-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Όχι και δύο ώρες βρε Λώρη...Δεν θα περάσουμε να τα πούμε από κοντά στο service park;;;;....και να μας φέρετε κι εμας τυροπιτούλες ε???
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Όχι και δύο ώρες βρε Λώρη...Δεν θα περάσουμε να τα πούμε από κοντά στο service park;;;;
....και να μας φέρετε κι εμας τυροπιτούλες ε???
Για παραγγελίες απευθυνθείτε στον υπεύθυνο εφοδιασμού syele...
Εντάξει Μαίρη...για σένα θα μεριμνήσω...
-
πανό δεν υπόσχομαι αλλά πλαστικοποιημένες Α4 με το σήμα του TRF θα έχουμε!!!
για να βγάλουμε πρόγραμμα όμως...οι μέρες πλησιάζουν!!! -
08:00 Βάρκιζα!
Απο εκει και πέρα και μέχρις πέρατος παρακολουθήσεως υπεύθυνος είναι ο κυρ Γκρίνιας!!
Μετά περιμένω να μας πεις αν η ταβέρνα στην Κερατέα είναι καλή!
Αλλοιώς θα διαλέξετε ανάμεσα σε all-time-classic Μουρούζη και ταβέρνα στον Αγ.Κωνσταντίνο!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Όχι και δύο ώρες βρε Λώρη...Δεν θα περάσουμε να τα πούμε από κοντά στο service park;;;;
και κανά σουβλάκι....πάει με την τυρόπιτα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
08:00 Βάρκιζα!Φαντάζομαι είναι ευπρόσδεκτα και καινούργια μέλη, ε;
Στη βάρκιζα, που ακριβως;;; -
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
και κανά σουβλάκι....πάει με την τυρόπιτα.
Το service φροντίζει πρώτα για το πλήρωμα και μετά για τον εαυτό του!!!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
08:00 Βάρκιζα!
Φαντάζομαι είναι ευπρόσδεκτα και καινούργια μέλη, ε;
Στη βάρκιζα, που ακριβως;;;Το συζητάς?!!...Οσο περισσότεροι τόσο καλύτερα!..
Στον Τεχνικό Ελεγχο...νομίζω είναι στην παραλία της Βαρκιζας!!!Δεν μπορείς να το χάσεις!
Αλλά θα δώσουν και λεπτομέρειες οι γνωστες σε λίγο!!!
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Πώς τον πίνεις τον καφέ;
'Πού είναι ο καφές μου Σάκη;' -> Η all-time classic ατάκα στα σέρβις του TRF
-
Προτείνω ραντεβού 08:00-08:30 στο σέρβις του TRF TEAM....
Συμφωνείτε;;;;..
Το σέρβις παρκ είναι στην παραλία της Βάρκιζας.Μετά τις καφετέριες στο φανάρι κάνουμε δεξιά για την πλαζ.Αποκλείεται να το χάσετε γιατί παραδοσιακά γίνεται μεγάλη γιορτή...Παλάδιο είναι αυτό!!!....
Ραντεβού εκεί για παλιά και νέα μέλη....
(Άντε, μαζεύω και κόσμο για τους νεοφώτιστους.. )
-
Παιδιά, αν κανονίσετε ραντεβού στις 8:00 στο service του TRF, στο parking της πλάζ (εκεί είναι το service), τότε πιάστε έναν χώρο για να απλώσουμε και την τέντα μας!
Δεν νομίζω να έχουν φτάσει ακόμα τα μέλη!Α! Και φέρτε και καμμιά τυρόπιτα, και φραπέ ΣΚΕΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙ!
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Παιδιά, αν κανονίσετε ραντεβού στις 8:00 στο service του TRF, στο parking της πλάζ (εκεί είναι το service), τότε πιάστε έναν χώρο για να απλώσουμε και την τέντα μας!
Δεν νομίζω να έχουν φτάσει ακόμα τα μέλη!Α! Και φέρτε και καμμιά τυρόπιτα, και φραπέ ΣΚΕΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙ!
Ευχαριστώ
Ψττ!!!....κανόνισε να είσαι εκει...και να έχεις έτοιμους ενα φραπέ γλυκό χωρίς γάλα και ενα σκέτο με γάλα (πως σκέφτομαι τους φίλους μου ο π@@@@ς)!!
Τυροπιτούλα θα σου φέρουμε εμείς!!! (λέμε τώρα!!)
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Δεν νομίζω να έχουν φτάσει ακόμα τα μέλη!Θα έχουμε φτάσει ρε συ, στις 6 κλείνει ο Κουρκούλης, πόση ώρα θα κάνουμε νομίζεις;
Α! Και φέρτε και καμμιά τυρόπιτα, και φραπέ ΣΚΕΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙ!
Ευχαριστώ
Τι τη θες την τυρόπιτα; Δεν ξέρεις ότι η μυτζήθρα και τα συναφή τυριά της τυρόπιτας προκαλούν εκκρίσεις υγρών στομάχου και κατά συνέπεια καούρες; Τι νομίζεις επειδή πέρασες το τεστ, δεν θα ξανανοιαστούμε για την υγεία σου; Για τον καφέ σου, παραδοσιακά, θα φροντίσει ο Σάκης.
Ψττ!!!....κανόνισε να είσαι εκει...και να έχεις έτοιμους ενα φραπέ γλυκό χωρίς γάλα και ενα σκέτο με γάλα (πως σκέφτομαι τους φίλους μου ο π@@@@ς)!!
Τυροπιτούλα θα σου φέρουμε εμείς!!! (λέμε τώρα!!)
Το TRF ανακοινώνει την εγκατάσταση στο χώρο του σέρβις παρκ ενός stand για καφέδες, με ειδικές τιμές για τα μέλη του Φόρουμ.
(Αν χρεώνουμε τιμή καφέ συν 30% TRFόσημο, στους πόσους καφέδες βγάζουμε το κάθε βρόχινο; )
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Ευχαριστώ
Τι ώρα έχει σερβις ρε παιδιά? Μην πάμε από τα χαράματα... οι πρωινοί βάλτε ένα μπουκάλι για ρεζερβέ στο χώρο.
Καλά που διευκρίνησες το ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙ. Για να μην μπερδευτούμε με την αλλαγή γλώσσας.
-
Kαλημέρα στην παρέα.............
Συγγνώμη αλλά αυτό το .... 8 μήπως είναι πολύυυυυυυυυ νωρίς......Το πρόγραμμα λέει 10 εκκίνηση και 12:44 service για το πρώτο αυτοκίνητο.
Για πείτε μας τελικά ...............
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Το service φροντίζει πρώτα για το πλήρωμα και μετά για τον εαυτό του!!!Μα για εσένα φροντίζω!!!!! Μαλιστα σκέφτομαι να έχω και εναν μικροκυμάτων για να τις φάτε ζεστές
Αν και δεν ξέρω εαν πρεπει να φας στη μέση του αγώνα... Θα βαρύνεις και θα σε πιάσει και υπνηλία! Ενώ ο Σάκης είδες? Ούτε καφέ ήπιε ούτε τίποτα, μια χαρά τερμάτισε!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
πανό δεν υπόσχομαι αλλά πλαστικοποιημένες Α4 με το σήμα του TRF θα έχουμε!!!μήπως θα έχετε και φωτογραφική μηχανή να βγάλετε την 'εξέδρα' και να μας την στείλετε για το site μας?
Ξέρεις εσυ... θέλω όλα τα παρελκόμενα!!!!!
-
θα έχουμε, θα έχουμε ψηφιακή με εχτρα μπαταρία....τις ταμπελίτσες τις έχω έτοιμες...όλα αυτά βέβαια πρέπει να θυμηθώ να τα πάρω μαζί μου....
(πώ-πω οργάνωση...έχω πάθει πλάκα με τον ευατό μου ) -
Ο χρήστης salome έγραψε:
πανό δεν υπόσχομαι αλλά πλαστικοποιημένες Α4 με το σήμα του TRF θα έχουμε!!!
μήπως θα έχετε και φωτογραφική μηχανή να βγάλετε την 'εξέδρα' και να μας την στείλετε για το site μας?
Ξέρεις εσυ... θέλω όλα τα παρελκόμενα!!!!!
... κ με τα παρελκομενα του Γεωργιαδη...!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Μα για εσένα φροντίζω!!!!! Μαλιστα σκέφτομαι να έχω και εναν μικροκυμάτων για να τις φάτε ζεστές
Αν και δεν ξέρω εαν πρεπει να φας στη μέση του αγώνα... Θα βαρύνεις και θα σε πιάσει και υπνηλία! Ενώ ο Σάκης είδες? Ούτε καφέ ήπιε ούτε τίποτα, μια χαρά τερμάτισε!
ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!!!!
Η ομάδα έχει πια εμπειρία για την διατήρηση της σωστής κατάστασης του πληρώματος και κυρίως του οδηγού
ΕΞΕΔΡΑ 4TF ΣΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ