-
Και πάλι στην τιμή που δίνεται στον ανταγωνισμό θες τουλάχιστο €25 και βάλε για να πάρεις κάτι αντίστοιχο.
Αφού το έχεις κ εσύ κ είσαι ευχαριστημένος θα το χτυπήσω σίγουρα!edit: να σε ρωτήσω είναι ασύρματο;
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
αρχηγέ Govus δεν βάζεις και το λινκ απο το ιντερνετικό σου κατάστημα να υπάρχει.
αυτοκινητοφόρουμ είμαστε, σε ποδηλατοτοπικο, όλο και κάποιον άλλο μπορεί να ενδιαφέρει.εγώ βρήκα αυτό, αφού πήρα ομως από ελλάδα κ με 90 ευρώ τη βάση με στήριγμα στο κοτσαδορο για 2 ποδήλατα
http://www.thuleonline.co.uk/ -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και πάλι στην τιμή που δίνεται στον ανταγωνισμό θες τουλάχιστο €25 και βάλε για να πάρεις κάτι αντίστοιχο.
Αφού το έχεις κ εσύ κ είσαι ευχαριστημένος θα το χτυπήσω σίγουρα!edit: να σε ρωτήσω είναι ασύρματο;
Δεν ξέρω την απάντηση αλλά έχω δει ασύρματο κοντεράκι από το lidl (δεν νομίζω να έφταιγε αυτό) να δείχνει ταχύτητα 100χλμ/ώρα ενώ το ποδήλατο ήταν σταματημένο και αυτό μάλλον λόγω παρεμβολών από το κινητό τηλέφωνο του αναβάτη.
-
Ευχαριστω για τις απαντησεις, αφου ειναι ετσι θα παω κι εγω!!
elteo εγω το ειδα σ'ενα φυλλαδιο οπου ειχε 'σταμπαρισμενη' τη λεξη 'ασυρματο' πανω στην εικονα, αλλα στο ιντερνετ δε γραφει κατι..
-
Ένα περίεργο πράγμα. Απο τότε που τα έφτυσε το κοντερακι, απολαμβανω πολυ περισσότερο την ποδηλασία μου. Ίσως γιατί δεν αγχώνομαι να πιάσω συγκεκριμένη ταχύτητα, ή χρόνους.
-
Μιας που συζητάτε για σχάρες μεταφοράς, ποια είναι η μεγαλύτερη απόσταση που έχετε κάνει μεταφέροντας ποδήλατα; Σκέφτομαι να επιχειρήσω να μεταφέρω 3 ποδήλατα από Αθήνα στην Κέρκυρα (2 ενηλίκων και 1 παιδικό), για τις διακοπές, αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για την ασφάλεια του εγχειρήματος
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Ευχαριστω για τις απαντησεις, αφου ειναι ετσι θα παω κι εγω!!elteo εγω το ειδα σ'ενα φυλλαδιο οπου ειχε 'σταμπαρισμενη' τη λεξη 'ασυρματο' πανω στην εικονα, αλλα στο ιντερνετ δε γραφει κατι..
Αυτό που πήρα εγώ 6.99 είναι το ίδιο ακριβώς σε εμφάνιση αλλά όχι ασύρματο. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτό έχει 2 μπαταρίες στην συσκευασία. Πάντως την δουλειά του την κάνει. Πριν 3 χρόνια είχα πάρει ένα ασύρματο από το lidl με υψόμετρο και διάφορα άλλες λειτουργίες και δούλευε καλά, αλλά μου έπεσε και έσπασε.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μιας που συζητάτε για σχάρες μεταφοράς, ποια είναι η μεγαλύτερη απόσταση που έχετε κάνει μεταφέροντας ποδήλατα; Σκέφτομαι να επιχειρήσω να μεταφέρω 3 ποδήλατα από Αθήνα στην Κέρκυρα (2 ενηλίκων και 1 παιδικό), για τις διακοπές, αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για την ασφάλεια του εγχειρήματοςΤρίκαλα Θεσσαλίας - Άγιος Νικόλαος Χαλκιδικής (περίπου 400 km). Τη διαδρομή την έχω κάνει αρκετά καλοκαίρια, με 3 ποδήλατα σε σχάρα πίσω, με την οικογένεια και όλα τα σχετικά. Με το focus sw 1,6 πηγαίνω πολύ πολύ άνετα, με ταχύτητες μέχρι 140 (τόσο τρέχω και χωρίς τα ποδήλατα). Παλιότερα με το Almera 1,4 η ταχύτητα ήταν λίγο μικρότερη, στις ανηφόρες δυσκολεύονταν λιγάκι, αλλά κατά τα άλλα κανένα πρόβλημα. Φυσικά η συμπεριφορά του αυτοκινήτου αλλάζει και θέλει προσοχή (στο φρενάρισμα, σε ελιγμούς, στο προσπέρασμα), πιο πολύ όμως επηρεάζεται από το μεγάλο βάρος των αποσκευών που μεταφέρουμε και λιγότερο από τα ποδήλατα...
Με τη σχάρα πίσω τα ποδήλατα πρέπει να είναι καλά τοποθετημένα για να μην χτυπάνε μεταξύ τους ή με το αυτοκίνητο και να είναι δεμένα στη σχάρα - εγώ χρησιμοποιώ ιμάντες αλλά και ένα χταπόδι κάνει την ίδια δουλειά.
Καλές διακοπές! -
Το κιτ άμεσης επισκευής που θα έχει στο Lidl την Πέμπτη αξίζει άραγε;
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ευχαριστω για τις απαντησεις, αφου ειναι ετσι θα παω κι εγω!!
elteo εγω το ειδα σ'ενα φυλλαδιο οπου ειχε 'σταμπαρισμενη' τη λεξη 'ασυρματο' πανω στην εικονα, αλλα στο ιντερνετ δε γραφει κατι..
Αυτό που πήρα εγώ 6.99 είναι το ίδιο ακριβώς σε εμφάνιση αλλά όχι ασύρματο. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτό έχει 2 μπαταρίες στην συσκευασία. Πάντως την δουλειά του την κάνει. Πριν 3 χρόνια είχα πάρει ένα ασύρματο από το lidl με υψόμετρο και διάφορα άλλες λειτουργίες και δούλευε καλά, αλλά μου έπεσε και έσπασε.
Aυτό που έχει τώρα ειναι ΑΣΥΡΜΑΤΟ κ γιαυτο εχει δυο μπαταριες.
τόσο κ πιο φθηνά εχουν κ τα κινεζικα ασυρματα απο ebay.
εγώ πήρα μια 6αδα ενσυρματα με 4-5 ευρω -
ΤdFrance, λεπτομερεια η σχεση μπροστινου τροχου και παλουκιου... (παλι καλα που ηταν ο τροχος βεβαια)
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
ΤdFrance, λεπτομερεια η σχεση μπροστινου τροχου και παλουκιου... (παλι καλα που ηταν ο τροχος βεβαια)
Παρόλα αυτά ο ποδηλάτης αυτός (HOOGERLAND) όχι μόνο συνεχίζει ( μπαταρισμένος σαν Αιγυπτιακή μούμια βέβαια ) αλλά φοράει και την πουά φανέλα (καλύτερος ανηφορίστας)!
-
Γειά χαρά σε όλους. Από το Σάββατο και εγώ στο club με το παρακάτω:
http://www.idealbikes.net/?section=2150&language=el_GR&itemid1494=2188
Ενθουσιασμένος τόσο με το ποδήλατο αυτό καθ' αυτό αλλά και με τις πρώτες βόλτες σε σημείο να θέλω να πηγαίνω παντού με αυτό . Ήδη έχει ετοιμαστεί λίστα με πραγματάκια που πρέπει να αγοραστούν (πέρα από φωτάκι πίσω, παγούρι και κράνος που πήρα ήδη). Ωστόσο ένα μελανό σημείο που θέλω να διορθώσω άμεσα είναι το γεγονός ότι ενώ στο Megisto (πάνω από 200 ευρώ φθηνότερο!) ο λαιμός είναι ρυθμιζόμενος, στο δικό μου δεν μπήκαν στον 'κόπο' να βάλουν έναν αντίστοιχο αν και αυτός που έχει το δικό μου είναι ακριβότερος . Αποτέλεσμα να οδηγώ περισσότερο σκυφτά από ότι θέλω να πιστεύω ότι πρέπει (όταν ποδηλατώ χαλαρά, πιάνω το τιμόνι με τις άκρες των δακτύλων )
Αυτός που έχει αυτή τη στιγμή είναι αυτός:
http://www.ritcheylogic.com/dyn_prodfamily.php?k=299407και ψάχνω αυτό:
http://www.ritcheylogic.com/dyn_prodfamily.php?k=432783#Πιστεύετε ότι θα δώ κάποια βελτίωση και αν ναι, ξέρει κάποιος αν μπορώ να τον βρώ σε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα?
Επίσης, υπάρχει κάποια πρόταση για προσιτό αλλά αξιοπρεπές φως για εμπρός? Αυτό που έχω τώρα είναι ένα δανεικό των 5 ευρώ το οποίο εκτός του ότι θεωρώ ότι είναι αδύναμο δεν πατάει καλά και στο τιμόνι γιατί προς το κέντρο του φαρδαίνει οπότε αυτο γλιστράει συνεχώς προς το πιο λεπτό σημείο και πέφτει αφού είναι πιο χαλαρό ...
Επίσης, η σέλα του με ψιλοταλαιπωρεί (σκληρή και στενή) αν και αρχίζω να τη συνηθίζω μάλλον. Θεωρείτε ότι αν πάρω ένα καλό σορτσάκι με επένδυση μπορώ να αποφύγω την αλλαγή με μια πιο φαρδιά και μαλακή ή θα πρέπει να την αλλάξω ούτως ή αλλως?
Καθρέφτη χρησιμοποιείτε? Υπάρχει κάποιος καλός να προτείνετε?
Ευχαριστώ.
ΥΓ Προς το παρόν δεν αισθάνομαι ιδιαίτερη ανασφάλεια στο δρόμο. Οι μόνες φορές που αισθάνομαι ότι απειλούμαι είναι σταματημένος πίσω από αμάξι σε φανάρι αφού έχω το φόβο μην έρθει κάποιος και μου σκάσει αφηρημένος από πίσω. Πως το χειρίζεστε αυτό? Απλά προσπαθείτε να κάθεστε στο πλάι των αυτοκινήτων? Υπάρχει άλλος τρόπος?
-
Καλοταξιδο φιλε!!! Για τα φαναρια, καθεσαι μπροστα μπροστα και στη μια ακρη διπλα στο πεζοδρομιο..
Δες κι αυτο τον οδηγο, ειναι για μηχανες βεβαια αλλα εχει ωραια tips! http://media2.feed.gr/pegasus/Multimedi ... 068889.pdf
-
Χτύπησα το κοντεράκι και την τρόμπα ποδιού από το Lidl. Γαμάτα είναι και τα 2.
Ειδικά το κοντεράκι είναι value4money. -
είναι ασύρματο?
@unhackable. ο ρυθμιζόμενος λαιμός είναι κάτι που μπορείς να βάλεις και μόνος σου αλλά το γεγονός οτι τώρα ίσα που ακουμπάς με κάνει να ρωτήσω, πήρες το σωστό μέγεθος? πόσο ύψος έχεις και ποιο μέγεθος πήρες? επίσης πόσο καιρό κάνεις ποδήλατο?(στην αρχή μας φαίνονται σκυφτά αλλά στη πορεία βλέπεις οτι αυτή είναι η πιο αποδοτική στάση)
πόσο το πήρες αν επιτρέπεται? -
Ναι είναι ασύρματο και πολύ μικρό. Καμία σχέση με την γκουμούτσα στην φωτό!
-
έχει δυνατότητα να πιάσει στο λαιμό και όχι στο τιμόνι?
-
Οχι ....
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Επίσης, υπάρχει κάποια πρόταση για προσιτό αλλά αξιοπρεπές φως για εμπρός? Αυτό που έχω τώρα είναι ένα δανεικό των 5 ευρώ το οποίο εκτός του ότι θεωρώ ότι είναι αδύναμο δεν πατάει καλά και στο τιμόνι γιατί προς το κέντρο του φαρδαίνει οπότε αυτο γλιστράει συνεχώς προς το πιο λεπτό σημείο και πέφτει αφού είναι πιο χαλαρό ...
Φώτα αγοράζω από εδώ: http://www.dealextreme.com/c/bike-lights-905
Έχει ό,τι τραβάει η όρεξή σου, σε τιμή ξεφτίλα, με δωρεάν μεταφορικά. Η ποιότητα είναι αντίστοιχη των κινέζικων επωνύμων που θα πάρεις από ένα ποδηλατάδικο.Επίσης, η σέλα του με ψιλοταλαιπωρεί (σκληρή και στενή) αν και αρχίζω να τη συνηθίζω μάλλον. Θεωρείτε ότι αν πάρω ένα καλό σορτσάκι με επένδυση μπορώ να αποφύγω την αλλαγή με μια πιο φαρδιά και μαλακή ή θα πρέπει να την αλλάξω ούτως ή αλλως?
Μη βιαστείς για τη σέλα. Κάνε μπόλικα χιλιόμετρα πρώτα, μέχρι να τη συνηθίσεις, και μετά αποφασίζεις αν θα την αλλάξεις ή όχι. Άσε που κανείς δε σου εγγυάται ότι και η καινούργια που θα πάρεις θα σε βολέψει. Π.χ., η σέλα που έχω στο καινούργιο μου mountain θεωρείται από τις πιο ποιοτικές, με εξαιρετικές κριτικές παντού κ.λπ., όμως εγώ δεν την έχω βολευτεί ακόμα.
Το σορτσάκι με επένδυση είναι εκ των ουκ άνευ, και κακώς δεν το έχεις αγοράσει ήδη. Είτε σε βολεύει η σέλα είτε όχι, το σορτσάκι πρέπει να το φοράς.
Η ζωή...ποδήλατο!