- 

Ο χρήστης αντωνης13 έγραψε: 
 δεν ειπα οτι 8α παρω κατι με 700 ευρο αλλα ενα 125 υδροχτικο περιπου στα 2000χιλιαδες....εκει σιγουρα θα βρω ενα καλο εως και πολυ καλο για να κανω την δουλεια μου εσεις ξεκινισατε κατεθειαν απο crg??Τι είναι το υδρόχτικο? Υδρόψυκτο εννοείς. Εκεί θα βρεις. Προσωπικά με CRG ξεκίνησα περίπου ένα χρόνο πριν. 
- 

- 

ναι σιγνωμη υδροψιχτο ηθελα να πω....αυτα που εβαλα με τα δικας σας ειναι ομοια ως προς τα μοτερακια αλλα αλλαζουν τα σασι επειδι η μια πουλαει πιο πολλη ονομα (βεβαια εχεις και κατι καλυτερα πραγματα) απο την αλλη...αυτη ειναι η διαφορα τους.... 
- 

8α παρει κανεις μερος απο εσας με τελεια εργαλεια CRG στο 2ο pick της πατρας η οχι??? 
- 

παιδια την easykart πωσ την βλεπετε..ειναι αξιοπιστη και μπορεις καποιος να κανει σωστη σηντηρηση και φτηνη??? 
- 

πηγα διακοπες σε 4στερο ξενοδοχείο....all inclusive. 
 Θοδωρή!! να ξαναβάλουμε το XXL καθισμα όποτε μπορείς
- 

Ο χρήστης chemic έγραψε: 
 Θοδωρή!! να ξαναβάλουμε το XXL καθισμα όποτε μπορείςΞεκίνα δίαιτα. Προλαβαίνεις. 
- 

Ο χρήστης chemic έγραψε: 
 Θοδωρή!! να ξαναβάλουμε το XXL καθισμα όποτε μπορείςΔΙΑΙΤΑ !!!!!!!!!! 
 Ασε το καθισμα στη θεση του, και χασε κιλα
 Το Σαββατο φευγω για δυο βδομαδες, και εκει ο στοχος ειναι, να βαλω φερμουαρ στο στομα, και να λιωσω στο περπατημα, εχω φτιαξει το TEC-SAV στα μετρα μου, και οταν γυρισω η πρωτη επισημη, μετα τις διακοπες θα ειναι με το θηριο.
- 

- 

Και μετά από αυτά τα βίντεο πρέπει να υπερασπιστείς ότι 'τα καρτ είναι ασφαλή'. 
- 

Σε μια εβδομάδα ξεκινάνε οι προπονήσεις! Παναγιώτη (chemic)...φλασιά! Το manual του leopard στο έστειλα? 
- 

εγώ θα λείπω σε γάμο το επόμενο σκ, χώρια που δεν εχει ερθει ακομα το φυγοκεντρικο. 
 ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ
 είχε έρθει ένας φίλος που σκέφτεται να ασχοληθεί, ξεσκέπασα το καρτ μετά από τοσο καιρό κ εντυπωσιάστηκα! ω ρε μάγκα δικό μου είναι αυτό σκέφτηκα
 άσχετο... από τοτε που πήρα το καρτ χαζεύω κ το car gr. Τί μαλακίες καρτ πουλάει το 99%, σε τί κουφές τιμές κ με τί περιγραφες Λένε μόνο για το κινητήρα 'λίγες ώρες λειτουργίας'. ούτε χρονολογία, ενώ συνήθως δεν αναφέρουν τίποτα για το σασί! κ οι λίγοι που λένε, σου πετάνε μόνο τη μάρκα
 Κ επαναλαμβάνω, σε τιμές που με κάνουν να θέλω να κεράσω μπουκάλια σε όλα τα μαγαζια της παραλίας τον tuners, που ξετρύπωσε το δικό μου κ με δυο χιλιάρικα έγινα μάγκας
 Αυτά τα καρτ παρτάλια πουλιουντε άραγε ή τα βάζουν έτσι οι ιδιοκτήτες τους κ γιαυτό δεν κάνουν ουτε μια περιγραφή τί στο διάολο πουλάνε? κ ποιοι τα παίρνουν σε αυτά τα λεφτά?
 Νικόλα το έστειλες το μανιουαλι βρε συ, αμέσως αφού είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο. Σε χάζεψε η ιουλιέτα μου φαίνεται (άσχετο....δώσε το 500αρι κ παρε στη γυναικα την 170αρα με **tct **:whistlink: )
- 

Ο χρήστης chemic έγραψε: 
 εγώ θα λείπω σε γάμο το επόμενο σκ, χώρια που δεν εχει ερθει ακομα το φυγοκεντρικο.
 ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ
 είχε έρθει ένας φίλος που σκέφτεται να ασχοληθεί, ξεσκέπασα το καρτ μετά από τοσο καιρό κ εντυπωσιάστηκα! ω ρε μάγκα δικό μου είναι αυτό σκέφτηκα
 άσχετο... από τοτε που πήρα το καρτ χαζεύω κ το car gr. Τί μαλακίες καρτ πουλάει το 99%, σε τί κουφές τιμές κ με τί περιγραφες Λένε μόνο για το κινητήρα 'λίγες ώρες λειτουργίας'. ούτε χρονολογία, ενώ συνήθως δεν αναφέρουν τίποτα για το σασί! κ οι λίγοι που λένε, σου πετάνε μόνο τη μάρκα
 Κ επαναλαμβάνω, σε τιμές που με κάνουν να θέλω να κεράσω μπουκάλια σε όλα τα μαγαζια της παραλίας τον tuners, που ξετρύπωσε το δικό μου κ με δυο χιλιάρικα έγινα μάγκας
 Αυτά τα καρτ παρτάλια πουλιουντε άραγε ή τα βάζουν έτσι οι ιδιοκτήτες τους κ γιαυτό δεν κάνουν ουτε μια περιγραφή τί στο διάολο πουλάνε? κ ποιοι τα παίρνουν σε αυτά τα λεφτά?Άστα...μιλάμε για ΤΡΕΛΑ χρέπια! Τα βλέπει ο κόσμος και πιστεύει ότι θα βρει φθηνό καρτ και μένουν στο ράφι προφανώς γιατί από κοντά πρέπει να είναι χειρότερα απ'ότι στις φώτο. Νικόλα το έστειλες το μανιουαλι βρε συ, αμέσως αφού είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο. Σε χάζεψε η ιουλιέτα μου φαίνεται (άσχετο....δώσε το 500αρι κ παρε στη γυναικα την 170αρα με **tct **:whistlink: ) Α το έστειλα ε? Γιατί έκανα εκκαθάριση στο mac και έπεσα πάνω του. ΥΓ. Της το είπα, αλλά της αρέσει το 500άκι της. 
- 

εσυ με 2000 χιλιαδες τι πηρες (μαρκα χρονολογια αλογα ωρες)???και εγω καπου εκει σκεφτομαι να δοσω φτανουν??? 
- 

Eιπα να κανω αποτοξεινωσει δυο εβδομαδες αλλα δεν γινεται !!! 
 Εχω μιλησει με φιλους, που εχουν καρτ και αρκετοι θελουν να τα πουλησουν, γιατι δεν εχουν χρονο. Περιπου 6-7 καρτ πολυ καλα, που εχουν πιασει αραχνες στις αποθηκες, σε λιγες μερες οταν ανεβω Αθηνα θα εχω λεπτομεριες.Υ.Γ.Μιλαμε για τιμες 1500-2500 σε υπεραριστη κατασταση. 
- 

Καλησπέρα! 
 Μιας και διαβασα την απο πανω μου δημοσιευση για τα καρτ που πωλουνται βρηκα την ευκαιρεια να σας κανω καποιες ερωτησεις!
 Ενδιαφερομαι να αγορασω καρτ!Εκανα οταν ημουν 15-16 με ενα 100σταρι του φιλου του πατερα μου και μετα με ενα rotax rm1 αλλα κανενα δεν ηταν δικο μου!Τωρα ειμαι 21 και αφου δεν εχω αλλο τροπο να ξεμπουκωνω σκεφτηκα να αγορασω καρτ!Ομως επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι θελω να με πληροφορησετε γυρω απο τα οικονομικα!Δηλαδη αρχικα θελω να με βοηθησετε στην επιλογη καρτ: θελω να αντεχει (και αυτο ας μου στερει να εχω ενα κινητηρα κορυφαιο)γιατι το θελω απλα για ευχαρηστηση και δευτερον δεν θελω να μου δημιουργει πολλα προβλημα οταν θα ειμαι στην πιστα δηλαδη να μην με ταλαιπωρει την περισσοτερη ωρα και αντιθετα να το οδηγαω την περισσοτερη ωρα που θα ειμαι στην πιστα!!(Πολλα ζηταω ε??χαχα)
 Επειτα θελω να μου πειτε κοστοι σχετικα με
 -Λαστιχα
 -Βενζυνη (ποσο περιπου μου χρειαζεται για 2-3 περιπου δεκαλπτα(λεμε τωρα))
 -Συντηρηση μοτερ
 -Και οτιδηποτε αλλο δεν ξερω εγω και μπορειτε να με βοηθησετε!
 Το κοστος ενοικιασης της πιστας αν θυμαμαι καλα ηταν 20 ΕΥΡΩ.Ισχυει το ιδιο?
 Τελος εχω τροπο μεταφορας του καρτ!
 Σας ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων για την βοηθεια σας!Ελπιζω να μην σας κουρασα!Ευχαριστω πολυ 
 Αλεξανδρος
- 

Ο χρήστης sir_alx έγραψε: 
 Καλησπέρα!
 Μιας και διαβασα την απο πανω μου δημοσιευση για τα καρτ που πωλουνται βρηκα την ευκαιρεια να σας κανω καποιες ερωτησεις!Και καλα έκανες! Γιαυτο είμαστε εδώ. Ενδιαφερομαι να αγορασω καρτ!Εκανα οταν ημουν 15-16 με ενα 100σταρι του φιλου του πατερα μου και μετα με ενα rotax rm1 αλλα κανενα δεν ηταν δικο μου!Τωρα ειμαι 21 και αφου δεν εχω αλλο τροπο να ξεμπουκωνω σκεφτηκα να αγορασω καρτ! Τη καλύτερη σκέψη έκανες. Είναι ο ουσιαστικοτερος τρόπος να ξεδίνεις. Ομως επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι θελω να με πληροφορησετε γυρω απο τα οικονομικα!Δηλαδη αρχικα θελω να με βοηθησετε στην επιλογη καρτ: θελω να αντεχει (και αυτο ας μου στερει να εχω ενα κινητηρα κορυφαιο)γιατι το θελω απλα για ευχαρηστηση και δευτερον δεν θελω να μου δημιουργει πολλα προβλημα οταν θα ειμαι στην πιστα δηλαδη να μην με ταλαιπωρει την περισσοτερη ωρα και αντιθετα να το οδηγαω την περισσοτερη ωρα που θα ειμαι στην πιστα!!(Πολλα ζηταω ε??χαχα) Κοιτα, γενικώς να γνωρίζεις ότι όσο πιο καινούριο είναι το μοτέρ/σασι, τόσο λιγότερα προβλήματα θα σου βγάλει και ΤΌΣΟ περισσότερο κάρτ θα κάνεις. Οτιδήποτε απο το 2007-8 και πάνω λογικά δε θα σε προβληματίσει. Τι budget έχεις για το κάρτ? Επειτα θελω να μου πειτε κοστοι σχετικα με 
 -Λαστιχα150 ευρω η 4αδα. Στην αρχή θα αλλάζεις κάθε 4-5 μήνες με χρήση μια φορά την εβδομάδα. -Βενζυνη (ποσο περιπου μου χρειαζεται για 2-3 περιπου δεκαλπτα(λεμε τωρα)) Υπολόγισε ότι στη κάθε προπόνηση θέλεις ένα 20-25αρι σε βενζινολαδα...χοντρά-χοντρά. Αλλα μιλάμε να βγάλεις 6-7 σκέλη. -Συντηρηση μοτερ Πιστονι κάθε 25-30 ώρες. Αν θες το αλλάζεις νωρίτερα. -Και οτιδηποτε αλλο δεν ξερω εγω και μπορειτε να με βοηθησετε! Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι, αλλα παλαιότερα είχα γράψει ένα πόστ με αναλυτικά κόστη στον chemic. Αν ψάξεις θα το βρεις. Το κοστος ενοικιασης της πιστας αν θυμαμαι καλα ηταν 20 ΕΥΡΩ.Ισχυει το ιδιο? Είναι 20 ευρω καθημερινές και 25 ΣΚ. Sent from my iPad 2 using Tapatalk 
- 

Ο χρήστης Nikos! έγραψε: Καλησπέρα! 
 Μιας και διαβασα την απο πανω μου δημοσιευση για τα καρτ που πωλουνται βρηκα την ευκαιρεια να σας κανω καποιες ερωτησεις!Και καλα έκανες! Γιαυτο είμαστε εδώ. Ενδιαφερομαι να αγορασω καρτ!Εκανα οταν ημουν 15-16 με ενα 100σταρι του φιλου του πατερα μου και μετα με ενα rotax rm1 αλλα κανενα δεν ηταν δικο μου!Τωρα ειμαι 21 και αφου δεν εχω αλλο τροπο να ξεμπουκωνω σκεφτηκα να αγορασω καρτ! Τη καλύτερη σκέψη έκανες. Είναι ο ουσιαστικοτερος τρόπος να ξεδίνεις. Ομως επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι θελω να με πληροφορησετε γυρω απο τα οικονομικα!Δηλαδη αρχικα θελω να με βοηθησετε στην επιλογη καρτ: θελω να αντεχει (και αυτο ας μου στερει να εχω ενα κινητηρα κορυφαιο)γιατι το θελω απλα για ευχαρηστηση και δευτερον δεν θελω να μου δημιουργει πολλα προβλημα οταν θα ειμαι στην πιστα δηλαδη να μην με ταλαιπωρει την περισσοτερη ωρα και αντιθετα να το οδηγαω την περισσοτερη ωρα που θα ειμαι στην πιστα!!(Πολλα ζηταω ε??χαχα) Κοιτα, γενικώς να γνωρίζεις ότι όσο πιο καινούριο είναι το μοτέρ/σασι, τόσο λιγότερα προβλήματα θα σου βγάλει και ΤΌΣΟ περισσότερο κάρτ θα κάνεις. Οτιδήποτε απο το 2007-8 και πάνω λογικά δε θα σε προβληματίσει. Τι budget έχεις για το κάρτ? Επειτα θελω να μου πειτε κοστοι σχετικα με 
 -Λαστιχα150 ευρω η 4αδα. Στην αρχή θα αλλάζεις κάθε 4-5 μήνες με χρήση μια φορά την εβδομάδα. -Βενζυνη (ποσο περιπου μου χρειαζεται για 2-3 περιπου δεκαλπτα(λεμε τωρα)) Υπολόγισε ότι στη κάθε προπόνηση θέλεις ένα 20-25αρι σε βενζινολαδα...χοντρά-χοντρά. Αλλα μιλάμε να βγάλεις 6-7 σκέλη. -Συντηρηση μοτερ Πιστονι κάθε 25-30 ώρες. Αν θες το αλλάζεις νωρίτερα. -Και οτιδηποτε αλλο δεν ξερω εγω και μπορειτε να με βοηθησετε! Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι, αλλα παλαιότερα είχα γράψει ένα πόστ με αναλυτικά κόστη στον chemic. Αν ψάξεις θα το βρεις. Το κοστος ενοικιασης της πιστας αν θυμαμαι καλα ηταν 20 ΕΥΡΩ.Ισχυει το ιδιο? Είναι 20 ευρω καθημερινές και 25 ΣΚ. Sent from my iPad 2 using Tapatalk Αρχικα σε υπερ ευχαριστω που απαντησες στις ερωτησεις μου και αμμεσα μαλιστα! 
 Για την αρχη δεν με βλεπω για 6-7 σκελη!Ειμαι λιγο ντεφορμε!χααχα!
 Το budget για την αγορα καρτ ειναι περιπου στα 2.000ε!Τωρα λιγο πιο πανω για κατι καλο ενταξει θα ενδωσουμε!χαχαχα!
 Ειναι εφικτο με αυτο το budget να παρω κατι καλο(καλο για μενα ειναι να μου κανει το κεφι και να μην με προβληματιζει!)
 Απλα κανω τοσες ερωτησεις γιατι θελω να δω και ποσο ειναι το κοστος μετα την αγορα ποσο περιπου θα μου στοιχιζει η καθε προπονηση!Γιατι λεμε οτι σφιγγομαι και το παιρνω, αν ομως μετα το εχω δεν μπορω να πηγαινω θα με καιει πιο πολυ απο τωρα που σκεφτομαι να το παρω!Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι, αλλα παλαιότερα είχα γράψει ένα πόστ με αναλυτικά κόστη στον chemic. Αν ψάξεις θα το βρεις. Θα ψαξω να το βρω λοιπον και αν εχω αποροιες ξανα ρωταω!χαχαχ! 
 !Ευχαριστω πολυ και παλι!!!!!!!!!!!!!!!!
- 

Στα 2Κ κάτι θα βρούμε. Ίσως χρειαστεί να πας λίγο παραπάνω. Θα δούμε. Η κάθε προπόνηση υπολόγιζε ότι θα σου κοστίζει 50€ το πολυ, με όλα μέσα. Βενζίνες, λάδια και πίστα. Απο εξοπλισμό πως πας; Κράνος, φόρμα κλπ, έχεις; Sent from my iPad 2 using Tapatalk 
- 

Ο χρήστης Nikos! έγραψε: 
 Στα 2Κ κάτι θα βρούμε. Ίσως χρειαστεί να πας λίγο παραπάνω. Θα δούμε.Η κάθε προπόνηση υπολόγιζε ότι θα σου κοστίζει 50€ το πολυ, με όλα μέσα. Βενζίνες, λάδια και πίστα. Απο εξοπλισμό πως πας; Κράνος, φόρμα κλπ, έχεις; Sent from my iPad 2 using Tapatalk Ψαχνω τωρα να βρω το post σου με την αναλυση! 
 Κοιτα απο εξοπλισμο εχω τα παντα απλα πρπει να βαλλω ζελατινα στο κρανος γιατι ειναι χωρις!Που δεν ξερω αν θα τα καταφερω!χαχα

KARTING :-)))....... ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ