-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κλίση 50-60 μοιρών δεν υπάρχει καμία περίπτωση! Τα καλύτερα **off road **με τετρακίνηση και κοντές σχέσεις δεν πάνε πάνω από 45-50 μοίρες. 45 μοίρες = 100% κλίση = γκρεμόςΓιατι το miata με την stock αναρτηση τι ειναι...?
Για τις μοιρες παιζει να εχω λαθος αντιληψη...
-
Ο εσωτερικός καθρέπτης δεν είναι τεράστιος; Παίζει κανένας πιο μικρός και πιο στρογγυλεμένος;
Επίσης το φως του χώρου αποσκευών δεν κλείνει ποτέ; Κάπου νομίζω οτι το είχα διαβάσει αλλά και χθες που το παρατηρούσα, έτσι μου φάνηκε. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Επίσης το φως του χώρου αποσκευών δεν κλείνει ποτέ; Κάπου νομίζω οτι το είχα διαβάσει αλλά και χθες που το παρατηρούσα, έτσι μου φάνηκε.Συγνώμη για το αλλά το ίδιο έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό στο Qasqhai!!!
-
Εξαιτίας της κατηφόρας, είχε πέσει όλο το βάρος στον μπροστινό άξονα. Οι πίσω τροχοί φορτίζονταν ελάχιστα κι η πρόσφυση είχε πάει περίπατο. Φοράς μπλοκέ ή όχι; Αλλά μπορεί να συμβεί αντίστοιχα και στις δύο περιπτώσεις.
Ναι, σωστό αυτό που λες. Χωρίς μπλοκέ είμαι (ακόμη ). Με μπλοκέ η κατάσταση θα ήταν καλύτερη;
Πιστευω οτι σε κανονικό δρόμο δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι σε άθλια κατάσταση και πρέπει να τρεχουν και λάδια από φαγητά.Είναι σα να είσαι σε ανηφόρα με μπροστινοκίνητο, τπτ τρομερό.
-
Ο εσωτερικός καθρέπτης δεν είναι τεράστιος; Παίζει κανένας πιο μικρός και πιο στρογγυλεμένος;
Επίσης το φως του χώρου αποσκευών δεν κλείνει ποτέ; Κάπου νομίζω οτι το είχα διαβάσει αλλά και χθες που το παρατηρούσα, έτσι μου φάνηκε.Μπες μέσα και κλείσε το πορτ μπαγκάζ να είσαι σίγουρος...
-
Είμαι σε μια διασταύρωση και ήθελα να κάνω αναστροφή, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν με παίρνει. Θα κλείσουμε το esp λέω.
Το σβήνω στην πρώτη σκάλα, ξεκινάω και γύρισε.
Που είσαι ταύρε να με καμαρώσεις! -
OΥΑΟΥ!! Dorifto με 1.5 χ.α.ω.!!! Θα 'χεις να το λες στα εγγόνια σου μπροστά στο τζάκι, τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
-
Είχα τουλάχιστον 5km/h. Οι οδηγοί στο απέναντι φανάρι πρέπει να με καμάρωσαν.
-
Δε σε χαιρετούσαν ρε, σε μούτζωναν.
-
Αυτό παίζει.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
OΥΑΟΥ!! Dorifto με 1.5 χ.α.ω.!!! Θα 'χεις να το λες στα εγγόνια σου μπροστά στο τζάκι, τις κρύες νύχτες του χειμώνα.Και τι να εκανε δηλ? Μπροστα πισω και ξανα μπροστα οπως κατι παππουδες που θελουν κανα 5λεπτο να κανουν αναστροφη? Ενα απο τα ''μπονους'' του πισωκινητου ειναι κ αυτο (μαζι με τη δυνατοτητα πλαγιολισθησεων για οποιον θελει και μπορει, τα πραγματικα ''+'' λιγο πολυ ολοι τα ξερουμε)...λιγο γκαζακι παραπανω λιγος συμπλεκτης ( αν δεν ειναι σαπουνι κατω ή δεν εχουμε αλογα) κ εχεις κανει σε δεκατα του δλ οχι μονο αναστροφη αλλα και σβουρα αν θες
Απο τοτε που εχω πισωκινητα δεν θυμαμαι ποτε να εκανα αναστροφη σε τρεις χρονουςΚαι ουτε θα χω να το λεω στα εγγονια μου κ σε κανεναν...απλα εχεις ενα μικρο χαμογελο μετα κ ας λεει ο καθενας οτι θελει
-
Άσε με ρε φίλε να τρολλάρω τον ινφίνιτι με την ησυχία μου, μη μου το χαλάς.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άσε με ρε φίλε να τρολλάρω τον ινφίνιτι με την ησυχία μου, μη μου το χαλάς.Ok συγνωμη...συνεχισε!!
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
OΥΑΟΥ!! Dorifto με 1.5 χ.α.ω.!!! Θα 'χεις να το λες στα εγγόνια σου μπροστά στο τζάκι, τις κρύες νύχτες του χειμώνα.
Και τι να εκανε δηλ? Μπροστα πισω και ξανα μπροστα οπως κατι παππουδες που θελουν κανα 5λεπτο να κανουν αναστροφη? Ενα απο τα ''μπονους'' του πισωκινητου ειναι κ αυτο (μαζι με τη δυνατοτητα πλαγιολισθησεων για οποιον θελει και μπορει, τα πραγματικα ''+'' λιγο πολυ ολοι τα ξερουμε)...λιγο γκαζακι παραπανω λιγος συμπλεκτης ( αν δεν ειναι σαπουνι κατω ή δεν εχουμε αλογα) κ εχεις κανει σε δεκατα του δλ οχι μονο αναστροφη αλλα και σβουρα αν θες
Απο τοτε που εχω πισωκινητα δεν θυμαμαι ποτε να εκανα αναστροφη σε τρεις χρονουςΚαι ουτε θα χω να το λεω στα εγγονια μου κ σε κανεναν...απλα εχεις ενα μικρο χαμογελο μετα κ ας λεει ο καθενας οτι θελει
Εγώ πάντως προτιμώ την Lancia και το χειρόφρενο, παρά την 1 για αναστροφή.
Βέβαια, ως γνωστόν, είμαι και κουλάδι ολκής...Το βάρεσα με το Defy μου.
-
Μόνο ο heras με καταλαβαίνει.
Μου χρωστάει και κάτι μαθήματα πισωκίνητης οδήγησης ο Καμπάς και μετά θα είμαι έτοιμος. -
-
-
Μου χρωστάει και κάτι μαθήματα πισωκίνητης οδήγησης ο Καμπάς και μετά θα είμαι έτοιμος.Ποτε θα κατεβεις Αθηνα να παμε βολτα ; Το Drift Bible του τσουτσιγια το κατεβασες να το δεις η ακομα ;
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Μου χρωστάει και κάτι μαθήματα πισωκίνητης οδήγησης ο Καμπάς και μετά θα είμαι έτοιμος.Ποτε θα κατεβεις Αθηνα να παμε βολτα ; Το Drift Bible του τσουτσιγια το κατεβασες να το δεις η ακομα ;
Μόλις το εντόπισα. Θα το μελετήσω ενδελεχώς. Να είμαστε έτοιμοι να τρομοκρατήσουμε το ντράφι.
Mazda MX-5