alfasud, έχω δει και τη πρωτότυπη έκδοση σε VHS αλλά το συγκεκριμένο είχε και
στιγμιότυπα που δεν είχα δει στη κασσέτα.Το ενιαίο αυτό ήταν το 1ο και είχει ιδαίτερη επιτυχία δίνοντας και ώθηση στις
πωλήσεις των Sud. Είδα και το πατέρα μου στο 7' που έκλεινε τον αγώνα ως ουραγός με το φορτηγάκι της Μότορ Ελλάς.(τώρα που το ο αγώνας έγινε 3 μέρες αφού γεννήθηκα, δεν θα έπρεπε να πάρει άδεια;) -
Ο χρήστης mmarkom έγραψε:
(τώρα που το ο αγώνας έγινε 3 μέρες αφού γεννήθηκα, δεν θα έπρεπε να πάρει άδεια;)ψιλα γραμματα, αν ειχε γινει 9 μηνες πριν γεννηθεις θα πρεπε να ανησυχεις!
-

-
Ο χρήστης mmarkom έγραψε:
Πολύ ωραίο το βίντεο με το Rally Alfasud, έχω δει και τη πρωτότυπη έκδοση σε VHS αλλά το συγκεκριμένο είχε και
στιγμιότυπα που δεν είχα δει στη κασσέτα.Το ενιαίο αυτό ήταν το 1ο και είχει ιδαίτερη επιτυχία δίνοντας και ώθηση στις
πωλήσεις των Sud. Είδα και το πατέρα μου στο 7' που έκλεινε τον αγώνα ως ουραγός με το φορτηγάκι της Μότορ Ελλάς.(τώρα που το ο αγώνας έγινε 3 μέρες αφού γεννήθηκα, δεν θα έπρεπε να πάρει άδεια;)To φορτηγάκι όπου χρησιμοποιήθηκε αργότερα σε αναβάσεις , έκανε κάποιες φορές ακόμα και καλύτερους χρόνους από αγωνιζόμενους.... ΚΟμάτια το πήγαιναν για να προλαβουν την επομενη ειδική...
-
ερωτηση: Η GTV μου ειναι πλαισιο διλιτρο αλλα εχει μοτερ 1.8, ολο το αυτοκινητο εχει τα χαρακτηριστικα της gtv και υποθεσαμε οτι καποια στιγμη για λογους φορολογικους εγινε υποκυβισμος παρολο που ο ηλικιωμενος κυριος που την αγορασα μου αρνηθηκε οτι ειχε αλλαξει μοτερ στο αυτοκινητο.(την ειχε δευτερο χερι αλλα απο 3 ετων αν θυμαμαι καλα)
Σημερα μιλησα τυχαια με εναν κατοχο μιας GTV -και μελος γνωστης λεσχης ιστορικων αυτοκινητων- που εχει μοτερ 1.8 και με λιγα λογια μου ειπε οτι μια περιοδο στην Ελληνικη αγορα ερχοντουσαν Gtv δηλαδη πλαισια διλιτρα και με εμφανιση διλιτρου αλλα με μοτερ 1.8 για φορολογικους λογους.
Το πλαισιο του αυτοκινητου μου εμφανιζεται ως 2λιτρο.
Μηπως γνωριζει καποιος κατι ? -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
ερωτηση:.....
Σημερα μιλησα τυχαια με εναν κατοχο μιας GTV -και μελος γνωστης λεσχης ιστορικων αυτοκινητων- που εχει μοτερ 1.8 και με λιγα λογια μου ειπε οτι μια περιοδο στην Ελληνικη αγορα ερχοντουσαν Gtv δηλαδη πλαισια διλιτρα και με εμφανιση διλιτρου αλλα με μοτερ 1.8 για φορολογικους λογους. -
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Tι εγινες Αλμπα μου ? ποιο σπανιο ειναι να σε δουμε εδω μεσα , απ'οτι να πετυχουμε ταχι .......καλημέρα maestro....
έχω κόψει το άθλημα.....είχαν απεργία και τα taxi -
υπαρχει alfetta gtv6 1ης σειρας..??γτ δεν βρηκα κατι
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
υπαρχει alfetta gtv6 1ης σειρας..??γτ δεν βρηκα κατιδεν υπάρχει
-
και ομως το αθανατο ελληνικο πνευμα εχει φτιαξει τετοιο αυτοκινητο και επιμενει οτι ειναι γνησιο..
και το πουλαει κιολας.. -
Απολαυστικό video για Alfa Romeo, αλλά και για άλλα ιταλικά και μη, αυτοκίνητα θρύλους.
Giro d' Italia 1979 - 1: http://www.youtube.com/watch?v=I6wiHZJI ... re=related
-
Πες μας τον αριθμό πλαισίου της Alfetta GTV Lef205.
Τάκης. -
Ο χρήστης DeltaT έγραψε:
Πες μας τον αριθμό πλαισίου της Alfetta GTV Lef205.
Τάκης.o γρυφος λυθηκε με τη βοηθεια φιλου, το αυτοκινητο ειναι γνησιο 2λιτρο.
-
Τακη για δες το δικο μου, 11636 0015430 alfetta gtv
-
Tipo 116.36 Telai 0015430 = Alfetta GTV 2000 1977.
Τάκης. -
Αποφάσισα να βάλω σε μια τάξη την αποθήκη και κάποια απο τα ανταλλακτικά που έχω συγκεντρώσει τα τελευταία 15 χρόνια πρέπει να φύγουν, οπότε όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δει την παρακάτω αγγελία.
http://www.car.gr/parts/view/1733506/
Ευχαριστώ, Τάκης. -
Tακη ευχαριστω για την απαντηση και για τα ανταλακτικα εγω ημουν που πηρα τηλεφωνο.Εχεις τιποτα και για την alfetta?
-
Πριν λίγο ανανέωσα την αγγελία με ανταλλακτικά που βρήκα για τη σειρά 116, παρακαλώ όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να δει στην παρακάτω αγγελία.
http://www.car.gr/parts/view/1733506/
Ευχαριστώ, Τάκης. -
Kυριε Τακη την μια καρδια τζουλια την θελω σιγουρα, τα χρωμια μαρσπιε για την αλφεττα αν ειναι καινουργια τα θελω και αυτα.Σας καλεσα στο κινητο και δεν απαντουσε.
classic Alfa Romeo