-
Πάτερ με δουλεύεις;
Πρέπει να έρθω να του κάνουμε και αγιασμό κάποια μέρα.Λεπόν έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Ψάχνω πατάκια. Τα δικά του κάνουν βόλτες και έλεγα να πάρω τίποτα άλλο. Στα ιντερνετς δε βρήκα τίποτα. Θέλω να είναι μαλακό και σχετικά βαρύ για να κάθεται καλά.
Αν δε βρω κάτι άλλο θα πάρω τα niseko. -
για πες spec και τιμη απο τη μαυρη ζημια...
-
Όλα εργοστασιακά λέμε! Εννοείς κάτι πιο συγκεκριμένο;
Τιμή, τα κέρδη από τα διόδια 3 ημερών. -
Οντως ειναι πολυ ομορφο και η φωτο ειναι πολυ ομορφη αν ηθελες να το κρυψεις και να αναδειξεις τις ομορφιες του τοπου! Πολυ ωραια ζαντα, πως ομως πηγες για νισεκο και οχι για καποιο ντοπιο η κλειστο; Επειδη σε κοβω χαβαλε και οχι χαρντκορα ρωταω (οπως εγω)!
-
Το βασικότερο όλων ήταν το esp, οπότε οι επιλογές περιοριζόταν. Γενικά είχα μια προτίμηση (αισθητική) στο soft top και ακόμη περισσότερο στη διχρωμία (που δε φαίνεται στη photo βεβαίως ).
Το niseko για εμένα ήταν η ιδανική επιλογή που τα συνδύαζε όλα. -
Το νισέκο είναι η καλύτερη επιλογή. (δεν έχω τέτοιο)
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Mika τέλειο είναι!Μήπως είναι svp και όχι niseko?
-
Δεν ξέρω ακριβώς τις διαφορές τους, αλλά αυτό που τα ξεχωρίζω είναι καφέ δερμάτινα καθίσματα τιμόνι, λεβιέ, χειρόφρενο με γαλάζιες ραφές.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://www.mx5-mazda.co.uk/niseko.htmΕδώ λέει οτι βγαίνει μόνο σε γαλάζιο και ασημί. (ίσως στην Αγγλία μόνο σε αυτά τα χρώματα κυκλοφόρησε)
-
Εδώ λέει οτι βγαίνει μόνο σε γαλάζιο και ασημί. (ίσως στην Αγγλία μόνο σε αυτά τα χρώματα κυκλοφόρησε)
Ναι στη Γερμανία από όπου και τα φέρνει ο Μπούτσης έβγαιναν και σε γκρί σκούρο, λευκό και μαύρο.
Πατάκια Niseko -
Ο χρήστης mika έγραψε:
Πατάκια Niseko
Με μεταφορικά βγαίνει 90 ευρώ. Στην Ελλάδα παίζει να είναι πιο ακριβά; Αν είναι στα ίδια, να τα πάρω από εδώ.
-
Ινφινιτι, με χαροποίησε πολύ που είσαι συνειδητοποιημένος και το πήρα απόφαση. Θα σταθώ σε ένα ύψωμα και θα πω ένα μεγάλο μπράβο.
ΜΠΡΑΒΟ
-
-
Πατάκια Niseko
Με μεταφορικά βγαίνει 90 ευρώ. Στην Ελλάδα παίζει να είναι πιο ακριβά; Αν είναι στα ίδια, να τα πάρω από εδώ.
Δεν τα είχα βρει κάπου εδώ (η mazda δεν πρέπει να τα φέρνει)
όντως τα μεταφορικά του ilmotorsport είναι λίγα τσιμπημένα -
Όμορφα και του mika και του Infinity
Καλοτάξιδα
-
Ο χρήστης mika έγραψε:
Εδώ λέει οτι βγαίνει μόνο σε γαλάζιο και ασημί. (ίσως στην Αγγλία μόνο σε αυτά τα χρώματα κυκλοφόρησε)
Ναι στη Γερμανία από όπου και τα φέρνει ο Μπούτσης έβγαιναν και σε γκρί σκούρο, λευκό και μαύρο.
Πατάκια NisekoNομίζω ότι μόνο το svp έβγαινε σε χρώμα μελιτζανοσαλάτα.
Όμορφα και του mika και του Infinity
ΚαλοτάξιδαΘα σας έβαζα και το δικό μου αλλά θα πάει στα καγουρεμένα στάνταρ!
-
Τώρα που είσαι ξεσκέπαστος θα μπορείς να πληρώνεις και πιο εύκολα στα διόδια.
Γι΄αυτό άσε τις δικαιολογίες οτι δήθεν τα άνοιξαν οι ταριφες και δεν μπορούσες να πληρώσεις. -
Thanx koubeast!
xene βάλε να πάρουμε ιδέες.
btw το δικό μου είναι μάυρο, τι μελιτζανοσαλάτα το λες!Ταύρε η κλίκα δεν πληρώνει διόδια, μας τα κερνάει ο εκάστοτε συνάδελφος εργολάβος.
-
Είναι η φωτογραφία που τον μπέρδεψε! Και τη διχρωμία που είπες δεν βλέπω εγώ.
Στην Ελλάδα, μόνο το svp και εγώ νομίζω ότι ήταν μελιτζανί. Στο εξωτερικό, έπαιξε και άλλη έκδοση με αυτό το χρώμα.
Mazda MX-5