-
Ο χρήστης darede έγραψε:
Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου. Οταν λεω αεροσακους εννοω τους 2 εχτρα που δινουν, ετσι ωστε να γινουν 8. Οσο αναφορα το Lane assist, δεν μου περασε καθολου απο το μυαλο αυτο που ανεφερες με τις φθαρμενες γραμμες που δεν θα τις αναγνωριζει. Για το dynamic chassis control και την αυτοματη αναρτηση με σταθεροποιηση υψους, περισσοτερο ρωτησα για να μαθω τι περισσοτερο θα προσεφεραν στο αυτοκινητο, μιας και αυτο που οδηγησα στο test drive μου αφησε αριστες εντυπωσεις. Για περισσοτερα σχετικα με το dsg, μετα απο το test drive
γνωριζεις τιμες για το dcc και την αναρτηση?
DCC=970
Αναρτηση=735
Τι να σου πω φίλε μου εγω που οδηγω το αυτοκίνητο ένα μήνα δεν θα τα έδινα αυτα τα λεφτά γιατί δεν Έχω νιώσει ότι τα χρειάζεται έχει πολυ καλό στήσιμο για σενταν και παρότι το πήγα στο όριο κ στον αυτοκινητόδρομο κ σε στροφιλικια. Αν μιλούσαμε για 1.8 κ με σκληροπηρυνικες διαθέσεις τότε ίσως ναι. Προς θεού μιλάμε για αυτοκίνητο 1.4 λίτρα έστω κ ας έχει 200 ροπή η όποια απλά του δίνει πολυ αξιοπρεπείς ρεπρίζ. Δώσε αυτα τα λεφτά σε συστηματα άνεσης κ πολυτελειας η κρατά τα για βενζίνες.
-
Μα για αυτο ρωτησα φιλε μου γιατι και εμενα που το οδηγησα λιγο, μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις. Και σαφως ειναι συστηματα εξεζητημενα και πανακριβα.Και σιγουρα αυτα τα λεφτα μπορει να διατεθουν αλλου, οπως ειπες αλλωστε. Παρεμπιντοντως, αν και αργοπορημενα σου ευχομαι καλοριζικο, το νεο σου Passat.
-
Άρη, μέχρι εδώ ήταν που ήσουν ο μοναδικός με το passat!!!
Το αυτοκίνητο βρίσκεται ήδη στα Ιωάννινα και από εβδομάδα το παραλαμβάνω. Κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη (λόγω πινακίδων, ασφάλειας, κλπ.), ώστε να κάνω και ένα καλό δώρο στον εαυτό μου, μιας και την ίδια μέρα έχω και γενέθλια.
Κάτι που ήθελα να ρωτήσω είναι γιατί ντε και καλά πρέπει να βγουν οι πινακίδες από εκεί; Δηλαδή το να βγάλω εγώ πινακίδες από εδώ τι πρόβλημα υπάρχει.
Και τελευταία ερώτηση και η πιο σημαντική: μάλλον τη Δευτέρα θα πάω να το δω. Τι κοιτάω στο αυτοκίνητο (και τη Δευτέρα που θα πάω να το δω αλλά και την Τετάρτη που θα πάω να το παραλάβω); Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα;
Είναι το πρώτο καινούριο αυτοκίνητο που θα παραλάβω, οπότε δεν έχω την παραμικρή εμπειρία. -
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Άρη, μέχρι εδώ ήταν που ήσουν ο μοναδικός με το passat!!!
Το αυτοκίνητο βρίσκεται ήδη στα Ιωάννινα και από εβδομάδα το παραλαμβάνω. Κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη (λόγω πινακίδων, ασφάλειας, κλπ.), ώστε να κάνω και ένα καλό δώρο στον εαυτό μου, μιας και την ίδια μέρα έχω και γενέθλια.
Κάτι που ήθελα να ρωτήσω είναι γιατί ντε και καλά πρέπει να βγουν οι πινακίδες από εκεί; Δηλαδή το να βγάλω εγώ πινακίδες από εδώ τι πρόβλημα υπάρχει.
Και τελευταία ερώτηση και η πιο σημαντική: μάλλον τη Δευτέρα θα πάω να το δω. Τι κοιτάω στο αυτοκίνητο (και τη Δευτέρα που θα πάω να το δω αλλά και την Τετάρτη που θα πάω να το παραλάβω); Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα;
Είναι το πρώτο καινούριο αυτοκίνητο που θα παραλάβω, οπότε δεν έχω την παραμικρή εμπειρία.Αντρέα αυτο που σίγουρα πρέπει να προσεξεις είναι να βεβαιωθεις ότι είναι το αυτοκίνητο όπως ακριβώς το παρηγγειλες. Ότι Δηλαδή είναι άσπρο και Όχι Κατά λάθος σου το έφεραν γκρι ή ότι τα καθίσματα είναι καφέ κ Όχι πχ μαύρα. Ξέρεις τώρα συνηθισμένα λάθη που γίνονται
Άντε σε λυπάμαι πολυ σε παιδευω.
viewtopic.php?f=5&t=31888&start=210#p1637740 -
Καημενούλη μου και εγώ συμπάσχω μαζί σου γιατί όπως και να το κάνεις το χρώμα δεν αλλάζει!!!
Αλήθεια, τώρα το καλοκαίρι με τη θερμοκρασία που αναπτύσσει το μαύρο αμάξωμα, ροδοκοκκινίζεις και εσύ;;;;
Τέλος πάντων, δε θα το συνεχίσω γιατί από ότι βλέπω το λευκό σου φέρνει αλλεργία (αλλά θα αναρτήσω φωτογραφίες).
Ευχαριστώ για το link. H επισυναπτόμενη φωτογραφία δίνει πολύ σημαντικά στοιχεία. Θα διαβάσω και αυτές τις μέρες μέχρι την Τετάρτη μήπως και δω κάτι χρήσιμο στο link που έδωσες.
Τη Δευτέρα θα πάω να το δω. Μία ερώτηση: εμένα μου είπε να βάλω τα χρήματα την Τρίτη ώστε την Τετάρτη να το παραλάβω. Έτσι γίνεται πάντα; Δηλαδή δε βάζεις τα λεφτά όταν είναι να το παραλάβεις; Συγκεκριμένα μου είπε ότι τη Δευτέρα θα στείλει τα λεφτά στην cosmocar για να του στείλουν τα χαρτιά. Την επόμενη (Τρίτη) να του βάλω σε τράπεζα εγώ τα λεφτά και την Τετάρτη να το παραλάβω. -
Μπορούν να σου στείλουν τα χαρτιά του αυτοκινήτου και να πας ο ίδιος όπου θέλεις για τις πινακίδες.Αφού τις βγάλεις τις παίρνεις μαζί σου όταν πας να παραλάβεις και σου τις τοποθετούν αυτοί
Έτσι είχα κάνει εγω στο προηγούμενο -
Σε ευχαριστώ πολύ. Τελικά όμως αυτή η διαδικασία να μου στέλνουν τα χαρτιά να βγάλω πινακίδες κλπ., μου φαίνεται κάπως, οπότε θα βγάλω πινακίδες από Ιωάννινα. Οπότε θα έχω ΙΟΝ στην πινακίδα.
Sent from my Android phone (Nexus S) using Tapatalk
-
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ. Τελικά όμως αυτή η διαδικασία να μου στέλνουν τα χαρτιά να βγάλω πινακίδες κλπ., μου φαίνεται κάπως, οπότε θα βγάλω πινακίδες από Ιωάννινα. Οπότε θα έχω ΙΟΝ στην πινακίδα.Sent from my Android phone (Nexus S) using Tapatalk
Οι πινακίδες Αντρέα θα είναι ΙΟΝ γάλακτος ή αμυγδάλου;
-
μηπως ομως ειναι ινο;
απ οτι ειδα στο αναλογο τοπικ μαλλον ινχ θα ειναι τελικα...
-
Εσύ Άρη, αν δεν πεις την 'εξυπνάδα σου' (ο Θεός να την κάνει) δεν μπορείς, θα σκάσεις!
Σοβαρά, έφτασε στο ΙΝΧ; Καλύτερα, μου αρέσει περισσότερο από τις σοκολάτες... ε, από το ΙΟΝ εννοώ. -
Βρε συ το ΙΟΝ ηταν Αθηνα...χεχεε
-
Εκανα σημερα test drive σε ενα polo με dsg και μπορω να πω οτι εμεινα εντυπωσιασμενμος με την αμεσοτητα του. Σιγουρα λοιπον θα το παρω και στο passat. Στην συζητηση που ειχαμε μετα για την τιμη του ΙΧ, μου το αφησε τελικα στα 28 χιλ. Αυτο θα περιλαμβανει το 1.4 highline dsg με park assist, cruise control, bi-xenon, καθρεπτες αναδιπλουμενους, θερμομονωτικο παρμπριζ, μαυρα κρυσταλλα πισω, συναγερμο, media-in και πολυλειτουργικο τιμονι με paddles. Το χρωμα του θα ειναι το islandgrau και το σαλονι του θα ειναι μαυρο. Εχω βεβαια καποιους ενδιασμους για τον συναγερμο, που λειτουργει με κορνα και οχι με σειρηνα, αλλα και με το cruise control γιατι δεν ειναι το adaptive- που μου ειπανε οτι δεν προσφερετε στο 1,4. Πως σας φαινονται οι επιλογες μου; Παντως μετα το μεγαλο test drive που θα κανω στο passat μεσα στην εβδομαδα, δεν το αποκλειω να το παραγγειλω αμεσως κιολας
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Βρε συ το ΙΟΝ ηταν Αθηνα...χεχεεΝαι, έχεις δίκιο. Απλά, όταν έκανα test drive οι πινακίδες του αυτοκινήτου ήταν ΙΟΝ και μπερδεύτηκα. Και να φανταστείς ότι έχω γνωστό στην Αθήνα που έχει ΙΟΝ πινακίδες!
-
Ο χρήστης darede έγραψε:
Εκανα σημερα test drive σε ενα polo με dsg και μπορω να πω οτι εμεινα εντυπωσιασμενμος με την αμεσοτητα του. Σιγουρα λοιπον θα το παρω και στο passat. Στην συζητηση που ειχαμε μετα για την τιμη του ΙΧ, μου το αφησε τελικα στα 28 χιλ. Αυτο θα περιλαμβανει το 1.4 highline dsg με park assist, cruise control, bi-xenon, καθρεπτες αναδιπλουμενους, θερμομονωτικο παρμπριζ, μαυρα κρυσταλλα πισω, συναγερμο, media-in και πολυλειτουργικο τιμονι με paddles. Το χρωμα του θα ειναι το islandgrau και το σαλονι του θα ειναι μαυρο. Εχω βεβαια καποιους ενδιασμους για τον συναγερμο, που λειτουργει με κορνα και οχι με σειρηνα, αλλα και με το cruise control γιατι δεν ειναι το adaptive- που μου ειπανε οτι δεν προσφερετε στο 1,4. Πως σας φαινονται οι επιλογες μου; Παντως μετα το μεγαλο test drive που θα κανω στο passat μεσα στην εβδομαδα, δεν το αποκλειω να το παραγγειλω αμεσως κιολαςΑντε κλειστο να εχω κ κανεναν να συζητω για το dsg. isalndgrau μου αρεσει πολυ αλλα δυστυχως δεν μου αρεσε το εσωτερικο μαυρο που το ειδα live. Το φτηναινει πολυ εσωτερικα, μονοδρομος ομως ο συνδυασμος του με το γκρι. Το media in ποσο σου το χρεωσαν? γιατι μαλλον περιττο μου φαινεται μια χαρα δουλευει η καρτα sd. Εκτος αν θελεις να το συνδεσεις με iphone αλλα δεν λυπασαι την μπαταρια του? ουσιαστικα δεν του λειπει τιποτα με αυτα που εβαλες αλλα θα σου αναφερω δυο ενστασεις μου. Το θερμομονωτικο παρπριζ θα σε δυσκολεψει στην περιπτωση που θελησεις να χρησιμοποιησεις gps γιατι θα του κοβει το σημα. Κοιτα τωρα την εμπειρια μου απο ACC. Το χρησιμοποιησα στην Γερμανια οπου ηταν ολα καλα, αλλα οταν ετυχε καποια στιγμη να το χρησιμοποιησω σε καποιο αυτοκινητο στην Ελλαδα ειχα το εξης προβλημα. Επειδη ζουμε στην χωρα των ηλιθιων που δεν ξερουν τι θα πει κρατω αποσταση ασφαλειας, συνεχως μου χωνονταν στο κενο που αφηνε το ACC κ που αυτο θεωρει σαν ασφαλειας, με αποτελεσμα το αυτοκινητο συνεχως να φρεναρει για να δημιουργησει καινουριο κενο ασφαλειας και ετσι να εκνευριζω αυτους που με ακολουθουσαν απο πισω. Γιαυτο στο δικο μου παρηγγειλα το απλο CC.
-
Τι εγινε παιδια τι εχω χασει??
Ο Ανδρεας παρελαβε?? Αυριο η μεγαλη μερα;!!!!! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!
Βλεπω νεο αιμα για την αυτοκινηταρα μας και χαιρομαι ιδιαιτερα...darebe σχεδον εχουμε βαλει τα ιδια,(δεν εχω βαλει το cruise control,και εχω βαλει zenec nc-2010).
Λοιπον συνεβει το εξης παραδοξο,στην δουλεια μου πηρανε για τεστ drive την αυτοκινηταρα μας,και ειχα παει στην παραλαβει...το συγκεκριμενο πρωι ειχα μιλησει με την αντιπροσωπεια για να τους ενημερωσω για ενα 11μερο ταξιδι που εχω και εαν θα μου ζητηγαν μεσα σε αυτο το διαστημα τα λεφτα τι ακριβωςθα καναμε. Ρωτησα αν εχουμε κανενα νεο για την παραδοση,και μου ειπαν πως ο υπολογιστης τους λεει οτι ειναι στην μεταφορα(εγω ειμαι 26 εβδομαδα),αλλα και 1 που ακομα περιμενουν (ειναι 24 εβδομαδα) δεν εχει ερθει ακομα.Οποτε και ρωτησα στην κοσμοκαρ μια και βρεθηκα εκει και μου ειπαν πως μεσα στην εβδομαδα περιμενουν 2 καραβια..ελπιζω να ειναι και το δικο μου!Αλλιως τον ηπιαμε..
ΑΡΗ, το θερμομονωτικο κοβει το gps,δεν εχει καποια εξωτερικη κεραια?? -
Ο χρήστης spy70 έγραψε:
Βλεπω νεο αιμα για την αυτοκινηταρα μας και χαιρομαι ιδιαιτερα...darebe σχεδον εχουμε βαλει τα ιδια,(δεν εχω βαλει το cruise control,και εχω βαλει zenec nc-2010).
Λοιπον συνεβει το εξης παραδοξο,στην δουλεια μου πηρανε για τεστ drive την αυτοκινηταρα μας,και ειχα παει στην παραλαβει...το συγκεκριμενο πρωι ειχα μιλησει με την αντιπροσωπεια για να τους ενημερωσω για ενα 11μερο ταξιδι που εχω και εαν θα μου ζητηγαν μεσα σε αυτο το διαστημα τα λεφτα τι ακριβωςθα καναμε. Ρωτησα αν εχουμε κανενα νεο για την παραδοση,και μου ειπαν πως ο υπολογιστης τους λεει οτι ειναι στην μεταφορα(εγω ειμαι 26 εβδομαδα),αλλα και 1 που ακομα περιμενουν (ειναι 24 εβδομαδα) δεν εχει ερθει ακομα.Οποτε και ρωτησα στην κοσμοκαρ μια και βρεθηκα εκει και μου ειπαν πως μεσα στην εβδομαδα περιμενουν 2 καραβια..ελπιζω να ειναι και το δικο μου!Αλλιως τον ηπιαμε..
ΑΡΗ, το θερμομονωτικο κοβει το gps,δεν εχει καποια εξωτερικη κεραια??Καλως τον Σπυρο!!! Καλα τον Αντρεα αστον βρισκεται σε αλλο κοσμο τωρα. Οσο πλησιαζουν οι μερες τοσο πιο τρελαινεται
Το ενστικτο μου λεει οτι σε ενα απο τα δυο καραβια θα ειναι το δικο σου. Αντε θελω παρεαααα.
Το gps εννοω για τα aftermarket οχι το εργοστασιακο που σαφως κ εχει προεγκατεστημενη κεραια. απλα στα αλλα θα πρεπει να τραβηξει γραμμη για την κεραια. -
ΑΡΗ, και εγω ευχομαι να ειναι μεσα σε ενα απο τα δυο καραβια,εν τω μεταξυ εχω ακουσει κατι ιστοριες για το πως συμπεριφερονται οι υπαλληλοι του τελωνειου στα αυτοκινητα και εχω ξενερωσει,αν ειχα κανενα μπροστα μου θα τον τελειωνα.Ελπιζω να ειναι ευγενικοι μαζι του γιατι..... θελω να δω με ποσα χλμ θα το παραλαβω.
Απο αυριο το πρωι θα το παρω και εγω για τεστ drive..(στην εταιρεια εχουμε παρει την highline εκδοση αλλα με χειροκινητο κιβωτιο),παντως ο συναδελφος που το ειχε το σαβ/κο μου ειπε οτι εχει ξετρελαθει,για το στησιμο του σαν αυτοκινητο,για τους πολυ χαμηλους θορυβους ,οτι ο κινητηρας του με την συμπεριφορα του φαινετε σαν ο ιδανικος για το συγκεκριμενο αμαξωμα (αν και δεν το πιστευε στην αρχη) και οτι ειναι πολυ καλη επιλογη,επισης μου ανεφερε για πολυ μικρη καταναλωση. Αυριο η σειρα μου!! -
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
ΑΡΗ, το θερμομονωτικο κοβει το gps,δεν εχει καποια εξωτερικη κεραια??Καλως τον Σπυρο!!! Καλα τον Αντρεα αστον βρισκεται σε αλλο κοσμο τωρα. Οσο πλησιαζουν οι μερες τοσο πιο πολύ τρελαινεται
Το ενστικτο μου λεει οτι σε ενα απο τα δυο καραβια θα ειναι το δικο σου. Αντε θελω παρεαααα.
Το gps εννοω για τα aftermarket οχι το εργοστασιακο που σαφως κ εχει προεγκατεστημενη κεραια. απλα στα αλλα θα πρεπει να τραβηξει γραμμη για την κεραια.Μάθε επιτέλους σωστά ελληνικά!
Σπύρο, δε θα το παραλάβω αύριο. Την Τετάρτη θα γίνει αυτό. Αύριο θα πάω να το δω. Και μπορώ να σου πω ότι όσο περνάνε οι ώρες αγχώνομαι όλο και περισσότερο. Ευχαριστώ πάντως πάρα πολύ για τις ευχές σου.
Τι κοιτάω αύριο, τα πάντα; Και την Τετάρτη που θα ξαναπάω για να το παραλάβω, πάλι τα πάντα;
Καμία υπόδειξη της τελευταίας στιγμής;
Αληθεύει ότι τα έχουν παραφουσκωμένα τα λάστιχα και να τα αφήσω έτσι για τα πρώτα 100 χιλ. και μετά να τους βάλω τη σωστή τους πίεση; Λίγο χαμένος είμαι γιατί δεν έχω παραλάβει άλλη φορά καινούριο αυτοκίνητο και αυτό με κάνει να σκέφτομαι χιλιάδες πράγματα πιθανά και απίθανα.
Σπύρο ολόψυχα σου εύχομαι να είναι μέσα σε αυτά τα δύο καράβια, αλλά και να μην είναι μην το παίρνεις βαρέως. Ζήτημα ημερών είναι να το λάβεις και εσύ.
Πολλά ήθελα να ρωτήσω, αλλά τα ξέχασα όλα τώρα. Πάω να πιω ένα ποτό για να ηρεμήσω λίγο... -
Ο χρήστης Ariskouts έγραψε:
Εκανα σημερα test drive σε ενα polo με dsg και μπορω να πω οτι εμεινα εντυπωσιασμενμος με την αμεσοτητα του. Σιγουρα λοιπον θα το παρω και στο passat. Στην συζητηση που ειχαμε μετα για την τιμη του ΙΧ, μου το αφησε τελικα στα 28 χιλ. Αυτο θα περιλαμβανει το 1.4 highline dsg με park assist, cruise control, bi-xenon, καθρεπτες αναδιπλουμενους, θερμομονωτικο παρμπριζ, μαυρα κρυσταλλα πισω, συναγερμο, media-in και πολυλειτουργικο τιμονι με paddles. Το χρωμα του θα ειναι το islandgrau και το σαλονι του θα ειναι μαυρο. Εχω βεβαια καποιους ενδιασμους για τον συναγερμο, που λειτουργει με κορνα και οχι με σειρηνα, αλλα και με το cruise control γιατι δεν ειναι το adaptive- που μου ειπανε οτι δεν προσφερετε στο 1,4. Πως σας φαινονται οι επιλογες μου; Παντως μετα το μεγαλο test drive που θα κανω στο passat μεσα στην εβδομαδα, δεν το αποκλειω να το παραγγειλω αμεσως κιολας
Αντε κλειστο να εχω κ κανεναν να συζητω για το dsg. isalndgrau μου αρεσει πολυ αλλα δυστυχως δεν μου αρεσε το εσωτερικο μαυρο που το ειδα live. Το φτηναινει πολυ εσωτερικα, μονοδρομος ομως ο συνδυασμος του με το γκρι. Το media in ποσο σου το χρεωσαν? γιατι μαλλον περιττο μου φαινεται μια χαρα δουλευει η καρτα sd. Εκτος αν θελεις να το συνδεσεις με iphone αλλα δεν λυπασαι την μπαταρια του? ουσιαστικα δεν του λειπει τιποτα με αυτα που εβαλες αλλα θα σου αναφερω δυο ενστασεις μου. Το θερμομονωτικο παρπριζ θα σε δυσκολεψει στην περιπτωση που θελησεις να χρησιμοποιησεις gps γιατι θα του κοβει το σημα. Κοιτα τωρα την εμπειρια μου απο ACC. Το χρησιμοποιησα στην Γερμανια οπου ηταν ολα καλα, αλλα οταν ετυχε καποια στιγμη να το χρησιμοποιησω σε καποιο αυτοκινητο στην Ελλαδα ειχα το εξης προβλημα. Επειδη ζουμε στην χωρα των ηλιθιων που δεν ξερουν τι θα πει κρατω αποσταση ασφαλειας, συνεχως μου χωνονταν στο κενο που αφηνε το ACC κ που αυτο θεωρει σαν ασφαλειας, με αποτελεσμα το αυτοκινητο συνεχως να φρεναρει για να δημιουργησει καινουριο κενο ασφαλειας και ετσι να εκνευριζω αυτους που με ακολουθουσαν απο πισω. Γιαυτο στο δικο μου παρηγγειλα το απλο CC.
Το media in το χρεωνουν 155 ευρω και το παιρνω γιατι θελω να χρησιμοποιω usb και οχι SD card. Αλλα τι εννοεις οταν λες να λυπαμαι την μπαταρια του; Δυστυχως δεν τα εχω δει το εσωτερικο σε μαυρο και ετσι δεν εχω αποψη, αλλα μιας και που το ανεφερες θα επιδιωξω να το δω και υστερα βλεπουμε. Για την περιοχη οπου θα χρησιμοποιω το ACC ειναι ιδανικο και μαλιστα το καλοκαιρι, οπου με τους λυομενους γινεται χαμος. Αλλα δεν συνδιαζεται μου λενε; Θα το ψαξω παντως. Εγω μαλλον στο τελος του μηνος θα το παραγγειλω, για παραδοση Νοεμβριο.
-
Ο χρήστης darede έγραψε:
Αντε κλειστο να εχω κ κανεναν να συζητω για το dsg. isalndgrau μου αρεσει πολυ αλλα δυστυχως δεν μου αρεσε το εσωτερικο μαυρο που το ειδα live. Το φτηναινει πολυ εσωτερικα, μονοδρομος ομως ο συνδυασμος του με το γκρι. Το media in ποσο σου το χρεωσαν? γιατι μαλλον περιττο μου φαινεται μια χαρα δουλευει η καρτα sd. Εκτος αν θελεις να το συνδεσεις με iphone αλλα δεν λυπασαι την μπαταρια του? ουσιαστικα δεν του λειπει τιποτα με αυτα που εβαλες αλλα θα σου αναφερω δυο ενστασεις μου. Το θερμομονωτικο παρπριζ θα σε δυσκολεψει στην περιπτωση που θελησεις να χρησιμοποιησεις gps γιατι θα του κοβει το σημα. Κοιτα τωρα την εμπειρια μου απο ACC. Το χρησιμοποιησα στην Γερμανια οπου ηταν ολα καλα, αλλα οταν ετυχε καποια στιγμη να το χρησιμοποιησω σε καποιο αυτοκινητο στην Ελλαδα ειχα το εξης προβλημα. Επειδη ζουμε στην χωρα των ηλιθιων που δεν ξερουν τι θα πει κρατω αποσταση ασφαλειας, συνεχως μου χωνονταν στο κενο που αφηνε το ACC κ που αυτο θεωρει σαν ασφαλειας, με αποτελεσμα το αυτοκινητο συνεχως να φρεναρει για να δημιουργησει καινουριο κενο ασφαλειας και ετσι να εκνευριζω αυτους που με ακολουθουσαν απο πισω. Γιαυτο στο δικο μου παρηγγειλα το απλο CC.
Το media in το χρεωνουν 155 ευρω και το παιρνω γιατι θελω να χρησιμοποιω usb και οχι SD card. Αλλα τι εννοεις οταν λες να λυπαμαι την μπαταρια του; Δυστυχως δεν τα εχω δει το εσωτερικο σε μαυρο και ετσι δεν εχω αποψη, αλλα μιας και που το ανεφερες θα επιδιωξω να το δω και υστερα βλεπουμε. Για την περιοχη οπου θα χρησιμοποιω το ACC ειναι ιδανικο και μαλιστα το καλοκαιρι, οπου με τους λυομενους γινεται χαμος. Αλλα δεν συνδιαζεται μου λενε; Θα το ψαξω παντως. Εγω μαλλον στο τελος του μηνος θα το παραγγειλω, για παραδοση Νοεμβριο.
Εννοω οτι αν το χρησιμοποιησεις με iphone θα τρως την μπαταρια του τηλεφωνου
VW Passat 2010