-
Εννοείται
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ο Τερκενλής αθήνας (σύνταγμα, χαλάνδρι) είναι το ίδιο καλός με τον βέρο σαλονικιό;Πολυ δυνατος στα τσουρεκια ειναι και 'Τα Γιουλια' που χει εργαστηριο στον Περισσο και μαγαζι στην Ν. Ιωνια...Το θεωρω πιο πανω απο Τερκενλη..
-
Επίσης από τα τοπ πολίτικα τσουρέκια, χωρίς τις φανφαροσάλτσες, είναι του 'Lido', στη Φιλολάου, στο Παγκράτι.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
O Άγγελος Χαριστέας στο ΑΓΡΙΝΙΟ.
Μετά το 2004 πήρε ντάμπλ με Βερντερ (2003) .Επόμενη ομαδα ο Άγιαξ όπου εφυγε γιατί δεν έκανε για το 4-3-3 του Κατε.
Το 2006 Φεγενορντ.28 αγώνες ,9γκόλ.Μετά Νυρεμβέργη και αμέσως δανεικός στη Λεβερκούζεν όπου έγινε κυπελλούχος.
Το 2011 ήταν στη Σαλκε οπου δεν είχε πολλές συμμετοχές αλλά έγινε πάλι κυπελλούχος.
Πήγε και σε μια γαλλική αν θυμαμαι καλά παλιότερα αλλά νταξ.
Μεγάλη εμπειρία ο Αγγελος για την ομάδα του Αγρινίου.Για μένα και πρώτα τον ίδιο πιστεύω,ήρθε να αποδείξει ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα στα δύσκολα αφού και αποθημενα έχει απο το ελληνικό πρωτάθλημα και ζάπλουτος είναι.Ετσι απλά μου έρχεται ενα ποσό στο μυαλό....7 εκ ... .......Σου βγάζω το καπέλο Άγγελε...........Και ας κοιμήθηκε ο θεός το 2004.θα τα λέμε απο κοντά και συνέχεια φυσικά!
Άντε και στον Ακαρνανικό Φυτειών μετά,να κλείσει την καριέρα του.
Aν οι Φυτείες δώσουν παραπάνω απο 500 με 600 χιλιάρικα με τα extras ας την κλείσει εκεί.Δεν με πειράζει....
Σκάστε τώρα............ -
Κουπεα, παρε ειδηση να τρελαθεις!! http://www.sport-fm.gr/article/490909
-
Δεν ειπαμε οχι ποδοσφαιρικα;coupeas [mod]
-
-
33 xρόνια βρε Bill ειναι αυτά.Το λέει και το όνομά σου .Τι να κάνω . ........Αφού δεν πήρε η ομάδα μας τον Λουα Λουα ας τον πάρει το Αγρινιο....... ...
ΟΚ ΤΕΛΟΣ.....
Καλό βράδυ! -
Απαράδεκτος ρε κουπέα . Τη θέση του σέντερ φορ του Πάναι που την έχουν τιμήσει θρύλοι όπως Αντεμάρ και Μανδέλλος να τη καπηλεύεται το παιδί με το μπουζούκι;;; Γενικότερα κάτι Μαχλάδες και Χαριστέες, μου γυρνούσαν τα άντερα όταν τους έβλεπα.
Από την άλλη γιασάν του μάγκα του μανατζαραίου άμα ισχύει το 500-600χιλ που γράφεις . -
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
ο Τερκενλής αθήνας (σύνταγμα, χαλάνδρι) είναι το ίδιο καλός με τον βέρο σαλονικιό;
Πολυ δυνατος στα τσουρεκια ειναι και 'Τα Γιουλια' που χει εργαστηριο στον Περισσο και μαγαζι στην Ν. Ιωνια...Το θεωρω πιο πανω απο Τερκενλη..
To εργαστηριο ειναι 2 στενα πισω απο το σπιτι μου. Ειναι καλο, πολυ καλο και ειναι παντα φρεσκο.
Εφτασε στην Πατρα η φημη του ? -
Δεν υπαρχει off topic στη παμπ.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Δεν υπαρχει off topic στη παμπ.Υπαρχει
Capisce?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Δεν υπαρχει off topic στη παμπ.Σωστος ο Γιωργος!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν υπαρχει off topic στη παμπ.
Υπαρχει
Capisce?
Πολυ νταβατζιλικι το εχουμε δε εδω μεσα!!!! Κυριαρχει Δημοκρατια εγω θελω να μιλαω!!!!
-
Χούντα έχουμε
-
babs .........μαζί με τα bonus καπου εκεί είναι!...
Βαλε και μία πίτα γύρο για τον Bill τον φίλο να μην μείνει στεναχωρημενος αφού ειμαστε στο σουβλατζίδικο!..... -
-
-
Εκει περα και αν λεει το Gas or Ass!!! Ειμαι ερωτευμενος.
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]