-
Γειά σου φίλε Andreas26.
Καλοτάξιδο το καινούριο σου cruze!!
Καταρχήν τώρα δουλεύει?
Αν πάρει μπροστά ,θα σου έλεγα να μην το κινήσεις ,παρά μονό για να το πας στην αντιπροσωπεία.
Εάν δε πάρει, τότε ενημέρωσε τους και θα σου πουν αυτοί για τα περαιτέρω.
Μπουκιά και κόκαλο σου έτυχε !!Τι να πεις, συμβαίνουν στραβές.
Κάτι παρόμοιο δεν έχει αναφερθεί εδώ ,πάντως δεν φαίνεται να φταις εσύ ,και μοιάζει να ειναι ηλεκτρονικό το προβλημα που με λίγη τύχη και με μια απλή αναβάθμιση ελπίζω να στο λύσουν.
Αν θέλεις ενημέρωσε μας για το τι έγινε. -
Ο χρήστης Andreas26 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους...Καλησπέρα και καλορίζικο.
Έχει συναγερμό το αυτοκίνητο; Αν έχει μήπως στον έκαναν δώρο και τον έβαλαν εδώ;
Κάπου εκεί ίσως να υπάρχει θέμα. Για ρίξε μία ματιά στην λειτουργία του συναγερμού (τηλεχειρηστήριο, άνοιξε/κλείσε πόρτες κλπ...) -
μια χαζή ερώτηση βενζίνη έβαλες ? γιατί στο παραδίδουν σχεδόν στεγνό!
-
αλλαξα δαγκανες και τακακια και πολλες φορες τα φρενα παλι σφιριζουν τι πρεπει επιτελους να γινει;
-
Το σφύριγμα των φρένων δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα! Τα νέα υλικά τριβής ή τα κρύα φρένα σφυρίζουν...
-
ειναι ασχημο να φρεναρεις και ολοι να σε κοιτανε εγω δεν εχω δει καινουριο αυτοκινητο να εχει αυτο το προβλημα και μπορω να αναφερω κι αλλα λιγο η περισσοτερο σοβαρα οπως το ξεφλισμα του τιμονιου οι θηλιες στα καθισματα το μαδημα της οπισθεν η φλαντζα στο καπακι της μηχανης που εχει διαρροη τα πισω αμορτισερ που εχουν ενα ποντο διαφορα μεταξι τους το κολημα του δεικτη εξωτερικης θερμοκρασιας και ευχομαι να μην μας βγαλει αλλα γιατι θα μιλαμε για πληρη αποτυχια επιλογης και να μην ξεχασω την απαραδεκτη συμπεριφορα των αντιπροσωποιων.ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
-
Αντωνη,και το δικό μου κάνει τον θόρυβο στα πίσω φρένα κατά την οπισθεν ,ακόμα και μετά που μου άλλαξαν τις βάσεις των δαγκανών .Τώρα μου λένε να αλλάξουμε και τα τακάκια, αλλά απ'οτι βλέπω μάλλον τζάμπα κόπο θα ξανακάνω.
-
εμενα τα αλλαξανε καλο θα ειναι να τους αναφερεις την περιπτωση μου μηπως δωσουν εξηγηση και πες μου αν αντιμετωπισες τα προβληματα που ανεφερα παρπανω να θυμισω πως εχω το 1.8
-
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
εμενα τα αλλαξανε καλο θα ειναι να τους αναφερεις την περιπτωση μου μηπως δωσουν εξηγηση και πες μου αν αντιμετωπισες τα προβληματα που ανεφερα παρπανω να θυμισω πως εχω το 1.8Λοιπόν ,όπως σου είπα ο θόρυβος στα φρένα ''ζει και βασιλεύει ''.Θα αλλάξω και τα τακάκια και θα σε ενημερώσω.
Το δάκρυ από το ψευτοκάπακο,παρά τα 3 η 4 σφιξίματα (έχω χάσει το μέτρημα )ακόμα βγαίνει .Λίγο αλλά βγαίνει.
Στο τιμόνι έχω βάλει κάλυμμα από την αρχή,γιαυτό τον λόγο.Κάνει δουλειά.
Τώρα, για το κόλλημα του δείκτη εξωτερικής θερμοκρασίας ,για την διαφορά στα αμορτισερ,και τις θηλιές στα καθίσματα ,ειναι θέματα που δεν μου τα έχει παρουσιάσει το δικό μου. Τουλάχιστον ,ακόμα
Τέλος ,στο θέμα της συμπεριφοράς της αντιπροσωπείας ,δεν αντιμετώπισα κανένα προβλημα ,ίσα-ίσα το αντίθετο. -
Καλημέρα!!!Πριν 3 μέρες απέκτησα και εγω το Cruze LS+ και μπορώ να πώ οτι είμαι ενθουσιασμένος!Έκανα το πρώτο μου ταξίδι Χαλκίδα-Σαλόνικα μιας και ήθελα να ανεβω και συνδίασα το στρώσιμο του αμαξιού!Οι στροφές ανέβηκαν εως τις 3.500 max και λεει οτι καίει 9.2/100km!παιζει να πέσει παρακάτω?εχει κάνει 1100 χλμ το αμάξι!και είμαι ετοιμος για την πρώτη αλλαγή λαδιών!
*το ταξίδι ήταν απίστευτο με το Cruze! -
Καλοταξιδο η καταναλωση θα αργισει να κατεβει διαβασε τι γραφω στην 126 σελιδα
-
Ο χρήστης Gelvil έγραψε:
Καλημέρα!!!Πριν 3 μέρες απέκτησα και εγω το Cruze LS+ και μπορώ να πώ οτι είμαι ενθουσιασμένος!Έκανα το πρώτο μου ταξίδι Χαλκίδα-Σαλόνικα μιας και ήθελα να ανεβω και συνδίασα το στρώσιμο του αμαξιού!Οι στροφές ανέβηκαν εως τις 3.500 max και λεει οτι καίει 9.2/100km!παιζει να πέσει παρακάτω?εχει κάνει 1100 χλμ το αμάξι!και είμαι ετοιμος για την πρώτη αλλαγή λαδιών!
*το ταξίδι ήταν απίστευτο με το Cruze!Καλώς ήρθες Gelvil,και καλοτάξιδο το Cruze !
Γιατί από τόσο νωρίς η αλλαγή των λαδιών ? Ο κατασκευαστής λέει στα 15.000χλμ,η στον χρόνο.
Εγω τα άλλαξα στα 12.000χλμ.
Αν διαβάσεις το φόρουμ θα βρεις πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Cruze. -
Να`στε καλά...
Μου είπανε από την αντιπροσωπεία τα πρώτα λάδια πρέπει να αλλαχτούν στα 1.000χλμ και μετά στα 15.000!!!
Θα πάω αύριο λογικά για την αλλαγή!Cruzakia είσαι σίγουρος?Θα πάρω αύριο το πρωί και σε άλλη αντιπροσωπεία της Chevrolet να επιβεβαιώσω και θα σας ενημερώσω! -
Ο χρήστης Gelvil έγραψε:
Να`στε καλά...
Μου είπανε από την αντιπροσωπεία τα πρώτα λάδια πρέπει να αλλαχτούν στα 1.000χλμ και μετά στα 15.000!!!
Θα πάω αύριο λογικά για την αλλαγή!Cruzakia είσαι σίγουρος?Θα πάρω αύριο το πρωί και σε άλλη αντιπροσωπεία της Chevrolet να επιβεβαιώσω και θα σας ενημερώσω!Αναδουλειές η αντιπροσωπεία..
-
Μόλις πήρα τηλ τα κεντρικά της Chevrolet και τους ρώτησα για την αλλαγή λαδιών στα 1000 χλμ αν ισχύει γιατί μου φαίνετε λίγο παράξενο απο τόσο νορίς και μου είπανε ' στα 1000-1500χλμ γίνετε ένας έλεγχος και τυχόν παρατηρήσεις απο τον αγοραστή και καλό θα είναι να γίνει αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιών γιατί τα εργοστασίακά λάδια έχουν γρέζια μεσα και για αυτό το λόγο πρέπει να αλλαχτούν!Αναγκαίο δεν είναι ,αλλα είναι το καλύτερο για τη μηχανή!'
Ρώτησα τιμή και μου έιπανε 80Ε και στην αντιπροσωπεία απο όπου εχω πάρει το αμάξι 90Ε!Αν και οι 2 μου είπανε οτι η εργασία είναι δωρεάν! -
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
Αναδουλειές η αντιπροσωπεία..
Δεν είναι αναγκαίο ότι είναι εκ του πονηρού αυτό. Μπορεί πχ το αυτοκίνητο να είναι στοκαρισμένο και να καθόταν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αναδουλειές η αντιπροσωπεία..
Δεν είναι αναγκαίο ότι είναι εκ του πονηρού αυτό. Μπορεί πχ το αυτοκίνητο να είναι στοκαρισμένο και να καθόταν.
Καλά
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..
ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΤΟ CRUZE ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ..ΕΧΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ... ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ 12...ΕΚΤΟΣ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ 7,8.
ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ..ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΦΡΕΝΑ ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΟΠΙΣΘΕΝ.
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 27000 ΧΙΛ Κ ΑΚΟΥΣΑ ΕΧΘΕΣ ΘΟΡΥΒΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑΚΑΚΙ...ΤΑ ΚΟΙΤΑΩ Κ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ..ΚΟΙΤΑΩ Κ ΤΟ ΔΕΞΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ!!!!! ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?? ΜΗΠΩΣ Κ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΣΗΣΗ..Κ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ 20000ΧΛΜ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ Κ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ?? -
Ο χρήστης antonis NO1 έγραψε:
ειναι ασχημο να φρεναρεις και ολοι να σε κοιτανε εγω δεν εχω δει καινουριο αυτοκινητο να εχει αυτο το προβλημα και μπορω να αναφερω κι αλλα λιγο η περισσοτερο σοβαρα οπως το ξεφλισμα του τιμονιου οι θηλιες στα καθισματα το μαδημα της οπισθεν η φλαντζα στο καπακι της μηχανης που εχει διαρροη τα πισω αμορτισερ που εχουν ενα ποντο διαφορα μεταξι τους το κολημα του δεικτη εξωτερικης θερμοκρασιας και ευχομαι να μην μας βγαλει αλλα γιατι θα μιλαμε για πληρη αποτυχια επιλογης και να μην ξεχασω την απαραδεκτη συμπεριφορα των αντιπροσωποιων.ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Περιμένω να φέρουν της δαγκάνες εδώ και 2 μήνες περίπου με τον θόρυβο να έχει γίνει ήχος από παλιό λεωφορείο!!!!! Έχω το 1600 αλλά δεν έχων πρόβλημα με τα καθισματα.Το τιμόνι το έχω αλλάξει. Στο καπάκι της μηχανής δεν έχω δει διαρροή και για το αμορτισέρ δεν το ήξερα αυτό το πρόβλημα. Όσο για το κόλλημα της εξωτερικής θερμοκρασίας όταν το είχα πάει εγώ δεν το είχα το πρόβλημα αλλά είχα γράψει ότι έκαναν ένα ''update''. γιατί μου είπαν ότι δεν κρατούσε την μνήμη στους σταθμους.Και κάτι άλλο έχει κάποιος ακούσει τον ήχο του συναγερμού?
-
μια φορα εβαλε η γυναικα μου τον γιο μας μεσα και τον κλειδωσε για να δοκιμασει αν ανοιγοντας αυτος απο μεσα χτηπησει και λειτουργησε σωστα δοκιμαστε το
Chevrolet Cruze