-
στην τσεπη εγω δεν βλεπω μεγαλη διαφορα
Αν θελει καποιος να μην καει πολυ το αμαξι παιρνει λιγα κυβικα 1000 ή 1,3 jazz yaris klp... και γλυτωνει χρηματα
Τα 25000 χιλιαρικα που ζηταει δεν γινονται γρηγορα αποσβεση
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
στην τσεπη εγω δεν βλεπω μεγαλη διαφοραΑν θελει καποιος να μην καει πολυ το αμαξι παιρνει λιγα κυβικα 1000 ή 1,3 jazz yaris klp... και γλυτωνει χρηματα
Μα το Prius δε θα τεθεί ποτέ αντιμέτωπο με αυτά γιατί είναι σε άλλη κατηγορία. Με το Prius παίρνεις και τους χώρους που δε μπορείς να έχεις σε μικρό αυτοκίνητο. Θα το αγοράσει ο οικογενειάρχης και όχι ο εργένης.
-
Εγώ προσωπικά δεν έχω δει ποτέ στον δρόμο Prius. Ξέρει κάποιος πόσες πωλήσεις έχει στην Ελλάδα το συγκεκριμένο μοντέλο? Είναι άραγε αρκετά ώριμη η Ελληνική αγορά να δεχθεί ένα τόσο διαφορετικό αλλά και αρκετά ακριβό αυτοκίνητο?
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
στην τσεπη εγω δεν βλεπω μεγαλη διαφορα
Αν θελει καποιος να μην καει πολυ το αμαξι παιρνει λιγα κυβικα 1000 ή 1,3 jazz yaris klp... και γλυτωνει χρηματα
Μα το Prius δε θα τεθεί ποτέ αντιμέτωπο με αυτά γιατί είναι σε άλλη κατηγορία. Με το Prius παίρνεις και τους χώρους που δε μπορείς να έχεις σε μικρό αυτοκίνητο. Θα το αγοράσει ο οικογενειάρχης και όχι ο εργένης.
γιατι δεν εχει χωρους το jazz?
-
Astra Rules!!!
-
Ο χρήστης guiltycs έγραψε:
Astra Rules!!!τι ειναι αυτο ρε πατριωτη?
-
Εσυ πατριώτη ποιο ψήφισες???
-
Εσυ πατριώτη ποιο ψήφισες???το C4 γιατι μου άρεσε ο ΠΟΠΟΣ αλλα CRX sto 3d
-
Ωραίο αυτοκίνητο αλλά προτειμώ το astra που το χω παραγγείλει ήδη
-
Ωραίο αυτοκίνητο αλλά προτειμώ το astra που το χω παραγγείλει ήδηΚαλό αυτοκίνητο, αλλά πλέον βγήκαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.
-
η οποια ειναι για μενα εκτος πραγματικοτητας
Να μας πουνε ποιος δημοσιογραφος απο αυτους που ψηφισαν εχει παραγγειλει pruis...
Τολμω να στοιχηματισω κανενας.
Αρα το ψηφιζω αλλα δεν το προτιμω
Ειναι το αναποδο του συνασπισμου....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ç ïðïéá åéíáé ãéá ìåíá åêôïò ðñáãìáôéêïôçôáòÍá ìáò ðïõíå ðïéïò äçìïóéïãñáöïò áðï áõôïõò ðïõ øçöéóáí å÷åé ðáñáããåéëåé pruis...
Ôïëìù íá óôïé÷çìáôéóù êáíåíáò.
Áñá ôï øçöéæù áëëá äåí ôï ðñïôéìù
Åéíáé ôï áíáðïäï ôïõ óõíáóðéóìïõ....
Íá óïõ ðþ åãþ èá ôï ðñïôéìïýóá áðï ìéá C-Class.
-
Με το Prius,κανεις λεει 1000 χλμ με ένα ντεπόζιτο!
Αν ήταν να παρω πχ το Avensis θα προτιμούσα το Prius για να κερδίσω και λεφτά απο την κατανάλωση. -
Δε θα έλεγα ότι είναι εκτός πραγματικότητας η ψηφοφορία. Στο κάτω κάτω είναι απλά ένας τίτλος που δε σημαίνει και πολλά πράγματα στον καθένα μας ξεχωριστά.
Εκτός αυτού, ας υποθέσουμε ότι για κάποιους συγκεκριμένους λόγους, φέτος ο ειδικός τύπος θέλησε να επιβραβεύσει με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες της Toyota (και έμμεσα όλων των κατασκευαστών που δουλεύουν προς εκείνη την κατεύθυνση). Δεκτόν.
Από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ήταν 'συμβατικής' τεχνολογίας, και σύμφωνα με τη σειρά κατάταξής τους καταλαβαίνουμε ποια άρεσαν περισσότερο. Προσοχή, ας μη θεωρηθεί ότι το λέω αυτό επειδή η C4 (στην οποία είμαι φιλικά προσκείμενος και δεν το κρύβω) πήρε τη δεύτερη θέση, θα το έλεγα όποια κι αν ήταν η σειρά.Coyote, μην είσαι τόσο απόλυτος(-η). Το ότι δεν έχει παραγγελθεί το Prius από τους δημοσιογράφους (που, μεταξύ μας, είναι πιθανό να έχει από κάποιον) δε σημαίνει ότι δεν είναι καλό. Κι ας μην ξεχνάμε ότι μπορεί να μην ισχύει τόσο στη χώρα μας, αλλά γνωρίζω (και μάλιστα είχε συζητηθεί και εδώ παλιότερα) ότι σε άλλες χώρες τα κίνητρα για χρήση τέτοιων υβριδικών ή εναλλακτικού καυσίμου αυτοκίνητα είναι πολύ μεγαλύτερα. Εδώ κάνουμε αμάν να φέρουμε το πετρέλαιο ακόμα.
-
Αν και για πολλούς ίσως η επιλογή του PRIUS να ήταν εκπληξη
για μένα ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη καθώς για μία ακόμα
φορά οι Δημοσιογράφοι δείχνουν το δρόμο για το τι ακριβώς πρέπει
να εκφράζει ένα αυτοκίνητο.Το PRIUS έχει:
α. Ροπή και τραβήγματα (άρα και ενεργητική ασφάλεια) που μόνον
σε diesel βρίσκεις χωρίς όμως να χρειάζεσαι πανάκριβα και υπερ-
ευαίσθητα σύστηματα ψεκασμού.β. Οικονομία (σε επίπεδα diesel και για κίνηση στη πόλη ακόμα πιο
χαμηλά για την συγκεκριμένη κατηγορία)γ. Παθητική ασφάλεια. (Σακιά και σασί που τα έχει τα 5 άστρα).
δ. Εγγύηση (8 χρόνια εγγύηση είναι λίγο).
ε. Κόστος. Η Toyota είναι από τις λίγες εταιρείες που ως προς την
τιμή πριν τους φορούς δεν πριμοδοτεί την Ελλάδα. Αυτό κάνει τα
οχήματα της ακριβά αλλά της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει
στον πελάτη ένα πιο λογικό πακέτο στο κόστος συντήρησης. Δείτε
τι γίνεται με γνωστές Ευρωπαϊκές μάρκες που σε κάποια τους
μοντέλλα τον 1 χρόνο μεταξύ σέρβις τον κάνουν ανά εξάμηνο τα
λάδια τα αλλάζουν ανά 7500 (και όχι ανά 20.000) και όταν πας
για σέρβις θέλεις την VISA PLATINUM. -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δε θα έλεγα ότι είναι εκτός πραγματικότητας η ψηφοφορία. Στο κάτω κάτω είναι απλά ένας τίτλος που δε σημαίνει και πολλά πράγματα στον καθένα μας ξεχωριστά.Εκτός αυτού, ας υποθέσουμε ότι για κάποιους συγκεκριμένους λόγους, φέτος ο ειδικός τύπος θέλησε να επιβραβεύσει με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες της Toyota (και έμμεσα όλων των κατασκευαστών που δουλεύουν προς εκείνη την κατεύθυνση). Δεκτόν.
Από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα ήταν 'συμβατικής' τεχνολογίας, και σύμφωνα με τη σειρά κατάταξής τους καταλαβαίνουμε ποια άρεσαν περισσότερο. Προσοχή, ας μη θεωρηθεί ότι το λέω αυτό επειδή η C4 (στην οποία είμαι φιλικά προσκείμενος και δεν το κρύβω) πήρε τη δεύτερη θέση, θα το έλεγα όποια κι αν ήταν η σειρά.Coyote, μην είσαι τόσο απόλυτος(-η). Το ότι δεν έχει παραγγελθεί το Prius από τους δημοσιογράφους (που, μεταξύ μας, είναι πιθανό να έχει από κάποιον) δε σημαίνει ότι δεν είναι καλό. Κι ας μην ξεχνάμε ότι μπορεί να μην ισχύει τόσο στη χώρα μας, αλλά γνωρίζω (και μάλιστα είχε συζητηθεί και εδώ παλιότερα) ότι σε άλλες χώρες τα κίνητρα για χρήση τέτοιων υβριδικών ή εναλλακτικού καυσίμου αυτοκίνητα είναι πολύ μεγαλύτερα. Εδώ κάνουμε αμάν να φέρουμε το πετρέλαιο ακόμα.
δεν λεω οτι δεν ειναι καλο. Λεω οτι δεν το προωθουν, δεν το θελουν για δικο τους και μετα το ψηφιζουν.
Αρα ξερουν πιο ειναι το καλο αλλα δεν μπορουν να το κανουν οι ιδιοι και θελουν να το κανουμε εμεις? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δεν λεω οτι δεν ειναι καλο. Λεω οτι δεν το προωθουν, **δεν το θελουν για δικο τους και μετα το ψηφιζουν.**Αρα ξερουν πιο ειναι το καλο αλλα δεν μπορουν να το κανουν οι ιδιοι και θελουν να το κανουμε εμεις?
Ο Τριανταφυλλίδης του Drive δε το αποχωρίζεται πάντως και αν ψήφιζε δαγκωτό θα το 'ριχνε.
-
Peugeot 407, γιατί οι Γάλλοι ξέρουν το μυστικό της επιτυχίας.
-
Ο χρήστης Νίκος Καρνής έγραψε:
Peugeot 407, γιατί οι Γάλλοι ξέρουν το μυστικό της επιτυχίας.Έβαλαν οι Γάλλοι μπροστά διπλά ψαλίδια και κάτι έγινε...
-
Μια χαρά αμάξι είναι το Prius...
Αν ήθελα κάτι σε κατηγορία Avensis, C5 κλπ μπορεί και να το σκεφτόμουνα, χώρους έχει ποιότητα έχει, ρεπρίζ έχει, οικονομικό είναι λίγο μας τα χαλάει στην οδική συμπεριφορά αλλά κακό δεν μπορείς να το πείς μέτριο προς το καλό είναι. Ακόμα δεν είδατε Prius ??
Έχω δεί ήδη 2 το ένα με Αθηναικές πινακίδες και το άλλο με πινακίδες Θεσσαλονίκης.
Βέβαια εγώ ψήφισα C4 αλλά αυτό μάλλον το είχατε καταλάβει
Αυτοκινητο του 2005!!!