-
δεν θα είσαι στην επιτροπή που θα αποφασίσει τί θα κανουν οι συνφορουμίτες δηλαδή?
εννοείται οτι κουβεντα κανουμε, κ αφου λείπουν οι χαρακτηρισμοί που γινοντουσαν κ απο τις δυο 'πλευρες'(αρκετες) σελίδες πιο πίσω, ακόμα καλύτερα.
άλλωστε οι καταναλωτές στην ελλάδα μόνο κουβέντα κανουμε.... ακόμα κ οι επιτροπές των diodistas ούτε μια νομική κίνηση- μαζική αγωγή ή ασφαλιστικά μέτρα ή οτιδήποτε άλλο δεν κάνουν.
πέρισυ στη πάτρα είχε ξεκινήσει κάτι από νομικούς, αλλά περιέργως χάθηκε
κ απο την άλλη, οι εταιρίες επίσης σφυράν αδιάφορα.
μόνο οι φορομπατσοι αράζουν στα διόδια κ τα ξύνουν κ βγαζουν μεροκάματο γράφοντας για 'παρακωληση συγκοινωνιών'. στα διοδια του ζευγολατιου είχε 2 μπατσικά αραχτά κ light (μεχρι το απογευμα, μετά σχολάνε).
κ ο GAP θα αναρωτιέται πως έπεσε στο 18% -
Ναι, οι φορό μπατσοι... Οφείλουν να δίνουν πρόστιμα σε όσους δεν υπακούν τον ΚΟΚ. Από την στιγμή που περάσανε στον ΚΟΚ ότι αν δεν πληρώσεις διόδια έχεις πρόστιμο, οφείλουν να το κάνουν.
-
Όπως οφείλουν να σταματάνε όσουν είναι ξεκράνωτοι, χωρίς ζωνες, με τα παιδιά αγκαλιά στο μπροστά κάθισμα, όσους γράφουν στα κομπαλίκια τους στοπ και φανάρι, όσους δεν έχουν ή δεν ανάβουν φώτα, όσους μπαίνουν σκοτεινοί στα τούνελ, όσους διπλο-τριπλοπαρκάρουν. Όταν τα κάνουν όλα αυτά με τον ίδιο ζήλο με τον οποίον τηρούν τον πιο καινούριο από τους κανόνες του ΚΟΚ, τότε θα έχουν το δικαίωμα να μην τους αποκαλούμε φορομπατσους, αλλά αστυνομικούς.
-
Άσχετο, αλλά κάτι πρόστιμα αυξήθηκαν. Το κόκκινο πήγε 1000+, παρκάρισμα 120 και μερικά ακόμη.
-
Ε και? Άλλαξε κάτι?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όπως οφείλουν να σταματάνε όσουν είναι ξεκράνωτοι, χωρίς ζωνες, με τα παιδιά αγκαλιά στο μπροστά κάθισμα, όσους γράφουν στα κομπαλίκια τους στοπ και φανάρι, όσους δεν έχουν ή δεν ανάβουν φώτα, όσους μπαίνουν σκοτεινοί στα τούνελ, όσους διπλο-τριπλοπαρκάρουν. Όταν τα κάνουν όλα αυτά με τον ίδιο ζήλο με τον οποίον τηρούν τον πιο καινούριο από τους κανόνες του ΚΟΚ, τότε θα έχουν το δικαίωμα να μην τους αποκαλούμε φορομπατσους, αλλά αστυνομικούς.Μαζί σου, απλά δεν βλέπω συνεχώς 'μπάτσους' στα διόδια. Το ίδιο ανύπαρκτοι είναι
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ε και? Άλλαξε κάτι?Δεν ξέρω, απλά το ανέφερα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όπως οφείλουν να σταματάνε όσουν είναι ξεκράνωτοι, χωρίς ζωνες, με τα παιδιά αγκαλιά στο μπροστά κάθισμα, όσους γράφουν στα κομπαλίκια τους στοπ και φανάρι, όσους δεν έχουν ή δεν ανάβουν φώτα, όσους μπαίνουν σκοτεινοί στα τούνελ, όσους διπλο-τριπλοπαρκάρουν. Όταν τα κάνουν όλα αυτά με τον ίδιο ζήλο με τον οποίον τηρούν τον πιο καινούριο από τους κανόνες του ΚΟΚ, τότε θα έχουν το δικαίωμα να μην τους αποκαλούμε φορομπατσους, αλλά αστυνομικούς.Νομιζω,και απο οτι καταλαβα θα συμφωνεις μαζι μου,οτι ειμαστε τοσοι πολλοι οι παραβιαζοντες καποιο απο τα αρθρα του ΚΟΚ που μονο αν ολοι αποκτησουμε το δικαιωμα να δινουμε κλησεις μονο τοτε θα εχουν τιμωρηθει ολοι οι παραβατες.
Ο ελληνας θελει ενα μπατσο για παρτη του και η τροχαια αδυνατει να δωσει λυση σε αυτο το ζητημα. -
Απλά πατέρα, κάποια άρθρα είναι πιο ουσιώδη από κάποια άλλα και μου φαίνεται τουλάχιστον προκλητικό το να είναι πιο 'ακριβή' η παράβαση των διοδίων από τα φώτα που δε λειτουργούν, η από το να πας σε αστικό δρόμο με 80, σε όριο 50. Το είχα γράψει και παλιότερα, αν θυμάσαι, όπου απαριθμούσα αρκετά μεγάλο αριθμό παραβάσεων του ΚΟΚ, πιο σοβαρών και επικίνδυνων, αλλά με μικρότερες κυρώσεις.
Και άντε μετά να πείσουν οτι δεν είναι ελέφαντες.
-
δηλαδη συγνωμη, υπαρχει εστω και ΕΝΑΣ που δε πιστευει οτι οι μπατσοι εχουν τοποθετηθει εκει για να εξυπηρετησουν τα συμφεροντα του επιχειρηματια?
-
Τα πρόστιμα δεν προσαρμόζονται σύμφωνα -μόνο- με την επικινδυνότητα των παραβάσεων.
-
Aλλά και με τι άλλο?
-
Με τη διάθεση παραβατικότητας που έχουν κάποιοι για παράδειγμα..
-
Εσύ βλέπεις δηλαδή περισσότερους να περνάνε τα διόδια χωρίς να πληρώσουν από αυτούς που μπαίνουν στα τούνελ δίχως φώτα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δηλαδη συγνωμη, υπαρχει εστω και ΕΝΑΣ που δε πιστευει οτι οι μπατσοι εχουν τοποθετηθει εκει για να εξυπηρετησουν τα συμφεροντα του επιχειρηματια?να αγιάσει αυτός ο Άνθρωπος (μέ άλφα κεφαλαίο) ο Ρέππας. απορώ πως ζουσαμε τόσα χρόνια χωρίς να είναι παράβαση του ΚΟΚ τα διοδια. Πόσοι άνθρωποι έχουν σωθεί άραγε από τις κλήσεις για 'παρακώληση συγκοινωνιών'.
Στις εκλογές που θα κατεβαίνει ο κόσμος στα ζινγκ ζανγκ των παρατημένων έργων κ θα πληρώνει διόδια με του φωρομπατσους αραγμένουνς κ θα γίνει ΧΛέππας (με Μαλακας κεφαλαίο) τα ξαναλέμε -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εσύ βλέπεις δηλαδή περισσότερους να περνάνε τα διόδια χωρίς να πληρώσουν από αυτούς που μπαίνουν στα τούνελ δίχως φώτα?Το να μην ανάψεις φώτα στο τούνελ δείχνει αμέλεια και τις περισσότερες φορές δεν έχει διάθεση παραβατικότητας. Το να μην πληρώσεις διόδια είναι συνειδητοποιημένη επιλογή.
-
Τότε γιατί όταν τους το λες σε γράφουν στ' @@ τους? Από αμέλεια? Προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα μου φαινεται.
-
Σου φαίνεται
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τότε γιατί όταν τους το λες σε γράφουν στ' @@ τους? Από αμέλεια? Προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα μου φαινεται.Δε θα μου φανεί περίεργο αν δεν ξέρουν κάν οτι είναι παράβαση του ΚΟΚ. Βασικά και εγώ τώρα το επιβεβαίωσα.
Μπορεί βέβαια να μην το γνώριζα, αλλά ανάβω φώτα πάντα από σεβασμό στους άλλους οδηγούς και όχι για το πρόστιμο.Ένα άλλο παράδειγμα. Η υπέρβαση ορίου ταχύτητας από 20-30km/h είναι 2.5 φορές πιο επικίνδυνη από την υπέρβαση μέχρι 20km/h;
-
Αν μιλάμε για αστική περιοχή, άλλο τα 70 σε όριο 50 και άλλο τα 80.
-Διοδια- ...δεν πληρωνω!!!