-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δίπλα απο τον καθρέφτη το είχα στο σημείο που είναι τζάμι και όχι εκεί που είχε ... μαυρες βούλες! Μάλιστα 2. Ενα για Εθνική Οδό και ένα για την Αττική Οδό. (Αλλη χαζομαρα και εκείνη τότε. Δεν ξέρω αν έγιναν ενιαία μετά απο 5,6 χρόνια!!!)Τώρα είναι ένα για Αττική οδό και δύο νομίζω για την Αθηνών-Θεσσαλονίκης
Αντίθετα σ' 'ολους τους αυτοκινητόδρομους της Πελοποννήσου έχει epass -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δίπλα απο τον καθρέφτη το είχα στο σημείο που είναι τζάμι και όχι εκεί που είχε ... μαυρες βούλες! Μάλιστα 2. Ενα για Εθνική Οδό και ένα για την Αττική Οδό. (Αλλη χαζομαρα και εκείνη τότε. Δεν ξέρω αν έγιναν ενιαία μετά απο 5,6 χρόνια!!!)
Τώρα είναι ένα για Αττική οδό και δύο νομίζω για την Αθηνών-Θεσσαλονίκης
Αντίθετα σ' 'ολους τους αυτοκινητόδρομους της Πελοποννήσου έχει epassΑ καλά!!! (Ιδιωτικά - δημόσια?)
-
Ο μόνος δημόσιος σταθμός διοδίων, πλέον, είναι στα Μάλγαρα. Όλοι οι άλλοι είναι ιδιωτικοί.
Το θέμα είναι οι δυο διαφορετικές εταιρείες: Από Αθήνα μέχρι Λαμία η Νέα Οδός και από Ράχες μέχρι Κλειδί ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δίπλα απο τον καθρέφτη το είχα στο σημείο που είναι τζάμι και όχι εκεί που είχε ... μαυρες βούλες! Μάλιστα 2. Ενα για Εθνική Οδό και ένα για την Αττική Οδό. (Αλλη χαζομαρα και εκείνη τότε. Δεν ξέρω αν έγιναν ενιαία μετά απο 5,6 χρόνια!!!)
Τώρα είναι ένα για Αττική οδό και δύο νομίζω για την Αθηνών-Θεσσαλονίκης
Αντίθετα σ' 'ολους τους αυτοκινητόδρομους της Πελοποννήσου έχει epassΑ καλά!!! (Ιδιωτικά - δημόσια?)
Ακριβώς.Συννενόηση μπαγλαμάς κανονικά
-
Λοιπόν ή εγώ είμαι τρομερά ομαλός οδηγός ακόμα κι όταν τρέχω(δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομύριο ) ή το αμάξι είναι τρομερά άνετο Εξηγω λοιπόν
Την προηγούμενη βδομάδα πήγα Χαλκίδα τίποτα το φοβερό ανοικτός δρόμος.Η παρέα βγήκε κοιμησμένη μέσα από το αυτοκίνητο και στο πήγαινε και στο έλα παρά τις ταχύτητες με της οποίες κινιόμουν(140+)
Χθες πήγα Νέα Μάκρη για ποτό το βράδυ.Σβέλτα από τον ορεινό δρόμο και πάλι η συνοδηγός μου βγήκε κοιμισμένη παρότι υπήρξαν αρκετές στροφές όπου έστριβα και λαστιχα τσίριζαν(πρωτη φορά το βλέπω αυτό στα συγκεκριμένα λάστιχα.Μάλλον κατάφερα να τα ζεστάνω ).Στον γυρισμό τα ίδια.Τι γίνεται ρε παιδιά -
Να αλλαξεις τους 'κοιμισμένους' συνοδηγούς!
Και εγώ όταν τους βλέπω να χαλαρώνουν τους πετάω ένα '5GT ' και ξαναορθώνονται!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Να αλλαξεις τους 'κοιμισμένους' συνοδηγούς!
Και εγώ όταν τους βλέπω να χαλαρώνουν τους πετάω ένα '5GT ' και ξαναορθώνονται!!!Εμένα δεν ξέρουν απο τέτοια
Βέβαια η χθεσινή συνοδηγός είναι χάρμα οφθαλμών όταν κοιμάται (πως δεν έφυγα σε κανένα γκρεμό στον γυρισμό από ένα σημείο και μετα που ψιλοκοιμήθηκε )
Και το βασικό τρέχεις και δεν λέει τίποτα.Μάλλον μπορεί να πει.'Γιατί πας τόσο αργα εδώ?' την στιγμή που μπαίνεις διχως αυριο στη στροφή -
Δε φταίει το αυτοκίνητο, εσύ είσαι ξενέρωτος.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Δε φταίει το αυτοκίνητο, εσύ είσαι ξενέρωτος.Σ' ευχαριστώ
Δεν είχε την ίδια άποψη μετά όμως -
Κουφέτα θα φάμε;
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κουφέτα θα φάμε;Sent from my Tab using a pigeon.
Μην αγιάσει ένας άνθρωπος κατευθείαν να τον κρεμάσετε
-
Κουφέτα θα φάμε;
Sent from my Tab using a pigeon.
Μην αγιάσει ένας άνθρωπος κατευθείαν να τον κρεμάσετε
Σου στελνω ... αμεταχείριστο 'κουτάκι' αξίας 70€ ... το δώρο μου για την γνωρίμια! Στον γάμο θα έχεις ακριβότερο!
-
-
Σ' ευχαριστώ
Δεν είχε την ίδια άποψη μετά όμωςphotos or never happened
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σ' ευχαριστώ
Δεν είχε την ίδια άποψη μετά όμωςphotos or never happened
Δεν σου στέλνω για να μην καταρεύσει ο εγωισμός σου
Τέλος τα
-
Καθόλου δεν θα ήταν μια μέτρηση των αμορτισέρ του αυτοκινήτου. Παραμένει και σήμερα απαλό και cruiser όπως βγήκε απο το εργοστάσιο?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Καθόλου δεν θα ήταν μια μέτρηση των αμορτισέρ του αυτοκινήτου. Παραμένει και σήμερα απαλό και cruiser όπως βγήκε απο το εργοστάσιο?Να πω την αλήθεια το βρίσκω καλύτερο.Δεν ξέρω τον λόγο αλλά αποσβένει καλύτερα και κυλάει πολύ πιο ωραία απο ότι στην αρχή
-
3000 χιλιομετρα στο μήνα από την αλλαγή των λαδιώνε
Είμαστε στα 17900 αυτή τη στιγμή
Μέτρημα σήμερα με φουλάρισμα μέχρι τα λούκια βγάζει 800 χιλιόμετρα το αμάξι με ταχύτητες συνεχούς κίνησης 130-140 και με αρκετά ανοιγματάκια μέχρι τα 170
Καλά σήμερα προσπέρναγα σουβλάκια τα ΚΤΕΛ και τις νταλίκες στην Κορίνθου-Πατρών στο αντίθετο με 150αρες
Όσο πάει ανοίγει κι όσο ανοίγει τόσο πιο πολύ πρόθυμο και εύστροφο γίνεται -
Καλά σήμερα προσπέρναγα σουβλάκια τα ΚΤΕΛ και τις νταλίκες στην Κορίνθου-Πατρών στο αντίθετο με 150αρεςΣυγκρατημένα σε αυτόν τον γαμ#$%#%νο εθνικό κωλ@δρομο σε παρακαλώ!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Καλά σήμερα προσπέρναγα σουβλάκια τα ΚΤΕΛ και τις νταλίκες στην Κορίνθου-Πατρών στο αντίθετο με 150αρες
Συγκρατημένα σε αυτόν τον γαμ#$%#%νο εθνικό κωλ@δρομο σε παρακαλώ!
Μωρέ δεν είχε κίνηση αλλιώς σαν κυρία θα πήγαινα
Renault Fluence