-
και δε γίνεσαι; κρύψε το να το δει οποιος θέλει.
-
μπα άσε οκ αν συνεχιστεί θα πάω να με δουν
ευχαριστώ
-
δες στο νετ τι οριζεται ευκοίλια και σύγκρινε το δικό σου θεμα (στο λέω γιατί ο καθενας εχει άλλη αποψη για την ευκοιλια και που είναι εννοείται λανθασμένη )
κανενα φάρμακο, μονο υγρά. οσο περισσότερα μπορεις.
-
το θέμα συνεχίζεται..
μίλησα με τον γιατρό και μου είπε τσάγια (όχι να κερνάω ), λαππά, φρυγανιές και σφιχτά αυγά. για να δούμε -
Μηπως είναι καμιά ίωση ή καμιά γαστρεντεριτιδα. Για το δευτερο τουλάχιστον το φαρμακο είναι Κοκα κόλα (να πιεις).
-
κοκα κολλα και φάρμακο; στην ιδια πρόταση;
μπορεις καλλιστα να πετάξεις μια χειροβομβίδα στα άντερά σου και να τα ανατινάξει όλα. θα μείνεις χωρίς άντερα, αλλά απο τη στιγμή που θα λυθεί η διάρροια, λαμβάνεται σαν φάρμακο.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
κοκα κολλα και φάρμακο; στην ιδια πρόταση;μπορεις καλλιστα να πετάξεις μια χειροβομβίδα στα άντερά σου και να τα ανατινάξει όλα. θα μείνεις χωρίς άντερα, αλλά απο τη στιγμή που θα λυθεί η διάρροια, λαμβάνεται σαν φάρμακο.
είπε ότι το φάρμακο στη προκειμένη περίπτωση είναι η κόκα κόλα, όχι να πάρει κάποιο φάρμακο ΜΕ κόκα κόλα. Ρύζι λαπά, τσάι και κόκα κόλα, θα σφίξεις για τα καλά
-
κ εγώ τι ειπα; να πάρει φάρμακο ΜΕ χειροβομβίδα; ξεροσφύρι ειπα. και θα γιατρευτεί. άρα ειναι φάρμακο.
δεν ήμουν σαφής;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μηπως είναι καμιά ίωση ή καμιά γαστρεντεριτιδα. Για το δευτερο τουλάχιστον το φαρμακο είναι Κοκα κόλα (να πιεις).Συμφωνω και εγω για την κοκα κολα,και ας συνεχιζει να τρωγεται με τα ρουχα του ο JBT οπως το συνηθιζει τελευταια .
Αν δεν εχει πιει ποτε κοκακολα τοτε σιγουρα θα τον ενοχλησει.Επισης αποφευγεις λαχανικα , σαλατες,γαλατα κλπ.
-
βρε Βιλλ... τι πάει να πει 'συμφωνώ'; συμφωνείς με τι ακριβώς; πού, πώς και γιατί το στηρίζεις;
...πλζ μη μαλώνουμε για τέτοια πράγματα, κριμα ειναι...
-
βρε Βιλλ... τι πάει να πει 'συμφωνώ'; συμφωνείς με τι ακριβώς; πού, πώς και γιατί το στηρίζεις;...πλζ μη μαλώνουμε για τέτοια πράγματα, κριμα ειναι...
Πολλες φορες σε περιπτωσεις διάρροιας η καταναλωση κοκακολας βοηθουσε να σταματησει.Γιατροσοφι;Ισως.Παντως με βοηθαει.
-
Εμενα μου το είχε πει παθολόγος γιατρός ως εναλλακτική διότι αποφευγω τα φαρμακα και είχα αποτελεσμα.
-
Μια κουταλια (γεματη) ωμού ελληνικου καφε με ελαχιστο λεμονι βοηθαει πολυ στην διαρροια.
Η πιο δραστικη λυση ειναι το immodium που νεκρωνει προσωρινα νευρα του εντερου,απλα οπως καθε φαρμακο καταπολεμα τα συμπτωματα,οχι την αρρωστια,δηλαδη θα σε βοηθησει να μπορεις να πας καπου χωρις προβληματα (αν εχεις δουλεια ή ταξιδι) αλλα δεν θα σε θεραπευσει,αν εχεις κατι σοβαρο το προβλημα θα ξαναρθει. -
και το ξεμάτιασμα σε πολλούς ανθρωπους κανει καλό (χωρίς πλάκα), το να το προτείνεις σε οποιονδήποτε εχει πονοκέφαλο ή ημικρανία ( ) είναι γκούχου γκούχου
-
κόκα κόλα κάνει καλό σε διάρροιες... με μέτρο, όχι λίτρα ολόκληρα
Περιέχει ηλεκτρολύτες, που είναι αυτό που φοβίζει περισσότερο μετά από επίμονες διάρροιες. Διαφορετικά αλμόρα... (προσοχή, δεν είπα αλμοράλ )
Επίσης σε διάρροιες μαύρο τσάι. Διαφορετικά ιμόντιουμ... 2 εφάπαξ μετά από 3-4 διάρροιες κ στη συνέχεια 1 χαπάκι μετά από κάθε νέα διάρροια. -
και το ξεμάτιασμα σε πολλούς ανθρωπους κανει καλό (χωρίς πλάκα), το να το προτείνεις σε οποιονδήποτε εχει πονοκέφαλο ή ημικρανία ( ) είναι γκούχου γκούχου -
ΟΚ οπως νομιζεις. σου προκαλεί χασμουρητά το θέμα. ωριμότατο.
-
ΟΚ οπως νομιζεις. σου προκαλεί χασμουρητά το θέμα. ωριμότατο.Ματι θα εχω.
-
Ξεκολλάτε ρε παιδιά μη τσακώνεστε γι αυτό αφού κ ο γιατρός μου πρότεινε κόκα. Η αλήθεια είναι ότι με αυτά που μου πε έχω στουμπώσει κ δεν έχω πια κενώσεις το αντίθετο δλδ
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ξεκολλάτε ρε παιδιά μη τσακώνεστε γι αυτό αφού κ ο γιατρός μου πρότεινε κόκα. Η αλήθεια είναι ότι με αυτά που μου πε έχω στουμπώσει κ δεν έχω πια κενώσεις το αντίθετο δλδΜιλκο και τυροπιτα
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες